• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • veden jäähdytysaineet

Tulokset hakusanalle

Veden jäähdytysaineet - Tuonti ja vienti

 1. KELVION HOLDING GMBH

  Saksa

  Verified by europages badge

  Kelvion is a global manufacturer of industrial heat exchangers for a highly diversified range of market segments. Since 1920, the company has manufactured and marketed its products throughout many and various markets – since November of 2015, under the new Kelvion brand. Its specialized professional competency, solidly-based expertise, customer proximity and multidimensional product portfolio make Kelvion the partner of choice in the field of heat exchange. With plate heat exchangers, shell and tube heat exchangers, finned-tube heat exchangers and refrigeration heat exchangers, the company supplies customers in highly diverse global sectors: energy; data center, chemical industries; marine applications; HVAC and refrigeration; environmental applications as well as the food and beverage industries. Kelvion is a specialist in providing customer-specific products and services and supports its target customers throughout a global sales, service and production network. Kelvion – Experts in Heat Exchange.

 2. MTA DEUTSCHLAND GMBH

  Saksa

  Verified by europages badge

  MTA DEUTSCHLAND GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Veden jäähdytysaineet. Sen sijainti on Nettetal, Saksa.

 3. CARL GEISSER AG

  Sveitsi

  Verified by europages badge

  CARL GEISSER AG, on Jakelija, joka toimii toimialalla Veden jäähdytysaineet. Sen sijainti on Frauenfeld, Sveitsi.

 4. EVAPCO EUROPE GMBH

  Saksa

  Verified by europages badge

  EVAPCO EUROPE GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Veden jäähdytysaineet. Sen sijainti on Hannover, Saksa.

 5. PETAINER

  Yhdistynyt Kuningaskunta

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. H2O IMPIANTI D'ACQUA ALLA SPINA

  Italia

  H2O IMPIANTI D'ACQUA ALLA SPINA, on Jakelija, joka toimii toimialalla Veden jäähdytysaineet. Sen sijainti on Roma, Italia.

 2. GLOBAL COOLING TOWER FACTORY. VOLGA HVAC

  Saudi-Arabia

  GLOBAL COOLING TOWER FACTORY. VOLGA HVAC, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ilmastointilaitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Veden jäähdytysaineet, Veden jäähdytysaineet. Sen sijainti on Jeddah, Saudi-Arabia.

 3. VATBUZ CHILLER INDUSTRIAL COOLING & AIR CONDITIONING

  Turkki

  VATBUZ CHILLER INDUSTRIAL COOLING & AIR CONDITIONING, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Veden jäähdytysaineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla teolliset kylmälaitteet, yhteistuotantoryhmät. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 4. URKER CHILLERS

  Turkki

  URKER CHILLERS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Veden jäähdytysaineet. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 5. IL NETTARE SRL

  Italia

  IL NETTARE SRL, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Veden jäähdytysaineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kahvinkeittimet, kodin, Kahvinkeittimet, kodin, tarvikkeet kahvikoneita varten. Sen sijainti on Pescara, Italia.

 1. BRENTA RENT S.R.L.

  Italia

  BRENTA RENT S.R.L., on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Veden jäähdytysaineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Lämmitys, teollisuus- - laitteistot ja välineet, Ilmankäsittely - laitteet ja järjestelmät, teollisuusilmastointi, Lämmitys, teollisuus- - laitteistot ja välineet, Ilmankäsittely - laitteet ja järjestelmät, teollisuuden ilmastointilaitteet. Sen sijainti on Arzergrande, Italia.

 2. RITTER & BADER GMBH

  Saksa

  RITTER & BADER GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Veden jäähdytysaineet. Sen sijainti on Weißenhorn, Saksa.

 1. OZSAYIN HVAC TECHNOLOGIES CO.

  Turkki

  OZSAYIN HVAC TECHNOLOGIES CO., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Veden jäähdytysaineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Jäähdytysjärjestelmäpalvelut, jäähdytyskoneistojen vuokraus, teolliset kylmälaitteet. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 2. COOLPAC

  Belgia

  COOLPAC, joka toimii toimialalla Jäähdytyslaitteet ja -välineet, kaupalliset ja teolliset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kylmähuoneet, Jäähdytetyt näytekaapit ja ikkunat, Veden jäähdytysaineet, Uusiutuva energia, Kylmähuoneet, Jäähdytetyt näytekaapit ja ikkunat, Veden jäähdytysaineet, Uusiutuva energia. Sen sijainti on MARLOIE, Belgia.

 3. SOLINDERG

  Portugali

  SOLINDERG, on Asiamies/ Edustaja, joka toimii toimialalla Veden jäähdytysaineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kondensaattorit, vaaka- ja pystysuuntaiset keskipakoisvesipumput, Kondensaattorit. Sen sijainti on Lisboa, Portugali.

 4. KURUMAN INDUSTRIAL COOLING SYSTEMS

  Turkki

  KURUMAN INDUSTRIAL COOLING SYSTEMS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Veden jäähdytysaineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla vedenjäähdyttimet yhteisöjä varten, jäähdytyslaitteet. Sen sijainti on Kocaeli, Turkki.

 5. KALIMBA

  Belgia

  KALIMBA, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Vedenjakelu. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Veden jäähdytysaineet, Alkoholittomat virvoitusjuomat - koneet ja laitteet, Veden jäähdytysaineet, kuumajuoma-automaatit, Alkoholittomat virvoitusjuomat - koneet ja laitteet, Suklaakeittimet. Sen sijainti on Lanaken, Belgia.

 6. UGOLINI SPA

  Italia

  UGOLINI SPA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Veden jäähdytysaineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kaakaokeittimet. Sen sijainti on Opera, Italia.

 7. UDITEC

  Espanja

  UDITEC, on Jakelija, joka toimii toimialalla Veden jäähdytysaineet. Sen sijainti on Náquera, Espanja.

 8. TEKNISYENLER MAKINA

  Turkki

  TEKNISYENLER MAKINA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Veden jäähdytysaineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla porakone. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 1. AQUALITY QUELL- UND MINERALWASSER / COOLER-TECHNIK E.K.

  Saksa

  AQUALITY QUELL- UND MINERALWASSER / COOLER-TECHNIK E.K., on Jakelija, joka toimii toimialalla Juomat, virvoitus-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Virvoitusjuomateollisuus - koneet ja laitteet, Vedenkäsittely, teollinen - laitteet ja välineet, Juomavesilähteet, Veden jäähdytysaineet, Virvoitusjuomateollisuus - koneet ja laitteet, Vedenkäsittely, teollinen - laitteet ja välineet, Juomavesilähteet, Veden jäähdytysaineet. Sen sijainti on Lübeck, Saksa.

 2. EURO COLD SRL

  Italia

  EURO COLD SRL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Jäähdytyssäiliöt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Veden jäähdytysaineet, Lämmönvaihtimet, Veden jäähdytysaineet, Lämmönvaihtimet. Sen sijainti on Bomporto, Italia.

 3. BERGCOLD KÄLTELÖSUNGEN

  Saksa

  BERGCOLD KÄLTELÖSUNGEN, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Veden jäähdytysaineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Jäähdytysaineet, Kuivailmajäähdyttimet, vedenjäähdytin, Jäähdytysaineet, Kuivailmajäähdyttimet. Sen sijainti on Duisburg, Saksa.

 4. ECOCHILLERS INC

  Meksiko

  ECOCHILLERS INC, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Veden jäähdytysaineet. Sen sijainti on TLAQUEPAQUE, Meksiko.

 5. AQUALEX

  Belgia

  AQUALEX, on Vähittäiskauppias, joka toimii toimialalla Veden jäähdytysaineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla vedensuodattimet. Sen sijainti on Kuurne, Belgia.

 6. FRIGORIS AG

  Sveitsi

  FRIGORIS AG, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Veden jäähdytysaineet. Sen sijainti on Mendrisio, Sveitsi.

 7. BORG & OVERSTROM

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  BORG & OVERSTROM, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Veden jäähdytysaineet. Sen sijainti on Norfolk, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 8. SIP WELL

  Belgia

  SIP WELL, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Veden jäähdytysaineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla vedenjäähdyttimet yhteisöjä varten, vesijääkaappien vuokraus. Sen sijainti on Londerzeel, Belgia.

 9. THERMOTEC

  Belgia

  THERMOTEC, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Veden jäähdytysaineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Jäähdytyslaitteet ja -välineet, kaupalliset ja teolliset, Jäähdytyslaitteet ja -välineet, kaupalliset ja teolliset, vedenjäähdytin. Sen sijainti on Bornem, Belgia.

 10. TATEO

  Italia

  TATEO, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Pakastelokerot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Juomavesilähteet, Veden jäähdytysaineet, Juomavesilähteet, Veden jäähdytysaineet. Sen sijainti on Conversano, Italia.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen