• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • veitset ja sakset kotitalous- ja ammattikäyttöön

Tulokset hakusanalle

Veitset ja sakset kotitalous- ja ammattikäyttöön - Tuonti ja vienti

 1. U-W-T STUMPFOLL GMBH

  Itävalta

  Verified by europages badge

  U-W-T STUMPFOLL GMBH, on Asiamies/ Edustaja, joka toimii toimialalla Veitset ja sakset kotitalous- ja ammattikäyttöön. Sen sijainti on Wels, Itävalta.

 2. HORECASHOP - JACOBY

  Belgia

  HORECASHOP.net on kulinaristinen verkkokauppa, josta löydät kaikenlaiset välineet ja varusteet ruoka-ammattilaisille ja yksityisille herkuttelijoille kattaustarvikkeista keittiösi koko varustukseen. Yrityksemme on erikoistunut hotellien, ravintoloiden, pitopalveluiden, lihakauppiaiden, lihaleikkelemyymälöiden ynnä muiden tarvikkeiden toimituksiin. Tutustu ja vieraile verkkosivustollamme!

 3. MARTÍNEZ ALBAINOX

  Espanja

  Veitsien valmistajat ja jakelijat.

 4. CUCHILLERÍA JOKER

  Espanja

  CUCHILLERÍA JOKER, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Veitset ja sakset kotitalous- ja ammattikäyttöön. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Urheiluaseet, urheiluveitset, linkkuveitsi, Urheiluaseet, puolustusaseet. Sen sijainti on Albacete, Espanja.

 5. FRIEDR. DICK GMBH & CO. KG

  Saksa

  FRIEDR. DICK GMBH & CO. KG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Veitset ja sakset kotitalous- ja ammattikäyttöön. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Liikelahjat, teroittimet, lahjaesineet, Liikelahjat. Sen sijainti on Deizisau, Saksa.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. VAUZY-CHASSANGUE

  Ranska

  VAUZY-CHASSANGUE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Veitset ja sakset kotitalous- ja ammattikäyttöön. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla keittiöveitset, veitsi ruostumattomasta teräksestä, keittiöveitset ruostumattomasta teräksestä, lihaveitsi. Sen sijainti on Thiers, Ranska.

 2. GIANOLA GIULIO SNC DI GIANOLA ANTONIO & C.

  Italia

  GIANOLA GIULIO SNC DI GIANOLA ANTONIO & C., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ruokailuvälineet, kotitalouksille. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Veitset ja sakset kotitalous- ja ammattikäyttöön, Veitset ja sakset kotitalous- ja ammattikäyttöön. Sen sijainti on Premana, Italia.

 3. FRATELLI RIZZI SNC

  Italia

  FRATELLI RIZZI SNC, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Veitset ja sakset kotitalous- ja ammattikäyttöön. Sen sijainti on Premana, Italia.

 4. JOHANNES GIESSER MESSERFABRIK GMBH

  Saksa

  JOHANNES GIESSER MESSERFABRIK GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Veitset ja sakset kotitalous- ja ammattikäyttöön. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kynäveitset. Sen sijainti on Winnenden, Saksa.

 5. VCI-VASCO COMÉRCIO INTERNACIONAL, LDA

  Portugali

  VCI-VASCO COMÉRCIO INTERNACIONAL, LDA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Veitset ja sakset kotitalous- ja ammattikäyttöön. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla terät, kynäveitset. Sen sijainti on Relvas, Portugali.

 1. COLTELLERIE MASERIN SNC

  Italia

  COLTELLERIE MASERIN SNC, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Veitset ja sakset kotitalous- ja ammattikäyttöön. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla urheiluveitset, veitset, metsästysveitsi, keittiötarvikkeet. Sen sijainti on Maniago, Italia.

 2. GEMEA

  Puola

  GEMEA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Veitset ja sakset kotitalous- ja ammattikäyttöön. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla keittiöveitset, keittiöveitset ruostumatonta terästä, vihannesleikkurit yhteisöjä varten, sahalaitainen leipäveitsi. Sen sijainti on Krasocin, Puola.

 1. SOCIETE NOUVELLE ETS THIERS ISSARD (SNEETI)

  Ranska

  SOCIETE NOUVELLE ETS THIERS ISSARD (SNEETI), on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Veitset ja sakset kotitalous- ja ammattikäyttöön. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sakset kotitalous- ja ammattikäyttöön, Sakset kotitalous- ja ammattikäyttöön, Veitset, veitsi ruostumattomasta teräksestä, teollisuusveitset. Sen sijainti on Thiers, Ranska.

 2. ZWILLING J. A. HENCKELS AKTIENGESELLSCHAFT

  Saksa

  ZWILLING J. A. HENCKELS AKTIENGESELLSCHAFT, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Veitset ja sakset kotitalous- ja ammattikäyttöön. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ruokailuvälineet, Lusikat, haarukat ja veitset, Ruokailuvälineet, veitset ruostumatonta terästä, Lusikat, haarukat ja veitset, manikyyrisakset. Sen sijainti on Solingen, Saksa.

 3. CUCHILLERÍA COMERCIAL RODRÍGUEZ

  Espanja

  CUCHILLERÍA COMERCIAL RODRÍGUEZ, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Veitset ja sakset kotitalous- ja ammattikäyttöön. Sen sijainti on Barcelona, Espanja.

 4. SARL BASTIDE

  Ranska

  SARL BASTIDE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Veitset ja sakset kotitalous- ja ammattikäyttöön. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Terät ja veitset, teollisuuden, Terät ja veitset, teollisuuden, Koneellistettu hitsaus, veitsenteroitus, veitsi ruostumattomasta teräksestä. Sen sijainti on Saint-Roman-De-Tousque, Ranska.

 5. SARL COUTELLERIE JEAN NERON

  Ranska

  SARL COUTELLERIE JEAN NERON, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Veitset ja sakset kotitalous- ja ammattikäyttöön. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ruokailuvälineet, kotitalouksille, Ruokailuvälineet, kotitalouksille, metsästysveitsi. Sen sijainti on Chabreloche, Ranska.

 6. MARTOR KG

  Saksa

  MARTOR KG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Veitset ja sakset kotitalous- ja ammattikäyttöön. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Terät ja veitset, teollisuuden, Terät ja veitset, teollisuuden. Sen sijainti on Solingen, Saksa.

 7. CAPDECO

  Ranska

  CAPDECO, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Veitset ja sakset kotitalous- ja ammattikäyttöön. Sen sijainti on Thiers, Ranska.

 8. CUCHILLERIA BARCELONA

  Espanja

  CUCHILLERIA BARCELONA, on Jakelija, joka toimii toimialalla Veitset ja sakset kotitalous- ja ammattikäyttöön. Sen sijainti on Barcelona, Espanja.

 1. FISCHER-BARGOIN

  Ranska

  FISCHER-BARGOIN, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Veitset ja sakset kotitalous- ja ammattikäyttöön. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Terästen ja metallien lämpökäsittely, veitsenteroitus, Terästen ja metallien lämpökäsittely. Sen sijainti on Thiers Cedex, Ranska.

 2. SIFF 2.0 DI SIEGA EMANUELE

  Italia

  SIFF 2.0 DI SIEGA EMANUELE, on Vähittäiskauppias, joka toimii toimialalla Veitset ja sakset kotitalous- ja ammattikäyttöön. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla urheiluveitset, veitset, sukellusveitsi. Sen sijainti on Maniago, Italia.

 3. OPINEL

  Ranska

  OPINEL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Veitset ja sakset kotitalous- ja ammattikäyttöön. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Terät ja veitset, teollisuuden, Terät ja veitset, teollisuuden, terät, veitsi ruostumattomasta teräksestä, veitsenteroitus. Sen sijainti on Chambéry Cedex, Ranska.

 4. COUTELLERIE DU ROI

  Belgia

  COUTELLERIE DU ROI, on Vähittäiskauppias, joka toimii toimialalla Ruokailuvälineet, kotitalouksille. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Veitset ja sakset kotitalous- ja ammattikäyttöön, Veitset ja sakset kotitalous- ja ammattikäyttöön, leveäteräinen veitsi, urheiluveitset, veitsien entisöinti. Sen sijainti on Brussel, Belgia.

 5. MSJ INDUSTRIE

  Ranska

  MSJ INDUSTRIE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Veitset ja sakset kotitalous- ja ammattikäyttöön. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Teräkset ja metallit - koneistus, Peltityöt, laserleikkauskeskukset, Teräkset ja metallit - koneistus, hitsaus. Sen sijainti on Thiers, Ranska.

 6. MASTRAD

  Ranska

  MASTRAD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Veitset ja sakset kotitalous- ja ammattikäyttöön. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ruokailuvälineet, kotitalouksille, Ruokailuvälineet, kotitalouksille, keittiötarvikkeet, simpukat, keittiöveitset. Sen sijainti on Paris, Ranska.

 7. ETS TARRERIAS BONJEAN SAS

  Ranska

  ETS TARRERIAS BONJEAN SAS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Veitset ja sakset kotitalous- ja ammattikäyttöön. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla veitset, keittiöveitset ruostumatonta terästä, veitset yhteisöjä varten, veitsien entisöinti. Sen sijainti on Celles-Sur-Durolle, Ranska.

 8. LORENZIMILANO

  Italia

  LORENZIMILANO, on Vähittäiskauppias, joka toimii toimialalla Veitset ja sakset kotitalous- ja ammattikäyttöön. Sen sijainti on Milano, Italia.

 9. SNL ZERSPANUNGSTECHNIK GMBH

  Saksa

  SNL ZERSPANUNGSTECHNIK GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Veitset ja sakset kotitalous- ja ammattikäyttöön. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla jyrsintä, pienet metalliset tarkkuusosat, CNC-sorvausosat. Sen sijainti on Memmingen, Saksa.

 10. BANDLE MESSER- UND WERKZEUGFABRIK

  Saksa

  BANDLE MESSER- UND WERKZEUGFABRIK, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Veitset ja sakset kotitalous- ja ammattikäyttöön. Sen sijainti on Tuttlingen, Saksa.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen
Suodattimet

Tulokset hakusanalle

Veitset ja sakset kotitalous- ja ammattikäyttöön - Tuonti ja vienti

Tulosten määrä

603 Yritykset