• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • sintrauskonetyökalut

Tulokset hakusanalle

Valmistaja Tuottaja - Sintrauskonetyökalut

Valmistaja/tuottaja
 1. SYSTEC VACUUM SYSTEMS GMBH & CO. KG

  Saksa

  Verified by europages badge

  With extensive experience, knowledge and expertise, the Systec Group develops sector-specific solutions, which set new standards, not least because of its exceptional manufacturing quality. The companies of the SYSTEC group provide technologies for manufacturing and processing new types of materials, processing and system technology for industry and research, and technologies for retrieval of valuable strategic raw material. SYSTEC develops and manufactures plant technology for PVD coating for high-temperature processes of up to 3000 °C and plant technology for vacuum processes.

 2. TORNOS SA

  Sveitsi

  TORNOS SA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Teollisuusleikkuutyökalut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Konetyökalut - metallin työstöön, Sintrauskonetyökalut, Konetyökalut - metallin työstöön, Sintrauskonetyökalut. Sen sijainti on Moutier, Sveitsi.

 3. M.G.M. SOLUTION S.R.L. SOC. UNIPERS.

  Italia

  M.G.M. SOLUTION S.R.L. SOC. UNIPERS., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Sintrauskonetyökalut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla timanttityökalut marmorin, graniitin ja kiven käsittelyyn., tarkkuusvaa'at. Sen sijainti on Piacenza, Italia.

 4. KARL SIMON GMBH & CO. KG

  Saksa

  KARL SIMON GMBH & CO. KG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Metallityökalut, käsikäyttöiset, ei-sähkökäyttöiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sintrauskonetyökalut, työkalujen rakennus, galvanotekniikka, Sintrauskonetyökalut. Sen sijainti on Aichhalden, Saksa.

 5. ELETTRON SAS

  Italia

  ELETTRON SAS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Sintrauskonetyökalut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kuumapaino, teollisuuskoneet. Sen sijainti on Piacenza, Italia.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. GLORY INDUSTRY CO.,LTD

  Kiina

  GLORY INDUSTRY CO.,LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Sintrauskonetyökalut. Sen sijainti on Kunshan, Kiina.

 2. SINTERIZADOS MONTBLANCH SA

  Espanja

  SINTERIZADOS MONTBLANCH SA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Konetyökalut - metallin muotoiluun. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sintrauskonetyökalut, Teräkset ja metallit - muotoilu ja leikkaus, Sintrauskonetyökalut, Teräkset ja metallit - muotoilu ja leikkaus. Sen sijainti on Sant Feliu De Llobregat, Espanja.

 3. TOZMETAL TICARET VE SANAYI A S

  Turkki

  TOZMETAL TICARET VE SANAYI A S, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Konetyökalut - metallin muotoiluun. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sintrauskonetyökalut, Sintrauskonetyökalut. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 4. EXTINGUISHER AND FIRE DOOR MACHINE

  Kiina

  EXTINGUISHER AND FIRE DOOR MACHINE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Sintrauskonetyökalut. Sen sijainti on Yantai, Kiina.

 5. THE PATENT FERRULE CO LTD

  Yhdistynyt Kuningaskunta

 1. APLICACIONES INDUSTRIALES DEL SINTERIZADO SOCIEDAD ANONIMA.

  Espanja