• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • viljankylvö ja -suojaus

Tulokset hakusanalle

Viljankylvö ja -suojaus - Tuonti ja vienti

 1. KREGLINGER EUROPE

  Belgia

  Verified by europages badge

  Kreglinger Europe is a specialty ingredients distributor, sourcing products from America to Australia and from China to Chili, providing solutions in all kinds of industries from Food over Beverages, to Food supplements and Pharma, Cosmetics, Agro and a wide series of Technical industries. With an in depth knowledge of ingredients and their applications, an experienced technical sales-team, supported by application labs, assist customers with finding the most addapted solutions for their formulation- or production problems. As an territorially exclusive distributor for most of our portfolio, Kreglinger is a recognized Specialty distributor. Supported by its own logistics affiliate (Kreglinger logistics – Kregspedi), it also provides a first class commercial service, combining the technical support with on time deliveries.

 2. AGROLEAD AGRICULTURAL MACHINERY

  Turkki

  AGROLEAD AGRICULTURAL MACHINERY, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Viljankylvö ja -suojaus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Maatalouskoneet ja -lisälaitteet, Maatalouskoneet ja -lisälaitteet. Sen sijainti on Konya, Turkki.

 3. BIOIPM

  Turkki

  BIOIPM, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Viljankylvö ja -suojaus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kasvinsuojeluaineet, fungisidit ja pestisidit, Kasvinsuojeluaineet, fungisidit ja pestisidit, lannoite, pestisidit, orgaaninen ja biologinen lannoite. Sen sijainti on Kepez, Turkki.

 4. VITISERVE GMBH

  Saksa

  VITISERVE GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Köynnöskasvit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Viljankylvö ja -suojaus, Viljankylvö ja -suojaus. Sen sijainti on Sommerhausen, Saksa.

 5. TIMSPRAYER

  Turkki

  TIMSPRAYER, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ruiskutuslaitteet, maatalouden. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Viljankylvö ja -suojaus, Ruiskutusvälineet, puutarhan, maatalouskoneiden sumutuslaitteet, sadettajat, Viljankylvö ja -suojaus, Ruiskutusvälineet, puutarhan. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. BIOFLORENSAGRO

  Turkki

  BIOFLORENSAGRO, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Maatalousjärjestelmät ja -laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Viljankylvö ja -suojaus, Viljankylvö ja -suojaus. Sen sijainti on Antalya, Turkki.

 2. HMEZAD EXIM D.D.

  Slovenia

  HMEZAD EXIM D.D., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Olut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Viljankylvö ja -suojaus, Sadonkorjaus, mallas, juomateollisuuden mallas, Viljankylvö ja -suojaus, Sadonkorjaus. Sen sijainti on Zalec, Slovenia.

 3. AGRO 21 S.L

  Espanja

  AGRO 21 S.L, on Jakelija, joka toimii toimialalla Viljankylvö ja -suojaus. Sen sijainti on La Almunia, Espanja.

 4. FUMIGATION

  Ukraina

  FUMIGATION, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Viljankylvö ja -suojaus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Taimet, sipulit, siemenet, desinfiointi, Taimet, sipulit, siemenet. Sen sijainti on Zaporozhie, Ukraina.

 5. ENTOSAV ENVIRONMENTAL HEALTH AND SOLUTIONS

  Turkki

  ENTOSAV ENVIRONMENTAL HEALTH AND SOLUTIONS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Viljankylvö ja -suojaus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tuhohyönteisten ja -eläinten torjuntapalvelut, Hyönteismyrkyt, ekologiset kärpäslätkät, Tuhohyönteisten ja -eläinten torjuntapalvelut, Hyönteismyrkyt, pestisidit. Sen sijainti on Gebze Kocaeli, Turkki.

 1. JARINI DIENSTVERLENING

  Hollanti

  JARINI DIENSTVERLENING, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Viljankylvö ja -suojaus. Sen sijainti on De Lier, Hollanti.

 2. SAINTENOY BERNARD ET FILS

  Belgia

  SAINTENOY BERNARD ET FILS, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Neuvontapalvelut - maatalous. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sadonkorjaus, Viljankylvö ja -suojaus, Maatalous - koneet ja laitteet, Sadonkorjaus, Viljankylvö ja -suojaus, Maatalous - koneet ja laitteet, maataloustraktorit. Sen sijainti on Rouveroy, Belgia.

 1. MONTE DA CAPELA - SOCIEDADE AGRICOLA E COMERCIAL, LDA

  Portugali

  MONTE DA CAPELA - SOCIEDADE AGRICOLA E COMERCIAL, LDA, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Maataloustyö. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Viljankylvö ja -suojaus, Viljankylvö ja -suojaus, Viinit - Portugali. Sen sijainti on Pias Serpa, Portugali.

 2. BPG BEIERSDORF-FREUDENBERG GMBH & CO. KG

  Saksa

  BPG BEIERSDORF-FREUDENBERG GMBH & CO. KG, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Viljakasvit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Viljankylvö ja -suojaus, Viljankylvö ja -suojaus. Sen sijainti on Beiersdorf-Freudenberg, Saksa.

 3. VIVEROS DE LA ROSA

  Espanja

  VIVEROS DE LA ROSA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Viljankylvö ja -suojaus. Sen sijainti on Castro Del Río, Espanja.

 4. TARPS UK

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  TARPS UK, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Viljankylvö ja -suojaus. Sen sijainti on London, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 5. AGROSAVFE

  Belgia

  AGROSAVFE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kasvinsuojelutuotteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Viljankylvö ja -suojaus, Hyönteismyrkyt, Viljankylvö ja -suojaus, Hyönteismyrkyt, luonnonmukaisen tuholaistorjunta-aineen valmistaja, Sienenestoaineet ja bakteereja tappavat aineet. Sen sijainti on Ghent, Belgia.

 6. SIPLEKA OÜ

  Eesti

  SIPLEKA OÜ, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla LUOMUMAANVILJELY. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Viljankylvö ja -suojaus, luomukaura, luomuvehnä, tarvikkeet maatalouteen, Viljankylvö ja -suojaus. Sen sijainti on Lootvina, Eesti.

 7. BIOFLORENS AGRO

  Turkki

  BIOFLORENS AGRO, on Asiamies/ Edustaja, joka toimii toimialalla Puutarha ja puutarhanhoito - välineet ja tarvikkeet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Viljankylvö ja -suojaus, maataloustarvikkeet, puutarhanhoitotarvikkeet, Viljankylvö ja -suojaus. Sen sijainti on antalya, Turkki.

 8. ARÁNDANOS VALBERRY

  Espanja

  ARÁNDANOS VALBERRY, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Viljankylvö ja -suojaus. Sen sijainti on Vega De Villafufre, Espanja.

 1. SHIPEX FOR EXPORT IMPORT & SHIPPING

  Egypti

  SHIPEX FOR EXPORT IMPORT & SHIPPING, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Viljankylvö ja -suojaus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla tuore liha, tukkumyynti. Sen sijainti on Gizaa, Egypti.

 2. GROCHOWZKI AND PARTNERS

  Saksa

  GROCHOWZKI AND PARTNERS, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Viljankylvö ja -suojaus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla perunoiden vienti, sipulit, pakattu maissi, soijan siemenet. Sen sijainti on Erndtebruck, Saksa.

 3. SNE SCHWÄBISCHE NATURENERGIE GMBH

  Saksa

  SNE SCHWÄBISCHE NATURENERGIE GMBH, joka toimii toimialalla Hedelmäsäilykkeet ja hillot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Maataloustyö, Viljankylvö ja -suojaus, Sadonkorjaus, Maataloustyö, Viljankylvö ja -suojaus, Sadonkorjaus. Sen sijainti on Dillingen, Saksa.

 4. ERNST HERBST PRÜFTECHNIK E.K.

  Saksa

  ERNST HERBST PRÜFTECHNIK E.K., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Maataloustyö. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Laadunvalvonta ja sertifiointi, Viljankylvö ja -suojaus, Laadunvalvonta ja sertifiointi, Viljankylvö ja -suojaus. Sen sijainti on Hirschbach, Saksa.

 5. LOONBEDRIJF GEBR. POPPINK B.V.

  Hollanti

  LOONBEDRIJF GEBR. POPPINK B.V., on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Viljankylvö ja -suojaus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Neuvontapalvelut - maatalous, Sadonkorjaus, Neuvontapalvelut - maatalous, Sadonkorjaus. Sen sijainti on Reutum, Hollanti.

 6. AGROQUIROS

  Espanja

  AGROQUIROS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Viljankylvö ja -suojaus. Sen sijainti on Medellín (badajoz), Espanja.

 7. KITE MEZÖGAZDASÁGI KERESKEDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ RT

  Unkari

  KITE MEZÖGAZDASÁGI KERESKEDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ RT, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Viljankylvö ja -suojaus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Maatalous - tuonti ja vienti, Maataloustyö, Maatalous - tuonti ja vienti, Maataloustyö. Sen sijainti on Nadudvar, Unkari.

 8. GERHARD JETTER GARTEN- UND LANDSCHAFTSBAU GMBH

  Saksa

  GERHARD JETTER GARTEN- UND LANDSCHAFTSBAU GMBH, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Maataloustyö. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Maa- ja metsätalouskoneet ja -laitteet, Viljankylvö ja -suojaus, Maa- ja metsätalouskoneet ja -laitteet, Viljankylvö ja -suojaus. Sen sijainti on Nürtingen, Saksa.

 9. AMBRUS EXPORT IMPORT KFT

  Unkari

  AMBRUS EXPORT IMPORT KFT, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Maataloustyö. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Viljankylvö ja -suojaus, Viljakasvit, Viljankylvö ja -suojaus, Viljakasvit. Sen sijainti on Budapest, Unkari.

 10. KUM SEPETI

  Turkki

  KUM SEPETI, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Viljankylvö ja -suojaus. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen