• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • tynnyrit ja tölkit- muoviset

Tulokset hakusanalle

Tynnyrit ja tölkit- muoviset - Tuonti ja vienti

 1. RIXIUS AG

  Saksa

  Verified by europages badge

  Rixius AG is one of the leading manufacturers and retailers of glass packaging, plastic and tin plate in Germany. We supply glass bottles, plastic bottles, cans and much more. Our product portfolio of bottles, cans and buckets is rounded off with a range of suitable accessories that includes lids, caps, industrial sprayers, pumps, dispensers, etc. Our bottles and cans can be printed and labelled in house according to individual requirements. As a manufacturer and distribution partner, as well as due to the large scope of the market, we can manufacture products of optimum quality and price for our customers.

 2. LOGO-PLASTIC AG

  Sveitsi

  Verified by europages badge

  It is our mission and challenge to find the perfect plastic packaging for your goods. For over four decades, we have supported our customers in creating packaging solutions from plastic. These many years of experience and market expertise make us experts in finding your ideal solution. Plastic packaging is a whole system which includes a sealing mechanism, decoration, logistics and disposal. We optimise all these aspects to meet your needs and create a sustainable packaging solution. Our product range includes plastic bottles, plastic cans, plastic buckets, plastic canisters and plastic accessories. We process polyethylene terephthalate (PET), polyethylene (PE), polypropylene (PP) and recycled materials (r-HDPE, r-PET, r-PP and ocean plastic). Our large partner network manufacture accessory parts from polypropylene (PP and r-PP). Sustainability and recycling are important values to us.

 3. PAUL PETER GMBH

  Saksa

  Verified by europages badge

  PAUL PETER GMBH, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Tölkit ja tynnyrit, muoviset. Sen sijainti on Siegen, Saksa.

 4. KANISTER-VERTRIEB MW INH. MARKUS WAAS

  Saksa

  Verified by europages badge

  KANISTER-VERTRIEB MW INH. MARKUS WAAS, on Jakelija, joka toimii toimialalla Tynnyrit ja tölkit, muoviset. Sen sijainti on Rain, Saksa.

 5. LEKUPACK EG

  Saksa

  Verified by europages badge

  LEKUPACK EG, on Asiamies/ Edustaja, joka toimii toimialalla Tölkit ja tynnyrit, muoviset. Sen sijainti on Rietberg, Saksa.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. KHARKIV HIMPROM LTD

  Ukraina

  Verified by europages badge

  KHARKIV HIMPROM LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tynnyrit ja tölkit, muoviset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Muovipakkaukset, Elintarvikepakkaukset, painetulpat, kosmetiikkapakkaukset, muovirakenteet, laatikot, muovirasiat, Kontit vaarallisille aineille, muovisäiliöt kosmetiikan käyttöön. Sen sijainti on Vasyshchevo, Kharkov Region,, Ukraina.

 2. PETAINER

  Yhdistynyt Kuningaskunta

 3. HEGA S.C. ARKADIUSZ I PIOTR GAWLOWSCY

  Puola

  HEGA S.C. ARKADIUSZ I PIOTR GAWLOWSCY, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tölkit ja tynnyrit, muoviset. Sen sijainti on Zgierz, Puola.

 4. PLASTIQUES BRENEZ

  Ranska

  PLASTIQUES BRENEZ, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tölkit ja tynnyrit, muoviset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla muovipullot, muovien puhallus, muoviaineiden ruiskuvalu, muovipakkaukset. Sen sijainti on Cestas, Ranska.

 5. PETRI VERPACKUNGEN GMBH & CO. KG

  Saksa

  PETRI VERPACKUNGEN GMBH & CO. KG, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Tölkit ja tynnyrit, muoviset. Sen sijainti on Brackel, Saksa.

 1. PÉREZ LINARES PLASTIC SOLUTIONS

  Espanja

  PÉREZ LINARES PLASTIC SOLUTIONS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Maataloustuoteteollisuuden muovituotteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tölkit ja tynnyrit, muoviset, Muotit, muovi- ja kumiteollisuuden, muovipullot, Tölkit ja tynnyrit, muoviset, Muotit, muovi- ja kumiteollisuuden, elintarvikkeiden pakkaus. Sen sijainti on Castalla-Alicante, Espanja.

 2. PLASTEELASTE WILAI GMBH

  Saksa

  PLASTEELASTE WILAI GMBH, on Vähittäiskauppias, joka toimii toimialalla Tölkit ja tynnyrit, muoviset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla varastointitankit, tinarasiat. Sen sijainti on Wiedemar, Saksa.

 1. ALCIÓN PACKAGING SOLUTIONS S.L.

  Espanja

  ALCIÓN PACKAGING SOLUTIONS S.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Muovit - pakkaukset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Pullot ja tölkit, muoviset, Tölkit ja tynnyrit, muoviset, Pullot ja tölkit, muoviset, muovipullot, yhteisekstruusio, Tölkit ja tynnyrit, muoviset. Sen sijainti on Aldaia-Valencia, Espanja.

 2. YAGMUR PLASTIC LTD.

  Turkki

  YAGMUR PLASTIC LTD., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tynnyrit ja tölkit, muoviset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla 220 l muovirummut joissa kansi, apukanisterit, Muovitynnyrit. Sen sijainti on Torbali-Izmir, Turkki.

 3. PACK SERVICES SRL

  Italia

  PACK SERVICES SRL, on Jakelija, joka toimii toimialalla Tynnyrit ja tölkit, muoviset. Sen sijainti on Liscate, Italia.

 4. P.P.H.U. SPÓJNIA GRZEGORZ WICHLIŃSKI

  Puola

  P.P.H.U. SPÓJNIA GRZEGORZ WICHLIŃSKI, on Multi-Category, joka toimii toimialalla Tölkit ja tynnyrit, muoviset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Metallisäiliöt, muunneltavat muovilaatikot, kontit, Metallisäiliöt. Sen sijainti on Poczesna, Puola.

 5. FIRMA HANDLOWO PRODUKCYJNA MARO ROMAN MATUSZEWSKI

  Puola

  FIRMA HANDLOWO PRODUKCYJNA MARO ROMAN MATUSZEWSKI, on Multi-Category, joka toimii toimialalla Tölkit ja tynnyrit, muoviset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla jätekuoppien puhdistus, likakaivot. Sen sijainti on Krzeszyce, Puola.

 6. AST KUNSTSTOFFVERARBEITUNG GMBH

  Saksa

  AST KUNSTSTOFFVERARBEITUNG GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tölkit ja tynnyrit, muoviset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tynnyrit ja tölkit, muoviset, Tynnyrit, muoviset, Tynnyrit ja tölkit, muoviset. Sen sijainti on Erndtebrück, Saksa.

 7. PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNE KRAJ

  Puola

  PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNE KRAJ, on Multi-Category, joka toimii toimialalla Muovit - pakkaukset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tölkit ja tynnyrit, muoviset, mutterit, pakkausten muovikannet, Tölkit ja tynnyrit, muoviset, nipistimet. Sen sijainti on Sobolew, Puola.

 8. KAUTEX TEXTRON GMBH & CO. KG

  Saksa

  KAUTEX TEXTRON GMBH & CO. KG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Muovit - pakkaukset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Eristepakkaukset, muoviset, Pullot ja tölkit, muoviset, Tynnyrit ja tölkit, muoviset, Tölkit ja tynnyrit, muoviset, Eristepakkaukset, muoviset, Pullot ja tölkit, muoviset, Tynnyrit ja tölkit, muoviset, Tölkit ja tynnyrit, muoviset. Sen sijainti on Bonn, Saksa.

 1. EXPERT-PACK MICHAL DOMARANCZYK

  Puola

  EXPERT-PACK MICHAL DOMARANCZYK, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tölkit ja tynnyrit, muoviset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla muovikapselit, pullonkorkit, pakkausten muoviset sulkijat, Sprinklerit. Sen sijainti on Sosnowiec, Puola.

 2. SKAR

  Valko-Venäjä

  SKAR, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Muovirakeet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Jätteiden käsittely ja kierrätys, Tynnyrit ja tölkit, muoviset, Jätteiden käsittely ja kierrätys, Tynnyrit ja tölkit, muoviset. Sen sijainti on Kalinkovichi, Valko-Venäjä.

 3. KÜFEREI SUPPIGER GMBH

  Sveitsi

  KÜFEREI SUPPIGER GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Muovit - pakkaukset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tynnyrit ja tölkit, muoviset, Tynnyrit, puu-, Kodinesineet, puiset, Pullot ja purkit, lasiset, Tynnyrit ja tölkit, muoviset, Tynnyrit, puu-, Kodinesineet, puiset, Pullot ja purkit, lasiset. Sen sijainti on Küssnacht Am Rigi, Sveitsi.

 4. ROTO-BG LTD.

  Bulgaria

  ROTO-BG LTD., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Polyetyleeni. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Säiliöt, muovi-, Tynnyrit ja tölkit, muoviset, Puutarhavarusteet, Sakokaivotyöt, Säiliöt, muovi-, Tynnyrit ja tölkit, muoviset, Puutarhavarusteet, Sakokaivotyöt. Sen sijainti on Blagoevgrad, Bulgaria.

 5. POLYMER PRODUCTS FACTORY CO., LTD

  Ukraina

  POLYMER PRODUCTS FACTORY CO., LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tynnyrit ja tölkit, muoviset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla muovipullot, muovipakkaukset, pakkausten muovikannet, muovipullot. Sen sijainti on Odessa, Ukraina.

 6. FRANCIS WARD LTD

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  FRANCIS WARD LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tölkit ja tynnyrit, muoviset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kontit vaarallisille aineille. Sen sijainti on Bradford, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 7. JOSEF KOTTE LANDTECHNIK GMBH & CO. KG

  Saksa

  JOSEF KOTTE LANDTECHNIK GMBH & CO. KG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puutarhanhoito ja -viljely - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Traktorit ja perävaunut, maatalouden, Tynnyrit ja tölkit, muoviset, Maatalousjärjestelmät ja -laitteet, Maa- ja metsätalouskoneet ja -laitteet, Traktorit ja perävaunut, maatalouden, Tynnyrit ja tölkit, muoviset, Maatalousjärjestelmät ja -laitteet, Maa- ja metsätalouskoneet ja -laitteet. Sen sijainti on Rieste, Saksa.

 8. BINDEREI - HERBERT SCHNECKENLEITNER

  Itävalta

  BINDEREI - HERBERT SCHNECKENLEITNER, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Muovit - pakkaukset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tynnyrit ja tölkit, muoviset, Puu - pakkausmateriaali, Tynnyrit, puu-, Kodinesineet, puiset, Tynnyrit ja tölkit, muoviset, Puu - pakkausmateriaali, Tynnyrit, puu-, Kodinesineet, puiset. Sen sijainti on Waidhofen An Der Ybbs, Itävalta.

 9. 2001 S.R.L.

  Italia

  2001 S.R.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tölkit ja tynnyrit, muoviset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kryohionta. Sen sijainti on Bagnatica, Italia.

 10. ETS DORLON

  Ranska

  ETS DORLON, joka toimii toimialalla Muovit - pakkaukset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Muovit - teollisuustuotteet, Tynnyrit ja tölkit, muoviset, Tulpat ja korkit, muoviset, Pullot ja tölkit, muoviset, Muovit - teollisuustuotteet, Tynnyrit ja tölkit, muoviset, Tulpat ja korkit, muoviset, Pullot ja tölkit, muoviset. Sen sijainti on Miribel, Ranska.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen