• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • tulenkestävät rakennusmateriaalit

Tulokset hakusanalle

Tulenkestävät rakennusmateriaalit - Tuonti ja vienti

 1. OXYD-KERAMIK GMBH & CO KG

  Saksa

  Verified by europages badge

  OXYD-KERAMIK GMBH & CO KG is a medium-sized family company founded in 1965. It currently has 36 employees. Refractory construction materials are manufactured predominantly for the iron, steel and non-ferrous metal industries. The great flexibility in the production process is a guarantee that individual customer wishes will be catered to. As we manufacture the finished product from raw materials and thanks to our logistically sophisticated storage facilities, we can offer prompt availability of most products. We encourage you to start working with us. In the last 50 years, our customer base has expanded more and more, meaning that, in addition to customers in our "core region" of Germany, Austria and Switzerland, we are also able to deliver to customers all around the world.

 2. CALES PASCUAL SL

  Espanja

  Verified by europages badge

  CALES PASCUAL SL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kalkki. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kalkkikivi, teollisuus-, Tulenkestävät rakennusmateriaalit, hydraulinen kalkki paloina, slaked lime, lime milk, Kalkkikivi, teollisuus-, LIME, fast-setting mortar, hydrated lime powder. Sen sijainti on Paterna-Valencia, Espanja.

 3. ISTANBUL DETAIL PROFILES

  Turkki

  ISTANBUL DETAIL PROFILES, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tulenkestävät rakennusmateriaalit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla tasoitukset. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 4. BATI-MAT

  Belgia

  BATI-MAT, on Jakelija, joka toimii toimialalla Kannettavat sähkötyökalut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Käsityökalut, ei-sähkökäyttöiset, Sähköeristys, Maalaustarvikkeet, Tulenkestävät rakennusmateriaalit, Käsityökalut, ei-sähkökäyttöiset, Sähköeristys, Maalaustarvikkeet, Tulenkestävät rakennusmateriaalit. Sen sijainti on Bruxelles, Belgia.

 5. IGNIFUGOS RUAFOC

  Espanja

  IGNIFUGOS RUAFOC, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Tulenkestävät rakennusmateriaalit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla syttymätön eriste, teollisuusmaalit, lämpöeristys, Äänieristys. Sen sijainti on Valencia, Espanja.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. BECK PRODUCTS LTD T/AS BECK GROUP

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  BECK PRODUCTS LTD T/AS BECK GROUP, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tulenkestävät rakennusmateriaalit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla tarrakalvot pakkausten pinnan suojaamista varten, Kulmasuojausosat, muovikalvot. Sen sijainti on Hereford, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 2. IGNIFUGACIONES LOTOR

  Espanja

  IGNIFUGACIONES LOTOR, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Tulenkestävät rakennusmateriaalit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Palomuurisuoja rakennuksiin. Sen sijainti on Barcelona, Espanja.

 3. MERKEL GMBH & CO. BAUSTOFFE KG

  Saksa

  MERKEL GMBH & CO. BAUSTOFFE KG, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Tulenkestävät rakennusmateriaalit. Sen sijainti on Hersbruck, Saksa.

 4. ALUPROF

  Belgia

  ALUPROF, on Multi-Category, joka toimii toimialalla Tulenkestävät rakennusmateriaalit. Sen sijainti on Dendermonde, Belgia.

 5. NASAFLEX

  Saksa

  NASAFLEX, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Tulenkestävät rakennusmateriaalit. Sen sijainti on Büttelborn, Saksa.

 1. BOCKAERT EN THIENPONT

  Belgia

  BOCKAERT EN THIENPONT, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puu - sahattu ja käsitelty. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Puu, käsittelemätön, Tulenkestävät rakennusmateriaalit, Puu, käsittelemätön, rakennusmateriaalit, rakennusmateriaalit, tukkumyynti, Tulenkestävät rakennusmateriaalit. Sen sijainti on Aalter, Belgia.

 2. WITHINDIA BUILDING SOLUTIONS

  Hollanti

  WITHINDIA BUILDING SOLUTIONS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tulenkestävät rakennusmateriaalit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Lämmöneristysmateriaalit, osastoivat palontorjuntaväliseinät, Lämmöneristysmateriaalit. Sen sijainti on Den Haag, Hollanti.

 1. GLOBAL MINERAL GROUP SP. Z O.O.

  Puola

  GLOBAL MINERAL GROUP SP. Z O.O., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tulenkestävät rakennusmateriaalit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla vermikuliitti. Sen sijainti on Krasnik, Puola.

 2. SC DEPOZIT CONSTRUCTII LTD.

  Romania

  SC DEPOZIT CONSTRUCTII LTD., on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Tulenkestävät rakennusmateriaalit. Sen sijainti on Dudu, Ilfov County, Romania.

 3. PROGUARD

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  PROGUARD, on Jakelija, joka toimii toimialalla Tulenkestävät rakennusmateriaalit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Teollisuuslattioiden suojaus. Sen sijainti on Hereford, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 4. A BOUCKAERT

  Belgia

  A BOUCKAERT, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Rakennusmateriaalien valmistus - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Raaka-aineet rakentamiseen ja julkisiin töihin, Tulenkestävät rakennusmateriaalit, Polttoöljy, Raaka-aineet rakentamiseen ja julkisiin töihin, Tulenkestävät rakennusmateriaalit, Polttoöljy, polttoöljy. Sen sijainti on Bruxelles, Belgia.

 5. SBS INDUSTRIAL SOLUTIONS GMBH

  Saksa

  SBS INDUSTRIAL SOLUTIONS GMBH, on Jakelija, joka toimii toimialalla Tulenkestävät rakennusmateriaalit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla keramiikkakuitukukankaat, tulenkestävä betoni. Sen sijainti on Fürth, Saksa.

 6. ETS KASTO FRANCE

  Ranska

  ETS KASTO FRANCE, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Tulenkestävät materiaalit ja tuotteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tulenkestävät rakennusmateriaalit, Rakennusmateriaalien valmistus - koneet ja laitteet, Tulenkestävät rakennusmateriaalit, Rakennusmateriaalien valmistus - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Obernai, Ranska.

 7. B+K FEUERFEST-TECHNIK GMBH

  Saksa

  B+K FEUERFEST-TECHNIK GMBH, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Valimot - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tulenkestävät rakennusmateriaalit, pinnat, tulenkestävät, tulenkestävät materiaalit uuneja varten, Tulenkestävät rakennusmateriaalit. Sen sijainti on Bocholt, Saksa.

 8. MIAMI BUILDING DISTRIBUTION SP. ZO.O.

  Puola

  MIAMI BUILDING DISTRIBUTION SP. ZO.O., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tulenkestävät rakennusmateriaalit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla sementtilevyt, rakennustarvikkeet, koristetaulut. Sen sijainti on Gniezno, Puola.

 1. MANFRED BRAUN CERAMICS

  Saksa

  MANFRED BRAUN CERAMICS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Koristekeramiikka. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kristallitavarat, Lasitavara, koriste-, Tulenkestävät materiaalit ja tuotteet, Tulenkestävät rakennusmateriaalit, Kristallitavarat, Lasitavara, koriste-, Tulenkestävät materiaalit ja tuotteet, Tulenkestävät rakennusmateriaalit. Sen sijainti on Dannenfels, Saksa.

 2. IGNIFUGOS PROYECTADOS,SL

  Espanja

  IGNIFUGOS PROYECTADOS,SL, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Tulenkestävät rakennusmateriaalit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla syttymätön eriste. Sen sijainti on Villamanta, Espanja.

 3. BBWEST BOUWKUNDIGE BRANDPREVENTIE

  Hollanti

  BBWEST BOUWKUNDIGE BRANDPREVENTIE, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Tulenkestävät rakennusmateriaalit. Sen sijainti on Wateringen, Hollanti.

 4. ARVIT

  Ukraina

  ARVIT, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tulenkestävät rakennusmateriaalit. Sen sijainti on Dnepr, Ukraina.

 5. GRENA A.S

  Tsekin tasavalta

  GRENA A.S, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tulenkestävät materiaalit ja tuotteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Äänieristysmateriaalit, Tulenkestävät rakennusmateriaalit, lämpöeristys - materiaalit, Äänieristysmateriaalit, Tulenkestävät rakennusmateriaalit. Sen sijainti on Veselí Nad Luznicí, Tsekin tasavalta.

 6. KBS SYSTEMS

  Belgia

  KBS SYSTEMS, on Jakelija, joka toimii toimialalla Tulenkestävät rakennusmateriaalit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla tulenkestävät ovet ja portit, höyrynpoistolaitteet, tulenkestävät materiaalit. Sen sijainti on Wilrijk, Belgia.

 7. GRUPA POLSKIE SKLADY BUDOWLANE S.A.

  Puola

  GRUPA POLSKIE SKLADY BUDOWLANE S.A., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Betonituotteet ja konglomeraatit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Rakennusteollisuuden muurauslaasti, Säleiköt, metalli-, Jäykät rakennusmateriaalit, Tulenkestävät rakennusmateriaalit, Rakennusteollisuuden muurauslaasti, Säleiköt, metalli-, Jäykät rakennusmateriaalit, Tulenkestävät rakennusmateriaalit. Sen sijainti on Welecz, Puola.

 8. HONEYCOMBSYSTEMS LAB.

  Puola

  HONEYCOMBSYSTEMS LAB., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tulenkestävät rakennusmateriaalit. Sen sijainti on Rzeszow, Puola.

 9. CTF 2000

  Belgia

  CTF 2000, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tulenkestävät rakennusmateriaalit. Sen sijainti on Zele, Belgia.

 10. MACHINE DE PARPAING

  Turkki

  MACHINE DE PARPAING, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tulenkestävät rakennusmateriaalit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Betoniharkkojen valmistus. Sen sijainti on Trabzon, Turkki.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen