• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • valaistus- katu-- teollisuus- ja myymälä-

Tulokset hakusanalle

Valaistus- katu-- teollisuus- ja myymälä- - Tuonti ja vienti

 1. BARTHELME LED SOLUTIONS

  Saksa

  Verified by europages badge

  Barthelme is an innovative family owned and managed business and is one of the technology leaders in LED lighting systems. To this day functionality and design are the focus of the business that was founded in 1931 by Josef Barthelme. Luminaires from the “Made in Germany” collection are developed and manufactured with a passion for the product and for the customer at the company headquarters in Nurnberg. The Barthelme product range includes IP protected flexible LED stripes, a variety of innovative profiles and customized luminaires through to intelligent controllers for comfortable lighting management. In this way, Barthelme offers high quality customer-specific solutions for expressive indoor and outdoor lighting projects - from a single source.

 2. VENALSOL SMART LIGHT S.L.

  Espanja

  Verified by europages badge

  Manufacturer and distributor of LED lighting systems. We are a company founded in 2007 with a long and vast experience in the design and distribution of industrial and road LED lighting, as well as LED lighting for crops. Represented by the Venalsol® brand, we provide innovative, quality and constantly developing solutions. we collaborate in R&D with the University (UPV). We have photometry and electric safety laboratory where we carry out research programmes, evaluations and develop products.

 3. LEDESTA, UAB

  Liettua

  Verified by europages badge

  LEDestá is a professional manufacturer (producer) and exporter of high-end LED lighting products, located in East Asia (office in Lithuania) and operative in LED lighting industrial for more than 11 years. During these years, not only that we were focusing the advanced production machines and fixtures, but also, we have set up our own engineering laboratory which can do all the Photometric and Safety testing. We offer variety of LED lightening, such as LED high bay lights, outdoor LED flood lights, LED tunnel lights, LED street lights, LED canopy lights, etc. All of our products are with CE, EMC,  LVD,  RoHS, and some of them are with ENEC, SAA, UL,  DLC, PSE, etc. A comprehensive offer regarding the systems for outdoor lighting is based on the most recent technological and design solutions, made to be energy saving. The systems are meant for application in road, street, city, park lighting and illumination projects. For all of our services: office, industrial, outdoor, retail, underground lightening, we offer lighting installation works, warranty and post-warranty services.

 4. SEI3

  Espanja

  Verified by europages badge

  SEI3, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Valaistus, katu-, teollisuus- ja myymälä-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Valaistus, kodin ja lisätarvikkeet, sisä- ja ulkotilojen valaisimet, Valaistus, kodin ja lisätarvikkeet, Hand-finished lighting, lamput, seinävalaisimet, lanterns, katuvalot - lyhtypylväät, katulyhdyt. Sen sijainti on Albolote-Granada, Espanja.

 5. GUSTAV HAHN GMBH

  Saksa

  Verified by europages badge

  GUSTAV HAHN GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Valaistus, katu-, teollisuus- ja myymälä-. Sen sijainti on Berlin, Saksa.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. EFFCON GMBH

  Itävalta

  Verified by europages badge

  EFFCON GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Valaistus, katu-, teollisuus- ja myymälä-. Sen sijainti on Spittal/drau, Itävalta.

 2. ENOVATEK GMBH

  Saksa

  Verified by europages badge

  ENOVATEK GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Valaistus, katu-, teollisuus- ja myymälä-. Sen sijainti on Jever, Saksa.

 3. REGIOLUX GMBH

  Saksa

  Verified by europages badge

  REGIOLUX GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Valaistus, katu-, teollisuus- ja myymälä-. Sen sijainti on Königsberg, Saksa.

 4. BÜCHNER LICHTSYSTEME GMBH

  Saksa

  Verified by europages badge

  BÜCHNER LICHTSYSTEME GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Valaistus, katu-, teollisuus- ja myymälä-. Sen sijainti on Welden, Saksa.

 5. LED2WORK GMBH

  Saksa

  Verified by europages badge

  LED2WORK GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Valaistus, katu-, teollisuus- ja myymälä-. Sen sijainti on Pforzheim, Saksa.

 1. GP FIBER OPTICS GMBH

  Saksa

  Verified by europages badge

  GP FIBER OPTICS GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Valaistus, katu-, teollisuus- ja myymälä-. Sen sijainti on Mörfelden-Walldorf, Saksa.

 2. PORGESA

  Espanja

  Sisustus- ja taidevalaistuksen asiantuntija. Suunittelemme, valmistamme ja asennamme kaikentyyppisiä valokuvioita kaikentyyppisiä juhlia varten. Joulu-, näyttely-, karnevaali-, juhla-, show- valaistus...

 1. R. STAHL

  Saksa

  Johtavana räjähdyssuojatuotteiden, -järjestelmien ja -palveluiden tarjoajana R. STAHL antaa käyttöösi koko kymmenien vuosien kokemuksensa. Kaikkialla, missä on räjähdysherkkiä kaasu-ilmayhdistelmiä tai pölyä, tuotteemme estävät räjähdykset. Laaja tuotevalikoimamme mahdollistaa räjähdyssuojauksen haaroitusrasioista kenttäväyläjärjestelmiin. Kansainväliset sertifikaatit, luvat ja patentit tukevat pätevyyttämme ja mahdollistavat tuotteidemme maailmanlaajuisen käytön.

 2. CAMPANAS Y PROYECTORES LED

  Espanja

  CAMPANAS Y PROYECTORES LED, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Valaistus, katu-, teollisuus- ja myymälä-. Sen sijainti on Valencia, Espanja.

 3. ELECTROMIÑO

  Espanja

  ELECTROMIÑO, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Valaistus, katu-, teollisuus- ja myymälä-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla jouluvalotarvikkeet, valaistustekniikka, jouluvalot, joulukoristeet. Sen sijainti on Tui, Espanja.

 4. S&W LICHT GMBH PRODUKTION SCHÖNINGEN

  Saksa

  S&W LICHT GMBH PRODUKTION SCHÖNINGEN, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Valaistus, katu-, teollisuus- ja myymälä-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla paikallisen valaistuksen asennus. Sen sijainti on Schöningen, Ni, Saksa.

 5. BIRKE LEUCHTEN METALLKONSTRUKTIONEN BIRKE GMBH

  Saksa

  BIRKE LEUCHTEN METALLKONSTRUKTIONEN BIRKE GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Valaistus, katu-, teollisuus- ja myymälä-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla LED-valaistus, Valaistusjärjestelmät. Sen sijainti on Belgershain / Threna, Saksa.

 6. SOLO LIGHTING GMBH

  Saksa

  SOLO LIGHTING GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Valaistus, katu-, teollisuus- ja myymälä-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla valaistuslaitteet, sähköasennukset, LED-valojärjestelmät. Sen sijainti on Möhnesee, Saksa.

 7. AIRFAL INTERNATIONAL, SL

  Espanja

  AIRFAL INTERNATIONAL, SL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Valaistus, katu-, teollisuus- ja myymälä-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla valaisinten valmistaja. Sen sijainti on Villanueva De Gállego, Espanja.

 8. CHF-LICHTTECHNIK GMBH

  Saksa

  CHF-LICHTTECHNIK GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Valaistus, katu-, teollisuus- ja myymälä-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla LED-kattovalot. Sen sijainti on Hilpoltstein, Saksa.

 1. ZHUHAI LEADSUN ELECTRONIC TECHNOLOGY CO., LTD

  Kiina

  ZHUHAI LEADSUN ELECTRONIC TECHNOLOGY CO., LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Valaistus, katu-, teollisuus- ja myymälä-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Aurinkoenergia, Aurinkoenergia. Sen sijainti on Zhuhai, Kiina.

 2. TREVOS A.S.

  Tsekin tasavalta

  TREVOS A.S., on Multi-Category, joka toimii toimialalla Valaistus, katu-, teollisuus- ja myymälä-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Valaistus, toimisto-, Valaistus, toimisto-, Valaistus, valaistuslaitteet, LED-valojärjestelmät. Sen sijainti on Turnov, Tsekin tasavalta.

 3. SUNNEX EQUIPEMENT

  Ranska

  SUNNEX EQUIPEMENT, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tärinänestokannattimet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Valaistus, katu-, teollisuus- ja myymälä-, Valaistus, katu-, teollisuus- ja myymälä-. Sen sijainti on Aix En Provence, Ranska.

 4. LICALUX LIGHTING

  Turkki

  LICALUX LIGHTING, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Valaistus, katu-, teollisuus- ja myymälä-. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 5. MIR GROUP

  Turkki

  MIR GROUP, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Valaistus, katu-, teollisuus- ja myymälä-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla aurinkoenergialamput, LED-valot, rakennuksen sisätilojen valaisinlaitteet, valaisinlaitteet ulkotiloja ja puutarhaa varten. Sen sijainti on Ankara, Turkki.

 6. 2F LEUCHTEN

  Itävalta

  2F LEUCHTEN, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Valaistus, katu-, teollisuus- ja myymälä-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Halogeenilamput ja kohdevalaisimet, Valaistuslaitteet, koriste, Jalka- ja pöytälamput, Halogeenilamput ja kohdevalaisimet, Valaistuslaitteet, koriste, Jalka- ja pöytälamput, valaisinten valmistaja. Sen sijainti on Abtenau, Itävalta.

 7. GRUP IMAJ LIGHTING

  Turkki

  GRUP IMAJ LIGHTING, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Valaistus, katu-, teollisuus- ja myymälä-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla valaisinlaitteet ulkotiloja ja puutarhaa varten, ulkovalaistus, LED-katuvalot, työt, julkinen ja tievalaistus. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 8. METROLIGHT

  Espanja

  METROLIGHT, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Valaistus, katu-, teollisuus- ja myymälä-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla LED-liikennevalot, LED-katuvalot. Sen sijainti on Cuarte De Huerva-Zaragoza, Espanja.

 9. M.D.R.MULTISERVICE SRL

  Italia

  M.D.R.MULTISERVICE SRL, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Valaistus, katu-, teollisuus- ja myymälä-. Sen sijainti on Latina, Italia.

 10. BINK LAMPEN

  Hollanti

  BINK LAMPEN, on Jakelija, joka toimii toimialalla Valaistus, katu-, teollisuus- ja myymälä-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Valaistuslaitteet, koriste, Valaistus, kodin ja lisätarvikkeet, Valaistuslaitteet, koriste, Valaistus, kodin ja lisätarvikkeet, Industrie Design. Sen sijainti on Leiden, Hollanti.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen

Löydä tarjouksia

Suodattimet

Tulokset hakusanalle

Valaistus- katu-- teollisuus- ja myymälä- - Tuonti ja vienti

Tulosten määrä

4 937 Yritykset