• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • varastot - kylmävarastointi

Tulokset hakusanalle

Varastot - kylmävarastointi - Tuonti ja vienti

 1. KELVION HOLDING GMBH

  Saksa

  Verified by europages badge

  Welcome to Kelvion! Where Heat Exchange is our Business. Kelvion is a global manufacturer of industrial heat exchangers for a highly diversified range of market segments. Since 1920, the company has manufactured and marketed its products throughout many and various markets – since November of 2015, under the new Kelvion brand. Its specialized professional competency, solidly-based expertise, customer proximity and multidimensional product portfolio make Kelvion the partner of choice in the field of heat exchange. With plate heat exchangers, shell and tube heat exchangers, finned-tube heat exchangers, modular cooling tower systems, and refrigeration heat exchangers, the company supplies customers in highly diverse global sectors: energy; data center, , chemical industries; oil and gas; marine applications; HVAC and refrigeration; environmental applications as well as the food and beverage industries. Kelvion is a specialist in providing customer-specific products and services and supports its target customers throughout a global sales, service and production network. Kelvion – Experts in Heat Exchange.

 2. SEAFRIGO COLDSTORAGE BELGIUM

  Belgia

  Verified by europages badge

  Strategic distribution, installation of warehousing and freight forwarding with unrivalled access to the main constantly growing routing centre in the supermarket and European retail market in the port of Antwerp. Antwerp Cold Stores is the largest logistic cluster for the food industry at Antwerp docks, just a stone's throw away from the main container terminals. Antwerp port is located in the economic heart of Europe and supplies the main consumer areas.

 3. E-SPED OOD

  Bulgaria

  Verified by europages badge

  E-SPED OOD, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Maantiekuljetus - logistiikkapalvelut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Varastologistiikka, Varastot - kylmävarastointi, Maantiekuljetus, Lentokuljetukset, Kauppatavaroiden kuljetus, Varastologistiikka, Varastot - kylmävarastointi, konttikuljetukset, isoterminen kuljetus. Sen sijainti on Sofia, Bulgaria.

 4. EUROFRIGOR S.R.L.

  Italia

  Verified by europages badge

  EUROFRIGOR S.R.L., on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Varastot - kylmävarastointi. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla elintarvikkeiden logistiikka, freezing tunnel, jäähdytyshuoneet, kylmähuoneet helposti pilaantuville tuotteille, kylmähuoneet pakastetuotteille, pilaantuvien tavaroiden varastointi kolmannen lukuun, valvotun lämpötilan varastot ja kylmähuoneet, elintarvikkeiden varastointi kolmannen lukuun, tullivarasto. Sen sijainti on Controguerra, Italia.

 5. DANUM FULFILMENT SERVICES

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  Verified by europages badge

  DANUM FULFILMENT SERVICES, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Varastot ja tullivarastot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Varastologistiikka, Varastopalvelut, Varastot - kylmävarastointi, e-kauppa, e-kauppapaketit, varastointi, Varastointi ja välivarastointi, Varastologistiikka, shipping logistics. Sen sijainti on Doncaster, Yhdistynyt Kuningaskunta.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. COLDO

  Belgia

  Verified by europages badge

  COLDO, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Varastovuokraus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kylmähuoneet, Varastopalvelut, Varastosäiliöt, Varastot - kylmävarastointi, Varastonhoitopalvelut, Jäädytys, kylmäkalusteet kauppatavaroiden varastointia varten, kylmähuoneet kauppatavaroiden varastointia varten, Kylmähuoneet. Sen sijainti on Kuurne, Belgia.

 2. FRIOTEIS

  Espanja

  Verified by europages badge

  FRIOTEIS, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kylmähuoneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Varastot - kylmävarastointi, Tullivarastot, Tullaus, tullivarastot, customs warehouse, kauppatavaravarasto, Varastot - kylmävarastointi, Tullivarastot, refrigerated port warehouses, deep-frozen food storage. Sen sijainti on Vigo-Pontevedra, Espanja.

 3. CONHEXA SA

  Ranska

  Verified by europages badge

  CONHEXA SA, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Varastopalvelut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Huolintaliikkeet, satama, Varastot - kylmävarastointi, Tullivarastot, Kuljetus - kylmä-, frozen product warehousing, fresh produce warehousing, Distribution of fresh produce, logistiikkapalvelu, Port logistics. Sen sijainti on Steenvoorde, Ranska.

 4. ORI FRIGO S.R.L.

  Italia

  Verified by europages badge

  ORI FRIGO S.R.L., on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Varastot - kylmävarastointi. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kylmähuoneet pakastetuotteille, valvotun lämpötilan varastot ja kylmähuoneet, toimitettu, jäähdytyshuoneet. Sen sijainti on Ferrara, Italia.

 5. NATURDÄRME SEIDEL

  Saksa

  Verified by europages badge

  NATURDÄRME SEIDEL, on Asiamies/ Edustaja, joka toimii toimialalla Varastot - kylmävarastointi. Sen sijainti on Eckental, Saksa.

 1. GRUPO REPRO

  Espanja

  GRUPO REPRO, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kylmähuoneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Varastot - kylmävarastointi, Varastot - kylmävarastointi. Sen sijainti on Sueca-Valencia, Espanja.

 2. GALICIAMAR SA

  Espanja

  GALICIAMAR SA, on Jakelija, joka toimii toimialalla Varastot - kylmävarastointi. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kylmähuoneet, Kylmähuoneet, kylmähuoneet kauppatavaroiden varastointia varten. Sen sijainti on Vigo-Pontevedra, Espanja.

 1. TIEFKÜHLCENTER BOCHOLT GMBH

  Saksa

  TIEFKÜHLCENTER BOCHOLT GMBH, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Varastot - kylmävarastointi. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kylmähuoneet, maataloustuotteiden pakkaukset, varasto pakasteille, elintarvikkeiden varastointi kolmannen lukuun, Kylmähuoneet. Sen sijainti on Bocholt, Saksa.

 2. FRILLÉMENA S.A.

  Espanja

  FRILLÉMENA S.A., on Jakelija, joka toimii toimialalla Varastot - kylmävarastointi. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla teollinen jäädytys, jäähdytyshuoneet. Sen sijainti on Sant Gregori-Girona, Espanja.

 3. ABC WAREHOUSE PLYMOUTH

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  ABC WAREHOUSE PLYMOUTH, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Varastot - kylmävarastointi. Sen sijainti on Plymouth, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 4. INCH-FRIGO LTD

  Bulgaria

  INCH-FRIGO LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Varastot - kylmävarastointi. Sen sijainti on Plovdiv, Bulgaria.

 5. ÁNGEL ARÉVALO

  Espanja

  ÁNGEL ARÉVALO, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Liha ja tuore siipikarjanliha. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Varastot - kylmävarastointi, Liha ja leikkeleet, lihanleikkuusali, Varastot - kylmävarastointi, Liha ja leikkeleet. Sen sijainti on Madrid, Espanja.

 6. PANEL SELL GMBH

  Saksa

  PANEL SELL GMBH, on Multi-Category, joka toimii toimialalla Varastot - kylmävarastointi. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla polyuretaanin työstäminen, äänieristeet, palo-ovet. Sen sijainti on Leipzig, Saksa.

 7. ASERVICE GMBH

  Saksa

  ASERVICE GMBH, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Rakennusten puhdistus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Varastot - kylmävarastointi, rakennushygienia, jäähdytyskalusteet, terveys ja hygienia, puhdistuspalvelut, Varastot - kylmävarastointi. Sen sijainti on Villingen-Schwenningen, Saksa.

 8. ALGUAZAS FISH SA

  Espanja

  ALGUAZAS FISH SA, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Varastot - kylmävarastointi. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Varastovuokraus, Kylmähuoneet, tehokkaat pakastushuoneet, Varastovuokraus, Kylmähuoneet, kylmähuoneet pakastetuotteille. Sen sijainti on Alguazas-Murcia, Espanja.

 1. NICOT FRIGO ET SERVICES

  Ranska

  NICOT FRIGO ET SERVICES, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Varastot - kylmävarastointi. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla valvotun lämpötilan varastot ja kylmähuoneet, kylmävarastot kauppatavaroiden varastointia varten, pakastustunneli, pakastustunnelit. Sen sijainti on Concarneau, Ranska.

 2. DECEBRA

  Belgia

  DECEBRA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Varastot ja tullivarastot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Varastot - kylmävarastointi, Rakennustyöt, Runkotyöt - rakentaminen, Varastot - kylmävarastointi, Rakennustyöt, Runkotyöt - rakentaminen, tekninen suunnittelu teollisuusrakennuksia varten. Sen sijainti on Sint-Niklaas, Belgia.

 3. VAN MOER GROUP

  Belgia

  VAN MOER GROUP, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Varastot ja tullivarastot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Varastot - kylmävarastointi, Varastot - kylmävarastointi, kuljetusyritys, säiliöautojen pesu, integroidut logistiikkapalvelut. Sen sijainti on Zwijndrecht, Belgia.

 4. FRIGORÍFICOS SANCHIDRIÁN, S.L.

  Espanja

  FRIGORÍFICOS SANCHIDRIÁN, S.L., on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kauppa- ja teollisuuskamarit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Varastot - kylmävarastointi, Varastologistiikka, kylmähuoneet kauppatavaroiden varastointia varten, Varastot - kylmävarastointi, Varastologistiikka. Sen sijainti on Sanchidrián, Avila, Espanja.

 5. LOGISTICA BAJOCERO

  Espanja

  LOGISTICA BAJOCERO, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Varastot - kylmävarastointi. Sen sijainti on Sant Quirze Del Valles, Espanja.

 6. NIKEIA LTD.

  Bulgaria

  NIKEIA LTD., on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Ilmastointilaitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Lämmitys- ja ilmastointityöt, Ilmastointi-, tuuletus- ja ilmanvaihtolaitteet, Varastot - kylmävarastointi, Lämmitys- ja ilmastointityöt, Ilmastointi-, tuuletus- ja ilmanvaihtolaitteet, Varastot - kylmävarastointi. Sen sijainti on Plovdiv, Bulgaria.

 7. SAS BLUE WHALE

  Ranska

  SAS BLUE WHALE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Hedelmät ja vihannekset - tuonti ja vienti. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Varastot - kylmävarastointi, Elintarviketuotteiden pakkaus, Varastot - kylmävarastointi. Sen sijainti on Montauban, Ranska.

 8. EURO LINE D.O.O.

  Serbia

  EURO LINE D.O.O., on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Varastot - kylmävarastointi. Sen sijainti on Knić, Serbia.

 9. SEAFRIGO NORDIC AB

  Ruotsi

  SEAFRIGO NORDIC AB, on Jakelija, joka toimii toimialalla Varastot - kylmävarastointi. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Varastonhoitopalvelut, pakastuslaitteet, valvotun lämpötilan varastot ja kylmähuoneet, Varastonhoitopalvelut, elintarvikkeiden logistiikka. Sen sijainti on Helsingborg, Ruotsi.

 10. MEAT ASSISTANCE

  Belgia

  MEAT ASSISTANCE, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Ruokateollisuus - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Varastot - kylmävarastointi, Teurastamot - koneet ja laitteet, Lihan leikkaus, teollisuushygienia, Varastot - kylmävarastointi, Teurastamot - koneet ja laitteet, Lihan leikkaus. Sen sijainti on Sautin, Belgia.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen