• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • uimahallit- laitteistot ja välineet

Tulokset hakusanalle

Uimahallit- laitteistot ja välineet - Tuonti ja vienti

 1. GATARNAUD EQUIPEMENTS

  Ranska

  Verified by europages badge

  GATARNAUD EQUIPEMENTS, on Vähittäiskauppias, joka toimii toimialalla Uimahallit, laitteistot ja välineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla pizzauuni, paistouunit, pellettikattilat, puu-uuni, pizzauuni. Sen sijainti on Le Teil, Ranska.

 2. ACQUAPARK

  Italia

  Verified by europages badge

  ACQUAPARK, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Maisemointiurakoitsijat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Uimahallit, laitteistot ja välineet, vesiliukumäet, water park construction, vesileikit, Uimahallit, laitteistot ja välineet, manufacture of water slides, development of water features, manufacture of pool slides, water park design. Sen sijainti on Calcinato, Italia.

 3. MAR PISCINE S.R.L.

  Italia

  Verified by europages badge

  MAR PISCINE S.R.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Uimahallit, laitteistot ja välineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla uima-allas, kylpyamme - vesihieronta, valmiit uima-altaat, uima-altaiden valmistus, uima-allastarvikkeet, maan päällä olevat uima-altaat, uima-altaat yksityishenkilöjä varten, ulkoilmauima-allas, uima-altaiden kunnossapito. Sen sijainti on Roma, Italia.

 4. LUXE POOLS

  Ranska

  LUXE Pools on kokenut uima-allastuotteiden valmistaja, jolla on tarjota paljon erilaisia tuotteita polyesteristä ja vinyyliesterihartseista. Päätuotteemme: komposiittiuima-altaat, ruostumattomat teräsuima-altaat, ruostumattomat teräsvesiverhot, uima-altaiden ruostumattomat teräsosat, ruostumattomat teräksiset vastavirtajärjestelmät, ruostumaton terässkimmeri. LUXE Pools suunnittelee ruostumattomia MARINE-teräsuima-altaita. Ruostumattomat teräsuima-altaat voivat olla ylivirtaavia, laidattomia tai skimmerijärjestelmällä varustettuja ja tilausvalmisteisia.

 5. BIOTOP LANDSCHAFTSGESTALTUNG GMBH

  Itävalta

  BIOTOP LANDSCHAFTSGESTALTUNG GMBH - Ekologiset, taloudelliset ja luonnolliset uimalammet sekä uima-altaat ilman klooria tai myrkyllisiä kemikaaleja. Tuotesarjamme Perinteiset lammet, luonnolliset lammet, designlammet, peililammet. Biotop-yrityksen uusin innovaatio on ollut markkinoilla vuodesta 2008 lähtien: Living Pool. Se on uima-allas, jossa on luonnonvettä. Living Pool -järjestelmä on täydellinen uima-altaan ja lammen symbioosi.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. COVREX POOL PROTECTION

  Belgia

  COVREX POOL PROTECTION, on Multi-Category, joka toimii toimialalla Uimahallit, laitteistot ja välineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Uima-altaiden automatisoidut katteet, uima-altaiden intergroidut katteet, uima-altaiden katokset. Sen sijainti on Aarschot, Belgia.

 2. OLIMPIK HAVUZ LTD.

  Turkki

  OLIMPIK HAVUZ LTD., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Uimahallit, laitteistot ja välineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla uima-altaiden rakennus, uima-allastarvikkeet, uima-altaiden asennus, sauna. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 3. AQUASLIDE

  Ranska

  AQUASLIDE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Uimahallit, laitteistot ja välineet. Sen sijainti on Puéchabon, Ranska.

 4. CHEMOFORM AG

  Saksa

  CHEMOFORM AG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Uimahallit, laitteistot ja välineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla uima-altaiden valmistus, Wellness-tuotteet. Sen sijainti on Wendlingen, Saksa.

 5. JOINTEC H2D

  Ranska

  JOINTEC H2D, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Uimahallit, laitteistot ja välineet. Sen sijainti on Douzy, Ranska.

 1. RIVIERAPOOL FERTIGSCHWIMMBAD GMBH

  Saksa

  RIVIERAPOOL FERTIGSCHWIMMBAD GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Uimahallit, laitteistot ja välineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla valmiit uima-altaat. Sen sijainti on Geeste-Dalum, Saksa.

 2. USINES AURIOL SPRL

  Belgia

  USINES AURIOL SPRL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Uimahallit, laitteistot ja välineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kaakelit, Kaakelit, keittiöiden marmoriset työtasot. Sen sijainti on Wauthier-braine, Belgia.

 1. EDSUN

  Ranska

  EDSUN, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Uimahallit, laitteistot ja välineet. Sen sijainti on Tiffauges, Ranska.

 2. DOSATRONIC GMBH

  Saksa

  DOSATRONIC GMBH, on Multi-Category, joka toimii toimialalla Uimahallit, laitteistot ja välineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kennot, annostelupumput, klooridioksidi, metrologia. Sen sijainti on Ravensburg, Saksa.

 3. WARMPOOL SL

  Espanja

  WARMPOOL SL, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Uimahallit, laitteistot ja välineet. Sen sijainti on Bigastro, Espanja.

 4. EXTERIOR PISCINES S.L.

  Espanja

  EXTERIOR PISCINES S.L., on Jakelija, joka toimii toimialalla Uimahallit, laitteistot ja välineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla uima-altaiden kunnossapito. Sen sijainti on Sitges, Espanja.

 5. TEAP. TRATAMIENTOS ECOLÓGICOS DEL AGUA DE PISCINA.

  Espanja

  TEAP. TRATAMIENTOS ECOLÓGICOS DEL AGUA DE PISCINA., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Uimahallit, laitteistot ja välineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla veden klooraus. Sen sijainti on Alcorcon, Espanja.

 6. SOLEO PISCINAS - RP INDUSTRIES

  Portugali

  SOLEO PISCINAS - RP INDUSTRIES, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Uimahallit, laitteistot ja välineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla uima-altaiden valmistus, uima-altaiden asennus, uima-altaat mittojen mukaan. Sen sijainti on Braga, Portugali.

 7. ALUKOV DEUTSCHLAND GMBH

  Saksa

  ALUKOV DEUTSCHLAND GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Uimahallit, laitteistot ja välineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla veranta, Terassikatteet. Sen sijainti on Berlin, Saksa.

 8. INDALO PISCINE

  Italia

  INDALO PISCINE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Uimahallit, laitteistot ja välineet. Sen sijainti on Si, Italia.

 1. ACCPISCINAS - CONSTRUÇÃO DE PISCINAS EM BETÃO

  Portugali

  ACCPISCINAS - CONSTRUÇÃO DE PISCINAS EM BETÃO, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Uimahallit, laitteistot ja välineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Uima-altaat - vedenkäsittelyn välineet ja laitteistot, Uima-altaat - vedenkäsittelyn välineet ja laitteistot, lasikuitu-uima-altaat, uima-altaat mittojen mukaan, uima-altaiden rakennus. Sen sijainti on ponte de lima, Portugali.

 2. INDEPOOL, S.L.

  Espanja

  INDEPOOL, S.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Uimahallit, laitteistot ja välineet. Sen sijainti on Valencia, Espanja.

 3. ROLLO SOLAR MELICHAR GMBH

  Saksa

  ROLLO SOLAR MELICHAR GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Uimahallit, laitteistot ja välineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla uima-altaiden katokset, uima-alteiden suojapressut, Uima-altaiden automatisoidut katteet. Sen sijainti on Bad Tölz, Saksa.

 4. GOGEN LLC

  Venäjä

  GOGEN LLC, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Uunit, puulämmitteiset - ammattikäyttöön. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kamiinat, lämmitys-, Takat ja uunit, koristeelliset ja lisätarvikkeet, Uimahallit, laitteistot ja välineet, Takat - lisätarvikkeet, Kamiinat, lämmitys-, Takat ja uunit, koristeelliset ja lisätarvikkeet, Uimahallit, laitteistot ja välineet, Takat - lisätarvikkeet. Sen sijainti on Kostroma, Venäjä.

 5. POOLCAP HANS REGUL

  Saksa

  POOLCAP HANS REGUL, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Uimahallit, laitteistot ja välineet. Sen sijainti on Baierbrunn, Saksa.

 6. ACQUA SPA

  Italia

  ACQUA SPA, on Vähittäiskauppias, joka toimii toimialalla Uimahallit, laitteistot ja välineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla uima-altaiden rakennus, maahan kaivetut uima-altaat. Sen sijainti on Moncalieri, Italia.

 7. ECODEPORTE WELLNESS

  Espanja

  ECODEPORTE WELLNESS, on Jakelija, joka toimii toimialalla Uimahallit, laitteistot ja välineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla uima-allaskansi lasikuidusta. Sen sijainti on Leon, Espanja.

 8. MUMA SPORT SRL - PISCINE LINEA NUOTO

  Italia

  MUMA SPORT SRL - PISCINE LINEA NUOTO, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Uimahallit, laitteistot ja välineet. Sen sijainti on Morrovalle, Italia.

 9. PISCINAS LION

  Espanja

  PISCINAS LION, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Uimahallit, laitteistot ja välineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla yritysten kouluttaminen ja teknologinen innovointi. Sen sijainti on Cordoba, Espanja.

 10. COMPASS POOLS

  Espanja

  COMPASS POOLS, on Jakelija, joka toimii toimialalla Uimahallit, laitteistot ja välineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla teräsbetoniset uima-altaat, lasikuitu-uima-altaat, katettu uima-allas, uima-altaiden rakennus. Sen sijainti on Barcelona, Espanja.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen
Suodattimet

Tulokset hakusanalle

Uimahallit- laitteistot ja välineet - Tuonti ja vienti

Tulosten määrä

11 015 Yritykset