• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • tervat- öljy-

Tulokset hakusanalle

Tervat- öljy- - Tuonti ja vienti

 1. VKG OIL AS

  Eesti

  Kemiallisten valmisteiden lisäaineet meripolttoaineille ja lämmitysöljyille. Öljyteollisuus. Kiviöljyt ja polttoöljyt. Bitumi, koksi. Fenolit ja fenolituotteet. Alkyyliresinolit, 2-methylresorcinol, 5-methylresorcinol. Hartsit puu- ja huonekaluteollisuudelle (karbamidi hartsi ja fenoliformaldehydi hartsi). Öljyt ja voiteluaineet. Lisäaineet meripolttoaineille ja lämmitysöljyille. Öljyteollisuus. Kiviöljyt ja polttoöljyt. Hartsit

 2. ASIA BITUMEN CO.

  Iran

  ASIA BITUMEN CO., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tervat, öljy-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla bitumi, puhallettu bitumi, parafiinivaha, tieasfaltti ja -bitumi. Sen sijainti on Tehran, Iran.

 3. TANGSHAN HIGHLANDING SCIENTIFIC CO.,LTD

  Kiina

  TANGSHAN HIGHLANDING SCIENTIFIC CO.,LTD, joka toimii toimialalla Tervat, öljy-. Sen sijainti on Tangshan, Kiina.

 4. KSM GROUP

  Turkki

  KSM GROUP, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tervat, öljy-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla liuottimet asfalttia ja bitumia varten, polyetyleeeni. Sen sijainti on istanbul, Turkki.

 5. BEIJING DEHAIBEI SCI-TECH DEVELOPMENT CO., LTD.

  Kiina

  BEIJING DEHAIBEI SCI-TECH DEVELOPMENT CO., LTD., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tervat, öljy-. Sen sijainti on Zhengzhou, Kiina.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. PINGXIANG MEITAO CHEMICAL PACKING CO.,LTD

  Kiina

  PINGXIANG MEITAO CHEMICAL PACKING CO.,LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tervat, öljy-. Sen sijainti on Pingxiang, Kiina.

 2. TREXXON

  Espanja

  TREXXON, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tervat, öljy-. Sen sijainti on Cachapet, Espanja.

 3. ASCAN EMPRESA CONSTRUCTORA Y DE GESTION SA

  Espanja

  ASCAN EMPRESA CONSTRUCTORA Y DE GESTION SA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Raakaöljy - raskaat johdannaiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tervat, öljy-, Julkisten töiden urakoitsijat, Tervat, öljy-, Julkisten töiden urakoitsijat. Sen sijainti on Camargo, Espanja.

 4. ASFALTOS Y PAVIMENTOS SA

  Espanja

  ASFALTOS Y PAVIMENTOS SA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Bitumit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tervat, öljy-, Tervat, öljy-. Sen sijainti on Madrid, Espanja.

 5. MICMORE INTERNATIONAL COMPANY SARL

  Marokko

  MICMORE INTERNATIONAL COMPANY SARL, on Asiamies/ Edustaja, joka toimii toimialalla Tervat, öljy-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla raakaöljy. Sen sijainti on Casablanca, Marokko.

 1. BINHAI BLUESKY CHEMICAL FACTORY

  Kiina

  BINHAI BLUESKY CHEMICAL FACTORY, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tervat, öljy-. Sen sijainti on Yancheng, Kiina.

 2. ASFALTOS Y CONSTRUCCIONES ELSAN SA

  Espanja

  ASFALTOS Y CONSTRUCCIONES ELSAN SA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Terva ja asfaltti - rakennusmateriaalit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tervat, öljy-, Tervat, öljy-. Sen sijainti on Madrid, Espanja.

 1. KLAUS SCHRÖDER SPEDITION, GÜTERNAHVERKEHR

  Saksa

  KLAUS SCHRÖDER SPEDITION, GÜTERNAHVERKEHR, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Terva ja asfaltti - rakennusmateriaalit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tervat, öljy-, Tervat, öljy-. Sen sijainti on Spenge, Saksa.

 2. GFDG

  Saksa

  GFDG, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Tervat, öljy-. Sen sijainti on Dadvasf, Saksa.

 3. HORMIGONES ASFALTICOS ANDALUCES SA

  Espanja

 4. HORMIGONES ASFALTICOS ANDALUCES S.A.

  Espanja

 5. I.C.B. EMULSIONS LTD

  Yhdistynyt Kuningaskunta

 6. CONSTRUCCIONES Y ASFALTADOS SL

  Espanja

 7. OLEOSALAR COSECHEROS SL INENA

  Espanja

  OLEOSALAR COSECHEROS SL on Salarin alueen öljykasvien viljelijöiden perustama yritys. OLEOSALARissa me olemme tarkkoja ekstraneitsytoliiviöljymme valmistuksesta ja mausta. OLEOSALARissa valmistamme ekstraneitsytoliiviöljyä omana tuotantona heti tuoreista ja terveistä oliiveista (Hojiblanca-lajiketta 80 % ja Picual-lajiketta 20 %) ainoastaan mekaanisin menetelmin.INENA on tasalaatuinen, erittäin tasapainoinen öljy.

 8. OMA CZ, A.S.

  Tsekin tasavalta

  OMA CZ, A.S., on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Öljyt, muut kuin elintarvike. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ajoneuvot - lisävarusteet ja tarvikkeet, Terva ja asfaltti - rakennusmateriaalit, Autojen voiteluaineet, Ajoneuvot - lisävarusteet ja tarvikkeet, Terva ja asfaltti - rakennusmateriaalit, Autojen voiteluaineet. Sen sijainti on Straz Pod Ralskem, Tsekin tasavalta.

 1. TYREX DIS TICARET A.S

  Turkki

  TYREX DIS TICARET A.S, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tuonti ja vienti - öljy. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Terva ja asfaltti - rakennusmateriaalit, öljy ja sen johdannaiset, kuparilejeeringit, Terva ja asfaltti - rakennusmateriaalit, maatalous- ja elintarvikkeet. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.