• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • terva ja asfaltti - rakennusmateriaalit

Tulokset hakusanalle

Terva ja asfaltti - rakennusmateriaalit - Tuonti ja vienti

 1. BITUMER SP. Z O.O.

  Puola

  Verified by europages badge

  BITUMER SP. Z O.O., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kemikaalit - tuonti ja vienti. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Bitumit, Vedeneristysrakennustuotteet, Terva ja asfaltti - rakennusmateriaalit, käsikäyttöiset teiden huoltovälineet, asfaltti, bitumi, maaöljybitumi, reittien kunnossapito, tieasfaltti ja -bitumi. Sen sijainti on Gdańsk, Puola.

 2. ASPHO

  Ranska

  Verified by europages badge

  ASPHO, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Terva ja asfaltti - rakennusmateriaalit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla tekninen lattia, Formulation of synthetic bitumen, Supplier of cold mix surface coatings, Supplier of water-based emulsion paints, Synthetic binder, Sealing resin, Resin-bound stone surfaces, Resin-bound marble surfaces, Coloured surface coatings. Sen sijainti on Empeaux, Ranska.

 3. ERGON SA

  Kreikka

  ERGON SA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tuonti ja vienti - rakentaminen ja julkiset työt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Terva ja asfaltti - rakennusmateriaalit, bitumiemulsiot, teiden bitumipäällysteet, Terva ja asfaltti - rakennusmateriaalit, kalsiumkarbonaatit. Sen sijainti on Florina, Kreikka.

 4. OUIGOEXPORT SARL

  Ranska

  OUIGOEXPORT SARL, on Asiamies/ Edustaja, joka toimii toimialalla Terva ja asfaltti - rakennusmateriaalit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla lämmitysöljypolttimet teolliseen käyttöön, jalostetut voiteluöljyt, voiteluöljyt, Öljyn ja kaasun hankkiminen. Sen sijainti on Champigny Sur Marne, Ranska.

 5. AIRPHALT HOCHLEISTUNGS KALTASPHALT

  Itävalta

  AIRPHALT HOCHLEISTUNGS KALTASPHALT, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Terva ja asfaltti - rakennusmateriaalit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla asfaltti, kiiltomittarit ja spektrofotometrit, saneeraus, sementti. Sen sijainti on Schwarzach Im Pongau, Itävalta.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. PEAK UNIVERSAL BUSINESS, PETROCHEMICALS, MINING, MANUFACTURING, TRADING LTD.

  Turkki

  PEAK UNIVERSAL BUSINESS, PETROCHEMICALS, MINING, MANUFACTURING, TRADING LTD., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Terva ja asfaltti - rakennusmateriaalit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla puhallettu bitumi, bitumi, Luonnonasfaltit, parafiinivaha. Sen sijainti on Ankara, Turkki.

 2. BITAREL OOD

  Bulgaria

  BITAREL OOD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Terva ja asfaltti - rakennusmateriaalit. Sen sijainti on Sofia, Bulgaria.

 3. TS ASFALTI SRL

  Italia

  TS ASFALTI SRL, on Multi-Category, joka toimii toimialalla Terva ja asfaltti - rakennusmateriaalit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla tieasfaltti ja -bitumi, maaöljybitumi, teiden pikeämiskoneet, asfaltti. Sen sijainti on Milano, Italia.

 4. ASFALTBEDRIJF Q & T

  Belgia

  ASFALTBEDRIJF Q & T, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Tienrakennusmateriaalit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Terva ja asfaltti - rakennusmateriaalit, Terva ja asfaltti - rakennusmateriaalit, tervaus, siviili- ja teollisuusperustustyöt, betonointi. Sen sijainti on Zepperen, Belgia.

 5. C3L

  Ranska

  C3L, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Mineraalit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Äänieristysmateriaalit, Lämmöneristysmateriaalit, Lasikuitu ja villa, Terva ja asfaltti - rakennusmateriaalit, Äänieristysmateriaalit, Lämmöneristysmateriaalit, Lasikuitu ja villa, Terva ja asfaltti - rakennusmateriaalit. Sen sijainti on Castres, Ranska.

 1. KOERS

  Hollanti

  KOERS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Terva ja asfaltti - rakennusmateriaalit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tienrakennusmateriaalit, Tienrakennusmateriaalit. Sen sijainti on Hoogersmilde, Hollanti.

 2. VAN HOOF W

  Belgia

  VAN HOOF W, on Jakelija, joka toimii toimialalla Terva ja asfaltti - rakennusmateriaalit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tienpäällystys - koneet ja laitteet, Teiden kunnossapito - koneet ja laitteet, asfaltinleikkauskoneet, Tienpäällystys - koneet ja laitteet, Teiden kunnossapito - koneet ja laitteet, teiden ja moottoriteiden rakennuskoneet ja -laitteet. Sen sijainti on Hove, Belgia.

 1. ROCKA GENCO SRL

  Romania

  ROCKA GENCO SRL, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Terva ja asfaltti - rakennusmateriaalit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla korjaus 24 tunnissa. Sen sijainti on Dudu, Romania.

 2. ASHFIELD PAVING

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  ASHFIELD PAVING, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Terva ja asfaltti - rakennusmateriaalit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla teräsbetoni, laskenta, tienpintamaali. Sen sijainti on Mansfield, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 3. BEYLEMANS ASFALT

  Belgia

  BEYLEMANS ASFALT, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Terva ja asfaltti - rakennusmateriaalit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla teiden ja moottoriteiden tervaaminen. Sen sijainti on Mol, Belgia.

 4. MEHDI TOIT

  Ranska

  MEHDI TOIT, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Säänkestourakointi. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Terva ja asfaltti - rakennusmateriaalit, Terva ja asfaltti - rakennusmateriaalit. Sen sijainti on Caen, Ranska.

 5. CORVERS

  Belgia

  CORVERS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tienrakennusmateriaalit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Terva ja asfaltti - rakennusmateriaalit, Terva ja asfaltti - rakennusmateriaalit, teiden ja moottoriteiden tervaaminen, teiden ja asfalttien toteutus. Sen sijainti on Paal-Beringen, Belgia.

 6. ASFALTWERKEN VEREECKE

  Belgia

  ASFALTWERKEN VEREECKE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tienrakennusmateriaalit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Terva ja asfaltti - rakennusmateriaalit, Terva ja asfaltti - rakennusmateriaalit, asfaltti, tervaus, teiden ja moottoriteiden tervaaminen. Sen sijainti on Ardooie, Belgia.

 7. CDM (COLPINE - DEMEESTER)

  Belgia

  CDM (COLPINE - DEMEESTER), on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tienrakennusmateriaalit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Terva ja asfaltti - rakennusmateriaalit, Terva ja asfaltti - rakennusmateriaalit, asfaltti, polkupyöräteiden rakennus. Sen sijainti on Dendermonde, Belgia.

 8. DE VRIEZE D

  Belgia

  DE VRIEZE D, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Tienrakennusmateriaalit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Terva ja asfaltti - rakennusmateriaalit, Terva ja asfaltti - rakennusmateriaalit, bitumi, betonointi, rakennusten perustukset. Sen sijainti on Merchtem, Belgia.

 1. ROTIM STEENBOUW

  Hollanti

  ROTIM STEENBOUW, on Multi-Category, joka toimii toimialalla Tienrakennusmateriaalit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Terva ja asfaltti - rakennusmateriaalit, Graniitti, Terva ja asfaltti - rakennusmateriaalit, kalkkikivi, Graniitti. Sen sijainti on 's-Hertogenbosch, Hollanti.

 2. ASFALTWERKEN VANDENBULCKE

  Belgia

  ASFALTWERKEN VANDENBULCKE, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Terva ja asfaltti - rakennusmateriaalit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla tervaus, rakennusmaan tiivistys, bitumipuristeet. Sen sijainti on Zwevegem, Belgia.

 3. TYREX DIS TICARET A.S

  Turkki

  TYREX DIS TICARET A.S, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tuonti ja vienti - öljy. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Terva ja asfaltti - rakennusmateriaalit, öljy ja sen johdannaiset, kuparilejeeringit, Terva ja asfaltti - rakennusmateriaalit, maatalous- ja elintarvikkeet. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 4. ASPHALT EQUIPMENT

  Belgia

  ASPHALT EQUIPMENT, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Terva ja asfaltti - rakennusmateriaalit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Katontekomateriaalit, tervaus, Katontekomateriaalit, bitumi. Sen sijainti on Petegem-Leie, Belgia.

 5. FERLAM COMPENSATEURS

  Ranska

  FERLAM COMPENSATEURS, joka toimii toimialalla Terva ja asfaltti - rakennusmateriaalit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Lämmöneristysmateriaalit, Mineraalit, Äänieristysmateriaalit, Lasikuitu ja villa, Lämmöneristysmateriaalit, Mineraalit, Äänieristysmateriaalit, Lasikuitu ja villa. Sen sijainti on Roubaix, Ranska.

 6. STAR ASPHALT

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  STAR ASPHALT, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Terva ja asfaltti - rakennusmateriaalit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla asfaltoinnit, asfaltti, tervaus, tieasfaltti ja -bitumi. Sen sijainti on Bolton, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 7. CORREZE ENROBES

  Ranska

  CORREZE ENROBES, joka toimii toimialalla Mineraalit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Äänieristysmateriaalit, Lämmöneristysmateriaalit, Lasikuitu ja villa, Terva ja asfaltti - rakennusmateriaalit, Äänieristysmateriaalit, Lämmöneristysmateriaalit, Lasikuitu ja villa, Terva ja asfaltti - rakennusmateriaalit. Sen sijainti on Tulle, Ranska.

 8. GEOSER COMPANY

  Turkki

  GEOSER COMPANY, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Terva ja asfaltti - rakennusmateriaalit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla pvc, hdpe-rakeiden valmistus, vedenpitävät geokalvot. Sen sijainti on Ankara, Turkki.

 9. LOIR ET CHER ENROBES

  Ranska

  LOIR ET CHER ENROBES, joka toimii toimialalla Mineraalit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Äänieristysmateriaalit, Lämmöneristysmateriaalit, Lasikuitu ja villa, Terva ja asfaltti - rakennusmateriaalit, Äänieristysmateriaalit, Lämmöneristysmateriaalit, Lasikuitu ja villa, Terva ja asfaltti - rakennusmateriaalit. Sen sijainti on Fosse, Ranska.

 10. ERMIS DANISMANLIK KAGIT SAN TIC LTD STI

  Turkki

  ERMIS DANISMANLIK KAGIT SAN TIC LTD STI, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Terva ja asfaltti - rakennusmateriaalit. Sen sijainti on Tekirdag, Turkki.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen