• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • uima-altaat - vedenkäsittelyn välineet ja laitteistot

Tulokset hakusanalle

Uima-altaat - vedenkäsittelyn välineet ja laitteistot - Tuonti ja vienti

 1. DAUBENSCHÜZ WASSERTECHNIK GMBH

  Saksa

  Verified by europages badge

  DAUBENSCHÜZ WASSERTECHNIK GMBH, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Uima-altaat - vedenkäsittelyn välineet ja laitteistot. Sen sijainti on Drackenstein, Saksa.

 2. LUXE POOLS

  Ranska

  LUXE Pools on kokenut uima-allastuotteiden valmistaja, jolla on tarjota paljon erilaisia tuotteita polyesteristä ja vinyyliesterihartseista. Päätuotteemme: komposiittiuima-altaat, ruostumattomat teräsuima-altaat, ruostumattomat teräsvesiverhot, uima-altaiden ruostumattomat teräsosat, ruostumattomat teräksiset vastavirtajärjestelmät, ruostumaton terässkimmeri. LUXE Pools suunnittelee ruostumattomia MARINE-teräsuima-altaita. Ruostumattomat teräsuima-altaat voivat olla ylivirtaavia, laidattomia tai skimmerijärjestelmällä varustettuja ja tilausvalmisteisia.

 3. KMD MANUEL KUTZNER

  Saksa

  KMD MANUEL KUTZNER, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Uima-altaat - vedenkäsittelyn välineet ja laitteistot. Sen sijainti on Spessart, Saksa.

 4. AC SCHWIMMBADTECHNIK AG

  Sveitsi

  AC SCHWIMMBADTECHNIK AG, on Asiamies/ Edustaja, joka toimii toimialalla Uima-altaat - vedenkäsittelyn välineet ja laitteistot. Sen sijainti on Hochdorf, Sveitsi.

 5. RCPOOL, LDA.

  Portugali

  RCPOOL, LDA., on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Uima-altaat - vedenkäsittelyn välineet ja laitteistot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla saunat, kopit turkkilaista saunaa varten. Sen sijainti on Condeixa-A-Nova, Portugali.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. ACCPISCINAS - CONSTRUÇÃO DE PISCINAS EM BETÃO

  Portugali

  ACCPISCINAS - CONSTRUÇÃO DE PISCINAS EM BETÃO, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Uimahallit, laitteistot ja välineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Uima-altaat - vedenkäsittelyn välineet ja laitteistot, Uima-altaat - vedenkäsittelyn välineet ja laitteistot, lasikuitu-uima-altaat, uima-altaat mittojen mukaan, uima-altaiden rakennus. Sen sijainti on ponte de lima, Portugali.

 2. DST POOL

  Turkki

  DST POOL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Uima-altaat - vedenkäsittelyn välineet ja laitteistot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla suodatuspumput, uima-allastarvikkeet, suodattimet ja suodatusjärjestelmät. Sen sijainti on Umraniye , Istanbul, Turkki.

 3. MACCHIASHOP DI MACCHIAVELLI MARCO

  Italia

  MACCHIASHOP DI MACCHIAVELLI MARCO, on Vähittäiskauppias, joka toimii toimialalla Uima-altaat - vedenkäsittelyn välineet ja laitteistot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla puu-uuni. Sen sijainti on Baiso, Italia.

 4. ALPEKA ENDUSTRI URUNLERI VE DIS TICARET LTD.STI.

  Turkki

  ALPEKA ENDUSTRI URUNLERI VE DIS TICARET LTD.STI., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Uima-altaat - vedenkäsittelyn välineet ja laitteistot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Uimahallit, laitteistot ja välineet, Uima-altaiden kunnossapitotuotteet, Uimahallit, laitteistot ja välineet, Uima-altaiden kunnossapitotuotteet, uima-altaiden kunnostus. Sen sijainti on ISTANBUL, Turkki.

 5. LEIRIPISCINAS

  Portugali

  LEIRIPISCINAS, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Uima-altaat - vedenkäsittelyn välineet ja laitteistot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Uimahallit, laitteistot ja välineet, uima-altaiden kunnossapito, ilmankuivaajat uima-altaita varten, Uimahallit, laitteistot ja välineet. Sen sijainti on Leiria, Portugali.

 1. SUEZ PURIFICATION & DISINFECTION SYSTEMS LTD

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  SUEZ PURIFICATION & DISINFECTION SYSTEMS LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Uima-altaat - vedenkäsittelyn välineet ja laitteistot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla otsoni. Sen sijainti on East Kilbride, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 2. AWG INNOVATIVE WASSER- UND ABWASSERTECHNIK GMBH

  Saksa

  AWG INNOVATIVE WASSER- UND ABWASSERTECHNIK GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Uimahallit, laitteistot ja välineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Vedenkäsittely, teollinen - laitteet ja välineet, Uima-altaat - vedenkäsittelyn välineet ja laitteistot, Vedenkäsittely, teollinen - laitteet ja välineet, uima-altaiden kunnostus, vedenpuhdituslaitteet uima-altaita varten, Uima-altaat - vedenkäsittelyn välineet ja laitteistot. Sen sijainti on Hambühren, Saksa.

 1. AQUA LINES

  Serbia

  AQUA LINES, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Uimahallit, laitteistot ja välineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Uima-altaat - vedenkäsittelyn välineet ja laitteistot, uima-altaat mittojen mukaan, Uima-altaat - vedenkäsittelyn välineet ja laitteistot, Ylivuotoaltaat, uima-altaiden rakennus. Sen sijainti on Kosjerić, Serbia.

 2. VAN DEN HEUVEL ZWEMBADEN

  Hollanti

  VAN DEN HEUVEL ZWEMBADEN, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Uima-altaat - vedenkäsittelyn välineet ja laitteistot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla uima-altaiden kunnossapito, ykstiyiset uimahallit, uima-altaiden rakennus. Sen sijainti on De Mortel, Hollanti.

 3. CASAPISCINE

  Marokko

  CASAPISCINE, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Uima-altaat - vedenkäsittelyn välineet ja laitteistot. Sen sijainti on Casablanca, Marokko.

 4. ING. JAKOB GRUBER CHEMIE- & WASSERTECHNIK

  Itävalta

  ING. JAKOB GRUBER CHEMIE- & WASSERTECHNIK, on Asiamies/ Edustaja, joka toimii toimialalla Uima-altaat - vedenkäsittelyn välineet ja laitteistot. Sen sijainti on Salzburg, Itävalta.

 5. TRIOGEN LIMITED

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  TRIOGEN LIMITED, joka toimii toimialalla Uima-altaat - vedenkäsittelyn välineet ja laitteistot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla otsoni. Sen sijainti on Glasgow, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 6. BAD WEELDE

  Belgia

  BAD WEELDE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Uimahallit, laitteistot ja välineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Uima-altaat - vedenkäsittelyn välineet ja laitteistot, Uima-altaat - vedenkäsittelyn välineet ja laitteistot, ykstiyiset uimahallit, uima-altaat yksityishenkilöjä varten, hotellien uima-altaat. Sen sijainti on Ravels, Belgia.

 7. SUROLIVA 2000

  Espanja

  SUROLIVA 2000, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Uima-altaat - vedenkäsittelyn välineet ja laitteistot. Sen sijainti on Rus, Espanja.

 8. ACQUAPROCESS

  Ranska

  ACQUAPROCESS, on Jakelija, joka toimii toimialalla Uima-altaat - vedenkäsittelyn välineet ja laitteistot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla magneettiset kalkinpoistokäsittelyt, veden kemiallinen desinfiointi. Sen sijainti on Nice, Ranska.

 1. IGUI PISCINAS LDA.

  Portugali

  IGUI PISCINAS LDA., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Uimahallit, laitteistot ja välineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Uima-altaat - vedenkäsittelyn välineet ja laitteistot, Uima-altaat - vedenkäsittelyn välineet ja laitteistot, valmiit uima-altaat, uima-altaiden suunnittelu, uima-altaiden vedensäätölaitteet. Sen sijainti on Fronteira, Portugali.

 2. DATRON SWIMMING POOL EQUIPMENT

  Belgia

  DATRON SWIMMING POOL EQUIPMENT, on Multi-Category, joka toimii toimialalla Uimahallit, laitteistot ja välineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Uima-altaat - vedenkäsittelyn välineet ja laitteistot, Vedenkäsittelytuotteet, Uima-altaat - vedenkäsittelyn välineet ja laitteistot, uima-altaiden kunnossapito, Vedenkäsittelytuotteet, uima-altaiden rakennus. Sen sijainti on Zele, Belgia.

 3. FAVORIT ZZKV, LLC

  Ukraina

  FAVORIT ZZKV, LLC, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Uimahallit, laitteistot ja välineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Uima-altaat - vedenkäsittelyn välineet ja laitteistot, lasikuitu-uima-altaat, uima-altaat yhteisöjä ja asuntoja varten, Uima-altaat - vedenkäsittelyn välineet ja laitteistot, katettu uima-allas. Sen sijainti on Zaporizhia, Ukraina.

 4. ATLASPOOL

  Turkki

  ATLASPOOL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Uima-altaat - vedenkäsittelyn välineet ja laitteistot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla betoniset uima-altaat, ulkoilmauima-allas. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 5. VALE FORMOSO PISCINAS COMERCIO E SERVIÇOS DE PISCINAS E JARDINS LDA.

  Portugali

  VALE FORMOSO PISCINAS COMERCIO E SERVIÇOS DE PISCINAS E JARDINS LDA., on Jakelija, joka toimii toimialalla Rakennusmateriaalien valmistus - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Uima-altaat - vedenkäsittelyn välineet ja laitteistot, Uima-altaat - vedenkäsittelyn välineet ja laitteistot, uima-altaiden kunnostus. Sen sijainti on Almancil, Portugali.

 6. GOLFINHO SPORTS - VALTER FERREIRA ARCANJO, LDA

  Portugali

  GOLFINHO SPORTS - VALTER FERREIRA ARCANJO, LDA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Vedenkäsittely, teollinen - laitteet ja välineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Uima-altaat - vedenkäsittelyn välineet ja laitteistot, Uimahallit, laitteistot ja välineet, Uima-altaat - vedenkäsittelyn välineet ja laitteistot, Uimahallit, laitteistot ja välineet, uima-altaiden puhdistus, uima-altaiden kunnostus. Sen sijainti on Coimbra, Portugali.

 7. TEMA HAVUZ - HAVUZ YAPIMI

  Turkki

  TEMA HAVUZ - HAVUZ YAPIMI, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Uima-altaat - vedenkäsittelyn välineet ja laitteistot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla uima-altaiden valmistus, Uima-altaat - vedenkäsittely. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 8. SCP POOL PORTUGAL

  Portugali

  SCP POOL PORTUGAL, on Jakelija, joka toimii toimialalla Uima-altaat - vedenkäsittelyn välineet ja laitteistot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla tekniset artikkelit uima-altaita varten, uima-altaiden katokset, Wellness-tuotteet, uima-altaiden lämmitys. Sen sijainti on Rio De Mouro, Portugali.

 9. HIDROMASAŽNI I WHIRLPOOL BAZENI

  Kroatia

  HIDROMASAŽNI I WHIRLPOOL BAZENI, on Jakelija, joka toimii toimialalla Uima-altaat - vedenkäsittelyn välineet ja laitteistot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kylpylaitokset - varusteet. Sen sijainti on Samobor, Kroatia.

 10. BLUE CUBE DIRECT

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  BLUE CUBE DIRECT, on Vähittäiskauppias, joka toimii toimialalla Uima-altaat - vedenkäsittelyn välineet ja laitteistot. Sen sijainti on Bedford, Yhdistynyt Kuningaskunta.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen