• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • teurasjätteet

Tulokset hakusanalle

Teurasjätteet - Tuonti ja vienti

 1. PROFIL EXPORT VIANDES

  Ranska

  Verified by europages badge

  PROFIL EXPORT is a family company based in Isère, specialising in horse , horse products and processed horse meat. Horse raising, horse slaughtering, deboning, horse butchering, horse meat processing, vacuum packing, barquette, bulk, canned, distribution. Experts in the entire French horse industry. Our site is IFS CERTIFIED.

 2. ILCO FOOD

  Ranska

  Verified by europages badge

  ILCO FOOD, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Liha ja leikkeleet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Vasikanliha, Teurasjätteet, porsas, Vasikanliha, Karitsanliha, Teurasjätteet. Sen sijainti on Rungis Cedex, Ranska.

 3. TORVA EUROPE

  Puola

  TORVA EUROPE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Teurasjätteet. Sen sijainti on Warsaw, Puola.

 4. INTERNATIONAL CASING PRODUCTS S.L.U.

  Espanja

  INTERNATIONAL CASING PRODUCTS S.L.U., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Teurasjätteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla pakastetut teuraan sisäelimet. Sen sijainti on Zaragoza, Espanja.

 5. JC DELCHAMBRE

  Belgia

  JC DELCHAMBRE, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Teurasjätteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla pakastetut teuraan sisäelimet, tuoreet teurastuksen sivutuotteet, raa'at sisäelimet, keitetyt sisäelimet. Sen sijainti on Faimes, Belgia.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. CHARLES FRÈRES

  Ranska

  CHARLES FRÈRES, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Naudanliha. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Teurasjätteet, Teurasjätteet. Sen sijainti on L'étrat, Ranska.

 2. AGARAS, UAB

  Liettua

  AGARAS, UAB, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Naudanliha. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sianliha, Teurasjätteet, Sianliha, Teurasjätteet. Sen sijainti on Balandiskiu K., Pabirze , Birzai, Liettua.

 3. JADEMO

  Belgia

  JADEMO, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Liha ja tuore siipikarjanliha. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Teurasjätteet, Teurasjätteet, lihajalostekauppiaat, liha, tukkumyynti. Sen sijainti on Zottegem, Belgia.

 4. BLIK

  Ranska

  BLIK, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Teurasjätteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Jätteenkäsittely ja -kierrätys - koneet ja laitteistot, Jätteenkäsittely ja -kierrätys - koneet ja laitteistot, jätemyllyt, rakeistin, paalaimet. Sen sijainti on Milly-La-Forêt, Ranska.

 5. EBNER GMBH

  Itävalta

  EBNER GMBH, on Jakelija, joka toimii toimialalla Liha ja tuore siipikarjanliha. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Teurasjätteet, Lihat, keitetyt ja suolatut, Makkarat, Liha, säilyke, Teurasjätteet, Lihat, keitetyt ja suolatut, Makkarat, Liha, säilyke. Sen sijainti on Irnfritz, Itävalta.

 1. COVAMEAT

  Belgia

  COVAMEAT, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Teurasjätteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Liha ja tuore siipikarjanliha, Liha ja tuore siipikarjanliha, sianlihan käsittely, lihajalostekauppiaat, sianliha. Sen sijainti on Wijtschate, Belgia.

 2. DOHR GMBH & CO. KG

  Saksa

  DOHR GMBH & CO. KG, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Teurasjätteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla sisälmysten lisääineet, sisälmykset, porsaan sisälmykset, lampaan sisälmykset. Sen sijainti on Hamburg, Saksa.

 1. METZGEREI KNOLL OHG

  Saksa

  METZGEREI KNOLL OHG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Liha ja tuore siipikarjanliha. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Teurasjätteet, Lihat, keitetyt ja suolatut, Liha, säilyke, Ruoat, esikypsytetyt ja gourmet-, Teurasjätteet, Lihat, keitetyt ja suolatut, Liha, säilyke, Ruoat, esikypsytetyt ja gourmet-. Sen sijainti on Meßkirch, Saksa.

 2. DITTMANN`S FEIN- UND TIEFKÜHLKOST GROSS- UND EINZELHANDEL

  Saksa

  DITTMANN`S FEIN- UND TIEFKÜHLKOST GROSS- UND EINZELHANDEL, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Simpukat ja äyriäiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kalat, Liha ja tuore siipikarjanliha, Teurasjätteet, Meijerituotteet, Kalat, Liha ja tuore siipikarjanliha, Teurasjätteet, Meijerituotteet. Sen sijainti on Cottbus, Saksa.

 3. GEFLÜGELHOF DECKER GMBH & CO. KG

  Saksa

  GEFLÜGELHOF DECKER GMBH & CO. KG, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Simpukat ja äyriäiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kalat, Liha ja tuore siipikarjanliha, Teurasjätteet, Lihat, keitetyt ja suolatut, Kalat, Liha ja tuore siipikarjanliha, Teurasjätteet, Lihat, keitetyt ja suolatut. Sen sijainti on Ladbergen, Saksa.

 4. BAYERISCHE FLEISCH- UND WURSTSPEZIALITÄTEN

  Saksa

  BAYERISCHE FLEISCH- UND WURSTSPEZIALITÄTEN, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Simpukat ja äyriäiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kalat, Liha ja tuore siipikarjanliha, Teurasjätteet, Lihat, keitetyt ja suolatut, Kalat, Liha ja tuore siipikarjanliha, Teurasjätteet, Lihat, keitetyt ja suolatut. Sen sijainti on Hebertshausen, Saksa.

 5. NATURIN VISCOFAN GMBH

  Saksa

  NATURIN VISCOFAN GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Liha ja tuore siipikarjanliha. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Teurasjätteet, Liha, säilyke, Veitset ja sakset kotitalous- ja ammattikäyttöön, Leipomo- ja konditoriateollisuus - koneet ja laitteet, Teurasjätteet, Liha, säilyke, Veitset ja sakset kotitalous- ja ammattikäyttöön, Leipomo- ja konditoriateollisuus - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Weinheim, Saksa.

 6. FLEISCHEREI LOHFF GMBH

  Saksa

  FLEISCHEREI LOHFF GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Liha ja tuore siipikarjanliha. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Teurasjätteet, Lihat, keitetyt ja suolatut, Makkarat, Liha, säilyke, Teurasjätteet, Lihat, keitetyt ja suolatut, Makkarat, Liha, säilyke. Sen sijainti on Lübeck, Saksa.

 7. MAX NIEDERNHUBER GASTRONOMIESERVICE

  Saksa

  MAX NIEDERNHUBER GASTRONOMIESERVICE, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Simpukat ja äyriäiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kalat, Liha ja tuore siipikarjanliha, Teurasjätteet, Lihat, keitetyt ja suolatut, Kalat, Liha ja tuore siipikarjanliha, Teurasjätteet, Lihat, keitetyt ja suolatut. Sen sijainti on Maintal, Saksa.

 8. TÖTTELSTÄDTER FLEISCH-UND WURSTWAREN GMBH

  Saksa

  TÖTTELSTÄDTER FLEISCH-UND WURSTWAREN GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Simpukat ja äyriäiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kalat, Liha ja tuore siipikarjanliha, Teurasjätteet, Lihat, keitetyt ja suolatut, Kalat, Liha ja tuore siipikarjanliha, Teurasjätteet, Lihat, keitetyt ja suolatut. Sen sijainti on Töttelstädt, Saksa.

 1. METZGEREI WOLZ GMBH

  Saksa

  METZGEREI WOLZ GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Liha ja tuore siipikarjanliha. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Teurasjätteet, Lihat, keitetyt ja suolatut, Leivät, kakut ja leivonnaiset, Liha, säilyke, Teurasjätteet, Lihat, keitetyt ja suolatut, Leivät, kakut ja leivonnaiset, Liha, säilyke. Sen sijainti on Schorndorf, Saksa.

 2. LANDSCHLACHTEREI BARBARA SCHMIDT

  Saksa

  LANDSCHLACHTEREI BARBARA SCHMIDT, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Simpukat ja äyriäiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kalat, Liha ja tuore siipikarjanliha, Teurasjätteet, Lihat, keitetyt ja suolatut, Kalat, Liha ja tuore siipikarjanliha, Teurasjätteet, Lihat, keitetyt ja suolatut. Sen sijainti on Kummerfeld, Saksa.

 3. REINER HEGER

  Saksa

  REINER HEGER, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Liha ja tuore siipikarjanliha. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Teurasjätteet, Lihat, keitetyt ja suolatut, Liha, säilyke, Ruoat, esikypsytetyt ja gourmet-, Teurasjätteet, Lihat, keitetyt ja suolatut, Liha, säilyke, Ruoat, esikypsytetyt ja gourmet-. Sen sijainti on Eislingen, Saksa.

 4. FRANZ BERNET FISCHE WILD GEFLÜGEL GMBH

  Saksa

  FRANZ BERNET FISCHE WILD GEFLÜGEL GMBH, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Simpukat ja äyriäiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kalat, Siipikarja, kanit ja riista - kasvatus, Liha ja tuore siipikarjanliha, Teurasjätteet, Kalat, Siipikarja, kanit ja riista - kasvatus, Liha ja tuore siipikarjanliha, Teurasjätteet. Sen sijainti on Nürnberg, Saksa.

 5. HARALD NEUHAUS GMBH FLEISCH & WURSTWAREN FABRIK

  Saksa

  HARALD NEUHAUS GMBH FLEISCH & WURSTWAREN FABRIK, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Simpukat ja äyriäiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kalat, Liha ja tuore siipikarjanliha, Teurasjätteet, Lihat, keitetyt ja suolatut, Kalat, Liha ja tuore siipikarjanliha, Teurasjätteet, Lihat, keitetyt ja suolatut. Sen sijainti on Schwalbach, Saksa.

 6. ARMIN KRAUS

  Saksa

  ARMIN KRAUS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Liha ja tuore siipikarjanliha. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Teurasjätteet, Lihat, keitetyt ja suolatut, Makkarat, Pakasteet, Teurasjätteet, Lihat, keitetyt ja suolatut, Makkarat, Pakasteet. Sen sijainti on Otterberg, Saksa.

 7. POMMERNLAND JARMEN

  Saksa

  POMMERNLAND JARMEN, on Jakelija, joka toimii toimialalla Kalat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Liha ja tuore siipikarjanliha, Teurasjätteet, Lihat, keitetyt ja suolatut, Maustevalmisteet, tiivisteet ja mausteet, Liha ja tuore siipikarjanliha, Teurasjätteet, Lihat, keitetyt ja suolatut, Maustevalmisteet, tiivisteet ja mausteet. Sen sijainti on Jarmen, Saksa.

 8. DIETER SCHULZ

  Saksa

  DIETER SCHULZ, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Simpukat ja äyriäiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kalat, Liha ja tuore siipikarjanliha, Teurasjätteet, Lihat, keitetyt ja suolatut, Kalat, Liha ja tuore siipikarjanliha, Teurasjätteet, Lihat, keitetyt ja suolatut. Sen sijainti on Donaueschingen, Saksa.

 9. AMB FLEISCH GMBH & CO. KG

  Saksa

  AMB FLEISCH GMBH & CO. KG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Simpukat ja äyriäiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kalat, Liha ja tuore siipikarjanliha, Sianliha, Teurasjätteet, Kalat, Liha ja tuore siipikarjanliha, Sianliha, Teurasjätteet. Sen sijainti on Schwalmtal, Saksa.

 10. WOLFGANG SCHWEDESKY E.K. LANDFLEISCHEREI

  Saksa

  WOLFGANG SCHWEDESKY E.K. LANDFLEISCHEREI, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Simpukat ja äyriäiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kalat, Liha ja tuore siipikarjanliha, Teurasjätteet, Lihat, keitetyt ja suolatut, Kalat, Liha ja tuore siipikarjanliha, Teurasjätteet, Lihat, keitetyt ja suolatut. Sen sijainti on Sonneborn, Saksa.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen