• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • vihannekset- etikkaliemessä

Tulokset hakusanalle

Vihannekset- etikkaliemessä - Tuonti ja vienti

 1. OLIO CALVI

  Italia

  Verified by europages badge

  OLIO CALVI, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Oliiviöljy. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kivettömät oliivit, Vihannekset, etikkaliemessä, Maustekastikkeet, Vihannessäilykkeet öljyssä, Kalat, äyriäiset ja etanat, säilötyt, Oliivit, silppurit, extra virgin olive oil, Kivettömät oliivit. Sen sijainti on Imperia, Italia.

 2. AGRAR KO

  Pohjois-Makedonia

  AGRAR KO, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Vihannekset, etikkaliemessä. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla oranssi paprika, vihannessäilykkeet, maustepaprikat. Sen sijainti on Kocani, Pohjois-Makedonia.

 3. KOCAASLAN GIDA IHRACAT LTD. STI.

  Turkki

  KOCAASLAN GIDA IHRACAT LTD. STI., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Vihannekset, etikkaliemessä. Sen sijainti on Balikesir, Turkki.

 4. CALABRIA SCERRA

  Italia

  CALABRIA SCERRA, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Vihannekset, etikkaliemessä. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Viinit, Viinit. Sen sijainti on Guidonia, Italia.

 5. FRUIT AND VEGETABLE PLANT "KHERSON"

  Ukraina

  FRUIT AND VEGETABLE PLANT "KHERSON", on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Vihannekset, etikkaliemessä. Sen sijainti on Kherson, Ukraina.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. WALDIBEN

  Puola

  WALDIBEN, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Vihannekset, etikkaliemessä. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla piparjuuri. Sen sijainti on Zalesiaki, Puola.

 2. GUNEYBAG

  Turkki

  GUNEYBAG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Vihannekset, etikkaliemessä. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla oliivit. Sen sijainti on Adana, Turkki.

 3. CET.MAS SRL

  Italia

  CET.MAS SRL, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Vihannekset, etikkaliemessä. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla pakatut kaprikset, tyypilliset tuotteet, oliivit. Sen sijainti on Venetico, Italia.

 4. AGRAR KO

  Pohjois-Makedonia

  AGRAR KO, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Vihannekset, etikkaliemessä. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla punaisten chilipaprikoiden viejä. Sen sijainti on Kochani, Pohjois-Makedonia.

 5. ULUDAG TURSULARI

  Turkki

  ULUDAG TURSULARI, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Vihannekset, etikkaliemessä. Sen sijainti on Bursa, Turkki.

 1. SAMPEX GIDA LTD STI

  Turkki

  SAMPEX GIDA LTD STI, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Vihannekset, etikkaliemessä. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla elintarvikkeet, tukkumyynti. Sen sijainti on Izmir, Turkki.

 2. CUMA TARIM A.Ş.

  Turkki

  CUMA TARIM A.Ş., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Vihannekset, etikkaliemessä. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla vihannekset viinietikassa, kurkut. Sen sijainti on Izmir, Turkki.

 1. CALUFI TARTUFI E FUNGHI

  Italia

  CALUFI TARTUFI E FUNGHI, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Vihannekset, etikkaliemessä. Sen sijainti on Castelfiorentino, Italia.

 2. AHMETOGLU KONSERVE TARIM

  Turkki

  AHMETOGLU KONSERVE TARIM, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Vihannekset, etikkaliemessä. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla päällyste, maustepaprikat. Sen sijainti on Aydin, Turkki.

 3. CASEIFICIO E SALUMIFICIO PIERAGNOLI NILO SRL

  Italia

  CASEIFICIO E SALUMIFICIO PIERAGNOLI NILO SRL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Liha ja leikkeleet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Vihannekset, etikkaliemessä, Vihannekset, etikkaliemessä. Sen sijainti on Vaiano, Italia.

 4. CONSERVAS MARTINEZ GARCIA S.L.

  Espanja

  CONSERVAS MARTINEZ GARCIA S.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Vihannekset, etikkaliemessä. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Vihannekset, säilyke, Vihannekset, säilyke. Sen sijainti on Ceuti, Espanja.

 5. STANDER FOOD SRL

  Italia

  STANDER FOOD SRL, joka toimii toimialalla Vihannekset, etikkaliemessä. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Meijerituotteet, lihajalosteet, Meijerituotteet. Sen sijainti on Verona, Italia.

 6. WEINESSIG WERKE - FODOF GMBH

  Saksa

  WEINESSIG WERKE - FODOF GMBH, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Dieetti- ja luomuruoat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Pakasteet, Vihannekset, etikkaliemessä, Ruoat, esikypsytetyt ja gourmet-, Gastronomiset erikoisuudet, Pakasteet, Vihannekset, etikkaliemessä, Ruoat, esikypsytetyt ja gourmet-, Gastronomiset erikoisuudet. Sen sijainti on München, Saksa.

 7. NUOVA AGROINDUSTRIA ALIMENTARE SRLS

  Italia

  NUOVA AGROINDUSTRIA ALIMENTARE SRLS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Vihannekset, etikkaliemessä. Sen sijainti on Cerignola, Italia.

 8. KONAL D.O.O./S.R.L.

  Slovenia

  KONAL D.O.O./S.R.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Vihannekset, etikkaliemessä. Sen sijainti on Ankaran-Ancarano, Slovenia.

 1. GUSTOPIÙ DI SANTORO L. & C. SNC

  Italia

  GUSTOPIÙ DI SANTORO L. & C. SNC, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Vihannekset, etikkaliemessä. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kuivatut hedelmät, Kaprikset, mausteet, kuivatut tomaatit. Sen sijainti on Venetico Marina, Italia.

 2. D & D TRENTINO S.R.L.

  Italia

  D & D TRENTINO S.R.L., on Multi-Category, joka toimii toimialalla Vihannekset, etikkaliemessä. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kivettömät oliivit, öljyssä valmistetut säilykkeet, Kivettömät oliivit, maustetut kuivatut tomaatit, sienet öljyssä. Sen sijainti on Rovereto, Italia.

 3. LARS DOOEL

  Pohjois-Makedonia

  LARS DOOEL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Vihannekset, etikkaliemessä. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kurkut, mangoldit. Sen sijainti on Stip, Pohjois-Makedonia.

 4. AGRO-TRANSPOL KAZIMIERZ MALINOWSKI URSZULA MALINOWSKA

  Puola

  AGRO-TRANSPOL KAZIMIERZ MALINOWSKI URSZULA MALINOWSKA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Hedelmäsäilykkeet ja hillot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Hedelmäpohjaiset valmisteet, Vihannekset, etikkaliemessä, Hedelmäpohjaiset valmisteet, Marmeladit ja hillot, Vihannekset, etikkaliemessä. Sen sijainti on Drzewica, Puola.

 5. BORNOVA IMPORT EXPORT LIMITED

  Turkki

  BORNOVA IMPORT EXPORT LIMITED, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Vihannekset, etikkaliemessä. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kurkut, vihannekset viinietikassa. Sen sijainti on Manisa, Turkki.

 6. MG TROMBETTA

  Italia

  MG TROMBETTA, on Vähittäiskauppias, joka toimii toimialalla Vihannekset, etikkaliemessä. Sen sijainti on Macerata Campania, Italia.

 7. YENI SES GIDA AS

  Turkki

  YENI SES GIDA AS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Pippuri. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Vihannekset, etikkaliemessä, hapatetut vihannekset, Vihannekset, etikkaliemessä, Pikkukurkut. Sen sijainti on Manisa, Turkki.

 8. SIDNEJ SH.P.K

  Albania

  SIDNEJ SH.P.K, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Vihannekset, etikkaliemessä. Sen sijainti on Berat, Albania.

 9. BESTFUD TI DOO - BEST FOOD

  Pohjois-Makedonia

  BESTFUD TI DOO - BEST FOOD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Vihannekset, etikkaliemessä. Sen sijainti on Radovis, Pohjois-Makedonia.

 10. CITRES SPA

  Italia

  CITRES SPA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Vihannekset, etikkaliemessä. Sen sijainti on Verona, Italia.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen