• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • vihannekset- etikkaliemessä

Tulokset hakusanalle

Vihannekset- etikkaliemessä - Tuonti ja vienti

 1. OLIO CALVI

  Italia

  Verified by europages badge

  OLIO CALVI, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Oliiviöljy. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kivettömät oliivit, Vihannekset, etikkaliemessä, Maustekastikkeet, Vihannessäilykkeet öljyssä, Kalat, äyriäiset ja etanat, säilötyt, Oliivit, silppurit, extra virgin olive oil, Kivettömät oliivit. Sen sijainti on Imperia, Italia.

 2. AGRAR KO

  Pohjois-Makedonia

  AGRAR KO, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Vihannekset, etikkaliemessä. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla oranssi paprika, vihannessäilykkeet, maustepaprikat. Sen sijainti on Kocani, Pohjois-Makedonia.

 3. KOCAASLAN GIDA IHRACAT LTD. STI.

  Turkki

  KOCAASLAN GIDA IHRACAT LTD. STI., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Vihannekset, etikkaliemessä. Sen sijainti on Balikesir, Turkki.

 4. 2BROTHER4OLIVES

  Egypti

  2BROTHER4OLIVES, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Vihannekset, etikkaliemessä. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla oliivit, käsitellyt, tuotteet, viinietikkaan säilötyt, Purkkiartisokat. Sen sijainti on Alexandria, Egypti.

 5. CALABRIA SCERRA

  Italia

  CALABRIA SCERRA, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Vihannekset, etikkaliemessä. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Viinit, Viinit. Sen sijainti on Guidonia, Italia.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. FRUIT AND VEGETABLE PLANT "KHERSON"

  Ukraina

  FRUIT AND VEGETABLE PLANT "KHERSON", on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Vihannekset, etikkaliemessä. Sen sijainti on Kherson, Ukraina.

 2. WALDIBEN

  Puola

  WALDIBEN, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Vihannekset, etikkaliemessä. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla piparjuuri. Sen sijainti on Zalesiaki, Puola.

 3. GUNEYBAG

  Turkki

  GUNEYBAG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Vihannekset, etikkaliemessä. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla oliivit. Sen sijainti on Adana, Turkki.

 4. CET.MAS SRL

  Italia

  CET.MAS SRL, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Vihannekset, etikkaliemessä. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla pakatut kaprikset, tyypilliset tuotteet, oliivit. Sen sijainti on Venetico, Italia.

 5. CUMA TARIM A.Ş.

  Turkki

  CUMA TARIM A.Ş., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Vihannekset, etikkaliemessä. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla vihannekset viinietikassa, kurkut. Sen sijainti on Izmir, Turkki.

 1. SAMPEX GIDA LTD STI

  Turkki

  SAMPEX GIDA LTD STI, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Vihannekset, etikkaliemessä. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla elintarvikkeet, tukkumyynti. Sen sijainti on Izmir, Turkki.

 2. AHMETOGLU KONSERVE TARIM

  Turkki

  AHMETOGLU KONSERVE TARIM, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Vihannekset, etikkaliemessä. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla päällyste, maustepaprikat. Sen sijainti on Aydin, Turkki.

 1. ULUDAG TURSULARI

  Turkki

  ULUDAG TURSULARI, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Vihannekset, etikkaliemessä. Sen sijainti on Bursa, Turkki.

 2. CALUFI TARTUFI E FUNGHI

  Italia

  CALUFI TARTUFI E FUNGHI, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Vihannekset, etikkaliemessä. Sen sijainti on Castelfiorentino, Italia.

 3. CONSERVAS MARTINEZ GARCIA S.L.

  Espanja

  CONSERVAS MARTINEZ GARCIA S.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Vihannekset, etikkaliemessä. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Vihannekset, säilyke, Vihannekset, säilyke. Sen sijainti on Ceuti, Espanja.

 4. LA CARLA ITALIA SRL

  Italia

  LA CARLA ITALIA SRL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Vihannekset, etikkaliemessä. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Vihannessäilykkeet öljyssä, elintarvikesäilykkeet ja -tiivisteet, artisokat, Vihannessäilykkeet öljyssä, kuivatut tomaatit. Sen sijainti on San Vitaliano, Italia.

 5. CAPERSMED

  Marokko

  CAPERSMED, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Vihannekset, etikkaliemessä. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kaprikset, paprika, maustepaprikat, maustetut oliivit. Sen sijainti on Fès, Marokko.

 6. AGRAR KO

  Pohjois-Makedonia

  AGRAR KO, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Vihannekset, etikkaliemessä. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla punaisten chilipaprikoiden viejä. Sen sijainti on Kochani, Pohjois-Makedonia.

 7. CASEIFICIO E SALUMIFICIO PIERAGNOLI NILO SRL

  Italia

  CASEIFICIO E SALUMIFICIO PIERAGNOLI NILO SRL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Liha ja leikkeleet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Vihannekset, etikkaliemessä, Vihannekset, etikkaliemessä. Sen sijainti on Vaiano, Italia.

 8. STANDER FOOD SRL

  Italia

  STANDER FOOD SRL, joka toimii toimialalla Vihannekset, etikkaliemessä. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Meijerituotteet, lihajalosteet, Meijerituotteet. Sen sijainti on Verona, Italia.

 1. NUOVA AGROINDUSTRIA ALIMENTARE SRLS

  Italia

  NUOVA AGROINDUSTRIA ALIMENTARE SRLS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Vihannekset, etikkaliemessä. Sen sijainti on Cerignola, Italia.

 2. GUSTOPIÙ DI SANTORO L. & C. SNC

  Italia

  GUSTOPIÙ DI SANTORO L. & C. SNC, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Vihannekset, etikkaliemessä. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kuivatut hedelmät, Kaprikset, mausteet, kuivatut tomaatit. Sen sijainti on Venetico Marina, Italia.

 3. LARS DOOEL

  Pohjois-Makedonia

  LARS DOOEL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Vihannekset, etikkaliemessä. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kurkut, mangoldit. Sen sijainti on Stip, Pohjois-Makedonia.

 4. AGRO-TRANSPOL KAZIMIERZ MALINOWSKI URSZULA MALINOWSKA

  Puola

  AGRO-TRANSPOL KAZIMIERZ MALINOWSKI URSZULA MALINOWSKA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Hedelmäsäilykkeet ja hillot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Hedelmäpohjaiset valmisteet, Vihannekset, etikkaliemessä, Hedelmäpohjaiset valmisteet, Marmeladit ja hillot, Vihannekset, etikkaliemessä. Sen sijainti on Drzewica, Puola.

 5. HANGZHOU QIMENTANG VEGETABLE FOOD CO., LTD.

  Kiina

  HANGZHOU QIMENTANG VEGETABLE FOOD CO., LTD., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Vihannekset, etikkaliemessä. Sen sijainti on Xiaoshan District, Hangzhou City, Kiina.

 6. D & D TRENTINO S.R.L.

  Italia

  D & D TRENTINO S.R.L., on Multi-Category, joka toimii toimialalla Vihannekset, etikkaliemessä. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kivettömät oliivit, öljyssä valmistetut säilykkeet, Kivettömät oliivit, maustetut kuivatut tomaatit, sienet öljyssä. Sen sijainti on Rovereto, Italia.

 7. MAXIMA FOOD STUFF

  Intia

  MAXIMA FOOD STUFF, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Vihannekset, etikkaliemessä. Sen sijainti on Ahmedabad, Intia.

 8. WEINESSIG WERKE - FODOF GMBH

  Saksa

  WEINESSIG WERKE - FODOF GMBH, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Dieetti- ja luomuruoat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Pakasteet, Vihannekset, etikkaliemessä, Ruoat, esikypsytetyt ja gourmet-, Gastronomiset erikoisuudet, Pakasteet, Vihannekset, etikkaliemessä, Ruoat, esikypsytetyt ja gourmet-, Gastronomiset erikoisuudet. Sen sijainti on München, Saksa.

 9. SUPPORT G.O.C FOOD PROCESSING EXPORT JSC

  Vietnam

  SUPPORT G.O.C FOOD PROCESSING EXPORT JSC, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Vihannekset, etikkaliemessä. Sen sijainti on Bac Giang, Vietnam.

 10. KONAL D.O.O./S.R.L.

  Slovenia

  KONAL D.O.O./S.R.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Vihannekset, etikkaliemessä. Sen sijainti on Ankaran-Ancarano, Slovenia.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen