• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • vaatteet- keinonahkaa

Tulokset hakusanalle

Vaatteet- keinonahkaa - Tuonti ja vienti

 1. CURCI FASHION GROUP S.R.L.

  Italia

  Verified by europages badge

  CURCI FASHION GROUP S.R.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Takit, nahka-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Nahka- ja mokkavaatteet, Vaateteollisuustarvikkeet, Vaatteet, keinonahkaa, nahkapusakat, manufacturing of leather clothing, lampaannahka, Nahka- ja mokkavaatteet, outsourced manufacturing of leather clothing, oma tuotanto. Sen sijainti on Barletta, Italia.

 2. I WANT TIGHTS

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  I WANT TIGHTS, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Vaatteet, keinonahkaa. Sen sijainti on I Want Tights, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 3. FRI.PEL. SAS

  Italia

  FRI.PEL. SAS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Vaatteet, keinonahkaa. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Vaatteet, turkis-, nahkavaatteiden tukkukauppa, naisten nahkavaatteet, Vaatteet, turkis-, miesten nahkavaatteet. Sen sijainti on Casalnuovo Di Napoli, Italia.

 4. AKEL NONWOVEN & ARTIFICIAL LEATHER

  Turkki

  AKEL NONWOVEN & ARTIFICIAL LEATHER, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Vaatteet, keinonahkaa. Sen sijainti on Gunesli, Turkki.

 5. DIPL.ING. ERDMANN NENNINGER NACHFOLGER GMBH & CO. KG

  Saksa

  DIPL.ING. ERDMANN NENNINGER NACHFOLGER GMBH & CO. KG, joka toimii toimialalla Lämmitys, teollisuus- - laitteistot ja välineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Viimeistelykoneet, metalli, Vaatteet, keinonahkaa, Lääkintä- ja kirurgiset instrumentit, Konetyökalut - metallin työstöön, Viimeistelykoneet, metalli, Vaatteet, keinonahkaa, Lääkintä- ja kirurgiset instrumentit, Konetyökalut - metallin työstöön. Sen sijainti on Bad Königshofen i. Grabfeld, Saksa.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. BRISAYMASCHINEN GMBH

  Saksa

  BRISAYMASCHINEN GMBH, joka toimii toimialalla Lämmitys, teollisuus- - laitteistot ja välineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Vaatteet, keinonahkaa, Korjaukset - teollisuuslaitteet, Koneet ja laitteet, käytetyt ja kunnostetut, Vaatteet, keinonahkaa, Korjaukset - teollisuuslaitteet, Koneet ja laitteet, käytetyt ja kunnostetut. Sen sijainti on Großostheim, Saksa.

 2. JIN JIE (MARBURY) PLASTIC PRODUCTS CO., LTD

  Kiina

  JIN JIE (MARBURY) PLASTIC PRODUCTS CO., LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Vaatteet, keinonahkaa. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla nahkajäljitelmät, päällystetty jäljitelmänahka. Sen sijainti on Foshan, Kiina.

 3. DR. FRITZ RIEDEL GALVANOANLAGENTECHNIK NACHFOLGER GMBH

  Saksa

  DR. FRITZ RIEDEL GALVANOANLAGENTECHNIK NACHFOLGER GMBH, joka toimii toimialalla Lämmitys, teollisuus- - laitteistot ja välineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Viimeistelykoneet, metalli, Vaatteet, keinonahkaa, Lääkintä- ja kirurgiset instrumentit, Konetyökalut - metallin työstöön, Viimeistelykoneet, metalli, Vaatteet, keinonahkaa, Lääkintä- ja kirurgiset instrumentit, Konetyökalut - metallin työstöön. Sen sijainti on Nürnberg, Saksa.

 4. LEDERHOSEN

  Pakistan

  LEDERHOSEN, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Vaatteet, keinonahkaa. Sen sijainti on Sialkot, Pakistan.

 5. AUTRUCHE

  Belgia

  AUTRUCHE, on Jakelija, joka toimii toimialalla Vaatteet, keinonahkaa. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla raskausvaatteet. Sen sijainti on Brugge, Belgia.

 1. GUANGDONG TIANAN NEW MATERIAL CO.,LTD

  Kiina

  GUANGDONG TIANAN NEW MATERIAL CO.,LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Vaatteet, keinonahkaa. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla keinonahat ja muovitetut kankaat nahkatavaroihin. Sen sijainti on Foshan, Kiina.

 2. GUANGZHOU ZHONGYANG LEATHER CO. LTD

  Kiina

  GUANGZHOU ZHONGYANG LEATHER CO. LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Vaatteet, keinonahkaa. Sen sijainti on Guangzhou, Kiina.

 1. SPAC S.P.A.

  Italia

  SPAC S.P.A., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Nahka, keino-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Vaatteet, keinonahkaa, Vaatteet, keinoturkis-, Vaatteet, keinonahkaa, Vaatteet, keinoturkis-. Sen sijainti on Arzignano, Italia.

 2. ZHEJIANG BAIDELI LEATHER

  Kiina

  ZHEJIANG BAIDELI LEATHER, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Vaatteet, keinonahkaa. Sen sijainti on Shangyu, Kiina.

 3. MAJOR DEFENCE INTL

  Pakistan

  MAJOR DEFENCE INTL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Vaatteet, keinonahkaa. Sen sijainti on Sialkot, Pakistan.

 4. MDM MESSE DESIGN MUELLER UG

  Saksa

  MDM MESSE DESIGN MUELLER UG, on Vähittäiskauppias, joka toimii toimialalla Vaatteet, keinonahkaa. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla päällystetty jäljitelmänahka. Sen sijainti on Niederorschel Ot Deuna, Saksa.

 5. VERITEX B.V.

  Hollanti

  VERITEX B.V., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Nahka- ja mokkavaatteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Vaatteet, keinonahkaa, Vaatteet, keinonahkaa. Sen sijainti on Uddel, Hollanti.

 6. REPATEX S.N.C. DI CORTESI FRANCESCO E C.

  Italia

  REPATEX S.N.C. DI CORTESI FRANCESCO E C., on Alihankkija, joka toimii toimialalla Nahka, keino-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Vaatteet, keinonahkaa, Vaatteet, keinoturkis-, Vaatteet, keinonahkaa, Vaatteet, keinoturkis-. Sen sijainti on Bagnacavallo, Italia.

 7. RIMBA B.V.

  Hollanti

  RIMBA B.V., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Nahka- ja mokkavaatteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Vaatteet, keinonahkaa, Vaatteet, keinonahkaa. Sen sijainti on Etten-Leur, Hollanti.

 8. MANUFACTURE DE CUIR DE REALMONT

  Ranska

  MANUFACTURE DE CUIR DE REALMONT, joka toimii toimialalla Nahka- ja mokkavaatteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Vaatteet, keinonahkaa, Vaatteet, keinonahkaa. Sen sijainti on Realmont, Ranska.

 1. MUYTEX SYNTHETIC LEATHER

  Turkki

  MUYTEX SYNTHETIC LEATHER, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Vaatteet, keinonahkaa. Sen sijainti on İstanbul, Turkki.

 2. BILALRACEWEAR

  Pakistan

  BILALRACEWEAR, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Vaatteet, keinonahkaa. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla nahkatavarat miehiä varten, nyrkkeilyhanskat. Sen sijainti on Badiana, Pakistan.

 3. MONSTA WEAR LTD

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  MONSTA WEAR LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Vaatteet, keinonahkaa. Sen sijainti on Romford, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 4. RED SUN DYE CHEM

  Intia

  RED SUN DYE CHEM, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Vaatteet, keinonahkaa. Sen sijainti on Ahmedabad, Intia.

 5. SARL DKS3

  Ranska

  SARL DKS3, joka toimii toimialalla Nahka- ja mokkavaatteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Vaatteet, keinonahkaa, Vaatteet, keinonahkaa. Sen sijainti on Paris, Ranska.

 6. GUANGZHOU HUAHENG LEATHER CO.,LTD

  Kiina

  GUANGZHOU HUAHENG LEATHER CO.,LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Vaatteet, keinonahkaa. Sen sijainti on Guangzhou, Kiina.

 7. WUXI DOUBLE ELEPHANT MICRO FIBRE MATERIAL CO., LTD

  Kiina

  WUXI DOUBLE ELEPHANT MICRO FIBRE MATERIAL CO., LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Vaatteet, keinonahkaa. Sen sijainti on Hongshan town, Wuxi City, Kiina.

 8. HASSAN & MESAM BROTHERS CORPORATION.

  Pakistan

  HASSAN & MESAM BROTHERS CORPORATION., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Vaatteet, keinonahkaa. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla nahkatuoteteollisuuden tarvikkeet. Sen sijainti on Sialkot, Pakistan.

 9. DEUTSCH-LEDER.COM

  Pakistan

  DEUTSCH-LEDER.COM, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Vaatteet, keinonahkaa. Sen sijainti on Sialkot, Pakistan.

 10. TESSITURA POLTEX

  Italia

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen