• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • tulenkestävät materiaalit ja tuotteet

Tulokset hakusanalle

Tulenkestävät materiaalit ja tuotteet - Tuonti ja vienti

 1. TESPE - TENUTE SPECIALI

  Italia

  Verified by europages badge

  Tespe is a highly specialised leader in the production of technical fabrics for thermal insulation and industrial sealing gaskets for high-temperature applications. Rope, braid, sleeves, tape, fabrics, insulating and heat-resistant products, expansion joints. It manufactures and sells a vast range of industrial gaskets for static and dynamic sealing: Special DYNAPACK® braids for pumps and valves, sheets and gaskets in graphite and asbestos-free, semi-finished items and products in PTFE.

 2. SAVAR SRL

  Italia

  Verified by europages badge

  Savar is located in Stezzano, in the province of Bergamo, and it serves the market throughout Italy and Europe. It produced a vast range of articles in ceramic, porcelain insulators, cordierite and refractory materials with various concentrations of aluminium oxide. it manufactures technically complex parts from client-supplied plans, making it able to service a very wide range of industries. A team of industry specialists, standing by to give their clients the benefits of their long experience.

 3. CEPROTEC GMBH

  Saksa

  Verified by europages badge

  CEPROTEC GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tulenkestävät materiaalit ja tuotteet. Sen sijainti on Langenfeld (rheinland), Saksa.

 4. COURTH EDELSTAHL-APPARATEBAU GMBH

  Saksa

  Verified by europages badge

  COURTH EDELSTAHL-APPARATEBAU GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tulenkestävät materiaalit ja tuotteet. Sen sijainti on Reichshof, Saksa.

 5. VATROSTALAC D.O.O.

  Kroatia

  Verified by europages badge

  VATROSTALAC D.O.O., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Muurauslaastit ja sementit, tulenkestävät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tulenkestävät materiaalit ja tuotteet, tulenkestävä betoni, tulenkestävä materiaali, Tulenkestävät materiaalit ja tuotteet, eristebetoni, Monolithic refractories, Refractory concrete torkret, sementtilaasti, lämpöeristykset. Sen sijainti on Krapina, Kroatia.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. LA REFRATTARIA SNC

  Italia

  LA REFRATTARIA SNC, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tulenkestävät materiaalit ja tuotteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla tulenkestävät aineet, keramiikkakuidut. Sen sijainti on San Mauro Torinese, Italia.

 2. TAMIS VIBRANT INDUSTRIEL / EIP

  Ranska

  TAMIS VIBRANT INDUSTRIEL / EIP, on Jakelija, joka toimii toimialalla Tulenkestävät materiaalit ja tuotteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla värinäseulat. Sen sijainti on Montrouge, Ranska.

 3. YANGQUAN SHUANG BAISHENG TRADING CO.,LTD

  Kiina

  YANGQUAN SHUANG BAISHENG TRADING CO.,LTD, on Asiamies/ Edustaja, joka toimii toimialalla Tulenkestävät materiaalit ja tuotteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla tulenkestävät tiilet, keramiikkakuitukukankaat. Sen sijainti on Yangquan, Kiina.

 4. THERMISOL GMBH

  Saksa

  THERMISOL GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tulenkestävät materiaalit ja tuotteet. Sen sijainti on Frankenthal, Saksa.

 5. KANDERN FEUERFEST GMBH

  Saksa

  KANDERN FEUERFEST GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tulenkestävät materiaalit ja tuotteet. Sen sijainti on Kandern, Saksa.

 1. E.C.M. REFRATTARI SRL

  Italia

  E.C.M. REFRATTARI SRL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Muurauslaastit ja sementit, tulenkestävät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tulenkestävät materiaalit ja tuotteet, tulenkestävät aineet, tulenkestävät materiaalit rakennusta varten, Tulenkestävät materiaalit ja tuotteet, tulenkestävä betoni. Sen sijainti on Sovicille, Italia.

 2. REFRACTARIOS KELSEN S.A.

  Espanja

  REFRACTARIOS KELSEN S.A., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tulenkestävät materiaalit ja tuotteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Magnesiitti, tulenkestävät tiilet, tulenkestävä betoni, dolomiitti, Magnesiitti. Sen sijainti on Aduna (gipuzkoa), Espanja.

 1. PYRO WORMS GMBH

  Saksa

  PYRO WORMS GMBH, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Tulenkestävät materiaalit ja tuotteet. Sen sijainti on Worms, Saksa.

 2. FIRE TECHNIC SA

  Belgia

  FIRE TECHNIC SA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tulenkestävät materiaalit ja tuotteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla tulenkestävät aineet. Sen sijainti on Thieulain, Belgia.

 3. FCT INGENIEURKERAMIK GMBH

  Saksa

  FCT INGENIEURKERAMIK GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Keramiikka, posliini ja savi - teollisuustuotteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tulenkestävät materiaalit ja tuotteet, Tulenkestävät materiaalit ja tuotteet, Erikoismateriaalit, hankausjauheiden valmistus, jäteastiat. Sen sijainti on Frankenblick, Saksa.

 4. ZIPPER-TECHNIK GMBH

  Saksa

  ZIPPER-TECHNIK GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tulenkestävät materiaalit ja tuotteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla lämpösuojakankaat, Eristysletkut, Kaapelivaipat. Sen sijainti on Neu-Isenburg, Saksa.

 5. GEOINERTE REFRACTORIES

  Portugali

  GEOINERTE REFRACTORIES, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tulenkestävät materiaalit ja tuotteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Keramiikka, teollisuuden, tulenkestävä betoni, raaka-aineet tulenkestäviä keraamisia tuotteita varten, Keramiikka, teollisuuden, valimo. Sen sijainti on Pevidem Guimaraes, Portugali.

 6. OTTO BERGFELD H.-H. SOHN GMBH & CO KG

  Saksa

  OTTO BERGFELD H.-H. SOHN GMBH & CO KG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Rakoseinät - eristysmateriaalit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Metallilangat ja kaapelit rautametallia, Metallilangat ja vaijerit - ei-rautametalliset, Ristikot, säleiköt ja teräsverkot, Tulenkestävät materiaalit ja tuotteet, Metallilangat ja kaapelit rautametallia, Metallilangat ja vaijerit - ei-rautametalliset, Ristikot, säleiköt ja teräsverkot, Tulenkestävät materiaalit ja tuotteet. Sen sijainti on Altena, Saksa.

 7. WAIBEL KG

  Saksa

  WAIBEL KG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tulenkestävät materiaalit ja tuotteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Katontekomateriaalit, Hiekka ja sora, Betonirakenteet, Katontekomateriaalit, Hiekka ja sora, Karkea hiekka, Betonirakenteet. Sen sijainti on Gernsheim, Saksa.

 8. ZIBO GAOHA REFRACTORY MATERIALS TECHNOLOGY CO.LTD

  Kiina

  ZIBO GAOHA REFRACTORY MATERIALS TECHNOLOGY CO.LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tulenkestävät materiaalit ja tuotteet. Sen sijainti on Zibo, Kiina.

 1. BIGMAT GIET BODARWE

  Belgia

  BIGMAT GIET BODARWE, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Puu - sahattu ja käsitelty. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Katontekomateriaalit, Tulenkestävät materiaalit ja tuotteet, Katontekomateriaalit, Tulenkestävät materiaalit ja tuotteet, ulkokalusteet, rakennusmateriaalit. Sen sijainti on Malmedy, Belgia.

 2. ZÖLLER UND BORN KERAMIK- UND FEINSTEINZEUGFABRIK GMBH

  Saksa

  ZÖLLER UND BORN KERAMIK- UND FEINSTEINZEUGFABRIK GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tulenkestävät materiaalit ja tuotteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Keramiikka, posliini ja savi - teollisuustuotteet, Keramiikka, posliini ja savi - teollisuustuotteet, tarvikkeet keraamista teollisuutta varten. Sen sijainti on Hillscheid, Saksa.

 3. CERAQUITAINE

  Ranska

  CERAQUITAINE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tulenkestävät materiaalit ja tuotteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Keramiikka, käsityö, Keramiikka, posliini ja savi - teollisuustuotteet, Keraamiset tuotteet, tulenkestävät, Keramiikkateollisuuden raaka-aineet, Keramiikka, käsityö, Keramiikka, posliini ja savi - teollisuustuotteet, Keraamiset tuotteet, tulenkestävät, Keramiikkateollisuuden raaka-aineet. Sen sijainti on Saint-Aulaye, Ranska.

 4. SB MINERALS

  Italia

  SB MINERALS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tulenkestävät materiaalit ja tuotteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla tulenkestävä materiaali, tulenkestävät materiaalit uuneja varten, teollisuusuunit lasiteollisuutta varten, tulenkestävät tekniikat. Sen sijainti on Dego, Italia.

 5. BZMO SP. Z O.O. REFRACTORY CLAY PRODUCER

  Puola

  BZMO SP. Z O.O. REFRACTORY CLAY PRODUCER, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tulenkestävät materiaalit ja tuotteet. Sen sijainti on Boleslawiec, Puola.

 6. GIR INTERNATIONAL

  Ukraina

  GIR INTERNATIONAL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tulenkestävät materiaalit ja tuotteet. Sen sijainti on Dnepr City, Ukraina.

 7. VULKAN EDELSTAHLKOMPONENTEN GMBH

  Saksa

  VULKAN EDELSTAHLKOMPONENTEN GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Karkaisu-uunit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tulenkestävät materiaalit ja tuotteet, ruostumaton teräs, Tulenkestävät materiaalit ja tuotteet, levyt ruostumatonta terästä, teräsputket. Sen sijainti on Düren, Saksa.

 8. NGFCO

  Iran

  NGFCO, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tulenkestävät materiaalit ja tuotteet. Sen sijainti on Tehran, Iran.

 9. HOBERG

  Belgia

  HOBERG, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Puu - sahattu ja käsitelty. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Katontekomateriaalit, Tulenkestävät materiaalit ja tuotteet, Katontekomateriaalit, Tulenkestävät materiaalit ja tuotteet, rautatavara, metallilukot. Sen sijainti on Wavre, Belgia.

 10. LA BRIQUETERIE TELLUS-CERAM

  Ranska

  LA BRIQUETERIE TELLUS-CERAM, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tulenkestävät materiaalit ja tuotteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla tulenkestävät tiilet. Sen sijainti on Monsempron Libos, Ranska.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen
Suodattimet

Tulokset hakusanalle

Tulenkestävät materiaalit ja tuotteet - Tuonti ja vienti

Tulosten määrä

1 955 Yritykset