• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • vedenpuhdistus - laitteet ja järjestelmät

Tulokset hakusanalle

Vedenpuhdistus - laitteet ja järjestelmät - Tuonti ja vienti

 1. FLOTTWEG SE

  Saksa

  Verified by europages badge

  Flottweg is one of the worldwide leading solution providers in the field of mechanical separation technology. Our decanters, disc stack centrifuges and belt presses exclusively manufactured in Germany are the preconditions for high efficiency in production and outstanding quality of our customers’ end products. In the petrochemical, chemical, pharmazeutical and the food industry but also in the field of mining as well as in the environmental area for the treatment of waste water or oil sludges – Flottweg’s premium products and systems work successfully everywhere. Thousands of satisfied customers all around the world are our best reference. For more than 60 years Flottweg have been developing and producing decanter centrifuges, separators, belt presses, and systems considered extremely powerful and reliable. In many industrial areas, they handle key functions in the clarification of liquids, separation of liquid mixtures, and concentrating and dewatering.

 2. VERRA OLEOPNEUMATICA SRL

  Italia

  Verified by europages badge

  VERRA OLEOPNEUMATICA SRL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Vedenpuhdistus - laitteet ja järjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla vedenkirkastuslaitteet ja -tarvikkeet, täydelliset vedenpuhdistus- ja biologiset käsittelylaitokset, vesilaitosten biologiset levyt, vedenpuhdistus- ja käsittelytuotteet ja tarvikkeet. Sen sijainti on Cuneo, Italia.

 3. ALMAWATECH GMBH

  Saksa

  Verified by europages badge

  ALMAWATECH GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Vedenpuhdistus - laitteet ja järjestelmät. Sen sijainti on Babenhausen, Saksa.

 4. TAMI DEUTSCHLAND GMBH

  Saksa

  Verified by europages badge

  TAMI DEUTSCHLAND GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Vedenpuhdistus - laitteet ja järjestelmät. Sen sijainti on Hermsdorf, Saksa.

 5. CARRA DEPURAZIONI SRL

  Italia

  Verified by europages badge

  CARRA DEPURAZIONI SRL, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Vedenpuhdistus - laitteet ja järjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla vedenkirkastuslaitteet ja -tarvikkeet. Sen sijainti on Castelfranco Veneto, Italia.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. SATI S.R.L.

  Italia

  Verified by europages badge

  SATI S.R.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Vedenpuhdistus - laitteet ja järjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Vedenkäsittelytuotteet, Vedenpuhdistustuotteet, Suodattimet, neste-, vedenkirkastuslaitteet ja -tarvikkeet, puhdistussuodattimet, Vedenkäsittelytuotteet, juomaveden suodattimet, Vedenpuhdistustuotteet, vedensuodatuslaitosten aktiivihiili. Sen sijainti on Cesena, Italia.

 2. MAX CONSULTING

  Italia

  MAX CONSULTING, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Vedenpuhdistus - laitteet ja järjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Annostelu - koneet ja laitteet, Anturit, luotaimet, lähettimet, Annostelu - koneet ja laitteet, voimakkuusmittarit. Sen sijainti on Lavis, Italia.

 3. FRT SU ARITMA SANAYI TIC. LTD. STI.

  Turkki

  FRT SU ARITMA SANAYI TIC. LTD. STI., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Vedenpuhdistus - laitteet ja järjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Likaveden poisto, vedenpuhdistusaineet kotikäyttöön, vedenpuhdistuslaitteiden asennus, Likaveden poisto, vedenpuhdistimet. Sen sijainti on Bagcilar, Turkki.

 4. EQUIPWATER

  Ranska

  EQUIPWATER, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Vedenpuhdistus - laitteet ja järjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla välpän puhdistuslaitteistot, täydelliset teollisuusjäteveden puhdistuslaitokset, suodatustarvikkeet, jätevesien suodatus. Sen sijainti on Château-Thierry, Ranska.

 5. SEPARATOREN-TECHNIK & ANLAGENBAU GMBH

  Saksa

  SEPARATOREN-TECHNIK & ANLAGENBAU GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Jätevesien kierrätys. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Vedenpuhdistus - laitteet ja järjestelmät, Vedenpuhdistus - laitteet ja järjestelmät. Sen sijainti on Hilzingen, Saksa.

 1. D&B IMPIANTI S.R.L.

  Italia

  D&B IMPIANTI S.R.L., on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Koneteollisuus - teollisuusalihankkijat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Vedenpuhdistus - laitteet ja järjestelmät, kemianlaitosten toteutus, teollisuuslaitosten rakentaminen, Vedenpuhdistus - laitteet ja järjestelmät, laitteet, koneet ja tarvikkeet lääketeollisuutta varten. Sen sijainti on Cologno Al Serio, Italia.

 2. EFA CHEMIE GMBH

  Saksa

  EFA CHEMIE GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Vedenpuhdistus - laitteet ja järjestelmät. Sen sijainti on Lügde, Saksa.

 1. SWISS COMMISSIONING GMBH

  Sveitsi

  SWISS COMMISSIONING GMBH, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Vedenpuhdistus - laitteet ja järjestelmät. Sen sijainti on Zug, Sveitsi.

 2. MRUT GMBH

  Saksa

  MRUT GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Vedenpuhdistus - laitteet ja järjestelmät. Sen sijainti on Pforzheim, Saksa.

 3. ECOTECH-ENGINEERING

  Ukraina

  ECOTECH-ENGINEERING, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Vedenpuhdistus - laitteet ja järjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla rakennusten, ympäristöjen ja laitteiden bakteereita tappava desinfiointi, hygienisointi. Sen sijainti on Kremenchuk, Ukraina.

 4. I.T.A. IMPIANTI TRATTAMENTO ACQUA

  Italia

  I.T.A. IMPIANTI TRATTAMENTO ACQUA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Vedenpuhdistus - laitteet ja järjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Vedenkäsittely, teollinen - laitteet ja välineet, Veden suolanpoistolaitteet, Vedenkäsittely, teollinen - laitteet ja välineet, vedenpehmennys, Veden suolanpoistolaitteet, käänteisosmoosilaitteet. Sen sijainti on Trani, Italia.

 5. BOSMAN WATERMANAGEMENT GMBH

  Saksa

  BOSMAN WATERMANAGEMENT GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Vedenpuhdistus - laitteet ja järjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla vedenpuhdistamot. Sen sijainti on Berlin, Saksa.

 6. SEPUR BY ANGLOTECH S.R.L.

  Italia

  SEPUR BY ANGLOTECH S.R.L., on Vähittäiskauppias, joka toimii toimialalla Vedenpuhdistus - laitteet ja järjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Lämmönvaihtimet, ilmanpuhdistimet, Lämmönvaihtimet. Sen sijainti on Santo Stefano Magra, Italia.

 7. OSMO MEMBRANE SYSTEMS GMBH

  Saksa

  OSMO MEMBRANE SYSTEMS GMBH, on Multi-Category, joka toimii toimialalla Vedenkäsittely, teollinen - laitteet ja välineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Vedenpuhdistus - laitteet ja järjestelmät, mikrosuodatus, veden ultrasuodatuslaitteet, Kalvosuodattimet, Vedenpuhdistus - laitteet ja järjestelmät. Sen sijainti on Korntal-Münchingen, Saksa.

 8. AGUASOL LIFE

  Espanja

  AGUASOL LIFE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Vedenpuhdistus - laitteet ja järjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla laitteet veden muuttamiseksi juomakelpoiseksi, vedenpuhdistamot, käänteisosmoosilaitteet, veden ultrasuodatuslaitteet. Sen sijainti on Sevilla, Espanja.

 1. LIVAM GMBH

  Saksa

  LIVAM GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tislaus - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Vedenpuhdistus - laitteet ja järjestelmät, tislauslaitteet, vedenpuhdistus, Vedenpuhdistus - laitteet ja järjestelmät, tarvikkeet, tislaus-. Sen sijainti on Düsseldorf, Saksa.

 2. B GROUP ITALIA SRL CABINE ELETTRICHE PREFABBRICATE

  Italia

  B GROUP ITALIA SRL CABINE ELETTRICHE PREFABBRICATE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Vedenpuhdistus - laitteet ja järjestelmät. Sen sijainti on Solofra, Italia.

 3. DEPURCALABRIA

  Italia

  DEPURCALABRIA, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Vedenpuhdistus - laitteet ja järjestelmät. Sen sijainti on Catanzaro, Italia.

 4. PURETECH WATER SYSTEMS

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  PURETECH WATER SYSTEMS, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Vedenpuhdistus - laitteet ja järjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla käänteisosmoosilaitteet, huolto, vedenkäsittelylaitokset, täydelliset vedenpuhdistus- ja biologiset käsittelylaitokset, likaveden puhdistusjärjestelmät. Sen sijainti on Tonbridge, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 5. ACQUO

  Italia

  ACQUO, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Vedenpuhdistus - laitteet ja järjestelmät. Sen sijainti on Firenze, Italia.

 6. MATEC S.R.L.

  Italia

  MATEC S.R.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Suodatuslaitteet ja -tarvikkeet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Vedenkäsittely, teollinen - laitteet ja välineet, Ympäristönsuojelun koneet ja laitteet, Veden uudelleenkäsittely - välineet ja laitteistot, Vedenpuhdistus - laitteet ja järjestelmät, Vedenkäsittely, teollinen - laitteet ja välineet, Ympäristönsuojelun koneet ja laitteet, Veden uudelleenkäsittely - välineet ja laitteistot, Vedenpuhdistus - laitteet ja järjestelmät. Sen sijainti on Massa, Italia.

 7. API SCHMIDT-BRETTEN GMBH & CO. KG

  Saksa

  API SCHMIDT-BRETTEN GMBH & CO. KG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Putkityöt, teollisuus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Vedenpuhdistus - laitteet ja järjestelmät, Lämmöntalteenottojärjestelmät, Vedenpuhdistus - laitteet ja järjestelmät, energian talteenotto, Lämmöntalteenottojärjestelmät. Sen sijainti on Bretten, Saksa.

 8. VELUDA S.A.

  Kreikka

  VELUDA S.A., on Vähittäiskauppias, joka toimii toimialalla Vedenpuhdistus - laitteet ja järjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Vedensuodattimien vaihto-osat, pehmennysaineet, Aktiivihiili, käänteisosmoosilaitteet. Sen sijainti on Heraklion, Kreikka.

 9. OVERWATER WATER TREATMENT SYSTEMS IND. AND TRADE LTD. CO.

  Turkki

  OVERWATER WATER TREATMENT SYSTEMS IND. AND TRADE LTD. CO., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Vedenpuhdistus - laitteet ja järjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla vedenpuhdistusaineet kotikäyttöön, kodin juomaveden puhdistimet. Sen sijainti on Antalya, Turkki.

 10. WATERGOLD ALKALIN SU ARITMA

  Turkki

  WATERGOLD ALKALIN SU ARITMA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Vedenpuhdistus - laitteet ja järjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla vedenpuhdistusaineet kotikäyttöön, kodin juomaveden puhdistimet. Sen sijainti on Izmir, Turkki.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen
Suodattimet

Tulokset hakusanalle

Vedenpuhdistus - laitteet ja järjestelmät - Tuonti ja vienti

Tulosten määrä

3 964 Yritykset