• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • työpenkit

Tulokset hakusanalle

Työpenkit - Tuonti ja vienti

 1. HORGES GMBH LAGERTECHNIK

  Saksa

  Verified by europages badge

  We are a manufacturer that supplies high-quality steel shelving at low prices. We have been operating as a manufacturer of high-quality shelving systems for over 25 years. We provide quality-tested steel shelving, storage shelves, compartment shelves and filing shelves for warehouses, workshops and archiving. Our shelving is available galvanised or with plastic coating. We develop solutions for clients in industry, commerce, trade and archiving. We design both bolted and boltless shelving to your specific requirements and usually dispatch it within 48 hours. We can provide you with special shelving solutions for storing almost any kind of material. We are also happy to plan your entire storage area. Our product range includes: Archive shelving, storage shelves, special shelving for a variety of applications, heavy-duty shelving systems, shelving systems and stainless steel laboratory shelving.

 2. BEDRUNKA+HIRTH GERÄTEBAU GMBH

  Saksa

  Verified by europages badge

  We are one of the leading manufacturers of operating equipment and workplace systems. A wide range of manufacturing technologies are available in the areas of metal processing. Our products include drawer cupboards, workbenches, CNC storage systems and work tables with adjustable heights. Qualified specialists, a creative planning department with state-of-the-art 3D technology, excellent expertise in ergonomic and economic workplace design as well as excellently trained employees support specialist retailers in advising their end customers. The modular workplace systems from Bedrunka+Hirth provide the ideal conditions for pleasant and efficient working – designed according to ergonomic aspects with regard to the interaction of man and technology. In their workplace design, Bedrunka+Hirth use the latest findings from ergonomics to optimise the daily work environment of the employee and ensure that work can be carried out safely and seamlessly.

 3. SOFAME

  Ranska

  Verified by europages badge

  SOFAME, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tehdaskalusteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Työpenkit, Työpenkit, vetokaapit, työkalukaapit, SOFAME. Sen sijainti on Sarge Les Le Mans, Ranska.

 4. ARBOR GARDEN SOLUTIONS LTD

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  Verified by europages badge

  ARBOR GARDEN SOLUTIONS LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puutarhakalusteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Työpenkit, Työpenkit. Sen sijainti on Peterborough, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 5. FAMI AG LAGERSYSTEME

  Sveitsi

  Verified by europages badge

  FAMI AG LAGERSYSTEME, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Työpenkit. Sen sijainti on Siegershausen, Sveitsi.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. ALFA-CON GMBH

  Saksa

  Verified by europages badge

  ALFA-CON GMBH, on Jakelija, joka toimii toimialalla Työpenkit. Sen sijainti on Essen, Saksa.

 2. FAMI DEUTSCHLAND GES.M.B.H. BETRIEBS- UND LAGEREINRICHTUNGEN

  Saksa

  FAMI DEUTSCHLAND GES.M.B.H. BETRIEBS- UND LAGEREINRICHTUNGEN, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Toimistohyllyt ja arkistointikaapit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Työpenkit, vetokaapit, Työpenkit, työkalutelineiden päät, työkaluvaunut. Sen sijainti on Leipheim, Saksa.

 3. SYSTEMS DESIGN

  Saksa

  SYSTEMS DESIGN, on Jakelija, joka toimii toimialalla Varastointivälineet ja -järjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kärryt ja tavaralavat, Työpenkit, hyllyillä varustetut kaapit, varastointilaatikot, Kärryt ja tavaralavat, Työpenkit. Sen sijainti on Düsseldorf, Saksa.

 4. ETABLIS FRANCOIS SARL

  Ranska

  ETABLIS FRANCOIS SARL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Työpenkit. Sen sijainti on Le Syndicat, Ranska.

 5. METALPHARM

  Italia

  METALPHARM, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Työpenkit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Apteekkien kalusteet, Sairaalakalusteet, kalusteet tieteellisiä laboratorioita varten, Apteekkien kalusteet, Sairaalakalusteet, laboratorioiden laatikostot. Sen sijainti on San Polo di Piave, Italia.

 1. KAISER SYSTEME GES.M.B.H.

  Itävalta

  KAISER SYSTEME GES.M.B.H., on Jakelija, joka toimii toimialalla Työpenkit. Sen sijainti on Deutschlandsberg, Itävalta.

 2. REHNEN GMBH & CO.KG

  Saksa

  REHNEN GMBH & CO.KG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Oikaisuhionta - konetyökalut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Puunhiomakoneet, Työpenkit, Puunhiomakoneet, Työpenkit, purkukoneet, reunaleikkuri. Sen sijainti on Heede, Saksa.

 1. TRILOGIQ DEUTSCHLAND GMBH

  Saksa

  TRILOGIQ DEUTSCHLAND GMBH, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Työpenkit. Sen sijainti on Essenbach, Saksa.

 2. OHRNER GMBH

  Itävalta

  OHRNER GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Työpenkit. Sen sijainti on Sankt Florian, Itävalta.

 3. HLS EXPORTER

  Turkki

  HLS EXPORTER, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Työpenkit. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 4. RAUSCHER F.X. LAGERTECHNIK GMBH

  Saksa

  RAUSCHER F.X. LAGERTECHNIK GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Työpenkit. Sen sijainti on Thannhausen, Saksa.

 5. HANDHAMMER GMBH & CO. KG

  Saksa

  HANDHAMMER GMBH & CO. KG, on Jakelija, joka toimii toimialalla Työpenkit. Sen sijainti on Bad Lausick, Saksa.

 6. KAISER SYSTEME GMBH

  Saksa

  KAISER SYSTEME GMBH, on Jakelija, joka toimii toimialalla Työpenkit. Sen sijainti on München, Saksa.

 7. LEHRKE INDUSTRIE & HANDWERK E. K.

  Saksa

  LEHRKE INDUSTRIE & HANDWERK E. K., on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Varastointivälineet ja -järjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kuljetinjärjestelmät, Työpenkit, Hihnat, nosto- ja lastaus-, Kuljetinjärjestelmät, Työpenkit, työpisteiden kalustus mittojen mukaan, Hihnat, nosto- ja lastaus-. Sen sijainti on Garching, Saksa.

 8. ADB BETRIEBSEINRICHTUNGEN GMBH

  Saksa

  ADB BETRIEBSEINRICHTUNGEN GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tehdaskalusteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Työpenkit, työpöytä, vetokaapit, Työpenkit, ateljeekaapit. Sen sijainti on Aschersleben, Saksa.

 1. KAUFMANN GMBH

  Saksa

  KAUFMANN GMBH, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Työpenkit. Sen sijainti on Langenselbold, Saksa.

 2. BODUR CALISMA TEZGAHLARI

  Turkki

  BODUR CALISMA TEZGAHLARI, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Työpenkit. Sen sijainti on Bursa, Turkki.

 3. PETEC GMBH

  Saksa

  PETEC GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Työpenkit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla työpöytä, kokoamispenkit. Sen sijainti on Meschede, Saksa.

 4. KILIC RAY DOLAP

  Turkki

  KILIC RAY DOLAP, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Työpenkit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Laatikolliset työkaluvaunut, kehikot, varastointikansiot. Sen sijainti on Ankara, Turkki.

 5. ALTANIS BROS

  Kreikka

  ALTANIS BROS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Huonekalujen valmistus - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Työpenkit, metalliset lokerokaapit, Työpenkit. Sen sijainti on Metamorfosis, Kreikka.

 6. DIVIKOM STAHLMÖBEL

  Tsekin tasavalta

  DIVIKOM STAHLMÖBEL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Työpenkit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla koulujen kaapit, metallikaapit, teollisuuden lokerokaapit, metalliset lokerokaapit. Sen sijainti on Dolní Břežany, Tsekin tasavalta.

 7. ATELIERS DE VILLETANEUSE

  Ranska

  ATELIERS DE VILLETANEUSE, joka toimii toimialalla Työpenkit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Metallihuonekalut, Työpajakalusteet ja -laitteet, Metallihuonekalut, Työpajakalusteet ja -laitteet, metallikaapit. Sen sijainti on Groslay Cedex, Ranska.

 8. HUMAN WORKSPACE LTD

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  HUMAN WORKSPACE LTD, on Jakelija, joka toimii toimialalla Työpenkit. Sen sijainti on Brighton, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 9. BODUR INDUSTRIAL CABINET SYSTEMS LTD. STI.

  Turkki

  BODUR INDUSTRIAL CABINET SYSTEMS LTD. STI., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Työpenkit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla työkalukaapit, työkaluvaunut. Sen sijainti on Bursa, Turkki.

 10. ZAKLAD WYROBOW METALOWYCH METALHESZ HENRYK SMUKALA

  Puola

  ZAKLAD WYROBOW METALOWYCH METALHESZ HENRYK SMUKALA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Metallihuonekalut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kassaholvit, Ristikot, metalli-, Työpenkit, Kassaholvit, Ristikot, metalli-, Työpenkit. Sen sijainti on Pinczyn, Puola.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen