• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • tulenkestävä puu

Tulokset hakusanalle

Tulenkestävä puu - Tuonti ja vienti

 1. T&G FRANCE

  Ranska

  Verified by europages badge

  T&G FRANCE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tulenkestävä puu. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla palonestomaali, peintures intumescentes. Sen sijainti on Vaulx-En-Velin, Ranska.

 2. UNAL PERE ET FILS

  Ranska

  Vuonna 1990 perustettu Unal-yhtiö on erikoistunut käytettyjen kuormalavojen ostoon, korjaukseen ja myyntiin. Unal Père & Fils hoitaa ISPM 15 -käsittelyn, puujätteen haketuksen, ja se on saanut toimiluvan puupakkausten kierrätystä varten. Puisten kuormalavojen valmistus, puisten kuormalavojen korjaus, kaikentyyppisten kuormalavojen kauppa: puiset kuormalavat, uudet kuormalavat, käytetyt kuormalavat, muoviset kuormalavat, kaikenkokoiset puiset kuormalavat. Puisten kuormalavojen talteenotto, puisten kuormalavojen haketus, puujätteen ja -pakkausten kierrätys. Puisten kuormalavojen varastointi.

 3. PONTMEYER

  Hollanti

  PONTMEYER, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Tuonti ja vienti - puu. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tulenkestävä puu, Paneelit, puu-, Tulenkestävä puu, Paneelit, puu-, vanerointi, mdf-puu. Sen sijainti on Zaandam, Hollanti.

 4. LAUSITZHOLZ INH. ENRICO MARTIN

  Saksa

  LAUSITZHOLZ INH. ENRICO MARTIN, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tulenkestävä puu. Sen sijainti on Lübbenau, Saksa.

 5. INTO CHEMICALS BV

  Hollanti

  INTO CHEMICALS BV, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tulenkestävä puu. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla palonsammutus, Palomuurisuoja rakennuksiin, passiivinen palontorjunta, passiivinen palontorjunta. Sen sijainti on Deurne, Hollanti.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. ATKINSON & KIRBY LIMITED

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  ATKINSON & KIRBY LIMITED, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Sahatavara, höylätty. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Puu - sahattu ja käsitelty, Sahatavara, höyläämätön, Tulenkestävä puu, Puu - sahattu ja käsitelty, Sahatavara, höyläämätön, Tulenkestävä puu. Sen sijainti on Ormskirk, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 2. ATECMA

  Espanja

  ATECMA, joka toimii toimialalla Puu - sahattu ja käsitelty. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tulenkestävä puu, Puu ja huonekalut – käsittely ja suojaus, Puu, käsittelemätön, Tulenkestävä puu, Puu ja huonekalut – käsittely ja suojaus, Puu, käsittelemätön. Sen sijainti on Rubí-Barcelona, Espanja.

 3. SUTTNER MASSIVHOLZELEMENTE GMBH

  Saksa

  SUTTNER MASSIVHOLZELEMENTE GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puu - sahattu ja käsitelty. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tulenkestävä puu, Tuonti ja vienti - puu, Tulenkestävä puu, Tuonti ja vienti - puu. Sen sijainti on Haselbach, Saksa.

 4. MARGARETA KERN, SAGEWERK, WENIGZELL

  Itävalta

  MARGARETA KERN, SAGEWERK, WENIGZELL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puuhake ja sahanpuru. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Viilupuu, Sahatavara, höyläämätön, Sahatavara, höylätty, Tulenkestävä puu, Viilupuu, Sahatavara, höyläämätön, Sahatavara, höylätty, Tulenkestävä puu. Sen sijainti on Wenigzell, Itävalta.

 5. COMPTOIR FAMENNOIS DU BOIS

  Belgia

  COMPTOIR FAMENNOIS DU BOIS, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Tulenkestävä puu. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Pyöreä puutavara, sahattu puu. Sen sijainti on Wepion, Belgia.

 1. PAROC A/S

  Tanska

  PAROC A/S, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puu - sahattu ja käsitelty. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tulenkestävä puu, Tulenkestävä puu. Sen sijainti on Fredensborg, Tanska.

 2. MULTIPROTECT LTD.

  Suomi

  MULTIPROTECT LTD., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tulenkestävä puu. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla tulenkestävät aineet. Sen sijainti on Porvoo, Suomi.

 1. SM BOIS

  Ranska

  SM BOIS, joka toimii toimialalla Puu - sahattu ja käsitelty. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tulenkestävä puu, Tulenkestävä puu. Sen sijainti on Villevaude, Ranska.

 2. BJERTNÆS SAG AS

  Norja

  BJERTNÆS SAG AS, joka toimii toimialalla Tulenkestävä puu. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sahatavara, höylätty, Sahatavara, höylätty. Sen sijainti on Jevnaker, Norja.

 3. -

  Afganistan

  -, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tulenkestävä puu. Sen sijainti on -, Afganistan.

 4. FOUNTAIN TIMBER PRODUCTS LTD

  Yhdistynyt Kuningaskunta

 5. WILFRIED BERCHTOLD

  Itävalta

 6. REFRACTORY PLANT

  Venäjä

 7. WHI HOLZ GESELLSCHAFT M.B.H.

  Itävalta

 8. KRAUSE & CO. KG

  Saksa

  KRAUSE & CO. KG, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Tulenkestävät rakennusmateriaalit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Puu, käsittelemätön, Puu - sahattu ja käsitelty, Puu, käsittelemätön, Puu - sahattu ja käsitelty. Sen sijainti on Aken, Saksa.

 1. TRYSIL INTERIORTRE AL

  Norja

  TRYSIL INTERIORTRE AL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Paneelit, puu-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tulenkestävät rakennusmateriaalit, Huonekalut ja hyllyt, toimistojen, Tulenkestävät rakennusmateriaalit, Huonekalut ja hyllyt, toimistojen. Sen sijainti on Nybergsund, Norja.

 2. BOCKAERT EN THIENPONT

  Belgia

  BOCKAERT EN THIENPONT, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puu - sahattu ja käsitelty. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Puu, käsittelemätön, Tulenkestävät rakennusmateriaalit, Puu, käsittelemätön, rakennusmateriaalit, rakennusmateriaalit, tukkumyynti, Tulenkestävät rakennusmateriaalit. Sen sijainti on Aalter, Belgia.

 3. GEORGE BENCE & SONS (CHELTENHAM) LIMITED

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  GEORGE BENCE & SONS (CHELTENHAM) LIMITED, joka toimii toimialalla Tulenkestävät materiaalit ja tuotteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Puu - sahattu ja käsitelty, Katontekomateriaalit, Puu - sahattu ja käsitelty, Katontekomateriaalit. Sen sijainti on Cheltenham, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 4. INTCO GMBH

  Saksa

  INTCO GMBH, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Raaka-aineet rakentamiseen ja julkisiin töihin. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Puu, käsittelemätön, Puu - sahattu ja käsitelty, Runkotyöt - rakentaminen, Tulenkestävät materiaalit ja tuotteet, Puu, käsittelemätön, Puu - sahattu ja käsitelty, Runkotyöt - rakentaminen, Tulenkestävät materiaalit ja tuotteet. Sen sijainti on Weiden, Saksa.

 5. RAVEN ROOFING AND BUILDING SUPPLIES LIMITED

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  RAVEN ROOFING AND BUILDING SUPPLIES LIMITED, joka toimii toimialalla Puu - sahattu ja käsitelty. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tulenkestävät materiaalit ja tuotteet, Katontekomateriaalit, Tulenkestävät materiaalit ja tuotteet, Katontekomateriaalit. Sen sijainti on Twickenham, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 6. HALE AND CO. (DRYBROOK) LIMITED

  Yhdistynyt Kuningaskunta

 7. SKYLINE TAGESLICHTSYSTEME GMBH

  Saksa

  SKYLINE TAGESLICHTSYSTEME GMBH, joka toimii toimialalla Puu - sahattu ja käsitelty. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tulenkestävät materiaalit ja tuotteet, Katontekomateriaalit, Tulenkestävät materiaalit ja tuotteet, Katontekomateriaalit. Sen sijainti on Georgsmarienhütte, Saksa.

 8. KLIMAS WKRET-MET. SP. Z O.O. KUZNICA KIEDRZYNSKA

  Puola

  KLIMAS WKRET-MET. SP. Z O.O. KUZNICA KIEDRZYNSKA, joka toimii toimialalla Tulenkestävät materiaalit ja tuotteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Puu - sahattu ja käsitelty, Katontekomateriaalit, Puu - sahattu ja käsitelty, Katontekomateriaalit. Sen sijainti on Szczecin, Puola.

 9. DOMAX. FH. LIS J.

  Puola

  DOMAX. FH. LIS J., joka toimii toimialalla Katontekomateriaalit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Puu - sahattu ja käsitelty, Tulenkestävät materiaalit ja tuotteet, Puu - sahattu ja käsitelty, Tulenkestävät materiaalit ja tuotteet. Sen sijainti on Lubliniec, Puola.

 10. E-MUR. MATERIAEY BUDOWLANE I OPAE

  Puola

  E-MUR. MATERIAEY BUDOWLANE I OPAE, joka toimii toimialalla Tulenkestävät materiaalit ja tuotteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Puu - sahattu ja käsitelty, Katontekomateriaalit, Puu - sahattu ja käsitelty, Katontekomateriaalit. Sen sijainti on Katowice, Puola.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen