• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • tuonti ja vienti - teräkset ja metallit

Tulokset hakusanalle

Tuonti ja vienti - teräkset ja metallit - Tuonti ja vienti

 1. UAB GARBI META

  Liettua

  Verified by europages badge

  We are a Worldwide Metal Traders, trading with Cu, Ni, Ag, Au, Pt, Pd, Rh, Bi, Co, Sb, Mo, In, Se, Te, Ge, Ga, V, Ta, Nb, Re, As, Hg, Ti, FeTi, FeW, Vn, Cr, Sb, Mo, Ho, Gd, Fe skulls, Pig Iron and others. Physical forms we are looking for are metals, sludges, flue dust, powders, dross, slags, mattes, spent catalysts, concentrates, skimming, filter cakes, anodic slimes, fines, residues, ore, turnings, powder, granules, ingots. If you think you have something to offer, but previously had challenges to sell - perhaps you had trouble with locations of the goods, unexpected elements, too much humidity, lack of paper, tiny quantity or just couldn’t find a buyer - don’t hesitate to contact us! Through 5-15 minute telephone conversation, we will get to know each other better, check all our possibilities and know whether we are a match made in trading heaven or not. We will go through product type, origin and technical details, supply ability, unit price, shipping details, logistics, payment terms and answer all your questions and concerns - if any. At our costs - we could sample/weigh/seal/assay/photo report with Neutral surveyor in your place. We value our clients and are looking forward to fruitful cooperation!

 2. VM STEEL 904L

  Belgia

  Verified by europages badge

  VM STEEL 904L, on Jakelija, joka toimii toimialalla Tuonti ja vienti - teräkset ja metallit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla ruostumaton teräs, Levyt ruostumattomasta teräksestä, putket ruostumatonta terästä, teräslaipat. Sen sijainti on Wavre, Belgia.

 3. BOGAZICI LASER AND STEEL SERVICE CENTER

  Turkki

  Verified by europages badge

  BOGAZICI LASER AND STEEL SERVICE CENTER, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tuonti ja vienti - teräkset ja metallit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Laser - katkaisu- ja hitsauskoneet, Teräkset ja metallit, teollisuusrakenteet, levyt, metallimusiikki, sinkittyjen levyjen taivutus, laserlaitteet ja -koneet metallien leikkausta varten, metallien taitto, levyt - kauppa. Sen sijainti on Kocaeli, Turkki.

 4. NPI INTERNATIONAL

  Ranska

  Verified by europages badge

  NPI INTERNATIONAL, on Jakelija, joka toimii toimialalla Tuonti ja vienti - teräkset ja metallit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla maatalouskoneiden varaosat, teollisuusmoottorien varaosat, ruiskutus, teollisuussuodatus. Sen sijainti on Avignon, Ranska.

 5. MARCEGAGLIA BALTICS

  Latvia

  Verified by europages badge

  MARCEGAGLIA BALTICS, on Multi-Category, joka toimii toimialalla Tuonti ja vienti - teräkset ja metallit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Teräslevyt ja -nauhat, teräksen toimittaja, teräksen työstö, varastoteräsnauhat, Multimodaalinen kuljetus, Teräslevyt ja -nauhat, kylmävalssatut teräsnauhat, kuumavalssatut teräsnauhat, Slitting to strips service. Sen sijainti on Riga, Latvia.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. TRIBEL METALS

  Belgia

  Verified by europages badge

  TRIBEL METALS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Metallit - talteenotto ja kierrätys. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tuonti ja vienti - teräkset ja metallit, Rautaromut - talteenotto ja kierrätys, Tuonti ja vienti - teräkset ja metallit, Rautaromut - talteenotto ja kierrätys, rautaromun osto, Metallien osto ja myynti. Sen sijainti on Bruxelles, Belgia.

 2. STAPPERT INTRAMET SA

  Belgia

  Verified by europages badge

  STAPPERT INTRAMET SA, on Multi-Category, joka toimii toimialalla Teräs. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ruostumattomat teräkset, Putket ja putken osat, ruostumatonta terästä, Tuonti ja vienti - teräkset ja metallit, Teräs, erikois-, tangot ruostumatonta terästä, laipat ruostumatonta terästä, putket ruostumatonta terästä, teräslaipat, levyt ruostumatonta terästä. Sen sijainti on Engis, Belgia.

 3. EXTRA FORGE D.O.O.

  Slovenia

  Verified by europages badge

  EXTRA FORGE D.O.O., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Meisto - terästen ja metallien. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Alumiini ja alumiinilejeeringit, Tuonti ja vienti - teräkset ja metallit, Kupari ja kuparilejeeringit, Teollisuusrakennuksen rakentaminen, Messinki, Terästen ja metallien lämpökäsittely, Teräkset ja metallit - koneistus, Valmistuotteet, Alumiini ja alumiinilejeeringit. Sen sijainti on Maribor, Slovenia.

 4. AG METALS RECYCLING

  Belgia

  Verified by europages badge

  AG METALS RECYCLING, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Tuonti ja vienti - teräkset ja metallit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Terästuotekauppa, Metallit - talteenotto ja kierrätys, Rautaromut - talteenotto ja kierrätys, rautaromun osto, rautametallien talteenotto, metallien keruu, Kodin sähkölaitteiden kierrätys, Terästuotekauppa, Metallit - talteenotto ja kierrätys. Sen sijainti on Lot, Belgia.

 5. XIAMEN NINESUN IMP. & EXP. CO., LTD

  Kiina

  Verified by europages badge

  XIAMEN NINESUN IMP. & EXP. CO., LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kylmävalssatut teräsnauhat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tuonti ja vienti - teräkset ja metallit, volframikarbidi, hiiliteräs, alumiinipronssi, Tuonti ja vienti - teräkset ja metallit, Aluminum Manganese, Aluminum Zinc, Aluminum Copper, Brass Bar Tube Tape. Sen sijainti on Xiamen, Kiina.

 1. GLOBAL STEEL SERVICE

  Latvia

  Global Steel Service on dynaaminen metallialan yritys, joka tarjoaa standardisoitua ja asiakaskohtaista metallintyöstöä; Euroopassa valmistettujen metallipeltien ja -levyjen toimitus (virallinen yhteistyöskumppani NLMK Europe-Plate (NLMK Dansteel, NLMK Verona, NLMK Clabecq) Baltian maissa ja IVY-maiden alueella. Koska se sijaitsee Riikan satamassa, Global Steel Service tarjoaa erittäin hyvät toimitusehdot. Korkeimman palvelustandardin takaavaat ISO 9001, ISO 14001, ISO 18001, EN ISO 3834.

 2. STEEL GATE

  Romania

  STEEL GATE, on Jakelija, joka toimii toimialalla Putket ja letkut, terästä. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Putket, rautametallia, Saumattomat putket ja letkut - rautametalliset, Tuonti ja vienti - teräkset ja metallit, Putket, rautametallia, Saumattomat putket ja letkut - rautametalliset, Tuonti ja vienti - teräkset ja metallit. Sen sijainti on Bucuresti, Romania.

 1. HIRSHMANN

  Turkki

  HIRSHMANN, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tuonti ja vienti - teräkset ja metallit. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 2. HIDROPART OTOMOTIV SAN. VE TIC. LTD. ŞTI.

  Turkki

  HIDROPART OTOMOTIV SAN. VE TIC. LTD. ŞTI., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tuonti ja vienti - teräkset ja metallit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla autonkorien varaosat, vaihteisto, jarrut ja kytkimet, Auton varaosat. Sen sijainti on Bursa, Turkki.

 3. MOISÉS & JESUS SA

  Portugali

  MOISÉS & JESUS SA, on Jakelija, joka toimii toimialalla Tuonti ja vienti - teräkset ja metallit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla levyjen leikkaus ja puristemuovaus. Sen sijainti on Alenquer, Portugali.

 4. WELMAN METAAL

  Hollanti

  WELMAN METAAL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tuonti ja vienti - teräkset ja metallit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla teräspalkit, Teräskauppa, teräsrakenteet, teräslevyt. Sen sijainti on Weerselo, Hollanti.

 5. FACTORY1950

  Sveitsi

  FACTORY1950, on Asiamies/ Edustaja, joka toimii toimialalla Tuonti ja vienti - teräkset ja metallit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Työpajakalusteet, Tuonti ja vienti - huonekalut ja tarvikkeet, Tuonti ja vienti - substanssit, leikkaustyökalut, Työpajakalusteet, Tuonti ja vienti - huonekalut ja tarvikkeet, Tuonti ja vienti - substanssit. Sen sijainti on Sion, Sveitsi.

 6. STAINLESS WIRE SUPPLIES LTD

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  STAINLESS WIRE SUPPLIES LTD, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Tuonti ja vienti - teräkset ja metallit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla ruostumaton teräslanka, ruostumattomat teräsputket, Jaloteräsputket. Sen sijainti on Ludlow, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 7. SHAHAB PROJECTS

  Turkki

  SHAHAB PROJECTS, on Multi-Category, joka toimii toimialalla Tuonti ja vienti - teräkset ja metallit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tuonti ja vienti - tekstiilit ja vaatteet, Tuonti ja vienti - ruoka ja maatalous, Tuonti ja vienti - huonekalut ja tarvikkeet, Tuonti ja vienti - tekstiilit ja vaatteet, polttoainetuotteet, Tuonti ja vienti - ruoka ja maatalous, Tuonti ja vienti - huonekalut ja tarvikkeet. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 8. ISENMANN SARL

  Ranska

  ISENMANN SARL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tuonti ja vienti - teräkset ja metallit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ristikot, metalli-, Ristikot, metalli-, sihdit, muuteltavat kalusteet. Sen sijainti on Mundolsheim, Ranska.

 1. CONMETALL

  Belgia

  CONMETALL, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Tuonti ja vienti - teräkset ja metallit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Käsityöt, Teräkset ja metallit - muotoilu ja leikkaus, Käsityöt, Teräkset ja metallit - muotoilu ja leikkaus, askartelutarvikkeet, remontointilaitteet. Sen sijainti on Mechelen, Belgia.

 2. D'HALLUIN ACIERS

  Ranska

  D'HALLUIN ACIERS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tuonti ja vienti - teräkset ja metallit. Sen sijainti on Lesquin Cedex, Ranska.

 3. SONGSHUN STEEL

  Saksa

  SONGSHUN STEEL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tuonti ja vienti - teräkset ja metallit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla pikateräs, litteä valssattu teräs. Sen sijainti on Bassum, Saksa.

 4. OLIVINI GROUP

  Italia

  OLIVINI GROUP, on Jakelija, joka toimii toimialalla Tuonti ja vienti - teräkset ja metallit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla putkien leikkaus mittojen mukaan, laminoidut teräkset, kattoparrut, ruostumaton teräs. Sen sijainti on Flero, Italia.

 5. FERROS PUIG SL

  Espanja

  FERROS PUIG SL, on Jakelija, joka toimii toimialalla Tuonti ja vienti - teräkset ja metallit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla hiiliteräs, teräksiset rakenneputket, teräspalkit, teräslevyt. Sen sijainti on Girona, Espanja.

 6. AGORA TECHNIQUE

  Ranska

  AGORA TECHNIQUE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tuonti ja vienti - teräkset ja metallit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla konekomponentit, autonjouset. Sen sijainti on Alfortville, Ranska.

 7. ARC ELEKTRO LASTECHNIEK

  Hollanti

  ARC ELEKTRO LASTECHNIEK, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Tuonti ja vienti - teräkset ja metallit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sähköhitsaus - välineet ja tarvikkeet, sähkölaite- ja sähkökonetarvikkeet metallien hitsausta varten, sähköhitsaukset, Sähköhitsaus - välineet ja tarvikkeet. Sen sijainti on Culemborg, Hollanti.

 8. DE NEUVE

  Ranska

  DE NEUVE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tuonti ja vienti - teräkset ja metallit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla teräsputket, kromatut tangot. Sen sijainti on Saint-Priest, Ranska.

 9. ALUTECHNIC BELGIUM

  Belgia

  ALUTECHNIC BELGIUM, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Tuonti ja vienti - teräkset ja metallit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Rakenteet, alumiini-, Rakenteet, alumiini-, rakennusprofiilit, ikkunoiden valmistustehdas, Kuisti. Sen sijainti on Oostkamp, Belgia.

 10. TAYLOR FORGINGS

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  TAYLOR FORGINGS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tuonti ja vienti - teräkset ja metallit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Rauta, teräs ja metallurgia - tuonti ja vienti, Rauta, teräs ja metallurgia - tuonti ja vienti, metallien taonta. Sen sijainti on Sheffield, Yhdistynyt Kuningaskunta.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen
Suodattimet

Tulokset hakusanalle

Tuonti ja vienti - teräkset ja metallit - Tuonti ja vienti

Tulosten määrä

1 171 Yritykset