• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • tietokoneavusteinen suunnittelu - ohjelmistot

Tulokset hakusanalle

Tietokoneavusteinen suunnittelu - ohjelmistot - Tuonti ja vienti

 1. WEISE SOFTWARE GMBH

  Saksa

  Verified by europages badge

  WEISE SOFTWARE GMBH, on Jakelija, joka toimii toimialalla Tietokoneavusteinen suunnittelu - ohjelmistot. Sen sijainti on Dresden, Saksa.

 2. ARTIFICES WEB

  Meksiko

  Web Framersin (Tecnocen-konsernin liiketoimintayksikön) erikoisuuksia ovat ohjelmistojen kehittäminen, verkkosovellukset, asiakaskohtaiset järjestelmät. Olemme ammattimainen ohjelmistokehittäjä, mukaudumme asiakkaiden vaatimuksiin ja tuotamme yksilöllisesti räätälöityjä, asiakkaan tarpeisiin vastaavia ohjemistoja. Teknisen suunnitteluosaamisemme ansiosta me pystymme maksimoimaan tietojärjestelmien kehityksestä saatavan pääoman tuottoprosentin sekä valvomaan oraganisaatioita, jotta niistä tulee tehokkaampia ja tuottavampia.

 3. DMC-ORTIM GMBH

  Saksa

  DMC-ORTIM GMBH, on Multi-Category, joka toimii toimialalla Tietokoneavusteinen suunnittelu - ohjelmistot. Sen sijainti on Erfurt, Saksa.

 4. MAXMESS-SOFTWARE INH. DIPL.-ING.UWE BRAASCH

  Saksa

  MAXMESS-SOFTWARE INH. DIPL.-ING.UWE BRAASCH, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Tietokoneavusteinen suunnittelu - ohjelmistot. Sen sijainti on Wernigerode, Saksa.

 5. FIELDCO TEKNIK SERVIS YAZILIMI

  Turkki

  FIELDCO TEKNIK SERVIS YAZILIMI, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tietokoneavusteinen suunnittelu - ohjelmistot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Matkapuhelinten korjauspalvelu, Yhteistoiminnan hallinta, yhteistoimintaohjelmisto, Avoimen lähdekoodin ohjelmisto, Tietämyshallintaohjelmisto. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. BULLET SOLUTIONS - TIMETABLING AND SCHEDULING SOLUTIONS

  Portugali

  BULLET SOLUTIONS - TIMETABLING AND SCHEDULING SOLUTIONS, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Tietokoneavusteinen suunnittelu - ohjelmistot. Sen sijainti on Porto, Portugali.

 2. SHOPFLOOR MANAGEMENT SYSTEMS GMBH

  Saksa

  SHOPFLOOR MANAGEMENT SYSTEMS GMBH, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Ohjelmistot teollisuutta varten. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tietokoneavusteinen suunnittelu - ohjelmistot, työkalut tietokoneintegroitua tuotantoa varten, Tietokoneavusteinen suunnittelu - ohjelmistot. Sen sijainti on Darmstadt, Saksa.

 3. AMIA SYSTEMS

  Belgia

  AMIA SYSTEMS, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Ohjelmistot, asiantuntijat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tietojen analysointi, Tietokoneavusteinen suunnittelu - ohjelmistot, Autologistiikka, Tietojen analysointi, teollisuusohjelmisto, Tietokoneavusteinen suunnittelu - ohjelmistot. Sen sijainti on Bruxelles, Belgia.

 4. TRACTATIS

  Saksa

  TRACTATIS, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Tietokoneavusteinen suunnittelu - ohjelmistot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Aikataulunsuunnitteluohjelmisto. Sen sijainti on Ruhland, Saksa.

 5. 1902SOFTWARE

  Filippiinit

  1902SOFTWARE, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Tietokoneavusteinen suunnittelu - ohjelmistot. Sen sijainti on Philippines, Filippiinit.

 1. INFINITY GROUP

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  INFINITY GROUP, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Tietokoneavusteinen suunnittelu - ohjelmistot. Sen sijainti on Brighton, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 2. ANKATEK BILIŞIM

  Turkki

  ANKATEK BILIŞIM, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tietokoneavusteinen suunnittelu - ohjelmistot. Sen sijainti on Ankara, Turkki.

 1. REALEYE

  Puola

  REALEYE, on Jakelija, joka toimii toimialalla Tietokoneavusteinen suunnittelu - ohjelmistot. Sen sijainti on Poznań, Puola.

 2. GAUL.IT

  Saksa

  GAUL.IT, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Tietokoneavusteinen suunnittelu - ohjelmistot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla atk-laitteet optisten levyjen valmistamiseen paikan päällä. Sen sijainti on Hückelhoven, Saksa.

 3. GEORGEBRUMA

  Kreikka

  GEORGEBRUMA, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Tietokoneavusteinen suunnittelu - ohjelmistot. Sen sijainti on Athens, Kreikka.

 4. VOXEP INDUSTRY

  Turkki

  VOXEP INDUSTRY, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Tietokoneavusteinen suunnittelu - ohjelmistot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla lakipalvelut teollisuusyrityksiä varten. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 5. BUCHELE LTD. MIKRONIK GMBH

  Saksa

  BUCHELE LTD. MIKRONIK GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Viruksentorjuntaohjelmistot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Automaattinen tietojenkäsittely - ohjelmistot, Tietokoneavusteinen suunnittelu - ohjelmistot, Aikataulut - järjestelmät ja välineet, Kirjanpito-ohjelmistot, Automaattinen tietojenkäsittely - ohjelmistot, Tietokoneavusteinen suunnittelu - ohjelmistot, Aikataulut - järjestelmät ja välineet. Sen sijainti on Obermichelbach, Saksa.

 6. ZOZ & PARTNER GESELLSCHAFT FÜR AUTOMATISIERUNGSTECHNIK

  Saksa

  ZOZ & PARTNER GESELLSCHAFT FÜR AUTOMATISIERUNGSTECHNIK, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Automaattinen tietojenkäsittely - ohjelmistot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tietokoneavusteinen suunnittelu - ohjelmistot, Tietokoneavusteinen suunnittelu - ohjelmistot. Sen sijainti on Karlsruhe, Saksa.

 7. 1STPLAN GMBH

  Saksa

  1STPLAN GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Automaattinen tietojenkäsittely - ohjelmistot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tietokoneavusteinen suunnittelu - ohjelmistot, Tietokoneavusteinen suunnittelu - ohjelmistot. Sen sijainti on München, Saksa.

 8. SKYLIZ CONNECT

  Luxemburg

  SKYLIZ CONNECT, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Tietokoneavusteinen suunnittelu - ohjelmistot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ympäristöauditointi, ohjelmiston optimointi, tuotantosuunnittelu, satelliittinavigaattorit, Ympäristöauditointi. Sen sijainti on Luxembourg, Luxemburg.

 1. SYSCOMM LTD

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  SYSCOMM LTD, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Tietokoneavusteinen suunnittelu - ohjelmistot. Sen sijainti on Coventry, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 2. WEBSITEGREECE.COM

  Kreikka

  WEBSITEGREECE.COM, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Tietokoneavusteinen suunnittelu - ohjelmistot. Sen sijainti on Piraeus, Kreikka.

 3. SCHAFFER HARD- & SOTWARE GMBH

  Saksa

  SCHAFFER HARD- & SOTWARE GMBH, on Vähittäiskauppias, joka toimii toimialalla Tietokoneavusteinen suunnittelu - ohjelmistot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla autocad-työntekijät, autocad-kurssit. Sen sijainti on Breuberg, Saksa.

 4. PC RESCUE SQUAD LTD

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  PC RESCUE SQUAD LTD, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Tietokoneavusteinen suunnittelu - ohjelmistot. Sen sijainti on London, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 5. PRODIVAL

  Ranska

  PRODIVAL, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Tietokonetekniikka. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tietojärjestelmät - neuvonta, Yrityshallinnon ohjelmistot, Ohjelmistopaketit, tietojenkäsittely-, Tietokoneavusteinen suunnittelu - ohjelmistot, Tietojärjestelmät - neuvonta, Yrityshallinnon ohjelmistot, Ohjelmistopaketit, tietojenkäsittely-, Tietokoneavusteinen suunnittelu - ohjelmistot. Sen sijainti on Rosult, Ranska.

 6. TSUBIS GMBH

  Saksa

  TSUBIS GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Automaattinen tietojenkäsittely - mikrotietokoneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Automaattinen tietojenkäsittely - pientietokoneet ja keskusyksiköt, Automaattinen tietojenkäsittely - ohjelmistot, Tietokoneavusteinen suunnittelu - ohjelmistot, Automaattinen tietojenkäsittely - tietokoneiden oheislaitteet, Automaattinen tietojenkäsittely - pientietokoneet ja keskusyksiköt, Automaattinen tietojenkäsittely - ohjelmistot, Tietokoneavusteinen suunnittelu - ohjelmistot, Automaattinen tietojenkäsittely - tietokoneiden oheislaitteet. Sen sijainti on Rosenheim, Saksa.

 7. 3D-SIDE

  Belgia

  3D-SIDE, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Lääketiede ja kirurgia - välineet ja tarvikkeet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tietokoneavusteinen suunnittelu - ohjelmistot, 3d-suunnittelu, ohjelmistotuki, Tietokoneavusteinen suunnittelu - ohjelmistot. Sen sijainti on Louvain-La-Neuve, Belgia.

 8. SCHULZ BÜROZENTRUM GMBH

  Saksa

  SCHULZ BÜROZENTRUM GMBH, joka toimii toimialalla Tuonti ja vienti - tietotekniikka. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Koneet ja laitteet, käytetyt ja kunnostetut, Tietokoneavusteinen suunnittelu - ohjelmistot, Koneet ja laitteet, käytetyt ja kunnostetut, Tietokoneavusteinen suunnittelu - ohjelmistot. Sen sijainti on München, Saksa.

 9. PLAND

  Saksa

  PLAND, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Tietokoneavusteinen suunnittelu - ohjelmistot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla sovellusohjelmistot henkilöstöhallintoa varten, laitteet sisäistä viestintää varten. Sen sijainti on Hamburg, Saksa.

 10. B&I ITSYSTEME GMBH

  Saksa

  B&I ITSYSTEME GMBH, joka toimii toimialalla Tietokoneavusteinen suunnittelu - ohjelmistot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tuonti ja vienti - tietotekniikka, Koneet ja laitteet, käytetyt ja kunnostetut, Tuonti ja vienti - tietotekniikka, Koneet ja laitteet, käytetyt ja kunnostetut. Sen sijainti on Augsburg, Saksa.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen
Suodattimet

Tulokset hakusanalle

Tietokoneavusteinen suunnittelu - ohjelmistot - Tuonti ja vienti

Tulosten määrä

4 711 Yritykset