• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • vahvistetut kaapelit

Tulokset hakusanalle

Vahvistetut kaapelit - Tuonti ja vienti

 1. TAIHAN FIBEROPTICS

  Etelä-Korea

  Verified by europages badge

  # Main products Fiber optic cables, Fiber Preform, Optical fibers, SUS Tube, OPGW, Connectivity components, Aluminum clad wire, Connectivities for 5G, Specialty fibers # Company introduction Taihan Fiberoptics Co., Ltd. (the only Korean manufacturer which can produce optical preform to fiber optic cable) was founded in 1974 as part of Taihan Group, one of the largest cable manufacturers in Asia. Taihan has developed and commercialized fiber optic cables in 1977, optical glass via VAD method in 1984, and OPGW in 1987. Over 48 years of experience serving fiber optic cable years of experience serving fiber optic cable users around the world positions Taihan Fiberoptics as the trusted partner in communication end of the energy sector and the telecom industry. Our ceaseless efforts to better serve our users have driven the development and supply of higher-end and specialty optical glasses, optical communication cable systems. We have optimized VAD Process to develop and commercialize high quality synthetic fused silica. Through high optimization of the process, we have achieved extremely high purity, low-OH content, and low birefringence thus allowing its use in the semiconductor industry. # Website https: //www.taihanfiber.com # Video https: //www.youtube.com/watch? v=OLr7thNBXds

 2. XBK-KABEL XAVER BECHTOLD GMBH

  Saksa

  XBK-KABEL XAVER BECHTOLD GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Eristysaineella täytetyt taipuisat johdot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla vahvistetut kaapelit, kaapelit ilman halogeeneja, Voimavirtakaapelit, tiedonsiirtokaapelit. Sen sijainti on Rottweil, Saksa.

 3. PENGG KABEL GMBH

  Itävalta

  PENGG KABEL GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Sähkökaapelit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Eristysaineella täytetyt taipuisat johdot, optiset kuitukaapelit, vahvistetut kaapelit, Eristysaineella täytetyt taipuisat johdot, teollisuuskaapelit. Sen sijainti on Kapfenberg, Itävalta.

 4. RFS - RADIO FREQUENCY SYSTEMS

  Saksa

  RFS - RADIO FREQUENCY SYSTEMS, on Multi-Category, joka toimii toimialalla Sähkökaapelit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla vahvistetut kaapelit, erikoiskaapelit. Sen sijainti on Hannover, Saksa.

 5. PRODUCTION ASSOCIATION ENERGOCOMPLEKT

  Valko-Venäjä

  PRODUCTION ASSOCIATION ENERGOCOMPLEKT, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kaapelit, korkeajännite-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla sähkökaapelit, metallikaapelit, vahvistetut kaapelit. Sen sijainti on Vitebsk, Valko-Venäjä.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. 2M KABLO

  Turkki

  2M KABLO, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Metallilangat ja vaijerit - ei-rautametalliset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sähkökaapelit, kuparikaapelit, Sähkökaapelit, vahvistetut kaapelit, koaksiaaliset kaapelit. Sen sijainti on Silivri, Turkki.

 2. BINDER FRANCE

  Ranska

  BINDER FRANCE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Liittimet, sähkö-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla tuotantolinja-automaatio, valaisinten valmistaja, vahvistetut kaapelit. Sen sijainti on Nanterre Cedex, Ranska.

 3. ÖZGÜVEN KABLO

  Turkki

  ÖZGÜVEN KABLO, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Sähkökaapelit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla pienjännitesähkökaapelit, vahvistetut kaapelit, taipuisat kaapelit, tulenkestävät kaapelit. Sen sijainti on Denizli, Turkki.