• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • tervat- öljy-

Tulokset hakusanalle

Tervat- öljy- - Tuonti ja vienti

 1. SIBSTAR GROUP

  Kirgisia

  Verified by europages badge

  SIBSTAR Group is your reliable partner for the supply of thermal coal since 2019. We are a major supplier of «D», «G», and «T» grades of hard coal. It is widely used as fuel for household needs, completely necessary for foundries operation and is used by thermal power plants for electricity generation. Over the entire period of our activity, we have supplied more than 1 000 000 tons of coal. We are focused on supporting the global industry by ensuring stable supplies of high-quality products. We strive for long-term and mutually beneficial relationships with our clients and partners, providing the best service and optimal solutions. SIBSTAR Group supplies energy resources all over the world. Thanks to our reliable partnerships and extensive logistics network, we guarantee on-time and safe delivery of our products anywhere in the world. Energy shipments are carried out to the largest manufacturing giants. Our key partners are large industrial enterprises of China, India and Turkey. SIBSTAR is a dynamically developing company. We expand geography of cooperation, as well as the structure of supplied products. Our goal is to provide stable supplies to keep your production processes running. We are in a process of development petroleum supply.

 2. VKG OIL AS

  Eesti

  Kemiallisten valmisteiden lisäaineet meripolttoaineille ja lämmitysöljyille. Öljyteollisuus. Kiviöljyt ja polttoöljyt. Bitumi, koksi. Fenolit ja fenolituotteet. Alkyyliresinolit, 2-methylresorcinol, 5-methylresorcinol. Hartsit puu- ja huonekaluteollisuudelle (karbamidi hartsi ja fenoliformaldehydi hartsi). Öljyt ja voiteluaineet. Lisäaineet meripolttoaineille ja lämmitysöljyille. Öljyteollisuus. Kiviöljyt ja polttoöljyt. Hartsit

 3. ASCAN EMPRESA CONSTRUCTORA Y DE GESTION SA

  Espanja

  ASCAN EMPRESA CONSTRUCTORA Y DE GESTION SA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Raakaöljy - raskaat johdannaiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tervat, öljy-, Julkisten töiden urakoitsijat, Tervat, öljy-, Julkisten töiden urakoitsijat. Sen sijainti on Camargo, Espanja.

 4. KSM GROUP

  Turkki

  KSM GROUP, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tervat, öljy-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla liuottimet asfalttia ja bitumia varten, polyetyleeeni. Sen sijainti on istanbul, Turkki.

 5. TREXXON

  Espanja

  TREXXON, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tervat, öljy-. Sen sijainti on Cachapet, Espanja.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. GFDG

  Saksa

  GFDG, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Tervat, öljy-. Sen sijainti on Dadvasf, Saksa.

 2. KLAUS SCHRÖDER SPEDITION, GÜTERNAHVERKEHR

  Saksa

  KLAUS SCHRÖDER SPEDITION, GÜTERNAHVERKEHR, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Terva ja asfaltti - rakennusmateriaalit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tervat, öljy-, Tervat, öljy-. Sen sijainti on Spenge, Saksa.

 3. ASFALTOS Y PAVIMENTOS SA

  Espanja

  ASFALTOS Y PAVIMENTOS SA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Bitumit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tervat, öljy-, Tervat, öljy-. Sen sijainti on Madrid, Espanja.

 4. ASFALTOS Y CONSTRUCCIONES ELSAN SA

  Espanja

  ASFALTOS Y CONSTRUCCIONES ELSAN SA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Terva ja asfaltti - rakennusmateriaalit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tervat, öljy-, Tervat, öljy-. Sen sijainti on Madrid, Espanja.

 5. CONSTRUCCIONES Y ASFALTADOS SL

  Espanja

 1. HORMIGONES ASFALTICOS ANDALUCES SA

  Espanja

 2. I.C.B. EMULSIONS LTD

  Yhdistynyt Kuningaskunta

 1. HORMIGONES ASFALTICOS ANDALUCES S.A.

  Espanja

 2. OLEOSALAR COSECHEROS SL INENA

  Espanja

  OLEOSALAR COSECHEROS SL on Salarin alueen öljykasvien viljelijöiden perustama yritys. OLEOSALARissa me olemme tarkkoja ekstraneitsytoliiviöljymme valmistuksesta ja mausta. OLEOSALARissa valmistamme ekstraneitsytoliiviöljyä omana tuotantona heti tuoreista ja terveistä oliiveista (Hojiblanca-lajiketta 80 % ja Picual-lajiketta 20 %) ainoastaan mekaanisin menetelmin.INENA on tasalaatuinen, erittäin tasapainoinen öljy.

 3. TYREX DIS TICARET A.S

  Turkki

  TYREX DIS TICARET A.S, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tuonti ja vienti - öljy. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Terva ja asfaltti - rakennusmateriaalit, öljy ja sen johdannaiset, kuparilejeeringit, Terva ja asfaltti - rakennusmateriaalit, maatalous- ja elintarvikkeet. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 4. OUIGOEXPORT SARL

  Ranska

  OUIGOEXPORT SARL, on Asiamies/ Edustaja, joka toimii toimialalla Terva ja asfaltti - rakennusmateriaalit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla lämmitysöljypolttimet teolliseen käyttöön, jalostetut voiteluöljyt, voiteluöljyt, Öljyn ja kaasun hankkiminen. Sen sijainti on Champigny Sur Marne, Ranska.

 5. OMA CZ, A.S.

  Tsekin tasavalta

  OMA CZ, A.S., on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Öljyt, muut kuin elintarvike. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ajoneuvot - lisävarusteet ja tarvikkeet, Terva ja asfaltti - rakennusmateriaalit, Autojen voiteluaineet, Ajoneuvot - lisävarusteet ja tarvikkeet, Terva ja asfaltti - rakennusmateriaalit, Autojen voiteluaineet. Sen sijainti on Straz Pod Ralskem, Tsekin tasavalta.