• europages
  • >
  • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
  • >
  • chorizo

Tulokset hakusanalle

Valmistaja Tuottaja - Chorizo

Valmistaja/tuottaja
  1. CÔTE2BOEUF

    Ranska

    Verified by europages badge

    COTE2BOEUF, a small-scale maker of cured meats based in Aveyron, is restoring a symbol of French gastronomy to its former glory: The cured sausage! It is made as it was in olden days using only 3 ingredients: meat selected from livestock farms in Aveyron, salt from Guérande and PGI Kampot pepper. No preservatives, no colourings, no nitrates! Just 3 ingredients as in olden times. Coppa, lonzo, dried oyster cut of ham, dried Aubrac beef, chorizo, guanciale, dry cured sausage, cured sausage make up our range of nitrate-free cold cuts made in our Laissac workshop in Aveyron. COTE2BOEUF also invented Popines: finely sliced cold cuts in a 100% recyclable and deposit-paid glass jar. Once it is vacuum packed, the Popine can be kept for 3 months at room temperature. It comes in 3 formats (Popine, Marmite, Chaudron), and is ideal for your winter raclettes and assortments of cold cuts for serving on fine days.

  2. EMBUTIDOS LA HOGUERA SA

    Espanja

    Verified by europages badge

    We farm our own lands and raise our pigs.We work on the DUROC breed gene pool, characterized by the high quality of its meat. This is enhanced by feeding the pigs a natural diet primarily consisting of local cereals, and keeping the highest hygiene conditions on the pig farms, located in an environment that is second to none. That is how we arrive at the best raw materials for making our SAUSAGES, MARINATED MEATS and HAMS.

  3. JAMONES PESÓN

    Espanja

    Verified by europages badge

    JAMONES PESÓN, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kinkku. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla espanjalainen kinkku, vanha raakakinkku, kinkun vienti, makkara, soppressa (lihajalosteet), suolattu kinkku, kinkkku, tukkumyynti, Chorizo, iberialainen chorizo cular. Sen sijainti on Monroyo (teruel), Espanja.

  4. CÉSAR NIETO

    Espanja

    Verified by europages badge

    CÉSAR NIETO, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kinkku. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Chorizo, lonza-makkara, SAUSAGE, IBERIAN, "de bellota" iberian ham, "de bellota" lomo tenderloin, Iberian kinkut. Sen sijainti on Guijuelo-Salamanca, Espanja.

  5. SIMÓN MARTÍN GUIJUELO

    Espanja

    Verified by europages badge

    SIMÓN MARTÍN GUIJUELO, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kinkku. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Lihat, keitetyt ja suolatut, Iberian ham, Lihat, keitetyt ja suolatut, Delicatessen meat and ham maker, makkara, Chorizo, Guijuelo ham, Bellota Iberian hams, Pata Negra delicatessen meats. Sen sijainti on Guijuelo-Salamanca, Espanja.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
  1. EMBUTIDOS GARCÍA LIZANA

    Espanja

    EMBUTIDOS GARCÍA LIZANA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lihat, keitetyt ja suolatut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kinkku, kypsennys, kinkut, lihajalosteet, Kinkku, Chorizo. Sen sijainti on Loja, Espanja.

  2. PORTALCONSA

    Espanja

    PORTALCONSA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Liha ja tuore siipikarjanliha. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Lihat, keitetyt ja suolatut, Makkarat, Chorizo, Lihat, keitetyt ja suolatut, Makkarat, sianliha. Sen sijainti on O Porriño-Pontevedra, Espanja.

  3. RAMÓN VENTULA

    Espanja

    RAMÓN VENTULA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lihat, keitetyt ja suolatut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kinkku, Chorizo, kinkku, Kinkku. Sen sijainti on La Canya-La Vall De Bianya-Girona, Espanja.

  4. SADEPOR

    Espanja

    SADEPOR, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lihat, keitetyt ja suolatut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Chorizo, makkarat, silava, kinkku. Sen sijainti on A Coruña, Espanja.

  5. FRANRODEL S.L.

    Espanja

    FRANRODEL S.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kinkku. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Chorizo, lihajalosteet, Iberian lihaleikkeleet, iberialainen chorizo. Sen sijainti on Guijuelo-Salamanca, Espanja.

  1. FONT - SANS, S.A.

    Espanja

    FONT - SANS, S.A., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Makkarat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Chorizo, espanjalainen kinkku, Iberian lihaleikkeleet. Sen sijainti on Sant Feliu de Pallerols, Espanja.

  2. SALAISONS SALAMONE

    Belgia

    SALAISONS SALAMONE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lihat, keitetyt ja suolatut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Liha, kuivattu, Liha, kuivattu, italialaiset leikkeleet, Chorizo. Sen sijainti on Casteau, Belgia.

  1. SALAISONS JOUVIN

    Ranska

    SALAISONS JOUVIN, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Liha, säilyke. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Liha ja tuore siipikarjanliha, Liha ja tuore siipikarjanliha, Chorizo. Sen sijainti on Nogent Sur Oise, Ranska.

  2. NIETO MARTÍN

    Espanja

    NIETO MARTÍN, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kinkku. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Chorizo, makkara. Sen sijainti on Guijuelo, Espanja.

  3. BÔFUMEIRO, LDA

    Portugali

    BÔFUMEIRO, LDA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Makkarat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Chorizo. Sen sijainti on Bragança, Portugali.

  4. FRIBER S.A. "EMBUTIDOS PAJARIEL"

    Espanja

    FRIBER S.A. "EMBUTIDOS PAJARIEL", on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lihat, keitetyt ja suolatut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Liha, kuivattu, Kinkku, Chorizo, Liha, kuivattu, Kinkku. Sen sijainti on Ponferrada, Espanja.

  5. CHORIZO TERORERO

    Espanja

    CHORIZO TERORERO, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Liha ja leikkeleet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Chorizo. Sen sijainti on Teror, Espanja.

  6. QUINTA DOS FUMEIROS

    Portugali

    QUINTA DOS FUMEIROS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Savustetut ja suolatut lihat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Chorizo, makkara. Sen sijainti on Ponte De Lima, Portugali.

  7. MANUEL AMARO CAETANO, LDA

    Portugali

    MANUEL AMARO CAETANO, LDA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kinkku. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Chorizo. Sen sijainti on Moinhos da Funcheira, Portugali.

  8. EMBUTIDOS GAMBOA SRL

    Espanja

    EMBUTIDOS GAMBOA SRL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kinkku. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla espanjalainen kinkku, Chorizo. Sen sijainti on Casalarreina, Espanja.

  1. FERJU C.B.

    Espanja

    FERJU C.B., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lihat, keitetyt ja suolatut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kaviaari, Chorizo. Sen sijainti on Pobladura de Pelayo García, Espanja.

  2. GRAMP'S FRESH FOOD

    Kolumbia

    GRAMP'S FRESH FOOD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Liha ja leikkeleet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla makkarat, lihajalosteet, Chorizo. Sen sijainti on Bogota, Kolumbia.

  3. GROUPE RIVIERE

    Ranska

    Verified by europages badge

    The Rivière Group which has been firmly rooted in its locality for 3 generations in the South-West of France, concocts and prepares innovative gourmet ready meals, based on traditional French recipes. The recipes are formulated from natural ingredients, without colourants, preservatives or artificial flavourings. The Rivière Group expresses its attachment to the quality of its products and its commitment through its CSR policy across its brands. Maison Rivière showcases the traditional French recipes of south-western prepared meat dishes. Les Mets de Provence brings sunshine to your plate with culinary aids, condiments, aperitif spreads and Provence-flavoured cooked vegetables dishes. Aroma One is the specialist for herb and spice purées in tubes, for practical and flavoursome cooking. Solvia takes your taste buds on their travels and your 5 senses abroad with condiments, sauces and organic cooked vegetables. Our commitments to supply quality products: - Manufactured in France - French-sourced meats and vegetables - Clean label and nutritionally balanced recipes - SME quality labelling and our productions sites (CSR) - Well-functioning production facilities and accreditation by international standards (IFS, BRC, Bio)

  4. AURELIO CASTRO Y GONZÁLEZ SA

    Espanja

    Verified by europages badge

    Iberian hams and deli meats. Our Iberian products epitomise their birthplace environment: the prairies, Nature's gift where our exemplary swine grew and were reared to produce the best Iberian products on offerAt Castro y González, we make it our priority to care for and sustainably develop this source of life and we are aware that every feature of our pastures... the streams, green oaks, cork oaks, plains and springs are a fundamental part of our products.

  5. IBERICOS GUILLEN

    Espanja

    IBERICOS GUILLEN, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kinkku. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Lihat, keitetyt ja suolatut, iberialainen chorizo cular, Lihat, keitetyt ja suolatut, Iberian lihaleikkeleet. Sen sijainti on Guijuelo-Salamanca, Espanja.