• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • viininviljelyjärjestelmät ja -laitteet

Tulokset hakusanalle

Viininviljelyjärjestelmät ja -laitteet - Tuonti ja vienti

 1. SA SCDC

  Ranska

  SA SCDC, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Viininviljelyjärjestelmät ja -laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Viinirypäleen kasvatus, koneet ja laitteet, Metsänviljely- ja -hoitokoneet ja -laitteet, Viinirypäleen kasvatus, koneet ja laitteet, viininviljelytarvikkeet, Metsänviljely- ja -hoitokoneet ja -laitteet, Altaiden valmistus. Sen sijainti on Orbais l'Abbaye, Ranska.

 2. SANGOI GREEN SRL

  Italia

  SANGOI GREEN SRL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Viininviljelyjärjestelmät ja -laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla viiniviljelyspaalut. Sen sijainti on Collalto Di Tarcento, Italia.

 3. BRÜCHER KELLEREITECHNIK UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT)

  Saksa

  BRÜCHER KELLEREITECHNIK UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT), on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Viininviljelyjärjestelmät ja -laitteet. Sen sijainti on Radevormwald, Saksa.

 4. EMRICH EDELSTAHLBAU GMBH U. CO. KG

  Saksa

  EMRICH EDELSTAHLBAU GMBH U. CO. KG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Viininviljelyjärjestelmät ja -laitteet. Sen sijainti on Polch, Saksa.

 5. PROFESSIONAL JMF MUSIC

  Tsekin tasavalta

  PROFESSIONAL JMF MUSIC, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Taide- ja musiikkikeskukset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tapahtumamarkkinointi, Messut ja näyttelyt - osastokalusteet, Viininviljelyjärjestelmät ja -laitteet, Juhlat ja kutsut - esineet ja koristeet, Tapahtumamarkkinointi, Messut ja näyttelyt - osastokalusteet, Viininviljelyjärjestelmät ja -laitteet, Juhlat ja kutsut - esineet ja koristeet. Sen sijainti on Praha 5, Tsekin tasavalta.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. STRAZZARI SRL

  Italia

  STRAZZARI SRL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Viininviljelyjärjestelmät ja -laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla viininvalmistuskoneet, viinisammio, maatalousperävaunut. Sen sijainti on Osteria Grande, Italia.

 2. AGRONOVA

  Belgia

  AGRONOVA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Viininviljelyjärjestelmät ja -laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla maataloustraktorit, maatalouslaitteet, kiinnitettävät maatalouskoneet, maataloukoneiden osat. Sen sijainti on Havelange, Belgia.

 3. G. WEIN GMBH & CO.KG

  Saksa

  G. WEIN GMBH & CO.KG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Viininviljelyjärjestelmät ja -laitteet. Sen sijainti on Bönnigheim, Saksa.

 4. VIGNA TECH S.R.L.S

  Italia

  VIGNA TECH S.R.L.S, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Maatalousjärjestelmät ja -laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Paalut, metallia, Viininviljelyjärjestelmät ja -laitteet, Paalut, metallia, Viininviljelyjärjestelmät ja -laitteet. Sen sijainti on Canelli, Italia.

 5. BI.VI. IRRORAZIONE SNC

  Italia

  BI.VI. IRRORAZIONE SNC, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Maatalousjärjestelmät ja -laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Viininviljelyjärjestelmät ja -laitteet, Viininviljelyjärjestelmät ja -laitteet, kasvinsuojelukäsittelyt. Sen sijainti on Preganziol, Italia.

 1. DRUECK GMBH & CO KG

  Saksa

  DRUECK GMBH & CO KG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Viininviljelyjärjestelmät ja -laitteet. Sen sijainti on Niederahr, Saksa.

 2. DI.V.I.N

  Ranska

  DI.V.I.N, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Maatalousjärjestelmät ja -laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Viininviljelyjärjestelmät ja -laitteet, Viininviljelyjärjestelmät ja -laitteet. Sen sijainti on Eysnes, Ranska.

 1. BLANCHE CONSULTING

  Saksa

  BLANCHE CONSULTING, on Jakelija, joka toimii toimialalla Malmit, rautapitoiset ja ei-rautapitoiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Metallilangat ja kaapelit rautametallia, Maatalousjärjestelmät ja -laitteet, Viininviljelyjärjestelmät ja -laitteet, Maa- ja metsätalouskoneet ja -laitteet, Metallilangat ja kaapelit rautametallia, Maatalousjärjestelmät ja -laitteet, Viininviljelyjärjestelmät ja -laitteet, Maa- ja metsätalouskoneet ja -laitteet. Sen sijainti on Limburg, Saksa.

 2. PETER ACKERMANN OENOTECH GMBH

  Saksa

  PETER ACKERMANN OENOTECH GMBH, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Maatalousjärjestelmät ja -laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Viininviljelyjärjestelmät ja -laitteet, Maa- ja metsätalouskoneet ja -laitteet, Viinirypäleen kasvatus, koneet ja laitteet, Lihat, lihakaupat ja einesmyymälät - koneet ja laitteet, Viininviljelyjärjestelmät ja -laitteet, Maa- ja metsätalouskoneet ja -laitteet, Viinirypäleen kasvatus, koneet ja laitteet, Lihat, lihakaupat ja einesmyymälät - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Zeltingen-Rachtig, Saksa.

 3. OESTREICH GMBH

  Saksa

  OESTREICH GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Viininviljelyjärjestelmät ja -laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kemia, epäorgaaninen - raaka-aineet ja johdannaiset, Biotekniikka, Farmasia - perus- ja aputuotteet, Farmasiatuotteet, Kemia, epäorgaaninen - raaka-aineet ja johdannaiset, Biotekniikka, Farmasia - perus- ja aputuotteet, Farmasiatuotteet. Sen sijainti on Bensheim, Saksa.

 4. OENORIEFLIN E.K.

  Saksa

  OENORIEFLIN E.K., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Maatalousjärjestelmät ja -laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Viininviljelyjärjestelmät ja -laitteet, Maa- ja metsätalouskoneet ja -laitteet, Viinirypäleen kasvatus, koneet ja laitteet, Lihat, lihakaupat ja einesmyymälät - koneet ja laitteet, Viininviljelyjärjestelmät ja -laitteet, Maa- ja metsätalouskoneet ja -laitteet, Viinirypäleen kasvatus, koneet ja laitteet, Lihat, lihakaupat ja einesmyymälät - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Vogtsburg, Saksa.

 5. FERDINAND PRÜCKLER

  Itävalta

  FERDINAND PRÜCKLER, on Jakelija, joka toimii toimialalla Maatalousjärjestelmät ja -laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Viininviljelyjärjestelmät ja -laitteet, Maa- ja metsätalouskoneet ja -laitteet, Viinirypäleen kasvatus, koneet ja laitteet, Leipomo- ja konditoriateollisuus - koneet ja laitteet, Viininviljelyjärjestelmät ja -laitteet, Maa- ja metsätalouskoneet ja -laitteet, Viinirypäleen kasvatus, koneet ja laitteet, Leipomo- ja konditoriateollisuus - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Langenlois, Itävalta.

 6. OENO-PÔLE SÀRL

  Sveitsi

  OENO-PÔLE SÀRL, on Jakelija, joka toimii toimialalla Viininviljelyjärjestelmät ja -laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Viinirypäleen kasvatus, koneet ja laitteet, Leipomo- ja konditoriateollisuus - koneet ja laitteet, Lihat, lihakaupat ja einesmyymälät - koneet ja laitteet, Meijerit - koneet ja laitteet, Viinirypäleen kasvatus, koneet ja laitteet, Leipomo- ja konditoriateollisuus - koneet ja laitteet, Lihat, lihakaupat ja einesmyymälät - koneet ja laitteet, Meijerit - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Bursins, Sveitsi.

 7. TECNOVI

  Saksa

  TECNOVI, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Viljakasvit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Rehut eläintenkasvatukseen, Maatalousjärjestelmät ja -laitteet, Viininviljelyjärjestelmät ja -laitteet, Maa- ja metsätalouskoneet ja -laitteet, Rehut eläintenkasvatukseen, Maatalousjärjestelmät ja -laitteet, Viininviljelyjärjestelmät ja -laitteet, Maa- ja metsätalouskoneet ja -laitteet. Sen sijainti on Wiesbaden, Saksa.

 8. NIKEMA FRANK NIESEN

  Saksa

  NIKEMA FRANK NIESEN, on Jakelija, joka toimii toimialalla Maatalousjärjestelmät ja -laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Viininviljelyjärjestelmät ja -laitteet, Maa- ja metsätalouskoneet ja -laitteet, Viinirypäleen kasvatus, koneet ja laitteet, Meijerit - koneet ja laitteet, Viininviljelyjärjestelmät ja -laitteet, Maa- ja metsätalouskoneet ja -laitteet, Viinirypäleen kasvatus, koneet ja laitteet, Meijerit - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Platten, Saksa.

 1. SOCIETE CIVILE D EXPLOITATION DU CHATEAU BEAUMONT SCA

  Ranska

  SOCIETE CIVILE D EXPLOITATION DU CHATEAU BEAUMONT SCA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Viinit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Viinit - Ranska, Viinit - Bordeaux, Viininviljelyjärjestelmät ja -laitteet, viininviljely, Viinit - Ranska, Viinit - Bordeaux, Viininviljelyjärjestelmät ja -laitteet. Sen sijainti on Cussac-Fort-Médoc, Ranska.

 2. EVERINTEC GMBH

  Saksa

  EVERINTEC GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Viininviljelyjärjestelmät ja -laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Viinirypäleen kasvatus, koneet ja laitteet, Kemia, epäorgaaninen - raaka-aineet ja johdannaiset, Kemia, orgaaninen - raaka-aineet ja johdannaiset, Farmasiatuotteet, Viinirypäleen kasvatus, koneet ja laitteet, Kemia, epäorgaaninen - raaka-aineet ja johdannaiset, Kemia, orgaaninen - raaka-aineet ja johdannaiset, Farmasiatuotteet. Sen sijainti on Wiesbaden, Saksa.

 3. MOWEIN GMBH

  Saksa

  MOWEIN GMBH, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Viljakasvit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Rehut eläintenkasvatukseen, Viininviljelyjärjestelmät ja -laitteet, Viinirypäleen kasvatus, koneet ja laitteet, Virvoitusjuomateollisuus - koneet ja laitteet, Rehut eläintenkasvatukseen, Viininviljelyjärjestelmät ja -laitteet, Viinirypäleen kasvatus, koneet ja laitteet, Virvoitusjuomateollisuus - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Pellingen, Saksa.

 4. ZEHETNER GES.MBH

  Itävalta

  ZEHETNER GES.MBH, on Jakelija, joka toimii toimialalla Viinit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Samppanja ja kuohuviinit, Viininviljelyjärjestelmät ja -laitteet, Maa- ja metsätalouskoneet ja -laitteet, Viinirypäleen kasvatus, koneet ja laitteet, Samppanja ja kuohuviinit, Viininviljelyjärjestelmät ja -laitteet, Maa- ja metsätalouskoneet ja -laitteet, Viinirypäleen kasvatus, koneet ja laitteet. Sen sijainti on Hollabrunn, Itävalta.

 5. DIETER HÖHNLE KELLEREIMASCHINEN

  Saksa

  DIETER HÖHNLE KELLEREIMASCHINEN, on Jakelija, joka toimii toimialalla Viininviljelyjärjestelmät ja -laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Maa- ja metsätalouskoneet ja -laitteet, Viinirypäleen kasvatus, koneet ja laitteet, Leipomo- ja konditoriateollisuus - koneet ja laitteet, Ruoan purkitus ja säilöntä - koneet ja laitteet, Maa- ja metsätalouskoneet ja -laitteet, Viinirypäleen kasvatus, koneet ja laitteet, Leipomo- ja konditoriateollisuus - koneet ja laitteet, Ruoan purkitus ja säilöntä - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Neckarsulm, Saksa.

 6. CHEMISCHE FABRIK JAKOB RITTER GMBH & CO. KG

  Saksa

  CHEMISCHE FABRIK JAKOB RITTER GMBH & CO. KG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Viininviljelyjärjestelmät ja -laitteet. Sen sijainti on Göcklingen, Saksa.

 7. AGRISTELLA

  Italia

  AGRISTELLA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Viininviljelyjärjestelmät ja -laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla puupylväät kukkienkasvatukseen ja puutarhanhoitoon, pylväät käsiteltyä puuta. Sen sijainti on Barletta, Italia.

 8. MARKETBOOK DEUTSCHLAND

  Luxemburg

  MARKETBOOK DEUTSCHLAND, on Asiamies/ Edustaja, joka toimii toimialalla Viininviljelyjärjestelmät ja -laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla maatalouskoneet ja -laitteet, maanrakennuskoneet. Sen sijainti on Kayl, Luxemburg.

 9. PETERSIME

  Belgia

  PETERSIME, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Viininviljelyjärjestelmät ja -laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla muniva siipikarja, munien hautominen. Sen sijainti on Zulte, Belgia.

 10. SARL JGC

  Ranska

  SARL JGC, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Maa- ja metsätalouskoneet ja -laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Viinirypäleen kasvatus, koneet ja laitteet, Viininviljelyjärjestelmät ja -laitteet, Viinirypäleen kasvatus, koneet ja laitteet, Viininviljelyjärjestelmät ja -laitteet, viininviljelytarvikkeet, Viininvalmistuslaitteet. Sen sijainti on Blanquefort, Ranska.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen