• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • viininvalmistus - koneet- välineet ja laitteet

Tulokset hakusanalle

Viininvalmistus - koneet- välineet ja laitteet - Tuonti ja vienti

 1. BUCHER VASLIN

  Ranska

  BUCHER VASLIN, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Viininvalmistus - koneet, välineet ja laitteet. Sen sijainti on Chalonnes Sur Loire, Ranska.

 2. JM INOX TECHNOLOGIE

  Ranska

  JM INOX TECHNOLOGIE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Viininvalmistus - koneet, välineet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla laserleikkaus, Sylinterimäiset ja parallelepipedisäiliöt, olutpanimokoneet ja -laitteet, hedelmämehujen pastörointilaitteet. Sen sijainti on Prades Le Lez, Ranska.

 3. BARED SRL

  Italia

  BARED SRL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Viininvalmistus - koneet, välineet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Enologia - koneet ja laitteet, Hanajuomavarusteet ja -laitteet, Enologia - koneet ja laitteet, viininvalmistuskoneet, tukkumyynti, Hanajuomavarusteet ja -laitteet. Sen sijainti on Codognè, Italia.

 4. CADALPE SRL

  Italia

  CADALPE SRL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Viininvalmistus - koneet, välineet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Viininkäymissäiliöt, olutpanimokoneet ja -laitteet, tislauskolonnit, konsentrointitarvikkeet, Viininkäymissäiliöt. Sen sijainti on Vazzola, Italia.

 5. C.E.M. S.R.L.

  Italia

  C.E.M. S.R.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Enologia - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Viininvalmistus - koneet, välineet ja laitteet, Pullotus ja täyttö - koneet ja laitteet, Viininvalmistus - koneet, välineet ja laitteet, viiniteollisuuden koneet ja laitteet, Pullotus ja täyttö - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Milano, Italia.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. THEMAS

  Ranska

  THEMAS, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Viininvalmistus - koneet, välineet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla amforaruukut. Sen sijainti on Pernes Les Fontaines, Ranska.

 2. GIMAR S.R.L.

  Italia

  GIMAR S.R.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Sammiot, metallia. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Säiliöt, metalliset, Viininvalmistus - koneet, välineet ja laitteet, Säiliöt, metalliset, viinin käymisastiat, Viininvalmistus - koneet, välineet ja laitteet, varastointisäiliöt. Sen sijainti on Occimiano, Italia.

 3. TNP

  Ukraina

  TNP, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Viininvalmistus - koneet, välineet ja laitteet. Sen sijainti on Odessa, Ukraina.

 4. RTB SRL

  Italia

  RTB SRL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Viininvalmistus - koneet, välineet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Enologia - koneet ja laitteet, Enologia - koneet ja laitteet, ristivirtaussuodatus, lisäaineet viininvalmistusta varten, viininvalmistuksen tuotteet. Sen sijainti on Gallo D'alba, Italia.

 5. PULEO S.R.L.

  Italia

  PULEO S.R.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Viininvalmistus - koneet, välineet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Enologia - koneet ja laitteet, Enologia - koneet ja laitteet, viiniteollisuuden murskaimet, viininvalmistuskoneet. Sen sijainti on Marsala, Italia.

 1. AMOS INDUSTRIE

  Ranska

  AMOS INDUSTRIE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Viinirypäleen kasvatus, koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Viininvalmistus - koneet, välineet ja laitteet, koneet elintarvikkeiden tuotantoon, viinisammio, Viininvalmistus - koneet, välineet ja laitteet. Sen sijainti on Beaune, Ranska.

 2. TMCI PADOVAN SPA

  Italia

  TMCI PADOVAN SPA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ruoan purkitus ja säilöntä - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Viininvalmistus - koneet, välineet ja laitteet, Virvoitusjuomateollisuus - koneet ja laitteet, hedelmämehujen pastörointilaitteet, nestesuodattimet, Viininvalmistus - koneet, välineet ja laitteet, Virvoitusjuomateollisuus - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Vittorio Veneto, Italia.

 1. PMH VINICOLE

  Ranska

  PMH VINICOLE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Viininvalmistus - koneet, välineet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla keilapumput, viiniteollisuuden pumput. Sen sijainti on Montanay, Ranska.

 2. CAZAUX ROTORFLEX

  Ranska

  CAZAUX ROTORFLEX, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Viininvalmistus - koneet, välineet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla pummpujen valmistus, mäntäpumput. Sen sijainti on Montussan, Ranska.

 3. PE DIONIS

  Ukraina

  PE DIONIS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Viininvalmistus - koneet, välineet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla cabernet-merlot. Sen sijainti on Odessa, Ukraina.

 4. ARTENA S.R.L.

  Italia

  ARTENA S.R.L., on Jakelija, joka toimii toimialalla Viininvalmistus - koneet, välineet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla viinitynnyrit, viininvalmistustuotteet, viinien tanniinit. Sen sijainti on Gemonio, Italia.

 5. NEXO WINES, S.L.

  Espanja

  NEXO WINES, S.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Viinit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Viininvalmistus - koneet, välineet ja laitteet, tilausmerkit, viinikellari, Viininvalmistus - koneet, välineet ja laitteet, Yksityinen tavaramerkki. Sen sijainti on Requena, Espanja.

 6. VINOROB

  Ukraina

  VINOROB, on Vähittäiskauppias, joka toimii toimialalla Viininvalmistus - koneet, välineet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla viinikellari, viiniteollisuuden puristimet. Sen sijainti on Uzhgorod, Ukraina.

 7. CFA

  Turkki

  CFA, on Asiamies/ Edustaja, joka toimii toimialalla Viinit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Viininvalmistus - koneet, välineet ja laitteet, täyttö, viini lihan kanssa, viinibaari, viininmaistajaiset, Viininvalmistus - koneet, välineet ja laitteet. Sen sijainti on Denizli, Turkki.

 8. COCCINELLAWINE

  Turkki

  COCCINELLAWINE, on Multi-Category, joka toimii toimialalla Viininvalmistus - koneet, välineet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla alkoholipitoiset viinit. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 1. DANANIKA LTD

  Bulgaria

  DANANIKA LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Viininvalmistus - koneet, välineet ja laitteet. Sen sijainti on Zlataritsa, Bulgaria.

 2. SCA VIGNERONS REUNIS DE MONSEGUR

  Ranska

  SCA VIGNERONS REUNIS DE MONSEGUR, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Viinit - Ranska. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Viinit - Bordeaux, Viininvalmistus - koneet, välineet ja laitteet, Viinit - Bordeaux, Viininvalmistus - koneet, välineet ja laitteet. Sen sijainti on Le Puy, Ranska.

 3. SANLAUREN WINERY

  Kiina

  SANLAUREN WINERY, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Viininvalmistus - koneet, välineet ja laitteet. Sen sijainti on guangzhouq, Kiina.

 4. LES VIGNERONS DE LA SAINTE BAUME

  Ranska

  LES VIGNERONS DE LA SAINTE BAUME, joka toimii toimialalla Viinit, samppanjamenetelmä. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Viininkäymissäiliöt, Viininvalmistus - koneet, välineet ja laitteet, Viininkäymissäiliöt, Viininvalmistus - koneet, välineet ja laitteet. Sen sijainti on Rougiers, Ranska.

 5. SPAGNI

  Italia

  SPAGNI, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Virvoitusjuomateollisuus - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Viininkäymissäiliöt, Viininvalmistus - koneet, välineet ja laitteet, Viininkäymissäiliöt, Viininvalmistus - koneet, välineet ja laitteet. Sen sijainti on Scandiano, Italia.

 6. LAVEGGI FRATELLI S.N.C.

  Italia

  LAVEGGI FRATELLI S.N.C., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Virvoitusjuomateollisuus - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Viininkäymissäiliöt, Viininvalmistus - koneet, välineet ja laitteet, Viininkäymissäiliöt, Viininvalmistus - koneet, välineet ja laitteet. Sen sijainti on Bomporto, Italia.

 7. OMETTO S.R.L.

  Italia

  OMETTO S.R.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Virvoitusjuomateollisuus - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Viininkäymissäiliöt, Viininvalmistus - koneet, välineet ja laitteet, Viininkäymissäiliöt, Viininvalmistus - koneet, välineet ja laitteet. Sen sijainti on Ponte San Nicolo', Italia.

 8. NORTAN S.R.L.

  Italia

  NORTAN S.R.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Virvoitusjuomateollisuus - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Viininkäymissäiliöt, Viininvalmistus - koneet, välineet ja laitteet, Viininkäymissäiliöt, Viininvalmistus - koneet, välineet ja laitteet. Sen sijainti on Veronella, Italia.

 9. SARL DIOGENE TISSIER & FILS

  Ranska

  SARL DIOGENE TISSIER & FILS, joka toimii toimialalla Viinit, samppanjamenetelmä. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Viininkäymissäiliöt, Viininvalmistus - koneet, välineet ja laitteet, Viininkäymissäiliöt, Viininvalmistus - koneet, välineet ja laitteet. Sen sijainti on Chavot Courcourt, Ranska.

 10. FERRARI GROUP S.R.L.

  Italia

  FERRARI GROUP S.R.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Virvoitusjuomateollisuus - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Viininkäymissäiliöt, Viininvalmistus - koneet, välineet ja laitteet, Viininkäymissäiliöt, Viininvalmistus - koneet, välineet ja laitteet. Sen sijainti on Montechiarugolo, Italia.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen
Suodattimet

Tulokset hakusanalle

Viininvalmistus - koneet- välineet ja laitteet - Tuonti ja vienti

Tulosten määrä

1 453 Yritykset