• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • viinit- samppanjamenetelmä

Tulokset hakusanalle

Viinit- samppanjamenetelmä - Tuonti ja vienti

 1. CASALE FALCHINI

  Italia

  Verified by europages badge

  Casale Falchini, located just one kilometre from San Gimignano in the province of Siena, spans around 40 hectares, planted with vineyards for the production of wine and extra virgin olive oil. The old farmhouse from which the area takes its name was once a monastery, where the monks could enjoy the rich and fertile land that still surrounds it, thanks to its strategic position on the hill.

 2. HÄNNSL AM ORT - WEINGUT

  Italia

  Verified by europages badge

  HÄNNSL AM ORT - WEINGUT, on Jakelija, joka toimii toimialalla Viinit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Viinit, samppanjamenetelmä, Viinit - Trentino-Alto Adige, South Tyrol wine, kuohuviinit, Viinit, samppanjamenetelmä, trentino alto adige wines, viinintuotanto, Viinit - Trentino-Alto Adige, viinikaupat. Sen sijainti on Lana, Italia.

 3. CA'VITTORIA

  Italia

  CA'VITTORIA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Viinit, samppanjamenetelmä. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Viinit - Veneto, prosecco, Viinit - Veneto, viininmaistajaiset. Sen sijainti on Conegliano, Italia.

 4. CAVE DE TURCKHEIM

  Ranska

  CAVE DE TURCKHEIM, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Viinit, samppanjamenetelmä. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Viinit - Ranska, Viinit - Alsace, Viinit - Ranska, Viinit - Alsace, Crémant, pinot grigio. Sen sijainti on Turckheim, Ranska.

 5. GOLD-DELIKATESSEN GMBH

  Sveitsi

  GOLD-DELIKATESSEN GMBH, joka toimii toimialalla Viinit, samppanjamenetelmä. Sen sijainti on Deitingen, Sveitsi.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. SEBASTIAAN WIJNIMPORT

  Hollanti

  SEBASTIAAN WIJNIMPORT, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Viinit, samppanjamenetelmä. Sen sijainti on Houten, Hollanti.

 2. BOSQUEDILHOS & RAMODILHERAS LDA

  Portugali

  BOSQUEDILHOS & RAMODILHERAS LDA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Viinit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Viinit, samppanjamenetelmä, Viinit, samppanjamenetelmä. Sen sijainti on Barcarena, Portugali.

 3. NOVA CATERING

  Bulgaria

  NOVA CATERING, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Viinit, samppanjamenetelmä. Sen sijainti on Sofia, Bulgaria.

 4. MINSK SPARKLING WINES FACTORY OJSC

  Valko-Venäjä

  MINSK SPARKLING WINES FACTORY OJSC, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Viinit, kuohu-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Samppanja, Viinit, samppanjamenetelmä, viinit, Samppanja, kuohuviinit, Viinit, samppanjamenetelmä. Sen sijainti on Minsk, Valko-Venäjä.

 5. MAISON ARCA FRIN

  Ranska

  MAISON ARCA FRIN, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Viinit, samppanjamenetelmä. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kellaritarvikkeet, säilytystarvikkeet viinikellareita varten. Sen sijainti on Saint Jacques De La Lande, Ranska.

 1. SKYFALL

  Espanja

  SKYFALL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Viinit, samppanjamenetelmä. Sen sijainti on Sant Sadurní D'anoia, Barcelona, Espanja.

 2. BRUUT CHAMPAGNE

  Hollanti

  BRUUT CHAMPAGNE, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Viinit, samppanjamenetelmä. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla yrityslahajt. Sen sijainti on Voorburg, Hollanti.

 1. VINIREGI SRL

  Belgia

  VINIREGI SRL, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Viinit, samppanjamenetelmä. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla hydrauliset hätätoimenpiteet. Sen sijainti on Auderghem, Belgia.

 2. SIMEB

  Ranska

  SIMEB, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Viinit, samppanjamenetelmä. Sen sijainti on BEZIERS Cedex, Ranska.

 3. SCA CAVES DES VIGNERONS DE ST PAULET

  Ranska

  SCA CAVES DES VIGNERONS DE ST PAULET, joka toimii toimialalla Viinit, samppanjamenetelmä. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Viininkäymissäiliöt, Viininvalmistus - koneet, välineet ja laitteet, Viininkäymissäiliöt, Viininvalmistus - koneet, välineet ja laitteet. Sen sijainti on St Paulet De Caisson, Ranska.

 4. GRAPE A S

  Eesti

  GRAPE A S, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Väkevät viinit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Viinit, samppanjamenetelmä, Alkoholijuomat, Viinit, samppanjamenetelmä, Alkoholijuomat. Sen sijainti on Harjumaa, Eesti.

 5. SCOP AGRICOLE INTERCOMMUNALE DE VINIFICATION CLOCHERS ET

  Ranska

  SCOP AGRICOLE INTERCOMMUNALE DE VINIFICATION CLOCHERS ET, joka toimii toimialalla Viinit, samppanjamenetelmä. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Viininkäymissäiliöt, Viininvalmistus - koneet, välineet ja laitteet, Viininkäymissäiliöt, Viininvalmistus - koneet, välineet ja laitteet. Sen sijainti on Puilacher, Ranska.

 6. CAVE DE BISSEY

  Ranska

  CAVE DE BISSEY, joka toimii toimialalla Viinit, samppanjamenetelmä. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Viininkäymissäiliöt, Viininvalmistus - koneet, välineet ja laitteet, Viininkäymissäiliöt, Viininvalmistus - koneet, välineet ja laitteet. Sen sijainti on Bissey Sous Cruchaud, Ranska.

 7. SCA DES VIGNERONS SOMMIEROIS

  Ranska

  SCA DES VIGNERONS SOMMIEROIS, joka toimii toimialalla Viinit, samppanjamenetelmä. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Viininkäymissäiliöt, Viininvalmistus - koneet, välineet ja laitteet, Viininkäymissäiliöt, Viininvalmistus - koneet, välineet ja laitteet. Sen sijainti on Sommieres, Ranska.

 8. CAVE COOP.DES GRANDS VINS DE JULIENAS

  Ranska

  CAVE COOP.DES GRANDS VINS DE JULIENAS, joka toimii toimialalla Viinit, samppanjamenetelmä. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Viininkäymissäiliöt, Viininvalmistus - koneet, välineet ja laitteet, Viininkäymissäiliöt, Viininvalmistus - koneet, välineet ja laitteet. Sen sijainti on Julienas, Ranska.

 1. COOP LES COTEAUX DU LANDION

  Ranska

  COOP LES COTEAUX DU LANDION, joka toimii toimialalla Viinit, samppanjamenetelmä. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Viininkäymissäiliöt, Viininvalmistus - koneet, välineet ja laitteet, Viininkäymissäiliöt, Viininvalmistus - koneet, välineet ja laitteet. Sen sijainti on Meurville, Ranska.

 2. VIGNOBLES DE CARSAC

  Ranska

  VIGNOBLES DE CARSAC, joka toimii toimialalla Viinit, samppanjamenetelmä. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Viininkäymissäiliöt, Viininvalmistus - koneet, välineet ja laitteet, Viininkäymissäiliöt, Viininvalmistus - koneet, välineet ja laitteet. Sen sijainti on Cavanac, Ranska.

 3. MAISON REMY BREQUE

  Ranska

  MAISON REMY BREQUE, joka toimii toimialalla Viinit, samppanjamenetelmä. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Viininkäymissäiliöt, Viininvalmistus - koneet, välineet ja laitteet, Viininkäymissäiliöt, Viininvalmistus - koneet, välineet ja laitteet. Sen sijainti on St Gervais, Ranska.

 4. WEIN- UND SEKTKELLEREIEN JAKOB GERHARDT NIERSTEINER SCHLOSSKELLLEREIEN GMBH & CO. KG

  Saksa

  WEIN- UND SEKTKELLEREIEN JAKOB GERHARDT NIERSTEINER SCHLOSSKELLLEREIEN GMBH & CO. KG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Samppanja ja kuohuviinit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Viinit, samppanjamenetelmä, Alkoholijuomat, Viinit, samppanjamenetelmä, Alkoholijuomat. Sen sijainti on Nierstein, Saksa.

 5. SOC COOP AGRIC PRODUC VIN BLANC ORMARINE

  Ranska

  SOC COOP AGRIC PRODUC VIN BLANC ORMARINE, joka toimii toimialalla Viinit, samppanjamenetelmä. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Viininkäymissäiliöt, Viininvalmistus - koneet, välineet ja laitteet, Viininkäymissäiliöt, Viininvalmistus - koneet, välineet ja laitteet. Sen sijainti on Pinet, Ranska.

 6. CAVES COOPERATIVE LES COTEAUX DE CABRIERES

  Ranska

  CAVES COOPERATIVE LES COTEAUX DE CABRIERES, joka toimii toimialalla Viinit, samppanjamenetelmä. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Viininkäymissäiliöt, Viininvalmistus - koneet, välineet ja laitteet, Viininkäymissäiliöt, Viininvalmistus - koneet, välineet ja laitteet. Sen sijainti on Cabrieres, Ranska.

 7. CAVE COOP AGRIC VINIFITERROIRS VERTIGE

  Ranska

  CAVE COOP AGRIC VINIFITERROIRS VERTIGE, joka toimii toimialalla Viinit, samppanjamenetelmä. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Viininkäymissäiliöt, Viininvalmistus - koneet, välineet ja laitteet, Viininkäymissäiliöt, Viininvalmistus - koneet, välineet ja laitteet. Sen sijainti on Talairan, Ranska.

 8. CAVE COOPER DE BARJAC

  Ranska

  CAVE COOPER DE BARJAC, joka toimii toimialalla Viinit, samppanjamenetelmä. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Viininkäymissäiliöt, Viininvalmistus - koneet, välineet ja laitteet, Viininkäymissäiliöt, Viininvalmistus - koneet, välineet ja laitteet. Sen sijainti on Barjac, Ranska.

 9. LES VIGNERONS DE PELISSANNE

  Ranska

  LES VIGNERONS DE PELISSANNE, joka toimii toimialalla Viinit, samppanjamenetelmä. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Viininkäymissäiliöt, Viininvalmistus - koneet, välineet ja laitteet, Viininkäymissäiliöt, Viininvalmistus - koneet, välineet ja laitteet. Sen sijainti on Pelissanne, Ranska.

 10. CAVE COOPERATIVE AGRICOLE DE SAINT-PANTALEON

  Ranska

  CAVE COOPERATIVE AGRICOLE DE SAINT-PANTALEON, joka toimii toimialalla Viinit, samppanjamenetelmä. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Viininkäymissäiliöt, Viininvalmistus - koneet, välineet ja laitteet, Viininkäymissäiliöt, Viininvalmistus - koneet, välineet ja laitteet. Sen sijainti on St Pantaleon Les Vignes, Ranska.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen