• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • turbiinikäyttöiset voimalat- laitteet ja välineet

Tulokset hakusanalle

Turbiinikäyttöiset voimalat- laitteet ja välineet - Tuonti ja vienti

 1. TECHDO GMBH

  Saksa

  TECHDO GMBH, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Turbiinikäyttöiset voimalat, laitteet ja välineet. Sen sijainti on Herten, Saksa.

 2. E-THERM GERMANY GMBH

  Saksa

  E-THERM GERMANY GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Turbiinikäyttöiset voimalat, laitteet ja välineet. Sen sijainti on Kleve, Saksa.

 3. ESM ENERGIE- UND SCHWINGUNGSTECHNIK MITSCH GMBH

  Saksa

  ESM ENERGIE- UND SCHWINGUNGSTECHNIK MITSCH GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Turbiinikäyttöiset voimalat, laitteet ja välineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla tuulienergia, voimansiirtolaitteiden laakerit, tärinänvaimentimet, voimansiirtolaitteiden elastiset liitokset. Sen sijainti on Heppenheim, Saksa.

 4. GLOBAL HYDRO ENERGY GMBH

  Itävalta

  GLOBAL HYDRO ENERGY GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Turbiinikäyttöiset voimalat, laitteet ja välineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Vesivoimalat - laitteet ja välineet, Hydrauliset säätölaitteet, Vesivoimalat - laitteet ja välineet, Hydrauliset säätölaitteet. Sen sijainti on Niederranna, Itävalta.

 5. KUMA BRAKES

  Kanada

  KUMA BRAKES, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Turbiinikäyttöiset voimalat, laitteet ja välineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla jarrulaakerit, jarrulevyjen vaihto, sintratut metallituotteet. Sen sijainti on Gaspe, Kanada.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. ARCUS ELEKTROTECHNIK ALOIS SCHIFFMANN GMBH

  Saksa

  ARCUS ELEKTROTECHNIK ALOIS SCHIFFMANN GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Mittaus- ja säätölaitteet ja -välineet - sähkön ja muun energian. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Teräslangan ja -tangon työstökoneet, Turbiinikäyttöiset voimalat, laitteet ja välineet, Sähköntuotanto, Teräslangan ja -tangon työstökoneet, Turbiinikäyttöiset voimalat, laitteet ja välineet, Sähköntuotanto. Sen sijainti on München, Saksa.

 2. TURFAB HEAVY CONSTRUCTION

  Turkki

  TURFAB HEAVY CONSTRUCTION, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Turbiinikäyttöiset voimalat, laitteet ja välineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Metallurgia, rauta- ja terästeollisuus - koneet ja laitteet, Lämminvesisäiliöt, teollisuuden, teräsasennukset rakennusta varten, Metallurgia, rauta- ja terästeollisuus - koneet ja laitteet, Lämminvesisäiliöt, teollisuuden. Sen sijainti on Ankara, Turkki.

 3. METALÚRGICA RIBA, S.L

  Espanja

  METALÚRGICA RIBA, S.L, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Turbiinikäyttöiset voimalat, laitteet ja välineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla turbiinien korjaus, Moottorikorjaukset, yhteistuotantoryhmät, Sähkön yhteistuotantolaitos. Sen sijainti on Santpedor, Espanja.

 4. COMELF S.A.

  Romania

  COMELF S.A., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Sähkö - tuotanto ja jakelu. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ympäristönsuojelun koneet ja laitteet, Turbiinikäyttöiset voimalat, laitteet ja välineet, Pumppukäyttöiset voimalat, laitteet ja välineet, Ympäristönsuojelun koneet ja laitteet, Turbiinikäyttöiset voimalat, laitteet ja välineet, Pumppukäyttöiset voimalat, laitteet ja välineet. Sen sijainti on Bistrita, Romania.

 5. KOC YIGIT UZ TEKNIK

  Turkki

  KOC YIGIT UZ TEKNIK, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Turbiinikäyttöiset voimalat, laitteet ja välineet. Sen sijainti on Duzce, Turkki.

 1. VENDEE FLUIDES ENERGIES

  Ranska

  VENDEE FLUIDES ENERGIES, joka toimii toimialalla Vesivoimalaitokset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Turbiinikäyttöiset voimalat, laitteet ja välineet, Kaapelit, korkeajännite-, Turbiinikäyttöiset voimalat, laitteet ja välineet, Kaapelit, korkeajännite-. Sen sijainti on Dompierre Sur Yon, Ranska.

 2. O.T.M.

  Italia

  O.T.M., on Alihankkija, joka toimii toimialalla Koneenrakennus - tilaustyöt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Turbiinit, Turbiinikäyttöiset voimalat, laitteet ja välineet, Turbiinit, Turbiinikäyttöiset voimalat, laitteet ja välineet. Sen sijainti on Villanova Mondovi', Italia.

 1. C BLADE FORGING & MANUFACTORING S.P.A.

  Italia

  C BLADE FORGING & MANUFACTORING S.P.A., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Turbiinit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Turbiinikäyttöiset voimalat, laitteet ja välineet, Höyryturbiinit, Turbiinikäyttöiset voimalat, laitteet ja välineet, Höyryturbiinit. Sen sijainti on Maniago, Italia.

 2. SA CHATEL GUY

  Ranska

  SA CHATEL GUY, joka toimii toimialalla Vesivoimalaitokset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Turbiinikäyttöiset voimalat, laitteet ja välineet, Kaapelit, korkeajännite-, Turbiinikäyttöiset voimalat, laitteet ja välineet, Kaapelit, korkeajännite-. Sen sijainti on Ayse, Ranska.

 3. TURBINE S.A.S.

  Italia

  TURBINE S.A.S., on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Turbiinit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Turbiinikäyttöiset voimalat, laitteet ja välineet, Höyryturbiinit, Turbiinikäyttöiset voimalat, laitteet ja välineet, Höyryturbiinit. Sen sijainti on Como, Italia.

 4. PT. ZUG INDUSTRY INDONESIA

  Indonesia

  PT. ZUG INDUSTRY INDONESIA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Turbiinikäyttöiset voimalat, laitteet ja välineet. Sen sijainti on Jakarta, Indonesia.

 5. ENTREPRISE GOJON SILETRA

  Ranska

  ENTREPRISE GOJON SILETRA, joka toimii toimialalla Vesivoimalaitokset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Turbiinikäyttöiset voimalat, laitteet ja välineet, Kaapelit, korkeajännite-, Turbiinikäyttöiset voimalat, laitteet ja välineet, Kaapelit, korkeajännite-. Sen sijainti on Tournon Sur Rhone, Ranska.

 6. SDEL CABLES ET AUTOROUTES

  Ranska

  SDEL CABLES ET AUTOROUTES, joka toimii toimialalla Vesivoimalaitokset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Turbiinikäyttöiset voimalat, laitteet ja välineet, Kaapelit, korkeajännite-, Turbiinikäyttöiset voimalat, laitteet ja välineet, Kaapelit, korkeajännite-. Sen sijainti on Estrablin, Ranska.

 7. NEW TURBO SISTEM DI CASSINELLI BRUNO

  Italia

  NEW TURBO SISTEM DI CASSINELLI BRUNO, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Turbiinit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Turbokompressorit, Turbiinikäyttöiset voimalat, laitteet ja välineet, Turbokompressorit, Turbiinikäyttöiset voimalat, laitteet ja välineet. Sen sijainti on Monticello D'alba, Italia.

 8. ROPATEC S.R.L.

  Italia

  ROPATEC S.R.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Turbiinit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Turbiinikäyttöiset voimalat, laitteet ja välineet, Höyryturbiinit, Turbiinikäyttöiset voimalat, laitteet ja välineet, Höyryturbiinit. Sen sijainti on Bolzano, Italia.

 1. STP2R

  Ranska

  STP2R, joka toimii toimialalla Vesivoimalaitokset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Turbiinikäyttöiset voimalat, laitteet ja välineet, Kaapelit, korkeajännite-, Turbiinikäyttöiset voimalat, laitteet ja välineet, Kaapelit, korkeajännite-. Sen sijainti on Meximieux, Ranska.

 2. VA TECH ESCHER WYSS S.R.L.

  Italia

  VA TECH ESCHER WYSS S.R.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Turbiinit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Turbiinikäyttöiset voimalat, laitteet ja välineet, Höyryturbiinit, Turbiinikäyttöiset voimalat, laitteet ja välineet, Höyryturbiinit. Sen sijainti on Schio, Italia.

 3. HONGYA POWER GENERATING EQUIPMENT TO UTILITIES LIMITED

  Kiina

  HONGYA POWER GENERATING EQUIPMENT TO UTILITIES LIMITED, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Turbiinikäyttöiset voimalat, laitteet ja välineet. Sen sijainti on Meishan, Kiina.

 4. EEE ALPES DAUPHINE

  Ranska

  EEE ALPES DAUPHINE, joka toimii toimialalla Vesivoimalaitokset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Turbiinikäyttöiset voimalat, laitteet ja välineet, Kaapelit, korkeajännite-, Turbiinikäyttöiset voimalat, laitteet ja välineet, Kaapelit, korkeajännite-. Sen sijainti on St Egreve, Ranska.

 5. CAR & MORE S.R.L.

  Italia

  CAR & MORE S.R.L., joka toimii toimialalla Turbiinit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Turbiinikäyttöiset voimalat, laitteet ja välineet, Ahtimet, Turbiinikäyttöiset voimalat, laitteet ja välineet, Ahtimet. Sen sijainti on Varese, Italia.

 6. THOMASSEN MACHINING B.V.

  Hollanti

  THOMASSEN MACHINING B.V., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Energia - tuotantolaitteistot ja -välineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Turbiinikäyttöiset voimalat, laitteet ja välineet, Turbiinikäyttöiset voimalat, laitteet ja välineet. Sen sijainti on Rheden, Hollanti.

 7. ETP

  Ranska

  ETP, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Energia - tuotantolaitteistot ja -välineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Turbiinikäyttöiset voimalat, laitteet ja välineet, Turbiinikäyttöiset voimalat, laitteet ja välineet. Sen sijainti on Montgeron, Ranska.

 8. PRZEDSIEBIORSTWO REMONTOWE URZADZEN ENERGETYCZNYCH PIECHA SOLAK SP Z O O

  Puola

  PRZEDSIEBIORSTWO REMONTOWE URZADZEN ENERGETYCZNYCH PIECHA SOLAK SP Z O O, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Energia - tuotantolaitteistot ja -välineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Turbiinikäyttöiset voimalat, laitteet ja välineet, Korjaukset - teollisuuslaitteet, Turbiinikäyttöiset voimalat, laitteet ja välineet, Korjaukset - teollisuuslaitteet. Sen sijainti on Mikolow, Puola.

 9. SORA SRL

  Italia

  SORA SRL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Turbiinikäyttöiset voimalat, laitteet ja välineet. Sen sijainti on Chienes, Italia.

 10. SORA' S.R.L.

  Italia

  SORA' S.R.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Koneenrakennus - tilaustyöt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Turbiinikäyttöiset voimalat, laitteet ja välineet, Höyryturbiinit, Turbiinikäyttöiset voimalat, laitteet ja välineet, Höyryturbiinit. Sen sijainti on Chienes, Italia.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen