• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • tieteelliset laitteet ja välineet

Tulokset hakusanalle

Tieteelliset laitteet ja välineet - Tuonti ja vienti

 1. MARTECHNIC GMBH

  Saksa

  Verified by europages badge

  MARTECHNIC GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tieteelliset laitteet ja välineet. Sen sijainti on Hamburg, Saksa.

 2. DELTAFLUID

  Ranska

  Verified by europages badge

  DELTAFLUID, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tieteelliset laitteet ja välineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Mittaus- ja säätölaitteet ja -välineet - lämpötilan, Mittaus- ja säätölaitteet ja -välineet - teho ja virtaus, Virtausmittarit, Teräkset ja metallit - koneistus, Lämpömittarit, design office specialising in flow rate measurement, Mittaus- ja säätölaitteet ja -välineet - lämpötilan, Mittaus- ja säätölaitteet ja -välineet - teho ja virtaus, Virtausmittarit. Sen sijainti on Lacq, Ranska.

 3. HORIBA JOBIN YVON GMBH

  Saksa

  Verified by europages badge

  HORIBA JOBIN YVON GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tieteelliset laitteet ja välineet. Sen sijainti on Bensheim, Saksa.

 4. M.U.T. VERTRIEBSGESELLSCHAFT FÜR MEDIZIN, TECHNIK UND LABOR MBH

  Saksa

  Verified by europages badge

  M.U.T. VERTRIEBSGESELLSCHAFT FÜR MEDIZIN, TECHNIK UND LABOR MBH, on Asiamies/ Edustaja, joka toimii toimialalla Tieteelliset laitteet ja välineet. Sen sijainti on Berlin, Saksa.

 5. CIDELEC

  Ranska

  CIDELEC on jo yli 20 vuoden ajan valmistanut ja kehittänyt diagnostiikkalaitteita unihäiriöiden tutkimiseksi patologiseen seulontaan: OSAHS, ylemmän hengityselimistön vastustuskyky, mikroheräämiset, mandibulatoriset esiinpistävät ortoosit. CIDELEC suunnittelee polygrafeja keuhkotuuletukseen sekä kannettavia ja kiinteitä polysomnografeja.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. ADVANCED MAGNETIC TECHNOLOGIES AND CONSULTING (AMT&C)

  Venäjä

  ADVANCED MAGNETIC TECHNOLOGIES AND CONSULTING (AMT&C), on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Sähkömagneetit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tieteellisen tutkimuksen laitteet, Tieteelliset laitteet ja välineet, Magneettiset välineet, Tieteellisen tutkimuksen laitteet, Tieteelliset laitteet ja välineet, Magneettiset välineet, magneettiresonanssikoneet. Sen sijainti on Moscow, Venäjä.

 2. VIENNA SCIENTIFIC INSTRUMENTS GMBH

  Itävalta

  VIENNA SCIENTIFIC INSTRUMENTS GMBH, on Multi-Category, joka toimii toimialalla Tieteelliset laitteet ja välineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Laboratoriolaitteet ja -välineet, prototyyppien pikavalmistus, mekatroniikan suunnittelutoiminnot, Analyyttiset laitteet ja tutkimuslaitteet, Laboratoriolaitteet ja -välineet. Sen sijainti on Alland, Itävalta.

 3. AIRINDEX

  Ranska

  AIRINDEX, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tieteelliset laitteet ja välineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla maassa olevan veden ilmaisimet, paine-eromittarit liittimineen, kaapeihin kiinnitettävät pinnanilmaisimet. Sen sijainti on Chambray Les Tours Cedex, Ranska.

 4. TAURUS INSTRUMENTS AG

  Saksa

  TAURUS INSTRUMENTS AG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tieteelliset laitteet ja välineet. Sen sijainti on Weimar, Saksa.

 5. GS GLOVEBOX SYSTEMTECHNIK GMBH

  Saksa

  GS GLOVEBOX SYSTEMTECHNIK GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tieteelliset laitteet ja välineet. Sen sijainti on Malsch, Saksa.

 1. NAPLES INSTITUTE OF TECHNOLOGIES

  Italia

  NAPLES INSTITUTE OF TECHNOLOGIES, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Lääkintä- ja kirurgiset instrumentit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tieteelliset laitteet ja välineet, Tieteelliset laitteet ja välineet, sähkölääketieteelliset laitteet, biomekaniikka, tutkimuslaboratorio. Sen sijainti on Napoli, Italia.

 2. OSTEC ARTTOOL LIMITED COMPANY

  Venäjä

  OSTEC ARTTOOL LIMITED COMPANY, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tieteelliset laitteet ja välineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Laboratoriolaitteet ja -välineet, Tieteellisen tutkimuksen laitteet, Kaasunilmaisimet, Laboratoriolaitteet ja -välineet, Tieteellisen tutkimuksen laitteet, Kaasunilmaisimet, luonnonkaasu- ja biokaasuanalyysien näytteet. Sen sijainti on Moscow, Venäjä.

 1. ANALIS

  Belgia

  ANALIS, on Jakelija, joka toimii toimialalla Tieteelliset laitteet ja välineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tarkkailu- ja valvontalaitteet, Farmasia - perus- ja aputuotteet, Tarkkailu- ja valvontalaitteet, Farmasia - perus- ja aputuotteet, Laboratorioiden analyysilaitteet, laboratoriosentrifugit. Sen sijainti on Suarlee, Belgia.

 2. WOLFGANG GLOCK ANALYSEGERÄTE UND LABORBEDARF

  Saksa

  WOLFGANG GLOCK ANALYSEGERÄTE UND LABORBEDARF, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tieteelliset laitteet ja välineet. Sen sijainti on Frankfurt, Saksa.

 3. GERHARD SCHUSTER

  Saksa

  GERHARD SCHUSTER, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Tieteelliset laitteet ja välineet. Sen sijainti on Baden-Baden, Saksa.

 4. DATAPHYSICS INSTRUMENTS GMBH

  Saksa

  DATAPHYSICS INSTRUMENTS GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Laboratoriolaitteet ja -välineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tieteellisen tutkimuksen laitteet, Mittauslaitteet ja -välineet, Tieteelliset laitteet ja välineet, Tieteellisen tutkimuksen laitteet, Mittauslaitteet ja -välineet, mittausvälineet kosteuden, painovoiman, ph-arvon, sähkönjohtavuuden ja viskositeetin mittausta varten, Tieteelliset laitteet ja välineet. Sen sijainti on Filderstadt, Saksa.

 5. KNAUER WISSENSCHAFTLICHE GERÄTE GMBH

  Saksa

  KNAUER WISSENSCHAFTLICHE GERÄTE GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Laboratoriolaitteet ja -välineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tieteelliset laitteet ja välineet, Tieteelliset laitteet ja välineet. Sen sijainti on Berlin, Saksa.

 6. TACHO. JANUSZ KOZIARA

  Puola

  TACHO. JANUSZ KOZIARA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Optiset instrumentit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kellot ja ajanvalvonta, teollisuus, Tieteelliset laitteet ja välineet, Mittaus- ja säätölaitteet ja -välineet - teho ja virtaus, Mittaus- ja säätölaitteet ja -instrumentit - paineen, Kellot ja ajanvalvonta, teollisuus, Tieteelliset laitteet ja välineet, Mittaus- ja säätölaitteet ja -välineet - teho ja virtaus, Mittaus- ja säätölaitteet ja -instrumentit - paineen. Sen sijainti on Bytom, Puola.

 7. IBER-OPTIKA

  Espanja

  IBER-OPTIKA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tieteelliset laitteet ja välineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Opetusmateriaalit, Fysiikka - opetusmateriaalit, Biologia - opetusmateriaalit, Opetusmateriaalit, Fysiikka - opetusmateriaalit, Biologia - opetusmateriaalit, optiset mikroskoopit. Sen sijainti on Mataró, Espanja.

 8. CAMLOGIC

  Italia

  CAMLOGIC, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Mittaus- ja valvontavälineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tieteelliset laitteet ja välineet, mittaus- ja valvontatyökalut, korkeusmittarit, Tieteelliset laitteet ja välineet, kentänvoimakkuusmittarit. Sen sijainti on Cavriago, Italia.

 1. C3 PROZESS- UND ANALYSENTECHNIK GMBH

  Saksa

  C3 PROZESS- UND ANALYSENTECHNIK GMBH, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Tieteelliset laitteet ja välineet. Sen sijainti on Haar, Saksa.

 2. MICRO SERVICE ROMA SRL

  Italia

  MICRO SERVICE ROMA SRL, joka toimii toimialalla Tieteelliset laitteet ja välineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Lääkintä- ja kirurginen optiikka - instrumentit, Tulostusoheislaitteet - vaihto-osat, lasertulostimen mustesäiliö, Lääkintä- ja kirurginen optiikka - instrumentit, optiset laserinstrumentit, Tulostusoheislaitteet - vaihto-osat. Sen sijainti on Roma, Italia.

 3. SCINTACOR

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  SCINTACOR, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tieteelliset laitteet ja välineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla hammastuotteet, laitteet ja tarvikkeet sairaaloita ja lääketieteellisiä laboratorioita varten, turvallisuustuotteet, -varusteet ja -järjestelmät, laser. Sen sijainti on Cambridge, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 4. SPRINGER FACHMEDIEN WIESBADEN GMBH

  Saksa

  SPRINGER FACHMEDIEN WIESBADEN GMBH, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Tieteelliset laitteet ja välineet. Sen sijainti on Wiesbaden, Saksa.

 5. INTERSCIENCE

  Ranska

  INTERSCIENCE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tieteelliset laitteet ja välineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla suodatinpussikontit. Sen sijainti on St Nom La Breteche, Ranska.

 6. HOFBAUER OPTIK MESS-&PRÜFTECHNIK

  Saksa

  HOFBAUER OPTIK MESS-&PRÜFTECHNIK, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tieteelliset laitteet ja välineet. Sen sijainti on München, Saksa.

 7. IJINUS

  Ranska

  IJINUS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tieteelliset laitteet ja välineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tarkkuusmittalaitteet, Tarkkuusmittalaitteet, nestetason mittauslaitteet, data logger-tallentimet. Sen sijainti on Mellac, Ranska.

 8. BAYSONIC ULTRASONIK TEKNOLOJILERI

  Turkki

  BAYSONIC ULTRASONIK TEKNOLOJILERI, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tieteelliset laitteet ja välineet. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 9. IST SCIENTIFIC

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  IST SCIENTIFIC, on Jakelija, joka toimii toimialalla Tieteelliset laitteet ja välineet. Sen sijainti on Surrey, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 10. SEBIA BENELUX

  Belgia

  SEBIA BENELUX, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Tieteelliset laitteet ja välineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Laboratoriolaitteet ja -välineet, Laboratoriolaitteet ja -välineet, äänikortit, lääkkeiden aineosat, lääkintätarvikkeet. Sen sijainti on Vilvoorde, Belgia.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen
Suodattimet

Tulokset hakusanalle

Tieteelliset laitteet ja välineet - Tuonti ja vienti

Tulosten määrä

5 591 Yritykset