• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • turboporaukset

Tulokset hakusanalle

Turboporaukset - Tuonti ja vienti

 1. WERNER MITSCHELE GMBH

  Saksa

  Verified by europages badge

  WERNER MITSCHELE GMBH, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Turboporaukset. Sen sijainti on Pleidelsheim, Saksa.

 2. RSB RATIONELLE STAHLBEARBEITUNG GMBH & CO KG

  Saksa

  Verified by europages badge

  RSB RATIONELLE STAHLBEARBEITUNG GMBH & CO KG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Turboporaukset. Sen sijainti on Merkers, Saksa.

 3. ZW HYDRAULIK AG

  Sveitsi

  ZW HYDRAULIK AG, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Turboporaukset. Sen sijainti on Rümlingen, Sveitsi.

 4. PFLEGHAR GMBH & CO. KG

  Saksa

  PFLEGHAR GMBH & CO. KG, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Jyrsintä - terästen ja metallien. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Turboporaukset, Konetyökalut - metallin työstöön, Jyrsintä - konetyökalut, Karapylkät, liikuteltavat, Turboporaukset, Konetyökalut - metallin työstöön, Jyrsintä - konetyökalut, Karapylkät, liikuteltavat. Sen sijainti on Baienfurt, Saksa.

 5. SANCHEZ BETONBOHR-UND SÄGETECHNIK

  Saksa

  SANCHEZ BETONBOHR-UND SÄGETECHNIK, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Turboporaukset. Sen sijainti on Murr, Saksa.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. PETER MERTEN GESELLSCHAFT M.B.H. PRÄZISIONSTECHNIK

  Itävalta

  PETER MERTEN GESELLSCHAFT M.B.H. PRÄZISIONSTECHNIK, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Sorvaus - teräs ja metallit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Jyrsintä - terästen ja metallien, Poraus - terästen ja metallien, Kannettavat sähköhiomakoneet, Turboporaukset, Jyrsintä - terästen ja metallien, Poraus - terästen ja metallien, Kannettavat sähköhiomakoneet, Turboporaukset. Sen sijainti on Wien, Itävalta.

 2. PILU PIETRINO

  Italia

  PILU PIETRINO, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Pumput. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kaivonrakentaminen, Turboporaukset, Kaivonrakentaminen, Turboporaukset. Sen sijainti on Padru, Italia.

 3. PIGLI

  Italia

  PIGLI, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Pumput. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kaivonrakentaminen, Turboporaukset, Kaivonrakentaminen, Turboporaukset. Sen sijainti on Calenzano, Italia.

 4. PIAZZOLLA RUGGIERO & FIGLI S.R.L.

  Italia

  PIAZZOLLA RUGGIERO & FIGLI S.R.L., joka toimii toimialalla Kaivonrakentaminen. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Turboporaukset, Öljyn- tai kaasunporauspalvelut, Turboporaukset, Öljyn- tai kaasunporauspalvelut. Sen sijainti on Barletta, Italia.

 5. I.GE.M. S.R.L.

  Italia

  I.GE.M. S.R.L., on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Öljyn- tai kaasunporaustyömaan valvontapalvelut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Turboporaukset, Öljyn- tai kaasunporauspalvelut, Turboporaukset, Öljyn- tai kaasunporauspalvelut. Sen sijainti on San Prisco, Italia.

 1. ITAL SONDA S.R.L.

  Italia

  ITAL SONDA S.R.L., on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Öljyn- tai kaasunporaustyömaan valvontapalvelut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Turboporaukset, Öljyn- tai kaasunporauspalvelut, Turboporaukset, Öljyn- tai kaasunporauspalvelut. Sen sijainti on Sant'agata Li Battiati, Italia.

 2. M.C.S. S.R.L.

  Italia

  M.C.S. S.R.L., joka toimii toimialalla Öljyn- tai kaasunporaustyömaan valvontapalvelut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Turboporaukset, Öljyn- tai kaasunporauspalvelut, Turboporaukset, Öljyn- tai kaasunporauspalvelut. Sen sijainti on Milano, Italia.

 1. B & B GEOLOGICAL CENTER DI BELLIA A. E BELLA L. S.N.C.

  Italia

  B & B GEOLOGICAL CENTER DI BELLIA A. E BELLA L. S.N.C., on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Tieteelliset tutkimuskeskukset ja -laboratoriot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Maaperätutkimukset, Turboporaukset, Maaperätutkimukset, Turboporaukset. Sen sijainti on Canicatti', Italia.

 2. OBERTO S.R.L.

  Italia

  OBERTO S.R.L., joka toimii toimialalla Öljyn- tai kaasunporaustyömaan valvontapalvelut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Turboporaukset, Öljyn- tai kaasunporauspalvelut, Turboporaukset, Öljyn- tai kaasunporauspalvelut. Sen sijainti on Savigliano, Italia.

 3. MAPPO GEOGNOSTICA - S.R.L.

  Italia

  MAPPO GEOGNOSTICA - S.R.L., on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Maaperätutkimukset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Turboporaukset, Öljyn- tai kaasunporauspalvelut, Turboporaukset, Öljyn- tai kaasunporauspalvelut. Sen sijainti on Altopascio, Italia.

 4. LONGHI GIOVANNI E LORIS DI LONGHI GIOVANNI E C. S.N.C.

  Italia

  LONGHI GIOVANNI E LORIS DI LONGHI GIOVANNI E C. S.N.C., on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kaivonrakentaminen. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Turboporaukset, Öljyn- tai kaasunporauspalvelut, Turboporaukset, Öljyn- tai kaasunporauspalvelut. Sen sijainti on Rio Saliceto, Italia.

 5. BOTTI ELIO

  Italia

  BOTTI ELIO, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kaivonrakentaminen. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Turboporaukset, Öljyn- tai kaasunporauspalvelut, Turboporaukset, Öljyn- tai kaasunporauspalvelut. Sen sijainti on Adria, Italia.

 6. SEA PERFORAZIONI S.N.C. DI SAVASTA A. E TORELLI S.

  Italia

  SEA PERFORAZIONI S.N.C. DI SAVASTA A. E TORELLI S., joka toimii toimialalla Kaivonrakentaminen. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Turboporaukset, Öljyn- tai kaasunporauspalvelut, Turboporaukset, Öljyn- tai kaasunporauspalvelut. Sen sijainti on Campagnola Emilia, Italia.

 7. MIRA SERVICE S.R.L.

  Italia

  MIRA SERVICE S.R.L., on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Perustukset - työt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Turboporaukset, Öljyn- tai kaasunporauspalvelut, Turboporaukset, Öljyn- tai kaasunporauspalvelut. Sen sijainti on Mogliano, Italia.

 8. MARCHESELLI DANIELE

  Italia

  MARCHESELLI DANIELE, joka toimii toimialalla Kotiautomaatio. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Vesivoimalaitokset, Turboporaukset, Vesivoimalaitokset, Turboporaukset. Sen sijainti on Crevalcore, Italia.

 1. GEONEBRODI S.R.L.

  Italia

  GEONEBRODI S.R.L., on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Öljyn- tai kaasunporaustyömaan valvontapalvelut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Turboporaukset, Öljyn- tai kaasunporauspalvelut, Turboporaukset, Öljyn- tai kaasunporauspalvelut. Sen sijainti on Capo D'orlando, Italia.

 2. PROSPEZIONI S.R.L.

  Italia

  PROSPEZIONI S.R.L., on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Offshore-palvelut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Turboporaukset, Öljyn- tai kaasunporauspalvelut, Turboporaukset, Öljyn- tai kaasunporauspalvelut. Sen sijainti on Montalto Uffugo, Italia.

 3. VENTURA VINCENZO

  Italia

  VENTURA VINCENZO, joka toimii toimialalla Öljyn- tai kaasunporaustyömaan valvontapalvelut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Turboporaukset, Öljyn- tai kaasunporauspalvelut, Turboporaukset, Öljyn- tai kaasunporauspalvelut. Sen sijainti on Gela, Italia.

 4. G.P. FONDAZIONI SPECIALI S.R.L.

  Italia

  G.P. FONDAZIONI SPECIALI S.R.L., on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Öljyn- tai kaasunporaustyömaan valvontapalvelut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Turboporaukset, Öljyn- tai kaasunporauspalvelut, Turboporaukset, Öljyn- tai kaasunporauspalvelut. Sen sijainti on Osimo, Italia.

 5. F.R.S. FONDAZIONI E RICERCHE NEL SOTTOSUOLO S.A.S.

  Italia

  F.R.S. FONDAZIONI E RICERCHE NEL SOTTOSUOLO S.A.S., on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Öljyn- tai kaasunporaustyömaan valvontapalvelut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Turboporaukset, Öljyn- tai kaasunporauspalvelut, Turboporaukset, Öljyn- tai kaasunporauspalvelut. Sen sijainti on Roma, Italia.

 6. TRIVELLAZIONI DELLA GATTA S.R.L.S. - SOCIETA' A RESPONSABILITA'LI MITA

  Italia

  TRIVELLAZIONI DELLA GATTA S.R.L.S. - SOCIETA' A RESPONSABILITA'LI MITA, joka toimii toimialalla Öljyn- tai kaasunporaustyömaan valvontapalvelut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Turboporaukset, Öljyn- tai kaasunporauspalvelut, Turboporaukset, Öljyn- tai kaasunporauspalvelut. Sen sijainti on Lacco Ameno, Italia.

 7. IMPRESA PALIFICAZIONI ALSEO S.R.L.

  Italia

  IMPRESA PALIFICAZIONI ALSEO S.R.L., on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Perustukset - työt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Turboporaukset, Öljyn- tai kaasunporauspalvelut, Turboporaukset, Öljyn- tai kaasunporauspalvelut. Sen sijainti on Osimo, Italia.

 8. TEKNOSONDA S.R.L.

  Italia

  TEKNOSONDA S.R.L., on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Öljyn- tai kaasunporaustyömaan valvontapalvelut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Turboporaukset, Öljyn- tai kaasunporauspalvelut, Turboporaukset, Öljyn- tai kaasunporauspalvelut. Sen sijainti on Lamezia Terme, Italia.

 9. PATERNOSTER GIUSEPPE & FIGLI S.N.C.

  Italia

  PATERNOSTER GIUSEPPE & FIGLI S.N.C., on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Öljyn- tai kaasunporaustyömaan valvontapalvelut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Turboporaukset, Öljyn- tai kaasunporauspalvelut, Turboporaukset, Öljyn- tai kaasunporauspalvelut. Sen sijainti on Gravina In Puglia, Italia.

 10. INTILE GIUSEPPE

  Italia

  INTILE GIUSEPPE, joka toimii toimialalla Kaivonrakentaminen. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Turboporaukset, Öljyn- tai kaasunporauspalvelut, Turboporaukset, Öljyn- tai kaasunporauspalvelut. Sen sijainti on Caccamo, Italia.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen