• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • varoventtiilit- putkityö

Tulokset hakusanalle

Varoventtiilit- putkityö - Tuonti ja vienti

 1. WESA-ARMATUREN GMBH

  Saksa

  Verified by europages badge

  WESA is a prestigious company that offers a comprehensive range of ball valves, heating valve assemblies, pipeline valve assemblies and industrial valve assemblies to meet the wishes and requirements of specialised wholesale supply for the sanitation, heating and technical sectors. Our products include: Valve assemblies, pipeline valve assemblies, flange ball valves, ball valves, shut-off valves, stainless steel valves, strainers (valve assemblies), stainless steel ball valves, butterfly valves and non-return valves

 2. OFFICINE SBARRA

  Italia

  Verified by europages badge

  Officini Sbarra has been making flanges since 1964, in the first place as the one-man company of Andrea Sbarra, and since 1980 as the firm of Andrea and Roberto Sbarra. Although small, the company has emerged as a leader in its field and is widely recognised in Italy and across Europe.

 3. PIRPED INTERNATIONAL

  Ranska

  Verified by europages badge

  PIRPED INTERNATIONAL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Petrokemianteollisuus - laitteet ja välineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tangot, kierre-, Varoventtiilit, putkityö, Niitit, takokappaleet, Tangot, kierre-, Varoventtiilit, putkityö, Automobile fastening device, ANSI/ASME flanges, Flat flange. Sen sijainti on Chatou, Ranska.

 4. PETROLTECNICA SICILIANA

  Italia

  Verified by europages badge

  PETROLTECNICA SICILIANA, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Pumput, hydrauli-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Varoventtiilit, putkityö, Teollisuusputket, Mutterit ja pultit, hydrauliventtiilit, fittings, taotut liitokset, Varoventtiilit, putkityö, valves, Teollisuusputket. Sen sijainti on Augusta, Italia.

 5. S T E E L WERK GMBH

  Saksa

  Verified by europages badge

  S T E E L WERK GMBH, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Varoventtiilit, putkityö. Sen sijainti on Lüdenscheid, Saksa.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. GEORG FISCHER FITTINGS GMBH

  Itävalta

  Verified by europages badge

  GEORG FISCHER FITTINGS GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Varoventtiilit, putkityö. Sen sijainti on Traisen, Itävalta.

 2. MARBURGER FLANSCHEN GMBH

  Saksa

  Verified by europages badge

  MARBURGER FLANSCHEN GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Varoventtiilit, putkityö. Sen sijainti on Brachbach, Saksa.

 3. ANGLO STAINLESS LTD

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  Verified by europages badge

  ANGLO STAINLESS LTD, on Jakelija, joka toimii toimialalla Liittimet, metallia. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Varoventtiilit, putkityö, pienpaineliittimet, korkeapaineliitokset, PTFE gaskets, metalliset putkivarusteet, Jaloteräslaipat, inox-kiinnitystarvikkeet, putkiliittimet, Jaloteräskaariputket. Sen sijainti on Dewsbury, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 4. FERTUBI FRIULI S.R.L.

  Italia

  Verified by europages badge

  FERTUBI FRIULI S.R.L., on Jakelija, joka toimii toimialalla Putket ja letkut, rautametallia. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Varoventtiilit, putkityö, hitsatut putket, metalliputket ja -kanavaverkostot, Varoventtiilit, putkityö, hitsaussaumattomat putket. Sen sijainti on Udine, Italia.

 5. ALEXANDER COMLEY LTD - MANUFACTURER; TUBESHEETS, CUSTOM FLANGES UP TO 2,000 MM Ø

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  ALEXANDER COMLEY LTD - MANUFACTURER; TUBESHEETS, CUSTOM FLANGES UP TO 2,000 MM Ø, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Varoventtiilit, putkityö. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Paineastiat, lämmönvaihtimet, suurikokoiset punokset, erikoislaipat. Sen sijainti on Wolverhampton, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 1. SODELUX SA

  Belgia

  SODELUX SA, on Jakelija, joka toimii toimialalla Putket ja letkut, rautaa. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Letkut ja putket - muoviset, Varoventtiilit, putkityö, Hanat ja venttiilit, PVC-putket ja -letkut, Letkut ja putket - muoviset, Varoventtiilit, putkityö, Hanat ja venttiilit. Sen sijainti on Recogne, Belgia.

 2. INOX FORNITURE S.R.L. SOCIETA' UNIPERSONALE

  Italia

  INOX FORNITURE S.R.L. SOCIETA' UNIPERSONALE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Putket ja putken osat, ruostumatonta terästä. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Varoventtiilit, putkityö, teollisuusputkistojen laipat, Varoventtiilit, putkityö, vedetyt liittimet, ruostumaton teräs. Sen sijainti on Ancona, Italia.

 1. HQ PIPELINE CO.,LTD

  Kiina

  HQ PIPELINE CO.,LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Teollisuusputket. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Varoventtiilit, putkityö, Varoventtiilit, putkityö. Sen sijainti on Qingdao, Kiina.

 2. SINO VANGUARD CAPITAL GMBH

  Saksa

  SINO VANGUARD CAPITAL GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Varoventtiilit, putkityö. Sen sijainti on München, Saksa.

 3. IVH - ADVANCED METAL TECHNOLOGIES

  Saksa

  IVH - ADVANCED METAL TECHNOLOGIES, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Varoventtiilit, putkityö. Sen sijainti on Bocholt, Saksa.

 4. FORNITURE INDUSTRIALI BONACINA

  Italia

  FORNITURE INDUSTRIALI BONACINA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Varoventtiilit, putkityö. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Putki- ja letkuliittimet - rautametalliset, teräslaipat, liitokset ruostumatonta terästä, Putki- ja letkuliittimet - rautametalliset. Sen sijainti on Treviolo, Italia.

 5. GINOX SRL

  Italia

  GINOX SRL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Varoventtiilit, putkityö. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ruostumattomat teräkset, metallirenkaat, teollisuusputkistojen liitokset, liitokset, Ruostumattomat teräkset. Sen sijainti on Caramagna Piemonte, Italia.

 6. TEJI VALVE GROUP CO., LTD

  Kiina

  TEJI VALVE GROUP CO., LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Varoventtiilit, putkityö. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla läppäventtiilit, magneettiventtiilit, kuulaventtiili, siivilät. Sen sijainti on Zhejiang, Kiina.

 7. PIPES & FITTINGS UK LTD

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  PIPES & FITTINGS UK LTD, on Jakelija, joka toimii toimialalla Varoventtiilit, putkityö. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla suuttimet, läppäventtiilit, putket kuumavesikattiloita varten, kiinnikkeet. Sen sijainti on Dartford, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 8. HAVIT HYDRAULIK GMBH

  Saksa

  HAVIT HYDRAULIK GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Varoventtiilit, putkityö. Sen sijainti on Baar-Ebenhausen, Saksa.

 1. IRLE BIEGETECHNIK GMBH

  Saksa

  IRLE BIEGETECHNIK GMBH, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Varoventtiilit, putkityö. Sen sijainti on Kreuztal-Littfeld, Saksa.

 2. FERRARI SRL

  Italia

  FERRARI SRL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Varoventtiilit, putkityö. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla varoventtiilien ja liittimien toimitukset, teräslaipat, umpilaipat. Sen sijainti on Ravenna, Italia.

 3. MEMIT FORNITORE INDUSTRIALI

  Italia

  MEMIT FORNITORE INDUSTRIALI, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Varoventtiilit, putkityö. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Lämmönvaihtimet, Fossiilisten polttoaineiden voimalaitokset, Lämmönvaihtimet, tarvikkeet kuumavesisäiliökoneita varten, Fossiilisten polttoaineiden voimalaitokset, petrokemian teollisuuden komponentit. Sen sijainti on Senago, Italia.

 4. G.E.ASRL

  Italia

  G.E.ASRL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Varoventtiilit, putkityö. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla alumiinisulatteet, alumiinilaipat, kokillisulatukset, Laadukas alumiinin painevalu. Sen sijainti on Castelseprio, Italia.

 5. ZWEI S KUNSTSTOFFE GMBH

  Saksa

  ZWEI S KUNSTSTOFFE GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Varoventtiilit, putkityö. Sen sijainti on Troisdorf, Saksa.

 6. SOCIETE DU JOINT ET PLASTIQUE

  Ranska

  SOCIETE DU JOINT ET PLASTIQUE, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Teollisuuslaitteiden vuokraus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Varoventtiilit, putkityö, Liittimet, metallia, sormukset, Varoventtiilit, putkityö, liitokset, Liittimet, metallia. Sen sijainti on Grand Couronne, Ranska.

 7. LANDEE FLANGE CO., LTD.

  Yhdysvallat

  LANDEE FLANGE CO., LTD., on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Varoventtiilit, putkityö. Sen sijainti on New York, Yhdysvallat.

 8. F.C.T. FISCHER CORPORATION AND TRADE GMBH

  Saksa

  F.C.T. FISCHER CORPORATION AND TRADE GMBH, on Jakelija, joka toimii toimialalla Varoventtiilit, putkityö. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Renkaat, taotut. Sen sijainti on Filderstadt, Saksa.

 9. ABA BEUL GMBH

  Saksa

  ABA BEUL GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Varoventtiilit, putkityö. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Venttiilit saniteettiliittimiin, Venttiilit saniteettiliittimiin. Sen sijainti on Attendorn, Saksa.

 10. OFFSHORE PRODUCTS INTERNATIONAL LTD

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  OFFSHORE PRODUCTS INTERNATIONAL LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Putket ja putken osat, ruostumatonta terästä. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Nauhat, rautaa ja terästä, Varoventtiilit, putkityö, Nauhat, rautaa ja terästä, Varoventtiilit, putkityö, putkiliittimet, Venttiilit. Sen sijainti on Inverurie, Yhdistynyt Kuningaskunta.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen