• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • vihannessäilykkeet öljyssä

Tulokset hakusanalle

Vihannessäilykkeet öljyssä - Tuonti ja vienti

 1. OLIO CALVI

  Italia

  Verified by europages badge

  OLIO CALVI, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Oliiviöljy. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kivettömät oliivit, Vihannekset, etikkaliemessä, Maustekastikkeet, Vihannessäilykkeet öljyssä, Kalat, äyriäiset ja etanat, säilötyt, Oliivit, silppurit, extra virgin olive oil, Kivettömät oliivit. Sen sijainti on Imperia, Italia.

 2. SOCOMED (SIALA FOOD HOLDING)

  Tunisia

  SOCOMED (SIALA FOOD HOLDING), on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Vihannessäilykkeet öljyssä. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla pakatut paprikat, maustetut kuivatut tomaatit, artisokat öljyssä, oliivit suolavedessä. Sen sijainti on Manouba, Tunisia.

 3. L'ARTIGIANA DEL FUNGO

  Italia

  L'ARTIGIANA DEL FUNGO, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Vihannessäilykkeet öljyssä. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sienet, Sienet, kastikkeet ja höysteet, tryffelisienipatee. Sen sijainti on Sassello, Italia.

 4. AVEIRO MAROC

  Marokko

  AVEIRO MAROC, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Hillot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Vihannessäilykkeet öljyssä, tonnikala olliviöljyssä, Vihannessäilykkeet öljyssä, kalasäilykkeiden valmistus, marinoidut anjovisfileet. Sen sijainti on AGADIR, Marokko.

 5. VEC CHAMP

  Hollanti

  VEC CHAMP, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Vihannessäilykkeet öljyssä. Sen sijainti on Meijel, Hollanti.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. CORADI CONSERVE ITALIA SRLS

  Italia

  CORADI CONSERVE ITALIA SRLS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Vihannessäilykkeet öljyssä. Sen sijainti on Ospitaletto, Brescia, Italia.

 2. OLEIFICIO F.LLI RUATA SPA

  Italia

  OLEIFICIO F.LLI RUATA SPA, joka toimii toimialalla Vihannessäilykkeet öljyssä. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Öljyt ja rasvat, ravinto-, Oliivin puristemassaöljyt, ekstraneitsytoliiviöljy, Öljyt ja rasvat, ravinto-, oliiviöljy. Sen sijainti on Baldissero D'Alba (Cn), Italia.

 3. AZIENDA AGRICOLA ANNESE

  Italia

  AZIENDA AGRICOLA ANNESE, on Vähittäiskauppias, joka toimii toimialalla Vihannessäilykkeet öljyssä. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla öljyssä valmistetut säilykkeet, ekstraneitsytoliiviöljy. Sen sijainti on Monopoli, Italia.

 4. CONSERVAS JUKER,S.L.

  Espanja

  CONSERVAS JUKER,S.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Vihannessäilykkeet öljyssä. Sen sijainti on Pradejon La Rioja, Espanja.

 5. SARDES GIDA SANAYI VE TARIM URUNLERI TICARET ITHALAT IHR LTD STI

  Turkki

  SARDES GIDA SANAYI VE TARIM URUNLERI TICARET ITHALAT IHR LTD STI, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Vihannessäilykkeet öljyssä. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kuivatut tomaatit, kuivatut tomaatit oliiviöljyssä. Sen sijainti on Manisa, Turkki.

 1. S.A.VI. SOCIETÀ AGRCIOLA SRL

  Italia

  S.A.VI. SOCIETÀ AGRCIOLA SRL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Vihannessäilykkeet öljyssä. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla sienet öljyssä, vihannespohjaiset kastikkeet. Sen sijainti on Vigevano, Italia.

 2. LARCIMBOLDO

  Italia

  LARCIMBOLDO, joka toimii toimialalla Vihannessäilykkeet öljyssä. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla vihannekset öljyssä. Sen sijainti on Prato (po), Italia.

 1. LA REINESE S.R.L.

  Italia

  LA REINESE S.R.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Vihannessäilykkeet öljyssä. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla öljyssä valmistetut säilykkeet. Sen sijainti on Reino, Italia.

 2. AKRANI MOGADOR

  Marokko

  AKRANI MOGADOR, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Vihannessäilykkeet öljyssä. Sen sijainti on Essaouira, Marokko.

 3. ESHIP GINSENG CO.,LTD

  Vietnam

  ESHIP GINSENG CO.,LTD, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Vihannessäilykkeet öljyssä. Sen sijainti on Ha Noi, Vietnam.

 4. LAPERICANA DE MURO COOP. VAL.

  Espanja

  LAPERICANA DE MURO COOP. VAL., joka toimii toimialalla Vihannessäilykkeet öljyssä. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla skilled craftsman. Sen sijainti on Muro Del Alcoy, Espanja.

 5. LA CONTEA CONSERVE

  Italia

  LA CONTEA CONSERVE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Vihannessäilykkeet öljyssä. Sen sijainti on Modica, Italia.

 6. CONSERVAS SAURA, S.L

  Espanja

  CONSERVAS SAURA, S.L, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Vihannessäilykkeet öljyssä. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla vihannessäilykkeet. Sen sijainti on Almoradí, Espanja.

 7. CAOXIAN ZISHAN XINDE CANNED FOOD CO.,LTD

  Kiina

  CAOXIAN ZISHAN XINDE CANNED FOOD CO.,LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Vihannessäilykkeet öljyssä. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla ruoka- ja vihannessäilykkeet, säilykehedelmät. Sen sijainti on Development Zone, Kiina.

 8. LATO AS

  Pohjois-Makedonia

  LATO AS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Vihannessäilykkeet öljyssä. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla maustepaprikat. Sen sijainti on Gorni Podlog, Kocani, Pohjois-Makedonia.

 1. ALU MIXER SRL

  Italia

  ALU MIXER SRL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kukat ja kasvit, kasvihuone. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Istutusvälineet, Vihannessäilykkeet öljyssä, Istutusvälineet, Vihannessäilykkeet öljyssä, sienet, tukkumyynti. Sen sijainti on Aaaaaaaaaaaaaaa, Italia.

 2. LE TRE TERRE DI SICILIA

  Italia

  LE TRE TERRE DI SICILIA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Vihannessäilykkeet öljyssä. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla säilyke. Sen sijainti on Moio Alcantara, Italia.

 3. LA SERRA S.A.S.

  Italia

  LA SERRA S.A.S., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Vihannessäilykkeet öljyssä. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla säilykkeet öljyssä, elintarvikkeet, säilykkeet. Sen sijainti on Crotone, Italia.

 4. HANGZHOU YOZEN IMPORT AND EXPORT CO., LTD

  Kiina

  HANGZHOU YOZEN IMPORT AND EXPORT CO., LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Vihannessäilykkeet öljyssä. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla ruoka- ja vihannessäilykkeet. Sen sijainti on Hangzhou, Kiina.

 5. GRECO ALIMENTARE - CONSERVE ALIMENTARI DAL 1950

  Italia

  Verified by europages badge

  We own over 300 hectares of land and we plant and process all types of vegetables. We process millions of artichokes every year, making it our leading product but we also process tomatoes, aubergines, courgettes, peppers and onions. The conserves can be with or without oil and be packed in: cartons, 1 kg and 3 kg tins and larger cans according to our client's requirements. The company benefits from the professionalism of over 200 workers and from the most advanced technologies in the food preservation industry. This allows us in a few steps to directly process the vegetables while just fresh and always a few hours from picking. We have been granted the most important quality certifications in the food industry including BRC food, ISO 9001: 2008 and the ICEA certificate for organic farming. In the last few years we have been production the Torre Guaceto Fiaschetto tomato puree thanks to the liaison with Slow Food.

 6. MEDITERRANEA BELFIORE SRL

  Italia

  MEDITERRANEA BELFIORE SRL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Vihannekset, säilyke. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Säilykkeet, vihannessäilykkeet, kastikkeet ja höysteet, Säilykkeet, säilykkeet öljyssä. Sen sijainti on Cecina, Italia.

 7. ARTIGIANA DEL FUNGO

  Italia

  ARTIGIANA DEL FUNGO, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Vihannekset, säilyke. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla tuoreet herkkutatit öljyssä, pakatut sienet, vihannessäilykkeet, tryffelisienipatee. Sen sijainti on Sassello, Italia.