• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • turkiseläinten kasvatus

Tulokset hakusanalle

Turkiseläinten kasvatus - Tuonti ja vienti

 1. KENNEL SIBERIAN HUSKY WOLF YAKUT

  Ukraina

  KENNEL SIBERIAN HUSKY WOLF YAKUT, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Turkiseläinten kasvatus. Sen sijainti on Drohobych, Ukraina.

 2. AQUATERRA (ADRIEN ROULET & OSCAR GILLARD)

  Sveitsi

  AQUATERRA (ADRIEN ROULET & OSCAR GILLARD), on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Turkiseläinten kasvatus. Sen sijainti on Orbe, Sveitsi.

 3. LE DOMAINE D'AKELA

  Ranska

  LE DOMAINE D'AKELA, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Turkiseläinten kasvatus. Sen sijainti on Cambrai, Ranska.

 4. AGROPROMINVEST LLC

  Ukraina

  AGROPROMINVEST LLC, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Turkiseläinten kasvatus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla etanoiden viljely. Sen sijainti on Dnipro, Ukraina.

 5. SARL LTK IMPORT EXPORT

  Algeria

  SARL LTK IMPORT EXPORT, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Turkiseläinten kasvatus. Sen sijainti on Tiziouzou, Algeria.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. VOLYNKHUTRO

  Ukraina

  VOLYNKHUTRO, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Turkiseläinten kasvatus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla minkit. Sen sijainti on Vladimir-Volynskyy, Ukraina.

 2. HUBEI DEVOLING LIVESTOCK INSTRUMENTS CO.,LTD

  Chile

  HUBEI DEVOLING LIVESTOCK INSTRUMENTS CO.,LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Turkiseläinten kasvatus. Sen sijainti on Panglongchen, Chile.

 3. JACO

  Ranska

  JACO, joka toimii toimialalla Lemmikkieläimet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Lemmikkieläintarvikkeet, Kuljetus - eläimet, Turkiseläinten kasvatus, Lemmikkieläintarvikkeet, Kuljetus - eläimet, Turkiseläinten kasvatus. Sen sijainti on Feignies, Ranska.

 4. OSTERLAND AGRAR GMBH

  Saksa

  OSTERLAND AGRAR GMBH, joka toimii toimialalla Mehiläishoito ja silkinviljely. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Turkiseläinten kasvatus, Hevoset ja aasit, Turkiseläinten kasvatus, Hevoset ja aasit. Sen sijainti on Frohburg, Saksa.

 5. CHINCHILLA UKRAINE LP

  Ukraina

  CHINCHILLA UKRAINE LP, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Turkit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Turkiseläinten kasvatus, Turkiseläinten kasvatus. Sen sijainti on Dnipropetrovsk, Ukraina.

 1. LES RUCHERS DE LA PAUMERAIE

  Ranska

  LES RUCHERS DE LA PAUMERAIE, joka toimii toimialalla Simpukat ja äyriäiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Turkiseläinten kasvatus, Mehiläishoito ja silkinviljely, Turkiseläinten kasvatus, Mehiläishoito ja silkinviljely. Sen sijainti on Bouloire, Ranska.

 2. HIGHFLYER BLOODSTOCK AGENCY LIMITED

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  HIGHFLYER BLOODSTOCK AGENCY LIMITED, joka toimii toimialalla Hevoset ja aasit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Turkiseläinten kasvatus, Mehiläishoito ja silkinviljely, Turkiseläinten kasvatus, Mehiläishoito ja silkinviljely. Sen sijainti on Newmarket, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 1. PARK HALL FARMS ENTERPRISES LIMITED

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  PARK HALL FARMS ENTERPRISES LIMITED, joka toimii toimialalla Turkiseläinten kasvatus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Hevoset ja aasit, Mehiläishoito ja silkinviljely, Hevoset ja aasit, Mehiläishoito ja silkinviljely. Sen sijainti on Oswestry, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 2. THE SHETLAND PONY STUD-BOOK SOCIETY

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  THE SHETLAND PONY STUD-BOOK SOCIETY, joka toimii toimialalla Mehiläishoito ja silkinviljely. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Turkiseläinten kasvatus, Hevoset ja aasit, Turkiseläinten kasvatus, Hevoset ja aasit. Sen sijainti on Perth, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 3. LA FERME DES HALLAIS

  Ranska

  LA FERME DES HALLAIS, joka toimii toimialalla Simpukat ja äyriäiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Turkiseläinten kasvatus, Mehiläishoito ja silkinviljely, Turkiseläinten kasvatus, Mehiläishoito ja silkinviljely. Sen sijainti on St Denis D Orques, Ranska.

 4. SAT N 1733 GRANJA SAN MIGUEL

  Espanja

  SAT N 1733 GRANJA SAN MIGUEL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Mehiläishoito ja silkinviljely. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Turkiseläinten kasvatus, Hevoset ja aasit, Turkiseläinten kasvatus, Hevoset ja aasit. Sen sijainti on Villarreal De Huerva, Espanja.

 5. SOLOGNE AUTRUCHES

  Ranska

  SOLOGNE AUTRUCHES, joka toimii toimialalla Mehiläishoito ja silkinviljely. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Turkiseläinten kasvatus, Hevoset ja aasit, Turkiseläinten kasvatus, Hevoset ja aasit. Sen sijainti on Saint Gondon, Ranska.

 6. NOVA PEL S.R.L.

  Italia

  NOVA PEL S.R.L., joka toimii toimialalla Nahka, vuodat ja turkikset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Turkiseläinten kasvatus, Kenkänahat ja -vuodat, Turkiseläinten kasvatus, Kenkänahat ja -vuodat. Sen sijainti on NOVENTA PADOVANA, Italia.

 7. REF.JNANE

  Marokko

  REF.JNANE, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Turkiseläinten kasvatus. Sen sijainti on Casablanca, Marokko.

 8. VECHNA R EOOD

  Bulgaria

  VECHNA R EOOD, joka toimii toimialalla Mehiläishoito ja silkinviljely. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Turkiseläinten kasvatus, Hevoset ja aasit, Turkiseläinten kasvatus, Hevoset ja aasit. Sen sijainti on Sofia, Bulgaria.

 1. CESARE MANZINI ITALIA S.A.S. DI CESARE MANZINI & C.

  Italia

  CESARE MANZINI ITALIA S.A.S. DI CESARE MANZINI & C., joka toimii toimialalla Turkiseläinten kasvatus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Nahka - raaka-aineet, parkitut lampaan turkisnahat, Nahka - raaka-aineet. Sen sijainti on Milano, Italia.

 2. BRECKONBOROUGH EQUESTRIAN LIMITED

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  BRECKONBOROUGH EQUESTRIAN LIMITED, joka toimii toimialalla Turkiseläinten kasvatus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Hevoset ja aasit, Mehiläishoito ja silkinviljely, Hevoset ja aasit, Mehiläishoito ja silkinviljely. Sen sijainti on Richmond, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 3. SPORT HORSE BREEDING OF GREAT BRITAIN

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  SPORT HORSE BREEDING OF GREAT BRITAIN, joka toimii toimialalla Mehiläishoito ja silkinviljely. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Turkiseläinten kasvatus, Hevoset ja aasit, Turkiseläinten kasvatus, Hevoset ja aasit. Sen sijainti on Edenbridge, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 4. BIENEN-VOIGT & WARNHOLZ GMBH & CO. KG

  Saksa

  BIENEN-VOIGT & WARNHOLZ GMBH & CO. KG, joka toimii toimialalla Mehiläishoito ja silkinviljely. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Turkiseläinten kasvatus, Hevoset ja aasit, Turkiseläinten kasvatus, Hevoset ja aasit. Sen sijainti on Ellerau, Saksa.

 5. GLAISTERS FARMS LIMITED

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  GLAISTERS FARMS LIMITED, joka toimii toimialalla Hevoset ja aasit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Mehiläishoito ja silkinviljely, Turkiseläinten kasvatus, Mehiläishoito ja silkinviljely, Turkiseläinten kasvatus. Sen sijainti on Dumfries, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 6. INNOVIS LIMITED

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  INNOVIS LIMITED, joka toimii toimialalla Turkiseläinten kasvatus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Hevoset ja aasit, Mehiläishoito ja silkinviljely, Hevoset ja aasit, Mehiläishoito ja silkinviljely. Sen sijainti on Aberystwyth, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 7. CONCERIA ZONTA S.P.A.

  Italia

  CONCERIA ZONTA S.P.A., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Turkiseläinten kasvatus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Nahka, vuodat ja turkikset, Piennahkatavara, Nahka, vuodat ja turkikset, Piennahkatavara. Sen sijainti on Bassano Del Grappa, Italia.

 8. JOS VAN DEURZEN B.V.

  Hollanti

  JOS VAN DEURZEN B.V., joka toimii toimialalla Mehiläishoito ja silkinviljely. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Turkiseläinten kasvatus, Hevoset ja aasit, Turkiseläinten kasvatus, Hevoset ja aasit. Sen sijainti on Elsendorp, Hollanti.

 9. KAZTURK

  Turkki

  KAZTURK, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Turkiseläinten kasvatus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla hanhenliha, hanhenmunat. Sen sijainti on Sivas, Turkki.

 10. COÖPERATIEVE FEDERATIE VAN EDELPELSDIERENHOUDERS NEDERASSELT UA

  Hollanti

  COÖPERATIEVE FEDERATIE VAN EDELPELSDIERENHOUDERS NEDERASSELT UA, joka toimii toimialalla Mehiläishoito ja silkinviljely. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Turkiseläinten kasvatus, Hevoset ja aasit, Turkiseläinten kasvatus, Hevoset ja aasit. Sen sijainti on Nederasselt, Hollanti.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen