• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • veden uudelleenkäsittely - välineet ja laitteistot

Tulokset hakusanalle

Veden uudelleenkäsittely - välineet ja laitteistot - Tuonti ja vienti

 1. KMU LOFT CLEANWATER SE

  Saksa

  Verified by europages badge

  KMU LOFT Cleanwater SE is the professional and reliable partner of the water treatment industry – worldwide. From initial analysis and design to installation and commissioning, our industry experts, engineers and chemists are here to help you every step of the way. We have been designing and producing KMU LOFT vacuum evaporators as efficient solutions for waste water treatment since 1989. Currently, over 2400 of our vacuum evaporators are treating waste water all over the world, 24/7. Our evaporators recover up to 98% reusable high-quality distillate, allowing our customers from a wide variety of sectors to treat their waste water efficiently and safely. Using vacuum evaporators helps not only to reuse treated waste water as a resource, but also minimises costs, since you can recover and reuse valuable by-products from your waste water.

 2. O.M.C. COLLAREDA S.R.L.

  Italia

  Verified by europages badge

  O.M.C. Collareda di Schio (VI) specialises in innovative solutions for the environmental sector. O.M.C. Collareda is a world leader in designing, producing, installing, mobilising and marketing industrial and domestic water treatment equipment. Its installations are marketed across the world, thanks to an extensive and well-structured sales network.

 3. FLUIDTEC FLÜSSIGKEITSTECHNOLOGIE JAN PETER KIEL

  Saksa

  Verified by europages badge

  FLUIDTEC FLÜSSIGKEITSTECHNOLOGIE JAN PETER KIEL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Veden uudelleenkäsittely - välineet ja laitteistot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Vedenjakelu, Pumput, Vedenkäsittely, teollinen - laitteet ja välineet, Viemäröintijärjestelmät ja -laitteet, Suodatuslaitteet ja -tarvikkeet, Ultrafiltration plants, Microfiltration systems, Nanofiltration systems, Demineralisation systems. Sen sijainti on Kempenich, Saksa.

 4. HOSEUNG ENT.CO.,LTD

  Etelä-Korea

  HOSEUNG Ent. Co., Ltd on valmistanut E/R-PAKETTEJA, tankkeja, jätevedenpuhdistamoja, tuulettimia ja kaapelinjakolaatikkoja siitä lähtien, kun yritys perustettiin laivanrakennusvarusteiden ja -materiaalien valmistusyritykseksi vuonna 1989. Hnekilöstömme ovat omistautuneet vastaamaan asiakkaiden tarpeisiin järjestelmien ja tuotteiden laadun osalta, ja meillä on selkeä visio siitä, että me olemme tulevaisuudessa erinomainen yritys niin työntekijöillemme kuin yhteiskunnallekin.

 5. ESB ROZVADECE A.S.

  Tsekin tasavalta

  ESB ROZVADECE A.S., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Sähkölaitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Lakkaus - terästen ja metallien, Ohjainpaneeli - sähkö, Veden uudelleenkäsittely - välineet ja laitteistot, Lakkaus - terästen ja metallien, Ohjainpaneeli - sähkö, Veden uudelleenkäsittely - välineet ja laitteistot. Sen sijainti on Brno, Tsekin tasavalta.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. AAT ABWASSER- UND ABFALLTECHNIK GMBH

  Itävalta

  AAT ABWASSER- UND ABFALLTECHNIK GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Suodatuslaitteet ja -tarvikkeet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Vedenkäsittely, teollinen - laitteet ja välineet, Veden uudelleenkäsittely - välineet ja laitteistot, Viemäröintijärjestelmät ja -laitteet, Kaasuuntuminen - bioenergiajärjestelmät, Vedenkäsittely, teollinen - laitteet ja välineet, Veden uudelleenkäsittely - välineet ja laitteistot, Viemäröintijärjestelmät ja -laitteet, Kaasuuntuminen - bioenergiajärjestelmät. Sen sijainti on Wolfurt, Itävalta.

 2. UWO-WATER GMBH

  Saksa

  UWO-WATER GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Vedenjakelu. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Veden uudelleenkäsittely - välineet ja laitteistot, Veden uudelleenkäsittely - välineet ja laitteistot. Sen sijainti on Mannheim, Saksa.

 3. PRIMO TEKNIK A.S

  Turkki

  PRIMO TEKNIK A.S, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Veden uudelleenkäsittely - välineet ja laitteistot. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 4. BELKI FILTERTECHNIK GMBH

  Saksa

  BELKI FILTERTECHNIK GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Veden uudelleenkäsittely - välineet ja laitteistot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Jätevesien kierrätys, vedenkäsittely, Suodatinjärjestelmät, veden ja öljyn erottimet, Jätevesien kierrätys. Sen sijainti on Heinsberg, Saksa.

 5. IAEE SRL

  Italia

  IAEE SRL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ilmanpuhdistus - laitteet ja järjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Veden uudelleenkäsittely - välineet ja laitteistot, kodin ilmanpuhdistimet, rakennusten, ympäristöjen ja laitteiden bakteereita tappava desinfiointi, vedenkäsittelylaitosten insinöörisuunnittelu, Veden uudelleenkäsittely - välineet ja laitteistot. Sen sijainti on Bondeno, Italia.

 1. THE FILTER PRESS COMPANY LTD

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  THE FILTER PRESS COMPANY LTD, on Jakelija, joka toimii toimialalla Veden uudelleenkäsittely - välineet ja laitteistot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla teollisuuden lingot, kaivosten ja louhosten valutuslaitteet, Jäteveden ja viemäriveden käsittely. Sen sijainti on Huddersfield, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 2. ENKI WATER TREATMENT TECH. LTD

  Turkki

  ENKI WATER TREATMENT TECH. LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Veden uudelleenkäsittely - välineet ja laitteistot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla suodattimet ja suodatusjärjestelmät, käänteisosmoosilaitteet, veden ultrasuodatus. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 1. COLD&PURE

  Espanja

  COLD&PURE, on Jakelija, joka toimii toimialalla Veden uudelleenkäsittely - välineet ja laitteistot. Sen sijainti on Valencia, Espanja.

 2. TIVOLI JET S.R.L.

  Italia

  TIVOLI JET S.R.L., on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Veden uudelleenkäsittely - välineet ja laitteistot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Jätteiden käsittely - yritykset, automaattinen purku, ympäristön parantamiseen ja valvontaan liittyvä neuvonta, Jätteiden käsittely - yritykset, kanavajälkien videotarkastus. Sen sijainti on Guidonia Montecelio, Italia.

 3. AQUAFIDES GMBH

  Itävalta

  AQUAFIDES GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Veden uudelleenkäsittely - välineet ja laitteistot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla ultraviolettilamput. Sen sijainti on Schörfling Am Attersee, Itävalta.

 4. ITAL SITI

  Italia

  ITAL SITI, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Vedenpehmennys - laitteet ja välineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Veden uudelleenkäsittely - välineet ja laitteistot, rakennus - rakennusten uudistustyöt, Veden uudelleenkäsittely - välineet ja laitteistot. Sen sijainti on Marano Di Napoli, Italia.

 5. UMBERTO SCHIAVONI

  Italia

  UMBERTO SCHIAVONI, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Veden uudelleenkäsittely - välineet ja laitteistot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Vedenpuhdistuspalvelut, vedenkäsittely, vedenpuhdistus, Vedenpuhdistuspalvelut, täydelliset veden suolanpoistolaitokset. Sen sijainti on Grottaferrata, Italia.

 6. SYNTECH INTERNATIONAL SRL

  Italia

  SYNTECH INTERNATIONAL SRL, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Teknisen suunnittelun asiantuntijat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Veden uudelleenkäsittely - välineet ja laitteistot, neuvonta räjähdysaineita ja pyroteknisiä tuotteita varten, Nitric acid systems, tarvikkeet, tislaus-, Veden uudelleenkäsittely - välineet ja laitteistot. Sen sijainti on Brescia, Italia.

 7. SOLARSPRING GMBH MEMBRANE SOLUTIONS

  Saksa

  SOLARSPRING GMBH MEMBRANE SOLUTIONS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Veden uudelleenkäsittely - välineet ja laitteistot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla vedenpuhdistamot, veden puhdistus, sumuttimet. Sen sijainti on Freiburg, Saksa.

 8. Kähmann

  Saksa

  Kähmann, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Veden uudelleenkäsittely - välineet ja laitteistot. Sen sijainti on Herne, Saksa.

 1. KD WASSERTECHNIK GMBH

  Saksa

  KD WASSERTECHNIK GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Veden uudelleenkäsittely - välineet ja laitteistot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kalkinpoistokäsittely, Legionellan valvonta. Sen sijainti on Aschheim, Saksa.

 2. DORABALTEA - TRATTAMENTO ACQUE REFLUE

  Italia

  DORABALTEA - TRATTAMENTO ACQUE REFLUE, on Vähittäiskauppias, joka toimii toimialalla Veden uudelleenkäsittely - välineet ja laitteistot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla veden puhdistus, vedenpuhdistustarvikkeiden valmistus, vedenpuhdistus, jätevesien käsittely. Sen sijainti on Arezzo, Italia.

 3. PROMINENT FRANCE

  Ranska

  PROMINENT FRANCE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Vedenkäsittelytuotteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Vedenkäsittely, teollinen - laitteet ja välineet, Veden uudelleenkäsittely - välineet ja laitteistot, annostelupumput, vedenpehmennys, Vedenkäsittely, teollinen - laitteet ja välineet, Veden uudelleenkäsittely - välineet ja laitteistot. Sen sijainti on Eckbolsheim-Strasbourg Cedex 2, Ranska.

 4. HT HYDRO TECHNOLOGY

  Italia

  HT HYDRO TECHNOLOGY, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Vedenkäsittely, teollinen - laitteet ja välineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Vedenkäsittelytuotteet, Veden uudelleenkäsittely - välineet ja laitteistot, käänteisosmoosi, vedenpehmennysaineet teollisuuskäyttöön, Vedenkäsittelytuotteet, Veden uudelleenkäsittely - välineet ja laitteistot. Sen sijainti on Canossa, Italia.

 5. TETHYS ENOTEC GMBH

  Saksa

  TETHYS ENOTEC GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Veden uudelleenkäsittely - välineet ja laitteistot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Vedenpuhdistus - laitteet ja järjestelmät, Tehtaiden rakennus, veden kierrätyslaitokset, Vedenpuhdistus - laitteet ja järjestelmät, veden puhdistukseen ja käsittelyyn liittyvä neuvonta. Sen sijainti on Stuhr, Saksa.

 6. ATN WASSERAUFBEREITUNG GMBH

  Saksa

  ATN WASSERAUFBEREITUNG GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Veden uudelleenkäsittely - välineet ja laitteistot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Vedenpuhdistusta koskeva neuvonta, Tehtaiden rakennus, Aktiivihiilisuodattimet, Jäähdytysveden käsittely. Sen sijainti on Mönsheim, Saksa.

 7. SULZER POMPES FRANCE

  Ranska

  SULZER POMPES FRANCE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Veden uudelleenkäsittely - välineet ja laitteistot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Teollisuuden jäteveden käsittely, Teollisuuden jäteveden käsittely, pumput teollisuuskäyttöön. Sen sijainti on Buchelay, Ranska.

 8. LILONG INDUSTRIAL COMPANY LIMITED

  Kiina

  LILONG INDUSTRIAL COMPANY LIMITED, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Veden uudelleenkäsittely - välineet ja laitteistot. Sen sijainti on Liaoyang, Kiina.

 9. H2O PRODUCTION

  Ranska

  H2O PRODUCTION, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Veden uudelleenkäsittely - välineet ja laitteistot. Sen sijainti on Pithiviers, Ranska.

 10. FRACCAROLI E BALZAN S.P.A.

  Italia

  FRACCAROLI E BALZAN S.P.A., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Veden uudelleenkäsittely - välineet ja laitteistot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Jätevesien kierrätys, Jätevesien kierrätys, jätevesien suodatus, jätevesien käsittely. Sen sijainti on Pescantina, Italia.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen

Löydä tarjouksia

Suodattimet

Tulokset hakusanalle

Veden uudelleenkäsittely - välineet ja laitteistot - Tuonti ja vienti

Tulosten määrä

1 227 Yritykset