• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • väriaineet ja pigmentit- teolliset - muut kuin elintarvikkeiden

Tulokset hakusanalle

Väriaineet ja pigmentit- teolliset - muut kuin elintarvikkeiden - Tuonti ja vienti

 1. COLORPLASTICCHEMIE ALBERT SCHLEBERGER GMBH

  Saksa

  Verified by europages badge

  Color Plastic Chemie Albert Schleberger GmbH has specialised in the development and manufacture of masterbatches and additives since 1968. We use a wide variety of plastic carriers (PS, ABS, SAN, PET, PE, PP, PC, TPU, and many more) to create colour solutions to provide our customers with the optimal solutions. We also offer on-site colour adjustment (Colour Mobile Service), which ensures that we can provide a smooth product adjustment. Our masterbatch product range also includes compounds, pigments, liquid dyes and special batches (effect pigments, Multify concentrates and combination batches). The varied range of additives includes: Anti-fog agents, UV protection, flame retardants, antistatic agents, antiblock agents, etc. Our solutions are successfully used in applications for the construction, automotive, electrical, cosmetics and food industry, as well as for medical technology and the general packaging industry.

 2. G.E. HABICH'S SÖHNE GMBH & CO. KG

  Saksa

  Verified by europages badge

  G.E. HABICH'S SÖHNE GMBH & CO. KG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Väriaineet ja pigmentit, teolliset - muut kuin elintarvikkeiden. Sen sijainti on Reinhardshagen, Saksa.

 3. KYUNG KEE COLOR CO., LTD.

  Etelä-Korea

  Orgaanisten ja epäorgaanisten pigmenttien valmistaja Kyung Kee Color on erikoistunut seuraavien tuotteiden valmistukseen: orgaaniset mustepigmentit, orgaaniset kumipigmentit, orgaaniset maalipigmentit, orgaaniset muovipigmentit, orgaaniset kirjoituspigmentit, orgaaniset flussatut pigmentit, epäorgaaniset polyeteenipigmentit, epäorgaaniset ruostetta torjuvat pigmentit, teolliset orgaaniset pigmentit, epäorgaaniset pigmentit, epäorgaaniset väripigmentit, teolliset epäorgaaniset pigmentit, orgaaniset ja epäorgaaniset pigmentit.

 4. ARC

  Ranska

  A.R.C. Application, Recherche, Couleur -yritys on erikoistunut muovien värjäykseen jo yli 50 vuoden ajan ja tarjoaa asiantuntemustaan kaikkiin projekteihinne. Muodostamme värit ja integroimme lisäaineet tarpeidenne mukaan kuivavärjäyksenä. Valmistamme perusseoksia, mikrohelmiä ja jauheita. Mottomme on: kuuntelemme, olemme nopeita ja luotettavia. Ryhmällämme on paljon kokemusta ja olemme käytettävissänne, kun etsimme ratkaisua kaikkiin pyyntöihinne.

 5. PINTURAS FERROLUZ S.L.

  Espanja

  PINTURAS FERROLUZ S.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Väriaineet ja pigmentit, teolliset - muut kuin elintarvikkeiden. Sen sijainti on Val De San Vicente, Espanja.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. ITACA

  Espanja

  ITACA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Emalit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Väriaineet ja pigmentit, teolliset - muut kuin elintarvikkeiden, Väriaineet ja pigmentit, teolliset - muut kuin elintarvikkeiden, Keraamiset lisäaineet. Sen sijainti on La Pobla Tornesa-Castellón, Espanja.

 2. ZAVOD KRONAKRIL LLC

  Venäjä

  ZAVOD KRONAKRIL LLC, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Pigmentit ja väriaineet, muut kuin elintarvike. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Lisäaineet, väriaineet ja pigmentit - teollisuuden, Väriaineet ja pigmentit, teolliset - muut kuin elintarvikkeiden, Ruosteenestotuotteet, kemikaalit, Ruosteenestopinnoitteet, Lisäaineet, väriaineet ja pigmentit - teollisuuden, Väriaineet ja pigmentit, teolliset - muut kuin elintarvikkeiden, Ruosteenestotuotteet, kemikaalit, Ruosteenestopinnoitteet. Sen sijainti on Tutaev, Venäjä.

 3. KARL FINKE GMBH & CO. KG

  Saksa

  KARL FINKE GMBH & CO. KG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Pigmentit ja väriaineet, muut kuin elintarvike. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Väriaineet ja pigmentit, teolliset - muut kuin elintarvikkeiden, muovimateriaalien pigmentit, masterbatch muovimateriaaleille, teollisuuden väriaineet ja pigmentit, Väriaineet ja pigmentit, teolliset - muut kuin elintarvikkeiden. Sen sijainti on Wuppertal, Saksa.

 4. SUPERKIMYA CHEMICALS

  Turkki

  SUPERKIMYA CHEMICALS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tekstiilin värjäys. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Väriaineet ja pigmentit, teolliset - muut kuin elintarvikkeiden, värit ja väriaineet tekstiiliteollisuutta varten, tekstiilikankaiden ja -tuotteiden viimeistely ja värjäys, Väriaineet ja pigmentit, teolliset - muut kuin elintarvikkeiden. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 5. COLORS(INDIA)

  Intia

  COLORS(INDIA), on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Väriaineet ja pigmentit, teolliset - muut kuin elintarvikkeiden. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla värit. Sen sijainti on MUMBAI, Intia.

 1. PIGMENT A.L. SAS

  Italia

  PIGMENT A.L. SAS, on Jakelija, joka toimii toimialalla Väriaineet ja pigmentit, teolliset - muut kuin elintarvikkeiden. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla rautaoksidiseokset, Titaanidioksidi, kalsiumkarbonaatit. Sen sijainti on Bari, Italia.

 2. HANGZHOU XCOLOR CHEMICAL COMPANY

  Kiina

  HANGZHOU XCOLOR CHEMICAL COMPANY, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Väriaineet ja pigmentit, teolliset - muut kuin elintarvikkeiden. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla värit. Sen sijainti on Hangzhou, Kiina.

 1. HEBEI OXEN SPECIAL CHEMICALS CO., LTD.

  Kiina

  HEBEI OXEN SPECIAL CHEMICALS CO., LTD., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Väriaineet ja pigmentit, teolliset - muut kuin elintarvikkeiden. Sen sijainti on Zhuhai, Kiina.

 2. ARIA DOLPHIN TRADERS(ADT CO.)

  Iran

  ARIA DOLPHIN TRADERS(ADT CO.), on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Väriaineet ja pigmentit, teolliset - muut kuin elintarvikkeiden. Sen sijainti on Tehran-Iran, Iran.

 3. ECKART GMBH

  Saksa

  ECKART GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Väriaineet ja pigmentit, teolliset - muut kuin elintarvikkeiden. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla tuotteet kosmetiikkateollisuutta varten. Sen sijainti on Wackersdorf, Saksa.

 4. PROKAPS

  Turkki

  PROKAPS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tuonti ja vienti - kemikaalit ja lääkkeet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Väriaineet ja pigmentit, teolliset - muut kuin elintarvikkeiden, teollisuusmaalit, regeneroidut kemiantuotteet, Väriaineet ja pigmentit, teolliset - muut kuin elintarvikkeiden. Sen sijainti on Ankara, Turkki.

 5. PROTEC SYSTEMPASTEN GMBH

  Saksa

  PROTEC SYSTEMPASTEN GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Väriaineet ja pigmentit, teolliset - muut kuin elintarvikkeiden. Sen sijainti on Herdecke, Saksa.

 6. DEF MEDITERRÁNEO S.L.

  Espanja

  DEF MEDITERRÁNEO S.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Väriaineet ja pigmentit, teolliset - muut kuin elintarvikkeiden. Sen sijainti on Vila-Real, Espanja.

 7. ESENCO

  Ranska

  ESENCO, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Väriaineet ja pigmentit, teolliset - muut kuin elintarvikkeiden. Sen sijainti on Melesse, Ranska.

 8. COLORANT GMBH

  Saksa

  COLORANT GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Maalit ja lakat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Pigmentit ja väriaineet, muut kuin elintarvike, Väriaineet ja pigmentit, teolliset - muut kuin elintarvikkeiden, komposiittimateriaalit, Pigmentit ja väriaineet, muut kuin elintarvike, teollisuuden väriaineet ja pigmentit, Väriaineet ja pigmentit, teolliset - muut kuin elintarvikkeiden. Sen sijainti on Limburg, Saksa.

 1. IDOK BOYA KIMYA

  Turkki

  IDOK BOYA KIMYA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Väriaineet ja pigmentit, teolliset - muut kuin elintarvikkeiden. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kemialliset lannoitteet, Kemialliset lannoitteet, lanta, värijauheet. Sen sijainti on Konya, Turkki.

 2. KEMAS S.R.L.

  Italia

  KEMAS S.R.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Väriaineet ja pigmentit, teolliset - muut kuin elintarvikkeiden. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla teollisuuden kemialliset aineet, nahanparkitsemisen kemialliset aineet, kenkien värjäysaineet, zirkoniummineraalit. Sen sijainti on Santa Croce Sull'arno, Italia.

 3. FRENCH COLOR & FRAGRANCE INTERNATIONAL GMBH

  Saksa

  FRENCH COLOR & FRAGRANCE INTERNATIONAL GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Pigmentit ja väriaineet, muut kuin elintarvike. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Väriaineet ja pigmentit, teolliset - muut kuin elintarvikkeiden, Maalit ja lakat, Puu, käsittelemätön, Puu - sahattu ja käsitelty, Väriaineet ja pigmentit, teolliset - muut kuin elintarvikkeiden, Maalit ja lakat, Puu, käsittelemätön, Puu - sahattu ja käsitelty. Sen sijainti on Neuenburg, Saksa.

 4. FRESCOPAINT KÖLN GMBH

  Saksa

  FRESCOPAINT KÖLN GMBH, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Pigmentit ja väriaineet, muut kuin elintarvike. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Väriaineet ja pigmentit, teolliset - muut kuin elintarvikkeiden, Maalit ja lakat, Puu, käsittelemätön, Puu - sahattu ja käsitelty, Väriaineet ja pigmentit, teolliset - muut kuin elintarvikkeiden, Maalit ja lakat, Puu, käsittelemätön, Puu - sahattu ja käsitelty. Sen sijainti on Köln, Saksa.

 5. SUDARSHAN EUROPE

  Hollanti

  SUDARSHAN EUROPE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Väriaineet ja pigmentit, teolliset - muut kuin elintarvikkeiden. Sen sijainti on Amsterdam, Hollanti.

 6. CENEVIZ GIDA

  Turkki

  CENEVIZ GIDA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Elintarvikkeiden aromiaineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Väriaineet ja pigmentit, teolliset - muut kuin elintarvikkeiden, elintarvike- ja säilyketeollisuuden luontaiset aromit, luontaiset aromit, Väriaineet ja pigmentit, teolliset - muut kuin elintarvikkeiden, luontaiset elintarvikevärit. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 7. PLASTEAM KUNSTSTOFF GMBH

  Saksa

  PLASTEAM KUNSTSTOFF GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kaasu ja öljy - hyväksikäyttö. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kemia, orgaaninen - raaka-aineet ja johdannaiset, Pigmentit ja väriaineet, muut kuin elintarvike, Väriaineet ja pigmentit, teolliset - muut kuin elintarvikkeiden, Lisäaineet, väriaineet ja pigmentit - teollisuuden, Kemia, orgaaninen - raaka-aineet ja johdannaiset, Pigmentit ja väriaineet, muut kuin elintarvike, Väriaineet ja pigmentit, teolliset - muut kuin elintarvikkeiden, Lisäaineet, väriaineet ja pigmentit - teollisuuden. Sen sijainti on Schwelm, Saksa.

 8. AF-COLOR

  Saksa

  AF-COLOR, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Muovit - teollisuusraaka-aineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Väriaineet ja pigmentit, teolliset - muut kuin elintarvikkeiden, Väriaineet ja pigmentit, teolliset - muut kuin elintarvikkeiden, lisäaineet muoveja varten, masterbatch muovimateriaaleille. Sen sijainti on Niederzissen, Saksa.

 9. CHT-BELGIUM

  Belgia

  CHT-BELGIUM, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Pigmentit ja väriaineet, muut kuin elintarvike. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Väriaineet ja pigmentit, teolliset - muut kuin elintarvikkeiden, teollisuuden väriaineet ja pigmentit, väriaineet, Väriaineet ja pigmentit, teolliset - muut kuin elintarvikkeiden, Synteettiset väriaineet, muut kuin elintarvike. Sen sijainti on Kortrijk, Belgia.

 10. TECHPROBUSNESS

  Espanja

  TECHPROBUSNESS, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Väriaineet ja pigmentit, teolliset - muut kuin elintarvikkeiden. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla muoviset kenkätarvikkeet, Muovien pintajalostus, muovihartsien työstö. Sen sijainti on Ibi, Espanja.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen
Suodattimet

Tulokset hakusanalle

Väriaineet ja pigmentit- teolliset - muut kuin elintarvikkeiden - Tuonti ja vienti

Tulosten määrä

289 Yritykset