• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • vedenjakelu

Tulokset hakusanalle

Vedenjakelu - Tuonti ja vienti

 1. NEW TRADE CENTER

  Ranska

  Verified by europages badge

  NEW TRADE CENTER, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Ruoka - tuonti ja vienti. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Eau de parfum, Kauneudenhoitotuotteet, Hajuvesi- ja kauneudenhoitotuotteet, Dieetti- ja luomuruoat, Vedenjakelu, kromimineraalit, food - import/export, Import-export of cosmetic accessories, hajuvesien tuonti ja vienti. Sen sijainti on Morvillars, Ranska.

 2. FLUIDTEC FLÜSSIGKEITSTECHNOLOGIE JAN PETER KIEL

  Saksa

  Verified by europages badge

  FLUIDTEC FLÜSSIGKEITSTECHNOLOGIE JAN PETER KIEL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Veden uudelleenkäsittely - välineet ja laitteistot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Vedenjakelu, Pumput, Vedenkäsittely, teollinen - laitteet ja välineet, Viemäröintijärjestelmät ja -laitteet, Suodatuslaitteet ja -tarvikkeet, Ultrafiltration plants, Microfiltration systems, Nanofiltration systems, Demineralisation systems. Sen sijainti on Kempenich, Saksa.

 3. BOMBAS BALLESTER SL

  Espanja

  Vuonna 1954 perustettiin Gloria-kadulla Mariano Ballester Navarron johtama pieni yritys, joka sai pian nimekseen TALLERES BALLESTER. Vähitellen hänen poikansa Pepe, Mariano, Ángel, Toni ja Juanito tulevat mukaan yritykseen. PUMPUT, PAINEKONEIKOT, PALONSAMMUTUS, VEDENKÄSITTELY. FOTOKATALYYSI tuhoaa virukset, bakteerit, haihtuvat orgaaniset yhdisteet, eteenin ja kaikenlaiset hajut. UUSIUTUVAT ENERGIAMUODOT, veden ja energian kokonaisvaltainen säästö.

 4. W & S VERPFLEGUNGSWELT GMBH

  Saksa

  W & S VERPFLEGUNGSWELT GMBH, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Vedenjakelu. Sen sijainti on Horrheim, Saksa.

 5. UWO-WATER GMBH

  Saksa

  UWO-WATER GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Vedenjakelu. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Veden uudelleenkäsittely - välineet ja laitteistot, Veden uudelleenkäsittely - välineet ja laitteistot. Sen sijainti on Mannheim, Saksa.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. 1RDESIGN

  Ranska

  1RDESIGN, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Vedenjakelu. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla lasipullot, kylmävesipisteet yhteisöjä varten, muovipullot. Sen sijainti on Chambéry, Ranska.

 2. BWS ANLAGENBAU & SERVICE GMBH

  Saksa

  BWS ANLAGENBAU & SERVICE GMBH, on Jakelija, joka toimii toimialalla Vedenjakelu. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Teollisuuden jäteveden käsittely, prosessivesien käsittelyt ja kierrätys, Jäteveden ja viemäriveden käsittely, Teollisuuden jäteveden käsittely, vedenpuhdistuslaitteiden valmistus. Sen sijainti on Oberndorf A.n., Saksa.

 3. KALLENBACH TW-ANLAGENSERVICE

  Saksa

  KALLENBACH TW-ANLAGENSERVICE, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Vedenjakelu. Sen sijainti on Dessau, Saksa.

 4. IWVA

  Belgia

  IWVA, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Vesi - tuotanto ja jakelu. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Vedenjakelu, Teollisuuden jäteveden käsittely, Vedenjakelu, viemäripuhdistukset, Teollisuuden jäteveden käsittely, Jäteastiat. Sen sijainti on Oostduinkerke, Belgia.

 5. FUNKE FRANCE

  Ranska

  FUNKE FRANCE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Vesi - tuotanto ja jakelu. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Vedenjakelu, Vedenjakelu, vesitiiviys, vesipumput. Sen sijainti on Caluire Et Cuire, Ranska.

 1. APK WALLONIE

  Belgia

  APK WALLONIE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Julkisten töiden urakoitsijat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Maanalaiset työt - urakoitsijat, Vedenjakelu, Sähkönjakelu, Maanalaiset työt - urakoitsijat, viemärit, Vedenjakelu, Sähkönjakelu. Sen sijainti on Saive, Belgia.

 2. ORDAL

  Belgia

  ORDAL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Vedenjakelu. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Hedelmämehut, Vesi - tuotanto ja jakelu, limonadi, Hedelmämehut, mehujuomat, Vesi - tuotanto ja jakelu. Sen sijainti on Ranst, Belgia.

 1. GLOBAL WATER SP. Z O.O.

  Puola

  GLOBAL WATER SP. Z O.O., on Multi-Category, joka toimii toimialalla Suodatus, kemiallinen. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Suodattimet, neste-, Vedenjakelu, ionisaattorit, Suodattimet, neste-, Vedenjakelu, automaaattiset vedenpehmentäjät. Sen sijainti on Czeladź, Puola.

 2. DACOSTA-ARTUR VALENTE DA COSTA

  Portugali

  DACOSTA-ARTUR VALENTE DA COSTA, on Jakelija, joka toimii toimialalla Vedenjakelu. Sen sijainti on Gondomar, Portugali.

 3. APEL OZON- UND WASSERTECHNIK GMBH

  Saksa

  APEL OZON- UND WASSERTECHNIK GMBH, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Vedenjakelu. Sen sijainti on Kassel, Saksa.

 4. LRT INFRASTRUCTURE CONSTRUCTION LTD. STI.

  Turkki

  LRT INFRASTRUCTURE CONSTRUCTION LTD. STI., on Jakelija, joka toimii toimialalla Jätevesien kierrätys. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Vedenjakelu, Vedenjakelu, kastelutarvikkeet, valurautaventtiilit, suuttimet. Sen sijainti on Ankara, Turkki.

 5. OPTIM QUALITY, S.L

  Espanja

  OPTIM QUALITY, S.L, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Vedenjakelu. Sen sijainti on Barcelona, Espanja.

 6. CEM WATER METERS

  Turkki

  CEM WATER METERS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Vedenjakelu. Sen sijainti on Trabzon, Turkki.

 7. STAR HOLDING

  Espanja

  STAR HOLDING, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Vedenjakelu. Sen sijainti on Mataró, Espanja.

 8. FLOWSERVE POMPES SAS

  Ranska

  FLOWSERVE POMPES SAS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Pumput. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Vedenjakelu, Vedenjakelu, kuumavesisäiliöiden lisävarusteet ja varaosat, pumppuasemat. Sen sijainti on Arnage, Ranska.

 1. RAMUS INDUSTRIE SA

  Ranska

  RAMUS INDUSTRIE SA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Vesi - tuotanto ja jakelu. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Vedenjakelu, Putkityöt, teollisuus, Vedenjakelu, hanat, rakennusten hanat ja venttiilit, Putkityöt, teollisuus. Sen sijainti on La Motte Servolex, Ranska.

 2. ZWECKVERBAND OSTHOLSTEIN - ZVO

  Saksa

  ZWECKVERBAND OSTHOLSTEIN - ZVO, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ympäristö - palvelut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Vedenjakelu, Kierrätys ja talteenotto - sekalaiset materiaalit, Vedenjakelu, Kierrätys ja talteenotto - sekalaiset materiaalit, jätteiden käsittely. Sen sijainti on Sierksdorf, Saksa.

 3. MFK MASCHINENBAU GMBH

  Saksa

  MFK MASCHINENBAU GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Vedenjakelu. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Jyrsintä - terästen ja metallien, Valukoneet, keskipako-, Jäljennösgrafiikka - koneet ja laitteet, Jyrsintä - terästen ja metallien, Valukoneet, keskipako-, Jäljennösgrafiikka - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Albstadt, Saksa.

 4. KALIMBA

  Belgia

  KALIMBA, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Vedenjakelu. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Veden jäähdytysaineet, Alkoholittomat virvoitusjuomat - koneet ja laitteet, Veden jäähdytysaineet, kuumajuoma-automaatit, Alkoholittomat virvoitusjuomat - koneet ja laitteet, Suklaakeittimet. Sen sijainti on Lanaken, Belgia.

 5. YDROFORES NEROU

  Kreikka

  YDROFORES NEROU, on Jakelija, joka toimii toimialalla Vedenjakelu. Sen sijainti on Koropi, Kreikka.

 6. AVK BELGIUM

  Belgia

  AVK BELGIUM, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Hanat ja venttiilit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Vedenjakelu, kaasunjakeluverkostojen suunnittelu, Vedenjakelu. Sen sijainti on Lokeren, Belgia.

 7. AQUALOGIC

  Puola

  AQUALOGIC, on Multi-Category, joka toimii toimialalla Vedenjakelu. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Suodatus, kemiallinen, Vesi - tuotanto ja jakelu, vedenpuhdistus, Suodatus, kemiallinen, Vesi - tuotanto ja jakelu, kahvinkeittimet. Sen sijainti on Tychy, Puola.

 8. WASSERTECHNIK KOMPAKT GMBH

  Saksa

  WASSERTECHNIK KOMPAKT GMBH, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Vesi - tuotanto ja jakelu. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Vedenjakelu, Vedenkäsittely, teollinen - laitteet ja välineet, Veden uudelleenkäsittely - välineet ja laitteistot, Arkkitehdit - konsultit, Vedenjakelu, Vedenkäsittely, teollinen - laitteet ja välineet, Veden uudelleenkäsittely - välineet ja laitteistot, Arkkitehdit - konsultit. Sen sijainti on Ramerberg, Saksa.

 9. MW-MAYER GMBH BIOMASSE UND RESTSTOFFVERWERTUNG

  Saksa

  MW-MAYER GMBH BIOMASSE UND RESTSTOFFVERWERTUNG, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Sähkö - tuotanto ja jakelu. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Vesi - tuotanto ja jakelu, Vedenjakelu, Raaka-aineet rakentamiseen ja julkisiin töihin, Ympäristö - palvelut, Vesi - tuotanto ja jakelu, Vedenjakelu, Raaka-aineet rakentamiseen ja julkisiin töihin, Ympäristö - palvelut. Sen sijainti on Darmstadt, Saksa.

 10. INSTITUT FÜR UMWELT- UND HYGIENETECHNIK

  Saksa

  INSTITUT FÜR UMWELT- UND HYGIENETECHNIK, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Sähkö - tuotanto ja jakelu. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kaasu ja öljy - hyväksikäyttö, Kaasu - tuotanto ja jakelu, Vesi - tuotanto ja jakelu, Vedenjakelu, Kaasu ja öljy - hyväksikäyttö, Kaasu - tuotanto ja jakelu, Vesi - tuotanto ja jakelu, Vedenjakelu. Sen sijainti on Osterholz-Scharmbeck, Saksa.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen