• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • tilkitsemisaineet- vedenpitävät

Tulokset hakusanalle

Tilkitsemisaineet- vedenpitävät - Tuonti ja vienti

 1. KLINGER AG EGLISWIL

  Sveitsi

  Verified by europages badge

  Your specialist for high-temperature sealing laminate and rubber-coated sheets Klinger AG Egliswil, founded in 1980, is a company in the globally active KLINGER Group. It is the Group's centre of expertise for high-temperature gasket sheets made of flexible graphite and mica and for rubber-coated sheets. Test instruments for measuring the deformation behaviour of sealing materials, gaskets, graphite, mica, milam, polystrate.

 2. KKT KAUTSCHUK- UND KUNSTSTOFFTEILE GMBH

  Saksa

  Verified by europages badge

  Manufacture and sale of cellular elastomers in the form of stamped parts, cut-outs, self-adhesive rolls, etc. We are a medium-sized family business manufacturing all products from cellular rubber, foam rubber, plastic foam and cellular polythene. The standard shapes provided are strips, rolls, structural shapes, sheets and rough blocks. Punched parts and laser-cut parts also available. We are also your experts for all products created from self-adhesive sheets. Contact us by telephone or e-mail if you have any further questions.

 3. SATI SRL

  Italia

  Verified by europages badge

  SATI SRL, on Jakelija, joka toimii toimialalla Tiivisteet ja tiivistemateriaalit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tilkitsemisaineet, vedenpitävät, Tiivisteet, mekaaniset, tiivistysrenkaat, vesitiiviit teflonliittimet, Tilkitsemisaineet, vedenpitävät, Tiivisteet, mekaaniset, Rengasmaiset metallitiivisteet, tiivistysrenkaat, vesitiiviit liitokset. Sen sijainti on Milano, Italia.

 4. PTFE SOLUTIONS GMBH

  Saksa

  Verified by europages badge

  PTFE SOLUTIONS GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tilkitsemisaineet, vedenpitävät. Sen sijainti on Maintal, Saksa.

 5. RALMONT-PTW GMBH

  Itävalta

  Verified by europages badge

  RALMONT-PTW GMBH, on Asiamies/ Edustaja, joka toimii toimialalla Tilkitsemisaineet, vedenpitävät. Sen sijainti on Traun, Itävalta.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. D´ANTONI GMBH

  Saksa

  Verified by europages badge

  D´ANTONI GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tilkitsemisaineet, vedenpitävät. Sen sijainti on Gelnhausen, Saksa.

 2. GFG GESELLSCHAFT FÜR GEWEBEKOMPENSATOREN MBH

  Saksa

  Verified by europages badge

  GFG GESELLSCHAFT FÜR GEWEBEKOMPENSATOREN MBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tasauslaitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tilkitsemisaineet, vedenpitävät, Tekniset tekstiilit, Tekniset tekstiilit teolliseen käyttöön, Tekniset kankaat, Flame-retardant equipment, Fabric seals, Fabric compensators, Soft material compensators, Hose compensators. Sen sijainti on Hummeltal, Saksa.

 3. EL.TE. SEGMENTITALIA SAS

  Italia

  Verified by europages badge

  EL.TE. SEGMENTITALIA SAS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tilkitsemisaineet, vedenpitävät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Männänrengas, tiivistysrenkaat, kaapimet, Männänrengas, rotaatioakselien tiivistysrenkaat, moottoriajoneuvojen moottorilohkot, elastiset välitysliitokset, vesitiiviit teflonliittimet, vesitiiviit liitokset. Sen sijainti on Milano, Italia.

 4. SICIL CARBONGRAFITE

  Italia

  Verified by europages badge

  SICIL CARBONGRAFITE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tilkitsemisaineet, vedenpitävät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tiivisteet ja tiivistemateriaalit, Tiivisteet, mekaaniset, tiivistysrenkaat, segments, grafiittirenkaat, Tiivisteet ja tiivistemateriaalit, rings for steam turbines, hillirenkaat, Tiivisteet, mekaaniset. Sen sijainti on San Michele Di Ganzaria, Italia.

 5. RISIUS GMBH

  Saksa

  RISIUS GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tiivisteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tiivisteet ja tiivistemateriaalit, Tilkitsemisaineet, vedenpitävät, tekniset nauhat, Tiivisteet ja tiivistemateriaalit, Tilkitsemisaineet, vedenpitävät, lasikuitukankaat. Sen sijainti on Pulheim, Saksa.

 1. DIPL. ING. EUGEN VOM CLEFF GMBH

  Saksa

  DIPL. ING. EUGEN VOM CLEFF GMBH, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Liitokset, hydrauli-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tiivisteet, Tilkitsemisaineet, vedenpitävät, Tiivisteet, ilmansuodattimet, tiivistysrenkaat, Tilkitsemisaineet, vedenpitävät. Sen sijainti on Kriftel, Saksa.

 2. ARGISOL BAUSYSTEME - BEWA GMBH

  Saksa

  ARGISOL BAUSYSTEME - BEWA GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tilkitsemisaineet, vedenpitävät. Sen sijainti on Obersülzen, Saksa.

 1. AKS COATINGS GMBH

  Saksa

  AKS COATINGS GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Pinnoitteet, muovi-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tilkitsemisaineet, vedenpitävät, saumaustuotteet, Tilkitsemisaineet, vedenpitävät, saumaustuotteet rakennusta varten, ruosteenesto. Sen sijainti on Altlußheim, Saksa.

 2. BETEK SICHERHEITSTECHNIK GMBH

  Saksa

  BETEK SICHERHEITSTECHNIK GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tilkitsemisaineet, vedenpitävät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Yritysturvallisuus, turvajärjestelmät, vuoraustäytteet, liitokset. Sen sijainti on Groß-Zimmern, Saksa.

 3. BAYER VITROTECHNIC GMBH

  Saksa

  BAYER VITROTECHNIC GMBH, on Multi-Category, joka toimii toimialalla Tilkitsemisaineet, vedenpitävät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla liitinjärjestelmät. Sen sijainti on Hanstedt, Saksa.

 4. VIESSE DI VICINI GIULIA SRL

  Italia

  VIESSE DI VICINI GIULIA SRL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kumi - teollisuustekniikkatuotteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tilkitsemisaineet, vedenpitävät, Kumitiivisteet, Tilkitsemisaineet, vedenpitävät, Kumitiivisteet, neopreeni. Sen sijainti on Adrara S. Martino, Italia.

 5. GFA-DICHTUNGEN FÜR ALTBAUTEN UND SYSTEME JOACHIM HAGEMEIER GMBH

  Saksa

  GFA-DICHTUNGEN FÜR ALTBAUTEN UND SYSTEME JOACHIM HAGEMEIER GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tiivisteet ja tiivistemateriaalit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tilkitsemisaineet, vedenpitävät, Silikonit, Kumit ja johdannaiset, Sisäkumit, Tilkitsemisaineet, vedenpitävät, Silikonit, Kumit ja johdannaiset, Sisäkumit. Sen sijainti on Marxen, Saksa.

 6. KLIETSCH TECHNIC GMBH

  Saksa

  KLIETSCH TECHNIC GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Liitokset, paineilma-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Hihnakuljettimet, Liitokset, hydrauli-, Tiivisteet ja tiivistemateriaalit, Tilkitsemisaineet, vedenpitävät, Hihnakuljettimet, Liitokset, hydrauli-, Tiivisteet ja tiivistemateriaalit, Tilkitsemisaineet, vedenpitävät. Sen sijainti on Barsbüttel, Saksa.

 7. JAMES WALKER BENELUX

  Belgia

  JAMES WALKER BENELUX, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Teollisuuslaitteiden vuokraus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tilkitsemisaineet, vedenpitävät, koneiden rakennus, Tilkitsemisaineet, vedenpitävät, courroies, eristejärjestelmät. Sen sijainti on Wilrijk, Belgia.

 8. SORATON SA

  Sveitsi

  SORATON SA, on Multi-Category, joka toimii toimialalla Tilkitsemisaineet, vedenpitävät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Liimapistoolit, lämmitettävät, Rakennuskemikaalit, kemialliset liimat, liimapistooli. Sen sijainti on Hinterforst, Sveitsi.

 1. POLWENT. PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNE

  Puola

  POLWENT. PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNE, on Multi-Category, joka toimii toimialalla Tilkitsemisaineet, vedenpitävät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla erikoisputket, hydrauliikkaputket, teollisuuden tekniset tiivisteet. Sen sijainti on Częstochowa, Puola.

 2. KWO DICHTUNGSTECHNIK GMBH

  Saksa

  KWO DICHTUNGSTECHNIK GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tiivisteet ja tiivistemateriaalit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tilkitsemisaineet, vedenpitävät, Kumitiivisteet, Tilkitsemisaineet, vedenpitävät, Kumitiivisteet. Sen sijainti on Schechen, Saksa.

 3. KASTAS SEALING TECHNOLOGIES EUROPE GMBH

  Saksa

  KASTAS SEALING TECHNOLOGIES EUROPE GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Liitokset, paineilma-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Liitokset, hydrauli-, Tiivisteet ja tiivistemateriaalit, Tilkitsemisaineet, vedenpitävät, Kumitiivisteet, Liitokset, hydrauli-, Tiivisteet ja tiivistemateriaalit, Tilkitsemisaineet, vedenpitävät, Kumitiivisteet. Sen sijainti on Quickborn, Saksa.

 4. BERG IMS INDUSTRIE-MARINE-SERVICE

  Saksa

  BERG IMS INDUSTRIE-MARINE-SERVICE, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Laakerit, kuula-, neula- ja rulla-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Vaihteistot, Alentimet, Tiivisteet ja tiivistemateriaalit, Tilkitsemisaineet, vedenpitävät, Vaihteistot, Alentimet, Tiivisteet ja tiivistemateriaalit, Tilkitsemisaineet, vedenpitävät. Sen sijainti on Bremen, Saksa.

 5. SIETHOM TECHNISCHES BÜRO GMBH

  Itävalta

  SIETHOM TECHNISCHES BÜRO GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tilkitsemisaineet, vedenpitävät. Sen sijainti on Traun, Itävalta.

 6. SM KLEBETECHNIK VERTRIEBS-GMBH

  Saksa

  SM KLEBETECHNIK VERTRIEBS-GMBH, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Tilkitsemisaineet, vedenpitävät. Sen sijainti on Heinsberg, Saksa.

 7. VULKANISIERWERKSTATT FRITZ HELD INHABER WOLFGANG HELD

  Saksa

  VULKANISIERWERKSTATT FRITZ HELD INHABER WOLFGANG HELD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tiivisteet ja tiivistemateriaalit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tilkitsemisaineet, vedenpitävät, Tiivistysrenkaat, Kumit ja johdannaiset, Kumi - teollisuustekniikkatuotteet, Tilkitsemisaineet, vedenpitävät, Tiivistysrenkaat, Kumit ja johdannaiset, Kumi - teollisuustekniikkatuotteet. Sen sijainti on Leipzig, Saksa.

 8. ALTUG IZOLASYON

  Turkki

  ALTUG IZOLASYON, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Peiteaineet, kitit ja tiivisteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tilkitsemisaineet, vedenpitävät, Tilkitsemisaineet, vedenpitävät. Sen sijainti on Ankara, Turkki.

 9. FRANK PFEFFERKORN UND NIKOLAY SIMOV

  Saksa

  FRANK PFEFFERKORN UND NIKOLAY SIMOV, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Laakerit, kuula-, neula- ja rulla-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Mekaaniset voimansiirtojärjestelmät ja komponentit, Tiivisteet ja tiivistemateriaalit, Tiivisteet, Tilkitsemisaineet, vedenpitävät, Mekaaniset voimansiirtojärjestelmät ja komponentit, Tiivisteet ja tiivistemateriaalit, Tiivisteet, Tilkitsemisaineet, vedenpitävät. Sen sijainti on Hamburg, Saksa.

 10. UNITED SEALS GMBH

  Sveitsi

  UNITED SEALS GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Hydrauliset laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tiivisteet ja tiivistemateriaalit, Tiivisteet, Tilkitsemisaineet, vedenpitävät, Kumituotteet, Tiivisteet ja tiivistemateriaalit, Tiivisteet, Tilkitsemisaineet, vedenpitävät, Kumituotteet. Sen sijainti on Dietlikon, Sveitsi.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen