• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • viinirypäleen kasvatus- koneet ja laitteet

Tulokset hakusanalle

Viinirypäleen kasvatus- koneet ja laitteet - Tuonti ja vienti

 1. RUBANGEL

  Espanja

  Rubangel valmistaa ja myy kiinnitys-, sidonta- ja tuentajärjestelmiä kaikkialla maailmassa.Järjestelmistämme on pelkkää hyötyä maanviljelijöille ja kasveille kuten taimille, viiniköynnöksille, oliivipuille, kiiviköynnöksille, hedelmäpuille, tomaatintaimille, koristekasveille.Erittäin käytännöllinen järjestelmä versojen kiinnittämiseen tai tukemiseen viinitarhoissa, ristikot ja viiniköynnökset.

 2. RINIERI SRL

  Italia

  RINIERI SRL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Maatalouskoneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Raivaussahat, Viinirypäleen kasvatus, koneet ja laitteet, vesurit, Raivaussahat, Viinirypäleen kasvatus, koneet ja laitteet, leikkurit. Sen sijainti on Forlì, Italia.

 3. SA SCDC

  Ranska

  SA SCDC, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Viininviljelyjärjestelmät ja -laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Viinirypäleen kasvatus, koneet ja laitteet, Metsänviljely- ja -hoitokoneet ja -laitteet, Viinirypäleen kasvatus, koneet ja laitteet, viininviljelytarvikkeet, Metsänviljely- ja -hoitokoneet ja -laitteet, Altaiden valmistus. Sen sijainti on Orbais l'Abbaye, Ranska.

 4. WAGNER PFLANZEN TECHNIK GMBH

  Saksa

  WAGNER PFLANZEN TECHNIK GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Maa- ja metsätalouskoneet ja -laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Viinirypäleen kasvatus, koneet ja laitteet, Viinirypäleen kasvatus, koneet ja laitteet, istutuskoneet, maatalouskoneet ja -laitteet, aurat. Sen sijainti on Friedelsheim, Saksa.

 5. POSVIMAN

  Espanja

  POSVIMAN, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Viinirypäleen kasvatus, koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Maa- ja metsätalouskoneet ja -laitteet, viininviljely, viininviljelytarvikkeet, Maa- ja metsätalouskoneet ja -laitteet, puutolpat. Sen sijainti on Barrax-Albacete, Espanja.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. ST EMILION EMBOUTEILLAGE

  Ranska

  ST EMILION EMBOUTEILLAGE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Pakkaukset ja pakkausmateriaalit - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Pullotus ja täyttö - koneet ja laitteet, Merkintä- ja etiketöintikoneet, Mittatilauspakkaus, Viinirypäleen kasvatus, koneet ja laitteet, Pullotus ja täyttö - koneet ja laitteet, Merkintä- ja etiketöintikoneet, Mittatilauspakkaus, Viinirypäleen kasvatus, koneet ja laitteet. Sen sijainti on Saint Sulpice De Faleyrens, Ranska.

 2. BELLOT SA

  Ranska

  BELLOT SA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Viinirypäleen kasvatus, koneet ja laitteet. Sen sijainti on Gradignan, Ranska.

 3. BISODISAC

  Ranska

  BISODISAC, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Viinirypäleen kasvatus, koneet ja laitteet. Sen sijainti on Thoré La Rochette, Ranska.

 4. AMOS INDUSTRIE

  Ranska

  AMOS INDUSTRIE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Viinirypäleen kasvatus, koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Viininvalmistus - koneet, välineet ja laitteet, koneet elintarvikkeiden tuotantoon, viinisammio, Viininvalmistus - koneet, välineet ja laitteet. Sen sijainti on Beaune, Ranska.

 5. CONSTRUCTION HUMEAU

  Ranska

  CONSTRUCTION HUMEAU, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kuumavesisäiliötyöt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Karjankasvatus - koneet ja laitteet, Puutarhanhoito ja -viljely - koneet ja laitteet, Traktorit ja perävaunut, maatalouden, Viinirypäleen kasvatus, koneet ja laitteet, Karjankasvatus - koneet ja laitteet, Puutarhanhoito ja -viljely - koneet ja laitteet, Traktorit ja perävaunut, maatalouden, Viinirypäleen kasvatus, koneet ja laitteet. Sen sijainti on St Pierre Montlimart, Ranska.

 1. A&W MOORE WINE RACKS

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  A&W MOORE WINE RACKS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Viinirypäleen kasvatus, koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla viiniteollisuuden koneet ja laitteet, viiniteollisuus. Sen sijainti on Ilkeston, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 2. IMPROFORT PORTUGAL

  Portugali

  IMPROFORT PORTUGAL, joka toimii toimialalla Viinirypäleen kasvatus, koneet ja laitteet. Sen sijainti on Palmela, Portugali.

 1. ETS PROTECHNI

  Ranska

  ETS PROTECHNI, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Koneenrakennus - tilaustyöt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Teollisuuskunnossapito, Viinirypäleen kasvatus, koneet ja laitteet, hienomekaniikkatyöpaja, Koneellistettu hitsaus, Teollisuuskunnossapito, Viinirypäleen kasvatus, koneet ja laitteet. Sen sijainti on Saint Louis De Montferrand, Ranska.

 2. CHABAS

  Ranska

  CHABAS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Maa- ja metsätalouskoneet ja -laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Maatalouskoneet ja -lisälaitteet, Viinirypäleen kasvatus, koneet ja laitteet, Tuonti ja vienti - koneenrakennus, Maatalouskoneet ja -lisälaitteet, Viinirypäleen kasvatus, koneet ja laitteet, Tuonti ja vienti - koneenrakennus. Sen sijainti on Charleval, Ranska.

 3. AGRI TECHNOLOGY

  Ranska

  AGRI TECHNOLOGY, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Maa- ja metsätalouskoneet ja -laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Traktorit ja perävaunut, maatalouden, Viinirypäleen kasvatus, koneet ja laitteet, Traktorit ja perävaunut, maatalouden, kodin remontointitarvikkeet, leikkaavien esineiden teroitus, Viinirypäleen kasvatus, koneet ja laitteet. Sen sijainti on Arveyres, Ranska.

 4. MONTIER TECHNOLOGIES

  Ranska

  MONTIER TECHNOLOGIES, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Koneteollisuus - teollisuusalihankkijat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Viinirypäleen kasvatus, koneet ja laitteet, Keinokastelu- ja sadetinjärjestelmät, teolliset kylmälaitteet, kokoonpanolinjojen automatisointi, Viinirypäleen kasvatus, koneet ja laitteet, Keinokastelu- ja sadetinjärjestelmät. Sen sijainti on Prunelli Di Fiumorbo, Ranska.

 5. DIETER HÖHNLE KELLEREIMASCHINEN

  Saksa

  DIETER HÖHNLE KELLEREIMASCHINEN, on Jakelija, joka toimii toimialalla Viininviljelyjärjestelmät ja -laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Maa- ja metsätalouskoneet ja -laitteet, Viinirypäleen kasvatus, koneet ja laitteet, Leipomo- ja konditoriateollisuus - koneet ja laitteet, Ruoan purkitus ja säilöntä - koneet ja laitteet, Maa- ja metsätalouskoneet ja -laitteet, Viinirypäleen kasvatus, koneet ja laitteet, Leipomo- ja konditoriateollisuus - koneet ja laitteet, Ruoan purkitus ja säilöntä - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Neckarsulm, Saksa.

 6. KMS RINKLIN GMBH

  Saksa

  KMS RINKLIN GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Maatalousjärjestelmät ja -laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Maa- ja metsätalouskoneet ja -laitteet, Viinirypäleen kasvatus, koneet ja laitteet, Puutarhanhoito ja -viljely - koneet ja laitteet, Karjankasvatus - koneet ja laitteet, Maa- ja metsätalouskoneet ja -laitteet, Viinirypäleen kasvatus, koneet ja laitteet, Puutarhanhoito ja -viljely - koneet ja laitteet, Karjankasvatus - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Eschbach, Saksa.

 7. OENO-PÔLE SÀRL

  Sveitsi

  OENO-PÔLE SÀRL, on Jakelija, joka toimii toimialalla Viininviljelyjärjestelmät ja -laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Viinirypäleen kasvatus, koneet ja laitteet, Leipomo- ja konditoriateollisuus - koneet ja laitteet, Lihat, lihakaupat ja einesmyymälät - koneet ja laitteet, Meijerit - koneet ja laitteet, Viinirypäleen kasvatus, koneet ja laitteet, Leipomo- ja konditoriateollisuus - koneet ja laitteet, Lihat, lihakaupat ja einesmyymälät - koneet ja laitteet, Meijerit - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Bursins, Sveitsi.

 8. HANNES WIMMER

  Itävalta

  HANNES WIMMER, on Jakelija, joka toimii toimialalla Maatalousjärjestelmät ja -laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Maa- ja metsätalouskoneet ja -laitteet, Viinirypäleen kasvatus, koneet ja laitteet, Puutarhanhoito ja -viljely - koneet ja laitteet, Karjankasvatus - koneet ja laitteet, Maa- ja metsätalouskoneet ja -laitteet, Viinirypäleen kasvatus, koneet ja laitteet, Puutarhanhoito ja -viljely - koneet ja laitteet, Karjankasvatus - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Andau, Itävalta.

 1. WILFRIED RUST

  Saksa

  WILFRIED RUST, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Käsityökalut, ei-sähkökäyttöiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kannettavat sähkötyökalut, Maatalousjärjestelmät ja -laitteet, Maa- ja metsätalouskoneet ja -laitteet, Viinirypäleen kasvatus, koneet ja laitteet, Kannettavat sähkötyökalut, Maatalousjärjestelmät ja -laitteet, Maa- ja metsätalouskoneet ja -laitteet, Viinirypäleen kasvatus, koneet ja laitteet. Sen sijainti on Meckenheim, Saksa.

 2. PETER ACKERMANN OENOTECH GMBH

  Saksa

  PETER ACKERMANN OENOTECH GMBH, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Maatalousjärjestelmät ja -laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Viininviljelyjärjestelmät ja -laitteet, Maa- ja metsätalouskoneet ja -laitteet, Viinirypäleen kasvatus, koneet ja laitteet, Lihat, lihakaupat ja einesmyymälät - koneet ja laitteet, Viininviljelyjärjestelmät ja -laitteet, Maa- ja metsätalouskoneet ja -laitteet, Viinirypäleen kasvatus, koneet ja laitteet, Lihat, lihakaupat ja einesmyymälät - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Zeltingen-Rachtig, Saksa.

 3. MOWEIN GMBH

  Saksa

  MOWEIN GMBH, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Viljakasvit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Rehut eläintenkasvatukseen, Viininviljelyjärjestelmät ja -laitteet, Viinirypäleen kasvatus, koneet ja laitteet, Virvoitusjuomateollisuus - koneet ja laitteet, Rehut eläintenkasvatukseen, Viininviljelyjärjestelmät ja -laitteet, Viinirypäleen kasvatus, koneet ja laitteet, Virvoitusjuomateollisuus - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Pellingen, Saksa.

 4. ZEHETNER GES.MBH

  Itävalta

  ZEHETNER GES.MBH, on Jakelija, joka toimii toimialalla Viinit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Samppanja ja kuohuviinit, Viininviljelyjärjestelmät ja -laitteet, Maa- ja metsätalouskoneet ja -laitteet, Viinirypäleen kasvatus, koneet ja laitteet, Samppanja ja kuohuviinit, Viininviljelyjärjestelmät ja -laitteet, Maa- ja metsätalouskoneet ja -laitteet, Viinirypäleen kasvatus, koneet ja laitteet. Sen sijainti on Hollabrunn, Itävalta.

 5. TERRAL (ETABLISSEMENT)

  Ranska

  TERRAL (ETABLISSEMENT), joka toimii toimialalla Maa- ja metsätalouskoneet ja -laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Viinirypäleen kasvatus, koneet ja laitteet, Viinirypäleen kasvatus, koneet ja laitteet. Sen sijainti on Canet, Ranska.

 6. PETER LUNTSCH

  Itävalta

  PETER LUNTSCH, on Jakelija, joka toimii toimialalla Maa- ja metsätalouskoneet ja -laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Viinirypäleen kasvatus, koneet ja laitteet, Puutarhanhoito ja -viljely - koneet ja laitteet, Karjankasvatus - koneet ja laitteet, Leipomo- ja konditoriateollisuus - koneet ja laitteet, Viinirypäleen kasvatus, koneet ja laitteet, Puutarhanhoito ja -viljely - koneet ja laitteet, Karjankasvatus - koneet ja laitteet, Leipomo- ja konditoriateollisuus - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Jois, Itävalta.

 7. EVERINTEC GMBH

  Saksa

  EVERINTEC GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Viininviljelyjärjestelmät ja -laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Viinirypäleen kasvatus, koneet ja laitteet, Kemia, epäorgaaninen - raaka-aineet ja johdannaiset, Kemia, orgaaninen - raaka-aineet ja johdannaiset, Farmasiatuotteet, Viinirypäleen kasvatus, koneet ja laitteet, Kemia, epäorgaaninen - raaka-aineet ja johdannaiset, Kemia, orgaaninen - raaka-aineet ja johdannaiset, Farmasiatuotteet. Sen sijainti on Wiesbaden, Saksa.

 8. OENORIEFLIN E.K.

  Saksa

  OENORIEFLIN E.K., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Maatalousjärjestelmät ja -laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Viininviljelyjärjestelmät ja -laitteet, Maa- ja metsätalouskoneet ja -laitteet, Viinirypäleen kasvatus, koneet ja laitteet, Lihat, lihakaupat ja einesmyymälät - koneet ja laitteet, Viininviljelyjärjestelmät ja -laitteet, Maa- ja metsätalouskoneet ja -laitteet, Viinirypäleen kasvatus, koneet ja laitteet, Lihat, lihakaupat ja einesmyymälät - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Vogtsburg, Saksa.

 9. ALBERT PFÄFFLE GMBH

  Saksa

  ALBERT PFÄFFLE GMBH, on Jakelija, joka toimii toimialalla Maatalousjärjestelmät ja -laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Maa- ja metsätalouskoneet ja -laitteet, Viinirypäleen kasvatus, koneet ja laitteet, Puutarhanhoito ja -viljely - koneet ja laitteet, Karjankasvatus - koneet ja laitteet, Maa- ja metsätalouskoneet ja -laitteet, Viinirypäleen kasvatus, koneet ja laitteet, Puutarhanhoito ja -viljely - koneet ja laitteet, Karjankasvatus - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Heilbronn, Saksa.

 10. NIKEMA FRANK NIESEN

  Saksa

  NIKEMA FRANK NIESEN, on Jakelija, joka toimii toimialalla Maatalousjärjestelmät ja -laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Viininviljelyjärjestelmät ja -laitteet, Maa- ja metsätalouskoneet ja -laitteet, Viinirypäleen kasvatus, koneet ja laitteet, Meijerit - koneet ja laitteet, Viininviljelyjärjestelmät ja -laitteet, Maa- ja metsätalouskoneet ja -laitteet, Viinirypäleen kasvatus, koneet ja laitteet, Meijerit - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Platten, Saksa.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen