• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • vihreän jäteluettelon jätteiden kierrätys

Tulokset hakusanalle

Vihreän jäteluettelon jätteiden kierrätys - Tuonti ja vienti

 1. CVB ECOLOGISTICS

  Belgia

  CVB ECOLOGISTICS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ympäristö - palvelut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kierrätys ja talteenotto - sekalaiset materiaalit, Kierrätys - koneet ja laitteistot, Vihreän jäteluettelon jätteiden kierrätys, Jätteiden käsittely ja kierrätys, Kierrätys ja talteenotto - sekalaiset materiaalit, Kierrätys - koneet ja laitteistot, Vihreän jäteluettelon jätteiden kierrätys, Jätteiden käsittely ja kierrätys. Sen sijainti on Tilburg, Belgia.

 2. IBOGEM

  Belgia

  IBOGEM, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kierrätys ja talteenotto - sekalaiset materiaalit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ympäristö - palvelut, Vihreän jäteluettelon jätteiden kierrätys, Ympäristö - palvelut, Vihreän jäteluettelon jätteiden kierrätys, jätteiden kierrätys, jätteiden keräys ja kierrätys. Sen sijainti on Beveren, Belgia.

 3. DINGLES WASTE REMOVALS

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  DINGLES WASTE REMOVALS, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Vihreän jäteluettelon jätteiden kierrätys. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla puutarhojen puhdistuspalvelut, jätteiden poisto. Sen sijainti on Blackburn, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 4. GREEN WASTE CLEARANCE

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  GREEN WASTE CLEARANCE, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Vihreän jäteluettelon jätteiden kierrätys. Sen sijainti on London, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 5. VAN IERSEL COMPOST

  Hollanti

  VAN IERSEL COMPOST, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Vihreän jäteluettelon jätteiden kierrätys. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla komposti. Sen sijainti on Biezenmortel, Hollanti.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. HYGEA

  Belgia

  HYGEA, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Jätteenkäsittely ja -kierrätys - koneet ja laitteistot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Jätteenkäsittely - koneet ja järjestelmät, Jätteiden käsittely ja kierrätys, Vihreän jäteluettelon jätteiden kierrätys, Jätteenkäsittely - koneet ja järjestelmät, jätteiden kierrätysneuvonta, Jätteiden käsittely ja kierrätys, Vihreän jäteluettelon jätteiden kierrätys. Sen sijainti on Havré, Belgia.

 2. BRALEY

  Ranska

  BRALEY, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Perävaunut ja kippilavat, teollisuuden. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Teollisuusajoneuvojen lavat, Vihreän jäteluettelon jätteiden kierrätys, Teollisuusajoneuvojen lavat, jätteidenkäsittelylaitokset ja -laitteet, Vihreän jäteluettelon jätteiden kierrätys. Sen sijainti on Bozouls, Ranska.

 3. ECO-SYSTEM

  Italia

  ECO-SYSTEM, on Asiamies/ Edustaja, joka toimii toimialalla Vihreän jäteluettelon jätteiden kierrätys. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Biomassan tuotanto, jätteiden keräys- ja kierrätyslaitokset, Biomassan tuotanto, jätekoneet, lietteen ja lantaveden biologisten kaasujen talteenottolaitokset. Sen sijainti on Vinci, Italia.

 4. FELTWOOD ECOMATERIALES

  Espanja

  FELTWOOD ECOMATERIALES, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Vihreän jäteluettelon jätteiden kierrätys. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kasviperäisten jätteiden käsittely. Sen sijainti on Zaragoza, Espanja.

 5. FLYNSPIRE - APROVECHAMIENTO DE RESIDUOS ORGÁNICOS

  Espanja

  FLYNSPIRE - APROVECHAMIENTO DE RESIDUOS ORGÁNICOS, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Vihreän jäteluettelon jätteiden kierrätys. Sen sijainti on Valencia, Espanja.

 1. OPSIS KOMPOST SISTEMLERI VE ÇEVRE TEKNOLOJILERI

  Turkki

  OPSIS KOMPOST SISTEMLERI VE ÇEVRE TEKNOLOJILERI, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Vihreän jäteluettelon jätteiden kierrätys. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla lietteen kompostointilaitokset, tukkienhalkaisukoneet pylväiden valmistusta varten, Kuljettimet, kuljetinlaitteet. Sen sijainti on Antalya, Turkki.

 2. TRANSCOMA

  Belgia

  TRANSCOMA, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Jätteiden varastointi ja keräys, laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Jätteiden käsittely ja kierrätys, Vihreän jäteluettelon jätteiden kierrätys, Jätteiden käsittely ja kierrätys, jätesäiliöt, konttikuljetukset, Vihreän jäteluettelon jätteiden kierrätys. Sen sijainti on Genk, Belgia.

 1. A&S ENERGIE

  Belgia

  A&S ENERGIE, joka toimii toimialalla Kierrätys ja talteenotto - sekalaiset materiaalit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Jätteiden käsittely ja kierrätys, Vihreän jäteluettelon jätteiden kierrätys, Jätteiden käsittely ja kierrätys, Vihreän jäteluettelon jätteiden kierrätys. Sen sijainti on Oostrozebeke, Belgia.

 2. VAN RAEMDONCK GROENRECYCLING

  Belgia

  VAN RAEMDONCK GROENRECYCLING, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Jätteenkäsittely ja -kierrätys - koneet ja laitteistot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Vihreän jäteluettelon jätteiden kierrätys, biomassa, Vihreän jäteluettelon jätteiden kierrätys. Sen sijainti on Haasdonk, Belgia.

 3. SOIL - CONCEPT

  Luxemburg

  SOIL - CONCEPT, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Jätteiden käsittely ja kierrätys. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Vihreän jäteluettelon jätteiden kierrätys, Teollisuusjätteen käsittely, Vihreän jäteluettelon jätteiden kierrätys, Teollisuusjätteen käsittely. Sen sijainti on Diekirch, Luxemburg.

 4. HECTOR VAN MOER & ZONEN

  Belgia

  HECTOR VAN MOER & ZONEN, joka toimii toimialalla Kierrätys ja talteenotto - sekalaiset materiaalit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Vihreän jäteluettelon jätteiden kierrätys, Jätteiden käsittely ja kierrätys, Vihreän jäteluettelon jätteiden kierrätys, Jätteiden käsittely ja kierrätys. Sen sijainti on Melsele, Belgia.

 5. BIOMASS CENTER

  Belgia

  BIOMASS CENTER, joka toimii toimialalla Kierrätys ja talteenotto - sekalaiset materiaalit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Biomassan tuotanto, Vihreän jäteluettelon jätteiden kierrätys, Biomassan tuotanto, Vihreän jäteluettelon jätteiden kierrätys. Sen sijainti on Ieper, Belgia.

 6. TRAPEROS RECICLA

  Espanja

  TRAPEROS RECICLA, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Vihreän jäteluettelon jätteiden kierrätys. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla siivous, satelliittivastaanotinlaitteistot, jätteidenkuljetusajoneuvot ja jätesäiliöiden käsittely. Sen sijainti on Murcia, Espanja.

 7. HOUTRECYCLAGE VANDENDRIESSCHE

  Belgia

  HOUTRECYCLAGE VANDENDRIESSCHE, joka toimii toimialalla Vihreän jäteluettelon jätteiden kierrätys. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Jätekuljetukset, Jätekuljetukset, puun kierrätys. Sen sijainti on Westrozebeke, Belgia.

 8. AMACRO

  Belgia

  AMACRO, joka toimii toimialalla Kierrätys ja talteenotto - sekalaiset materiaalit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Vihreän jäteluettelon jätteiden kierrätys, Vihreän jäteluettelon jätteiden kierrätys, konttipalvelu. Sen sijainti on Huizingen, Belgia.

 1. SAMAGRO

  Belgia

  SAMAGRO, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Vihreän jäteluettelon jätteiden kierrätys. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Orgaanisten jätemassojen käsittelyt, biohajoavat jätteet. Sen sijainti on Mechelen, Belgia.

 2. VANDEWIELE RECYCLING

  Belgia

  VANDEWIELE RECYCLING, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kierrätys ja talteenotto - sekalaiset materiaalit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Vihreän jäteluettelon jätteiden kierrätys, puun kierrätys, Vihreän jäteluettelon jätteiden kierrätys. Sen sijainti on Glstel, Belgia.

 3. AERTS JAN CONTAINERDIENST

  Belgia

  AERTS JAN CONTAINERDIENST, joka toimii toimialalla Kierrätys ja talteenotto - sekalaiset materiaalit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Vihreän jäteluettelon jätteiden kierrätys, Vihreän jäteluettelon jätteiden kierrätys, konttipalvelu. Sen sijainti on Wommelgem, Belgia.

 4. WESTCOMPOST

  Belgia

  WESTCOMPOST, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Vihreän jäteluettelon jätteiden kierrätys. Sen sijainti on Ieper, Belgia.

 5. DAGENHAM WASTE REMOVAL

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  DAGENHAM WASTE REMOVAL, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Vihreän jäteluettelon jätteiden kierrätys. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla inertit jätteet. Sen sijainti on Dagenham, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 6. ACTION SOCIALE INTERNATIONALE(A.S.I-ONG)

  Gabon

  ACTION SOCIALE INTERNATIONALE(A.S.I-ONG), on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Vihreän jäteluettelon jätteiden kierrätys. Sen sijainti on Libreville, Gabon.

 7. BRYSON RECYCLING

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  BRYSON RECYCLING, joka toimii toimialalla Vihreän jäteluettelon jätteiden kierrätys. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Jätevesien kierrätys, Jätevesien kierrätys. Sen sijainti on Newtownabbey, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 8. CHOLLERFORD GARAGE LTD

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  CHOLLERFORD GARAGE LTD, joka toimii toimialalla Vihreän jäteluettelon jätteiden kierrätys. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Jätevesien kierrätys, Jätevesien kierrätys. Sen sijainti on Hexham, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 9. CLINICAL WASTE SOLUTIONS LTD

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  CLINICAL WASTE SOLUTIONS LTD, joka toimii toimialalla Vihreän jäteluettelon jätteiden kierrätys. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Jätevesien kierrätys, Jätevesien kierrätys. Sen sijainti on Christchurch, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 10. SWR LTD

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  SWR LTD, joka toimii toimialalla Vihreän jäteluettelon jätteiden kierrätys. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Jätevesien kierrätys, Jätevesien kierrätys. Sen sijainti on Peterborough, Yhdistynyt Kuningaskunta.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen