• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • teurasjätteet

Tulokset hakusanalle

Teurasjätteet - Tuonti ja vienti

 1. PROFIL EXPORT VIANDES

  Ranska

  Verified by europages badge

  PROFIL EXPORT is a family company based in Isère, specialising in horse , horse products and processed horse meat. Horse raising, horse slaughtering, deboning, horse butchering, horse meat processing, vacuum packing, barquette, bulk, canned, distribution. Experts in the entire French horse industry. Our site is IFS CERTIFIED.

 2. ILCO FOOD

  Ranska

  Verified by europages badge

  ILCO FOOD, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Liha ja leikkeleet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Vasikanliha, Teurasjätteet, porsas, Vasikanliha, Karitsanliha, Teurasjätteet. Sen sijainti on Rungis Cedex, Ranska.

 3. AGARAS, UAB

  Liettua

  AGARAS, UAB, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Naudanliha. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sianliha, Teurasjätteet, Sianliha, Teurasjätteet. Sen sijainti on Balandiskiu K., Pabirze , Birzai, Liettua.

 4. TORVA EUROPE

  Puola

  TORVA EUROPE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Teurasjätteet. Sen sijainti on Warsaw, Puola.

 5. INTERNATIONAL CASING PRODUCTS S.L.U.

  Espanja

  INTERNATIONAL CASING PRODUCTS S.L.U., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Teurasjätteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla pakastetut teuraan sisäelimet. Sen sijainti on Zaragoza, Espanja.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. JC DELCHAMBRE

  Belgia

  JC DELCHAMBRE, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Teurasjätteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla pakastetut teuraan sisäelimet, tuoreet teurastuksen sivutuotteet, raa'at sisäelimet, keitetyt sisäelimet. Sen sijainti on Faimes, Belgia.

 2. DOHR GMBH & CO. KG

  Saksa

  DOHR GMBH & CO. KG, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Teurasjätteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla sisälmysten lisääineet, sisälmykset, porsaan sisälmykset, lampaan sisälmykset. Sen sijainti on Hamburg, Saksa.

 3. COVAMEAT

  Belgia

  COVAMEAT, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Teurasjätteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Liha ja tuore siipikarjanliha, Liha ja tuore siipikarjanliha, sianlihan käsittely, lihajalostekauppiaat, sianliha. Sen sijainti on Wijtschate, Belgia.

 4. JADEMO

  Belgia

  JADEMO, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Liha ja tuore siipikarjanliha. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Teurasjätteet, Teurasjätteet, lihajalostekauppiaat, liha, tukkumyynti. Sen sijainti on Zottegem, Belgia.

 5. CHARLES FRÈRES

  Ranska

  CHARLES FRÈRES, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Naudanliha. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Teurasjätteet, Teurasjätteet. Sen sijainti on L'étrat, Ranska.

 1. EBNER GMBH

  Itävalta

  EBNER GMBH, on Jakelija, joka toimii toimialalla Liha ja tuore siipikarjanliha. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Teurasjätteet, Lihat, keitetyt ja suolatut, Makkarat, Liha, säilyke, Teurasjätteet, Lihat, keitetyt ja suolatut, Makkarat, Liha, säilyke. Sen sijainti on Irnfritz, Itävalta.

 2. MARTEN VERKAUFS GMBH

  Saksa

  MARTEN VERKAUFS GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Liha ja tuore siipikarjanliha. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Teurasjätteet, Meijerituotteet, Lihat, keitetyt ja suolatut, Kinkku, Teurasjätteet, Meijerituotteet, Lihat, keitetyt ja suolatut, Kinkku. Sen sijainti on Schönau, Saksa.

 1. SPECHT FEINKOST-MANUFAKTUR GMBH & CO. KG

  Saksa

  SPECHT FEINKOST-MANUFAKTUR GMBH & CO. KG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Simpukat ja äyriäiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kalat, Liha ja tuore siipikarjanliha, Teurasjätteet, Meijerituotteet, Kalat, Liha ja tuore siipikarjanliha, Teurasjätteet, Meijerituotteet. Sen sijainti on Borgholzhausen, Saksa.

 2. DIPL.ING. PETER SCHÖN GES.M.B.H.

  Itävalta

  DIPL.ING. PETER SCHÖN GES.M.B.H., on Jakelija, joka toimii toimialalla Liha ja tuore siipikarjanliha. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Teurasjätteet, Veitset ja sakset kotitalous- ja ammattikäyttöön, Leipomo- ja konditoriateollisuus - koneet ja laitteet, Lihat, lihakaupat ja einesmyymälät - koneet ja laitteet, Teurasjätteet, Veitset ja sakset kotitalous- ja ammattikäyttöön, Leipomo- ja konditoriateollisuus - koneet ja laitteet, Lihat, lihakaupat ja einesmyymälät - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Wien, Itävalta.

 3. BEILHARZ OHG

  Saksa

  BEILHARZ OHG, on Jakelija, joka toimii toimialalla Liha ja tuore siipikarjanliha. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Teurasjätteet, Leipomo- ja konditoriateollisuus - koneet ja laitteet, Lihat, lihakaupat ja einesmyymälät - koneet ja laitteet, Lihakaupat - koneet ja laitteet, Teurasjätteet, Leipomo- ja konditoriateollisuus - koneet ja laitteet, Lihat, lihakaupat ja einesmyymälät - koneet ja laitteet, Lihakaupat - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Königsfeld, Saksa.

 4. UWE SIEVERT

  Saksa

  UWE SIEVERT, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Liha ja tuore siipikarjanliha. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Teurasjätteet, Lihat, keitetyt ja suolatut, Pakasteet, Liha, säilyke, Teurasjätteet, Lihat, keitetyt ja suolatut, Pakasteet, Liha, säilyke. Sen sijainti on Altenau, Saksa.

 5. FLEISCHEREI GRIMSEHL INHABER: FLEISCHER MEISTER LARS GRIMSEHL

  Saksa

  FLEISCHEREI GRIMSEHL INHABER: FLEISCHER MEISTER LARS GRIMSEHL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Liha ja tuore siipikarjanliha. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Teurasjätteet, Lihat, keitetyt ja suolatut, Makkarat, Pakasteet, Teurasjätteet, Lihat, keitetyt ja suolatut, Makkarat, Pakasteet. Sen sijainti on Wedemark, Saksa.

 6. FLEISCHEREI GERD HUCKE SCHINKEN & WURST GMBH &CO GROSS- UND EINZELHANDELS KG

  Saksa

  FLEISCHEREI GERD HUCKE SCHINKEN & WURST GMBH &CO GROSS- UND EINZELHANDELS KG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Simpukat ja äyriäiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kalat, Liha ja tuore siipikarjanliha, Teurasjätteet, Lihat, keitetyt ja suolatut, Kalat, Liha ja tuore siipikarjanliha, Teurasjätteet, Lihat, keitetyt ja suolatut. Sen sijainti on Nordhausen, Saksa.

 7. KARL SCHEDLBERGER FLEISCH- UND WURSTWAREN

  Itävalta

  KARL SCHEDLBERGER FLEISCH- UND WURSTWAREN, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Simpukat ja äyriäiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kalat, Liha ja tuore siipikarjanliha, Teurasjätteet, Meijerituotteet, Kalat, Liha ja tuore siipikarjanliha, Teurasjätteet, Meijerituotteet. Sen sijainti on Aschach An Der Steyr, Itävalta.

 8. MADOSI GMBH

  Saksa

  MADOSI GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Simpukat ja äyriäiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kalat, Liha ja tuore siipikarjanliha, Teurasjätteet, Lihat, keitetyt ja suolatut, Kalat, Liha ja tuore siipikarjanliha, Teurasjätteet, Lihat, keitetyt ja suolatut. Sen sijainti on Weil Am Rhein, Saksa.

 1. METZGEREI WILHELM OTTES

  Saksa

  METZGEREI WILHELM OTTES, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Simpukat ja äyriäiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kalat, Liha ja tuore siipikarjanliha, Teurasjätteet, Lihat, keitetyt ja suolatut, Kalat, Liha ja tuore siipikarjanliha, Teurasjätteet, Lihat, keitetyt ja suolatut. Sen sijainti on Oestrich-Winkel, Saksa.

 2. RÄUCHERSPEZIALITÄTEN PFAU GMBH

  Saksa

  RÄUCHERSPEZIALITÄTEN PFAU GMBH, on Jakelija, joka toimii toimialalla Simpukat ja äyriäiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kalat, Liha ja tuore siipikarjanliha, Teurasjätteet, Lihat, keitetyt ja suolatut, Kalat, Liha ja tuore siipikarjanliha, Teurasjätteet, Lihat, keitetyt ja suolatut. Sen sijainti on Pfalzgrafenweiler, Saksa.

 3. HERMANN TICHY

  Itävalta

  HERMANN TICHY, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Simpukat ja äyriäiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kalat, Liha ja tuore siipikarjanliha, Teurasjätteet, Lihat, keitetyt ja suolatut, Kalat, Liha ja tuore siipikarjanliha, Teurasjätteet, Lihat, keitetyt ja suolatut. Sen sijainti on Wien, Itävalta.

 4. FARMERS FOOD PRODUKTION UND HANDEL GMBH

  Saksa

  FARMERS FOOD PRODUKTION UND HANDEL GMBH, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Vihannekset, juurekset ja juurimukulat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Simpukat ja äyriäiset, Kalat, Liha ja tuore siipikarjanliha, Teurasjätteet, Simpukat ja äyriäiset, Kalat, Liha ja tuore siipikarjanliha, Teurasjätteet. Sen sijainti on Dülmen, Saksa.

 5. EDUARD BRINKMANN GROSSHANDELSGESELLSCHAFT UND FLEISCHWARENFABRIKATION MBH

  Saksa

  EDUARD BRINKMANN GROSSHANDELSGESELLSCHAFT UND FLEISCHWARENFABRIKATION MBH, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Simpukat ja äyriäiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kalat, Liha ja tuore siipikarjanliha, Teurasjätteet, Lihat, keitetyt ja suolatut, Kalat, Liha ja tuore siipikarjanliha, Teurasjätteet, Lihat, keitetyt ja suolatut. Sen sijainti on Köln, Saksa.

 6. INJECT STAR PÖKELMASCHINEN GES.M.B.H.

  Itävalta

  INJECT STAR PÖKELMASCHINEN GES.M.B.H., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Liha ja tuore siipikarjanliha. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Teurasjätteet, Liha, säilyke, Veitset ja sakset kotitalous- ja ammattikäyttöön, Leipomo- ja konditoriateollisuus - koneet ja laitteet, Teurasjätteet, Liha, säilyke, Veitset ja sakset kotitalous- ja ammattikäyttöön, Leipomo- ja konditoriateollisuus - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Hagenbrunn, Itävalta.

 7. GEBR. BINDSEIL GMBH & CO. KG

  Saksa

  GEBR. BINDSEIL GMBH & CO. KG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Simpukat ja äyriäiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kalat, Dieetti- ja luomuruoat, Liha ja tuore siipikarjanliha, Teurasjätteet, Kalat, Dieetti- ja luomuruoat, Liha ja tuore siipikarjanliha, Teurasjätteet. Sen sijainti on Wathlingen, Saksa.

 8. L'ARTISAN DE SAVEURS FONTAINE SA

  Sveitsi

  L'ARTISAN DE SAVEURS FONTAINE SA, on Jakelija, joka toimii toimialalla Simpukat ja äyriäiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kalat, Liha ja tuore siipikarjanliha, Teurasjätteet, Lihat, keitetyt ja suolatut, Kalat, Liha ja tuore siipikarjanliha, Teurasjätteet, Lihat, keitetyt ja suolatut. Sen sijainti on Grand-Lancy 2, Sveitsi.

 9. SPECK-ALM GESELLSCHAFT M.B.H.

  Itävalta

  SPECK-ALM GESELLSCHAFT M.B.H., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Simpukat ja äyriäiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kalat, Liha ja tuore siipikarjanliha, Sianliha, Teurasjätteet, Kalat, Liha ja tuore siipikarjanliha, Sianliha, Teurasjätteet. Sen sijainti on Pians, Itävalta.

 10. BETRIEBSGENOSSENSCHAFT, METZGERSCHAFT BERNER OBERLAND UND THUN UND UMGEBUNG

  Sveitsi

  BETRIEBSGENOSSENSCHAFT, METZGERSCHAFT BERNER OBERLAND UND THUN UND UMGEBUNG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Simpukat ja äyriäiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kalat, Liha ja tuore siipikarjanliha, Teurasjätteet, Lihat, keitetyt ja suolatut, Kalat, Liha ja tuore siipikarjanliha, Teurasjätteet, Lihat, keitetyt ja suolatut. Sen sijainti on Thun, Sveitsi.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen