• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • työvaatteet - vuokrattavat

Tulokset hakusanalle

Työvaatteet - vuokrattavat - Tuonti ja vienti

 1. DIEMIETWAESCHE.DE GMBH & CO. KG

  Saksa

  Verified by europages badge

  DIEMIETWAESCHE.DE GMBH & CO. KG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Työvaatteet - vuokrattavat. Sen sijainti on Villingen-Schwenningen, Saksa.

 2. ELIS BELGIUM

  Belgia

  Verified by europages badge

  ELIS BELGIUM, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Työvaatteet - vuokrattavat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Työ- ja suojavaatteet, Kotitakit ja esiliinat, Pyyhe- ja saippua-automaatit, Kaupalliset ja teollisuuskankaat, Laitosliinavaatteet, Tuholaistorjunta - koneet ja laitteet, WC-paperi, työasut, Työ- ja suojavaatteet. Sen sijainti on Bruxelles, Belgia.

 3. LAVANDERIA FANELLI INDUSTRIAL

  Italia

  Verified by europages badge

  LAVANDERIA FANELLI INDUSTRIAL, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Siivouspalvelut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Työvaatteet - vuokrattavat, pöytä- ja ruokaliinojen vuokraus hotelleille, pöytä- ja ruokaliinojen vuokraus ravintoloille, Työvaatteet - vuokrattavat, catering-pöytäliinojen ja -ruokaliinojen vuokraus. Sen sijainti on Taranto, Italia.

 4. ASPIS HELLAS S.A.

  Kreikka

  ASPIS HELLAS S.A., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Työvaatteet - vuokrattavat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Palonkestävät vaatteet, Työ- ja suojavaatteet, vedenpitävät työvaatteet, työasu, Palonkestävät vaatteet, Työ- ja suojavaatteet. Sen sijainti on Thesaloniki, Kreikka.

 5. TOBAGO DI MONTENOVO IVANO

  Italia

  TOBAGO DI MONTENOVO IVANO, joka toimii toimialalla Työvaatteet - vuokrattavat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla ompelu, työasut, työtakit, paidat. Sen sijainti on Osimo, Italia.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. GROUPE GUILLABERT FRANCE/INTENATIONAL

  Ranska

  GROUPE GUILLABERT FRANCE/INTENATIONAL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Työvaatteet - vuokrattavat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla sotilasunivormut, armeijatarvikkeet. Sen sijainti on Ivry Sur Seine, Ranska.

 2. TOITURES PATRICK NAGEL

  Luxemburg

  TOITURES PATRICK NAGEL, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kattourakoitsijat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Työvaatteet - vuokrattavat, nostotasojen vuokraus kattojen ja räystäskourujen puhdistusta varten, rakennustelineiden vuokraus, Työvaatteet - vuokrattavat, kattopeitteet. Sen sijainti on Hoscheid-Dickt, Luxemburg.

 3. MEWA TEXTIEL SERVICE

  Hollanti

  MEWA TEXTIEL SERVICE, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Työvaatteet - vuokrattavat. Sen sijainti on Amersfoort, Hollanti.

 4. MATEX HANDELSGESELLSCHAFT M.B.H

  Itävalta

  MATEX HANDELSGESELLSCHAFT M.B.H, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Työvaatteet - vuokrattavat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla paralääketieteelliset palvelut, yksilölliset poolopuserot, tilaus-t-paidat. Sen sijainti on Graz, Itävalta.

 5. BERUFSKLEIDUNG HOFSOMMER

  Saksa

  BERUFSKLEIDUNG HOFSOMMER, on Vähittäiskauppias, joka toimii toimialalla Työvaatteet - vuokrattavat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Työ- ja suojavaatteet, ammattiunivormut, työasut, Työ- ja suojavaatteet. Sen sijainti on Hamburg, Saksa.

 1. CG INTERNATIONAL GMBH

  Saksa

  CG INTERNATIONAL GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kotitakit ja esiliinat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Työvaatteet - vuokrattavat, tarjoilijoiden asut, Työvaatteet - vuokrattavat, työvaatteet. Sen sijainti on Bad Aibling, Saksa.

 2. LAVANS B.V.

  Hollanti

  LAVANS B.V., on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Työvaatteet - vuokrattavat. Sen sijainti on Helmond, Hollanti.

 1. MERT GIYIM

  Turkki

  MERT GIYIM, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Työvaatteet - vuokrattavat. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 2. LAVANDERIA TIZIANA

  Italia

  LAVANDERIA TIZIANA, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Työvaatteet - vuokrattavat. Sen sijainti on Lonigo, Italia.

 3. MEDIA-DESGIN-WORLD.DE

  Saksa

  MEDIA-DESGIN-WORLD.DE, on Jakelija, joka toimii toimialalla Työvaatteet - vuokrattavat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tekstiilin viimeistely, Tekstiilin viimeistely. Sen sijainti on Denzlingen, Saksa.

 4. SDEZ - LOCATION & ENTRETIEN DE LINGE

  Ranska

  SDEZ - LOCATION & ENTRETIEN DE LINGE, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kaupalliset ja teollisuuskankaat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Työvaatteet - vuokrattavat, Työvaatteet - vuokrattavat, työvaatteiden silitys. Sen sijainti on Bondues, Ranska.

 5. ANETT

  Ranska

  ANETT, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Työvaatteet - vuokrattavat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla hotellityöntekijöiden työasut. Sen sijainti on THOUARS, Ranska.

 6. POLYTEX SA

  Belgia

  POLYTEX SA, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Työ- ja suojavaatteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Työvaatteet - vuokrattavat, Matot, Palonkestävät vaatteet, Haponkestävät vaatteet, Työvaatteet - vuokrattavat, Matot, Palonkestävät vaatteet, Haponkestävät vaatteet. Sen sijainti on Eupen, Belgia.

 7. DEPAIRON

  Belgia

  DEPAIRON, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Tekstiilin viimeistely. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kankaat, pinnoitetut, Työvaatteet - vuokrattavat, Työ- ja suojavaatteet, Kankaat, pinnoitetut, teollisuuspesula laitoksia varten, Työvaatteet - vuokrattavat, Työ- ja suojavaatteet. Sen sijainti on Verviers, Belgia.

 8. KRUPPERT WÄSCHE-DIENST KG

  Saksa

  KRUPPERT WÄSCHE-DIENST KG, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Pesula- ja kuivapesukoneet ja -laitteet - teolliset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Työ- ja suojavaatteet, Työvaatteet - vuokrattavat, Siivouspalvelut, Siivous, teollisuus, Työ- ja suojavaatteet, Työvaatteet - vuokrattavat, Siivouspalvelut, Siivous, teollisuus. Sen sijainti on Hünfeld, Saksa.

 1. ALSCO ITALIA S.R.L.

  Italia

  ALSCO ITALIA S.R.L., on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Työ- ja suojavaatteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Työvaatteet - vuokrattavat, Työvaatteet - vuokrattavat, pöytä- ja ruokaliinojen vuokraus hotelleille, liinavaatteiden vuokraus ja pesu yhteisöjä varten. Sen sijainti on Merlino, Italia.

 2. SCHWOB AG TEXTILPFLEGE ARLESHEIM

  Sveitsi

  SCHWOB AG TEXTILPFLEGE ARLESHEIM, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Pesula- ja kuivapesukoneet ja -laitteet - teolliset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Puhdistus- ja kunnossapitotuotteet, teollisuuden, Matot, Työ- ja suojavaatteet, Työvaatteet - vuokrattavat, Puhdistus- ja kunnossapitotuotteet, teollisuuden, Matot, Työ- ja suojavaatteet, Työvaatteet - vuokrattavat. Sen sijainti on Arlesheim, Sveitsi.

 3. MEWA GMBH, GROSS KIENITZ

  Saksa

  MEWA GMBH, GROSS KIENITZ, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Tekstiilin viimeistely. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kaupalliset ja teollisuuskankaat, Työ- ja suojavaatteet, Työvaatteet - vuokrattavat, Siivouspalvelut, Kaupalliset ja teollisuuskankaat, Työ- ja suojavaatteet, Työvaatteet - vuokrattavat, Siivouspalvelut. Sen sijainti on Groß Kienitz, Saksa.

 4. LAPS SERVICES

  Marokko

  LAPS SERVICES, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Työvaatteet - vuokrattavat. Sen sijainti on Tanger, Marokko.

 5. UMLAUFT TEXTILSERVICE GESELLSCHAFT M.B.H. & CO. KG.

  Itävalta

  UMLAUFT TEXTILSERVICE GESELLSCHAFT M.B.H. & CO. KG., on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Pesula- ja kuivapesukoneet ja -laitteet - teolliset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Puhdistus- ja kunnossapitotuotteet, teollisuuden, Matot, Työ- ja suojavaatteet, Työvaatteet - vuokrattavat, Puhdistus- ja kunnossapitotuotteet, teollisuuden, Matot, Työ- ja suojavaatteet, Työvaatteet - vuokrattavat. Sen sijainti on Bad Hofgastein, Itävalta.

 6. ULLMER GMBH & CO. KG

  Saksa

  ULLMER GMBH & CO. KG, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Pesula- ja kuivapesukoneet ja -laitteet - teolliset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Työ- ja suojavaatteet, Työvaatteet - vuokrattavat, Siivouspalvelut, Siivous, teollisuus, Työ- ja suojavaatteet, Työvaatteet - vuokrattavat, Siivouspalvelut, Siivous, teollisuus. Sen sijainti on Bad Neustadt, Saksa.

 7. ALSCO BERUFSKLEIDUNGS-SERVICE GMBH

  Saksa

  ALSCO BERUFSKLEIDUNGS-SERVICE GMBH, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Tekstiilin viimeistely. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kaupalliset ja teollisuuskankaat, Työ- ja suojavaatteet, Työvaatteet - vuokrattavat, Siivouspalvelut, Kaupalliset ja teollisuuskankaat, Työ- ja suojavaatteet, Työvaatteet - vuokrattavat, Siivouspalvelut. Sen sijainti on Dresden, Saksa.

 8. SCHLÜTER-WEISS MIETWÄSCHE WAGNER GMBH

  Saksa

  SCHLÜTER-WEISS MIETWÄSCHE WAGNER GMBH, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Pesula- ja kuivapesukoneet ja -laitteet - teolliset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Työ- ja suojavaatteet, Työvaatteet - vuokrattavat, Siivouspalvelut, Siivous, teollisuus, Työ- ja suojavaatteet, Työvaatteet - vuokrattavat, Siivouspalvelut, Siivous, teollisuus. Sen sijainti on Berlin, Saksa.

 9. TEXTILSERVICE REICHEL INH. PETER REICHEL

  Saksa

  TEXTILSERVICE REICHEL INH. PETER REICHEL, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Pesula- ja kuivapesukoneet ja -laitteet - teolliset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Työ- ja suojavaatteet, Työvaatteet - vuokrattavat, Siivouspalvelut, Siivous, teollisuus, Työ- ja suojavaatteet, Työvaatteet - vuokrattavat, Siivouspalvelut, Siivous, teollisuus. Sen sijainti on Beelitz, Saksa.

 10. 7DAYS MARC STAPERFELD GMBH

  Saksa

  7DAYS MARC STAPERFELD GMBH, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Vaatteet, naisten. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Työvaatteet - vuokrattavat, Vaatteet, miesten, Jalkineet, Laukut, salkut ja käsilaukut, Työvaatteet - vuokrattavat, Vaatteet, miesten, Jalkineet, Laukut, salkut ja käsilaukut. Sen sijainti on Lotte, Saksa.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen