• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • untuvat ja muut täytemateriaalit

Tulokset hakusanalle

Untuvat ja muut täytemateriaalit - Tuonti ja vienti

 1. TRANSPLUMES

  Ranska

  TRANSPLUMES SARL toimii Ranskassa. Yritys ostaa, myy ja käsittelee sulkia ja untuvia. Tuotteemme ovat peräisin ranskalaisilta tai eurooppalaisilta kasvattajilta. Yritys on erikoistunut hanhiin ja ankkoihin, jotka ovat peräisin Euroopasta ja jotka maatalousministeriö on hyväksynyt. Olemme kaluste-, tekstiili- ja vaatetusalan ammattilaisten käytettävissä.

 2. NAUMANN STEPPDECKENFABRIK GMBH

  Saksa

  NAUMANN STEPPDECKENFABRIK GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Untuvat ja muut täytemateriaalit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Täkit, tyynyt, luonnonkuidut, sohvatyynyt. Sen sijainti on Waldkirch, Saksa.

 3. DTRW GMBH

  Saksa

  DTRW GMBH, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Untuvat ja muut täytemateriaalit. Sen sijainti on Lahntal, Saksa.

 4. GANS GES.M.B.H.

  Itävalta

  GANS GES.M.B.H., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Untuvat ja muut täytemateriaalit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Lakanat, Lakanat, Untuvapeitteet. Sen sijainti on Wien, Itävalta.

 5. CINELLI PIUME E PIUMINI

  Italia

  CINELLI PIUME E PIUMINI, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Untuvat ja muut täytemateriaalit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla huonekalujen sulat, täytehöyhenet, anorakit, untuvatäkki. Sen sijainti on Buggiano, Italia.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. "HELEN BETTWAREN MANUFAKTUR"

  Ukraina

  "HELEN BETTWAREN MANUFAKTUR", on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Untuvat ja muut täytemateriaalit. Sen sijainti on Irshava, Ukraina.

 2. ANHUI YAHUA DOWN CO;LTD.

  Kiina

  ANHUI YAHUA DOWN CO;LTD., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Untuvat ja muut täytemateriaalit. Sen sijainti on Daxing, Kiina.

 3. ROTA PIUME DI ROTA ARMANDO

  Italia

  ROTA PIUME DI ROTA ARMANDO, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lakanat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Asusteet, Untuvat ja muut täytemateriaalit, täytehöyhenet, untuvatäkki, Asusteet, Untuvat ja muut täytemateriaalit. Sen sijainti on Cicognolo, Italia.

 4. QUANTUM INTERIOR BY MAXLAND

  Saksa

  QUANTUM INTERIOR BY MAXLAND, on Multi-Category, joka toimii toimialalla Untuvat ja muut täytemateriaalit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Huovat, päiväpeitteet, peitot ja untuvapeitteet, Huovat, päiväpeitteet, peitot ja untuvapeitteet, Tyynyjen koristepäälliset, tuolin istuinpäälliset, sisustuskankaat. Sen sijainti on Grünsfeld, Saksa.

 5. GREM

  Ukraina

  GREM, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Untuvat ja muut täytemateriaalit. Sen sijainti on Lwow, Ukraina.

 1. BELLO24

  Puola

  BELLO24, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Untuvat ja muut täytemateriaalit. Sen sijainti on Myszków, Puola.

 2. FJA-OEYEN MOL

  Belgia

  FJA-OEYEN MOL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Untuvat ja muut täytemateriaalit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Vuoteet, sängyt ja patjat, pienten sänkyjen peitteet ja täkit, untuvatäkit, Vuoteet, sängyt ja patjat, vuodevaatteet. Sen sijainti on Mol, Belgia.

 1. S.C. PLUMASAL SRL

  Romania

  S.C. PLUMASAL SRL, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Untuvat ja muut täytemateriaalit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla täytehöyhenet, raakavilla, höyhentyynyt, vientikonsultti. Sen sijainti on Salonta, Romania.

 2. DRAFIL SA

  Sveitsi

  DRAFIL SA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Vuoteet, sängyt ja patjat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Liinavaatteet, Lakanat, Huovat, päiväpeitteet, peitot ja untuvapeitteet, Untuvat ja muut täytemateriaalit, Liinavaatteet, Lakanat, Huovat, päiväpeitteet, peitot ja untuvapeitteet, Untuvat ja muut täytemateriaalit. Sen sijainti on Lausanne, Sveitsi.

 3. BETTEN STEIB

  Saksa

  BETTEN STEIB, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Vuoteet, sängyt ja patjat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Liinavaatteet, Lakanat, Huovat, päiväpeitteet, peitot ja untuvapeitteet, Untuvat ja muut täytemateriaalit, Liinavaatteet, Lakanat, Huovat, päiväpeitteet, peitot ja untuvapeitteet, Untuvat ja muut täytemateriaalit. Sen sijainti on Roth, Saksa.

 4. LAU-FEDERN KFT.

  Unkari

  LAU-FEDERN KFT., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Untuvat ja muut täytemateriaalit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Huovat, päiväpeitteet, peitot ja untuvapeitteet, Huovat, päiväpeitteet, peitot ja untuvapeitteet. Sen sijainti on Budapest, Unkari.

 5. BETTEN BECKORD GMBH & CO. KG

  Saksa

  BETTEN BECKORD GMBH & CO. KG, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Vuoteet, sängyt ja patjat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Liinavaatteet, Lakanat, Huovat, päiväpeitteet, peitot ja untuvapeitteet, Untuvat ja muut täytemateriaalit, Liinavaatteet, Lakanat, Huovat, päiväpeitteet, peitot ja untuvapeitteet, Untuvat ja muut täytemateriaalit. Sen sijainti on Gütersloh, Saksa.

 6. DRUMETALL GMBH & CO KG

  Itävalta

  DRUMETALL GMBH & CO KG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Vuoteet, sängyt ja patjat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Liinavaatteet, Huovat, päiväpeitteet, peitot ja untuvapeitteet, Untuvat ja muut täytemateriaalit, Neulepuserot ja villapaidat, Liinavaatteet, Huovat, päiväpeitteet, peitot ja untuvapeitteet, Untuvat ja muut täytemateriaalit, Neulepuserot ja villapaidat. Sen sijainti on Gratwein, Itävalta.

 7. JSB BETTFEDERN GMBH

  Saksa

  JSB BETTFEDERN GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Vuoteet, sängyt ja patjat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Liinavaatteet, Lakanat, Huovat, päiväpeitteet, peitot ja untuvapeitteet, Untuvat ja muut täytemateriaalit, Liinavaatteet, Lakanat, Huovat, päiväpeitteet, peitot ja untuvapeitteet, Untuvat ja muut täytemateriaalit. Sen sijainti on Bretten, Saksa.

 8. WILHELM REULEIN GMBH & CO KG

  Saksa

  WILHELM REULEIN GMBH & CO KG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Vuoteet, sängyt ja patjat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Liinavaatteet, Lakanat, Huovat, päiväpeitteet, peitot ja untuvapeitteet, Untuvat ja muut täytemateriaalit, Liinavaatteet, Lakanat, Huovat, päiväpeitteet, peitot ja untuvapeitteet, Untuvat ja muut täytemateriaalit. Sen sijainti on Dinkelsbühl, Saksa.

 1. BALETTE BETTWARENFABRIK BASEL AG

  Sveitsi

  BALETTE BETTWARENFABRIK BASEL AG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Vuoteet, sängyt ja patjat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Liinavaatteet, Lakanat, Huovat, päiväpeitteet, peitot ja untuvapeitteet, Untuvat ja muut täytemateriaalit, Liinavaatteet, Lakanat, Huovat, päiväpeitteet, peitot ja untuvapeitteet, Untuvat ja muut täytemateriaalit. Sen sijainti on Pratteln, Sveitsi.

 2. TREMONT (SAS)

  Ranska

  TREMONT (SAS), on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Untuvat ja muut täytemateriaalit. Sen sijainti on Pomarez, Ranska.

 3. BABA-PRO HUNGARY KFT.

  Unkari

  BABA-PRO HUNGARY KFT., on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kotitakit ja esiliinat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Untuvat ja muut täytemateriaalit, Urheilutakit, Vaateteollisuusnahka, Untuvat ja muut täytemateriaalit, Urheilutakit, Vaateteollisuusnahka. Sen sijainti on Algyő, Unkari.

 4. HANGZHOU WENSHI HOME TEXTILE CO., LTD

  Kiina

  HANGZHOU WENSHI HOME TEXTILE CO., LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Untuvat ja muut täytemateriaalit. Sen sijainti on Hangzhou, Kiina.

 5. PIUME E PIUME TRAPUNTIFICIO

  Italia

  PIUME E PIUME TRAPUNTIFICIO, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Huovat, päiväpeitteet, peitot ja untuvapeitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Untuvat ja muut täytemateriaalit, peitot, hanhenuntuva, päiväpeite, Untuvat ja muut täytemateriaalit. Sen sijainti on Matino, Italia.

 6. CIXI LANYU HOME TEXTILE FACTORY

  Kiina

  CIXI LANYU HOME TEXTILE FACTORY, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Untuvat ja muut täytemateriaalit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Huopa. Sen sijainti on Ningbo, Kiina.

 7. KELLY & WINDSOR AUSTRALIA PTY LTD

  Australia

  KELLY & WINDSOR AUSTRALIA PTY LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Untuvat ja muut täytemateriaalit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla päiväpeite, Untuvapeitteet. Sen sijainti on Campbellfield, Australia.

 8. AADI ENTERPRISE

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  AADI ENTERPRISE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Untuvat ja muut täytemateriaalit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla huonekoristeet. Sen sijainti on Farnworth, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 9. MAYA TEKSTIL SAN. VE TIC. LTD. STI.

  Turkki

  MAYA TEKSTIL SAN. VE TIC. LTD. STI., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tyynyt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Untuvat ja muut täytemateriaalit, Untuvapeitteet, Untuvat ja muut täytemateriaalit. Sen sijainti on Sancaktepe / Istanbul, Turkki.

 10. GALEOTTIPIUME S.R.L.

  Italia

  GALEOTTIPIUME S.R.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Asusteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Vaateteollisuustarvikkeet, Untuvat ja muut täytemateriaalit, Vaateteollisuustarvikkeet, Untuvat ja muut täytemateriaalit. Sen sijainti on Firenzuola, Italia.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen