• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • tulenkestävä puu

Tulokset hakusanalle

Tulenkestävä puu - Tuonti ja vienti

 1. T&G FRANCE

  Ranska

  Verified by europages badge

  T&G FRANCE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tulenkestävä puu. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla palonestomaali, peintures intumescentes. Sen sijainti on Vaulx-En-Velin, Ranska.

 2. UNAL PERE ET FILS

  Ranska

  Vuonna 1990 perustettu Unal-yhtiö on erikoistunut käytettyjen kuormalavojen ostoon, korjaukseen ja myyntiin. Unal Père & Fils hoitaa ISPM 15 -käsittelyn, puujätteen haketuksen, ja se on saanut toimiluvan puupakkausten kierrätystä varten. Puisten kuormalavojen valmistus, puisten kuormalavojen korjaus, kaikentyyppisten kuormalavojen kauppa: puiset kuormalavat, uudet kuormalavat, käytetyt kuormalavat, muoviset kuormalavat, kaikenkokoiset puiset kuormalavat. Puisten kuormalavojen talteenotto, puisten kuormalavojen haketus, puujätteen ja -pakkausten kierrätys. Puisten kuormalavojen varastointi.

 3. KOPGARD SP. Z O.O.

  Puola

  KOPGARD SP. Z O.O., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tulenkestävä puu. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Puutuotteet, Teollisuuspuu, Puutuotteet, Teollisuuspuu. Sen sijainti on Kolonowskie, Puola.

 4. LAUSITZHOLZ INH. ENRICO MARTIN

  Saksa

  LAUSITZHOLZ INH. ENRICO MARTIN, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tulenkestävä puu. Sen sijainti on Lübbenau, Saksa.

 5. PONTMEYER

  Hollanti

  PONTMEYER, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Tuonti ja vienti - puu. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tulenkestävä puu, Paneelit, puu-, Tulenkestävä puu, Paneelit, puu-, vanerointi, mdf-puu. Sen sijainti on Zaandam, Hollanti.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. ITS SP. Z O.O.

  Puola

  ITS SP. Z O.O., on Multi-Category, joka toimii toimialalla Tulenkestävä puu. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla puiset puutarhamajat, Puiset autotallit, puutalopaketit, modulaariset talot. Sen sijainti on Koszalin, Puola.

 2. BITRAD PPHU EXPORT-IMPORT

  Puola

  BITRAD PPHU EXPORT-IMPORT, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Sahatavara, höylätty. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Puu - sorvatut tuotteet, Tulenkestävä puu, aidat, puupylväät kukkienkasvatukseen ja puutarhanhoitoon, Puu - sorvatut tuotteet, Tulenkestävä puu. Sen sijainti on Radom, Puola.

 3. INTO CHEMICALS BV

  Hollanti

  INTO CHEMICALS BV, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tulenkestävä puu. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla palonsammutus, Palomuurisuoja rakennuksiin, passiivinen palontorjunta, passiivinen palontorjunta. Sen sijainti on Deurne, Hollanti.

 4. ATKINSON & KIRBY LIMITED

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  ATKINSON & KIRBY LIMITED, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Sahatavara, höylätty. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Puu - sahattu ja käsitelty, Sahatavara, höyläämätön, Tulenkestävä puu, Puu - sahattu ja käsitelty, Sahatavara, höyläämätön, Tulenkestävä puu. Sen sijainti on Ormskirk, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 5. Z.P.D MADERAPOL -PALISADA

  Puola

  Z.P.D MADERAPOL -PALISADA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tulenkestävä puu. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla hedelmäviljelmien paalut, viiniviljelyspaalut. Sen sijainti on Wolbrom, Puola.

 1. MARGARETA KERN, SAGEWERK, WENIGZELL

  Itävalta

  MARGARETA KERN, SAGEWERK, WENIGZELL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puuhake ja sahanpuru. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Viilupuu, Sahatavara, höyläämätön, Sahatavara, höylätty, Tulenkestävä puu, Viilupuu, Sahatavara, höyläämätön, Sahatavara, höylätty, Tulenkestävä puu. Sen sijainti on Wenigzell, Itävalta.

 2. ATECMA

  Espanja

  ATECMA, joka toimii toimialalla Puu - sahattu ja käsitelty. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tulenkestävä puu, Puu ja huonekalut – käsittely ja suojaus, Puu, käsittelemätön, Tulenkestävä puu, Puu ja huonekalut – käsittely ja suojaus, Puu, käsittelemätön. Sen sijainti on Rubí-Barcelona, Espanja.

 1. SUTTNER MASSIVHOLZELEMENTE GMBH

  Saksa

  SUTTNER MASSIVHOLZELEMENTE GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puu - sahattu ja käsitelty. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tulenkestävä puu, Tuonti ja vienti - puu, Tulenkestävä puu, Tuonti ja vienti - puu. Sen sijainti on Haselbach, Saksa.

 2. COMPTOIR FAMENNOIS DU BOIS

  Belgia

  COMPTOIR FAMENNOIS DU BOIS, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Tulenkestävä puu. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Pyöreä puutavara, sahattu puu. Sen sijainti on Wepion, Belgia.

 3. MULTIPROTECT LTD.

  Suomi

  MULTIPROTECT LTD., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tulenkestävä puu. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla tulenkestävät aineet. Sen sijainti on Porvoo, Suomi.

 4. PAROC A/S

  Tanska

  PAROC A/S, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puu - sahattu ja käsitelty. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tulenkestävä puu, Tulenkestävä puu. Sen sijainti on Fredensborg, Tanska.

 5. SM BOIS

  Ranska

  SM BOIS, joka toimii toimialalla Puu - sahattu ja käsitelty. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tulenkestävä puu, Tulenkestävä puu. Sen sijainti on Villevaude, Ranska.

 6. BJERTNÆS SAG AS

  Norja

  BJERTNÆS SAG AS, joka toimii toimialalla Tulenkestävä puu. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sahatavara, höylätty, Sahatavara, höylätty. Sen sijainti on Jevnaker, Norja.

 7. NEW PLANET INDUSTRIAL EQUIPMENT LLC

  Yhdistyneet Arabiemiirikunnat

  NEW PLANET INDUSTRIAL EQUIPMENT LLC, on Jakelija, joka toimii toimialalla Tulenkestävä puu. Sen sijainti on Dubai, Yhdistyneet Arabiemiirikunnat.

 8. -

  Afganistan

  -, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tulenkestävä puu. Sen sijainti on -, Afganistan.

 1. FOUNTAIN TIMBER PRODUCTS LTD

  Yhdistynyt Kuningaskunta

 2. REFRACTORY PLANT

  Venäjä

 3. WHI HOLZ GESELLSCHAFT M.B.H.

  Itävalta

 4. WILFRIED BERCHTOLD

  Itävalta

 5. INTCO GMBH

  Saksa

  INTCO GMBH, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Raaka-aineet rakentamiseen ja julkisiin töihin. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Puu, käsittelemätön, Puu - sahattu ja käsitelty, Runkotyöt - rakentaminen, Tulenkestävät materiaalit ja tuotteet, Puu, käsittelemätön, Puu - sahattu ja käsitelty, Runkotyöt - rakentaminen, Tulenkestävät materiaalit ja tuotteet. Sen sijainti on Weiden, Saksa.

 6. HIRSCH & SOHN HOLZHANDEL GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG

  Saksa

  HIRSCH & SOHN HOLZHANDEL GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Puu, käsittelemätön. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Puu - sahattu ja käsitelty, Katontekomateriaalit, Tulenkestävät materiaalit ja tuotteet, Puu - sahattu ja käsitelty, Katontekomateriaalit, Tulenkestävät materiaalit ja tuotteet. Sen sijainti on Rheinstetten, Saksa.

 7. BLECHER KG

  Saksa

  BLECHER KG, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Puu, käsittelemätön. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tulenkestävät materiaalit ja tuotteet, Puu - sahattu ja käsitelty, Tulenkestävät materiaalit ja tuotteet, Puu - sahattu ja käsitelty. Sen sijainti on Felsberg, Saksa.

 8. TRYSIL INTERIORTRE AL

  Norja

  TRYSIL INTERIORTRE AL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Paneelit, puu-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tulenkestävät rakennusmateriaalit, Huonekalut ja hyllyt, toimistojen, Tulenkestävät rakennusmateriaalit, Huonekalut ja hyllyt, toimistojen. Sen sijainti on Nybergsund, Norja.

 9. SCHAMOTTEONLINESHOP INH. JAN OPITZ

  Saksa

  SCHAMOTTEONLINESHOP INH. JAN OPITZ, on Jakelija, joka toimii toimialalla Raaka-aineet rakentamiseen ja julkisiin töihin. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Puu, käsittelemätön, Puu - sahattu ja käsitelty, Runkotyöt - rakentaminen, Tulenkestävät materiaalit ja tuotteet, Puu, käsittelemätön, Puu - sahattu ja käsitelty, Runkotyöt - rakentaminen, Tulenkestävät materiaalit ja tuotteet. Sen sijainti on Mering, Saksa.

 10. GENUS SA

  Sveitsi

  GENUS SA, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Puu, käsittelemätön. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Puu - sahattu ja käsitelty, Katontekomateriaalit, Tulenkestävät materiaalit ja tuotteet, Puu - sahattu ja käsitelty, Katontekomateriaalit, Tulenkestävät materiaalit ja tuotteet. Sen sijainti on Carrouge, Sveitsi.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen