PROFIL EXPORT on Isèren alueella sijaitseva perheyritys, joka on erikoistunut hevosen paloitteluun, hevosen jalostettuihin tuotteisiin ja hevosenlihan käsittelyyn. Hevosen kasvatus, hevosen teurastus, luuttaminen, hevosen paloittelu, hevosenlihan käsittely, vakuumipakkaus, annospakkaus, irtotavara, säilyke, jakelu. Hallitsemme koko Ranskan hevostalouden ketjun. IFS-sertifiointi tuotantolaitoksessa...
Erikoistunut naudan, vasikan, lampaan ja sian tuoreiden lihatuotteiden sekä maailmanlaajuisten naudanlihojen ja erikoislihojen kauppaan.
Tarjoamme asiakkaillemme räätälöityjä ratkaisuja, jotka vastaavat parhaiten teurastajien, lihamyyjien, catering-yritysten, suurten vähittäiskauppojen ja ravintoloiden tarpeita.
Tiiviin yhteistyön ansiosta toimittajiemme kanssa asiakkaamme nauttivat taatun tuore...
Agaras ostaa karjaa Liettuassa, Latviassa, Virossa ja Puolassa. Teurastamon kapasiteetti on 40 nautaa/tunti ja 120 sikaa/tunti. 30-40 tonnia ruhoista käsitellään lihanleikkaushuoneessa vuorossa. Yritys vie 66 % tuotteistaan. Yritys on sertifioitu ISO 14001:2004 -standardin mukaan, BRC Global -standardin elintarviketurvallisuudelle ja täyttää myös McDonald'sin hyvien valmistuskäytäntöjen ja vaatimu...
Meidän toimintamme koostuu lihan sisäelinten, tuoreiden ja pakastettujen, ostamisesta, myymisestä ja toimituksesta. 'Viidennestä neljänneksestä' peräisin olevat tuotteemme jakautuvat kahteen ryhmään: valkoiset sisäelimet (maha, suolenpätkät, haima jne.) ja punaiset sisäelimet (keuhkot, maksa, perna jne.). Kaikki tuotteemme ovat peräisin ainoastaan EEC-hyväksytyistä teurastamoista, ja ne ovat ihmis...
Torva Europe Sp zOO on omasum-asiantuntija. Olemme nyt Euroopan markkinoilla, ja meillä on laaja kokemus naudan omasumin, naudan ansan, naudan aortan ja muiden käsittelystä. Asiakaspalvelu on tärkeä osa liiketoimintaamme, ja teemme tiivistä yhteistyötä asiakkaidemme kanssa. Olemme luoneet menestyksekkään ympäristön pitkäaikaiselle yhteistyölle. Yksinkertainen kaava: laadukkaat tuotteet yhdistettyn...
CHARLES FRÈRES BOYAUDERIE on yksi Ranskan suurimmista "luonnollisten suolien" tuottajista. CHARLES FRÈRES tuottaa ja jakaa luonnollisia suolia (lampaan, sian, naudan ja hevosen) sekä keinotekoisia suolia (kollageenisia, selluloosisia, vahvistettuja selluloosisia ja muovisia). CHARLES FRÈRES on Ranskassa DEVRO (Tšekki) -merkkien, jotka tarjoavat suolia ja kollageenifilmejä, sekä KALLE (Saksa) -merk...
Lihaliike ja teurastamo: Toimintamme juuret ulottuvat vuoteen 1917. Siitä lähtien Irnfritzissä on toiminut lihaliike. Olemme johtaneet toimintaa heinäkuusta 1977 lähtien. Lihaliiketoimintamme sai suuren sysäyksen, kun aloitimme maidontuotantokäyristen vasikoiden kasvatuksen ja markkinoinnin vuonna 1980. Vuonna 1992 rakennettiin tuotantotila makkaratuotantoa varten, mikä laajensi tätä aluetta.
Jademo N.V. on keskikokoinen perheyritys, joka toimii sika-liha-alalla. Jademo Meat Products syntyi vuonna 2003, kun kaksi perheyritystä, N.V. Omer Janssens ja De Moor Gilbert & Zonen, fuusioituivat. Tämä fuusio toteutui, koska näillä yrityksillä oli sama visio ja luonteenpiirteet: "Perheellinen ilmapiiri, jota johtaa vuosien kokemuksen omaava johto ja jota tukee päättäväinen ja motivoitunut seura...
Metras-yritys on erikoistunut sisäelinten ja sisäelinten käsittelyyn. Mestaritripieri Provencessa jo vuosien ajan, Metras on vakiinnuttanut asemansa markkinoilla neljän sukupolven kokemuksensa ja tuotteidensa laadun ansiosta. METRAS toimittaa kaikille ketjuille tuoreita, valmistettuja, kuluttajapakkauksissa olevia, raakoja, kypsiä ja valmistettuja sisäelintuotteita, erityisesti alueellisiin tuott...
Kaikki lampaan suolen osat valmistetaan ainoastaan jatkuvasti valvotuissa, omissa lajittelulaitoksissamme ottaen huomioon kaikki hygieniavaatimukset. Täyttövalmiina, Raff-Flutsch (kerätty), eri nauhamitoissa. Kysy meiltä myös sian rakkoja, sian kauluksia, sian rasvasuolia sekä sian mahoja! Esittely: kuivasuolattu, täyttövalmis, superflutsch, putkimuoto, Boa-putki. Toimitamme mm. Ramsayn tekstiilis...
La Boyauderie – Triperie Goffard on erikoistunut suoliin ja savustettuihin naudanjalkoihin. Toimintamme koostuu tuotteidemme ostamisesta, leikkaamisesta ja puhdistamisesta, toimituksesta ja myynnistä suurissa erissä tai vähittäiskaupassa Anderlechtin markkinoilla.
Yrityksemme kerää sisäelimiä ja suolia useilta espanjalaisilta teurastamoilta (sika, kana, lammas, naudanliha). Tehtaamme numerot ovat ES 10.08033/TO CE ja ES 10.14976/J CE.
Frimosa on elintarvikealan yritys, joka on erikoistunut naudan, lampaan ja sian sisäelimiin ja muuhun lihatuotteeseen. Tarjoamme tuotteitamme raakana tai kypsennettynä, sekä tuoreina että pakastettuina. Tuotteidemme esittely- ja pakkausmahdollisuudet ovat moninaiset ja vaihtelevat asiakkaan tarpeiden mukaan. Pakkaus voi olla muovialustalla muunnellussa ilmassa, pussissa tai tyhjöpakattuna alustall...
Korkea lihalaatu on meille itsestäänselvyys. GEZER-lihafabrikka on varustettu nykyaikaisimmilla laitteilla Euroopan standardisoidussa ja sertifioidussa lihafabrikassa Saksassa.