• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • villakäsineet

Tulokset hakusanalle

Villakäsineet - Tuonti ja vienti

 1. MIRO GLOVES

  Tsekin tasavalta

  Verified by europages badge

  MIRO GLOVES, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Käsineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Villakäsineet, Asusteet, Sukat, Gift and promotional gloves, merino and cashmere gloves and mittens, glove manufacturer, european glove producer, Mittens, viiltosuojainkäsineet. Sen sijainti on Brno, Tsekin tasavalta.

 2. PAWONEX

  Puola

  Verified by europages badge

  PAWONEX, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Hatut ja lippalakit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Villakäsineet, Silkkihuivit, Muotisuunnittelu, huivi, knalli, hartiahuivit, baskeri, silinterihattu, angorapäähine. Sen sijainti on Wólka Grodziska, Puola.

 3. BOTTEGA DEL GUANTO

  Italia

  BOTTEGA DEL GUANTO, on Jakelija, joka toimii toimialalla Käsineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kangaskäsineet, Villakäsineet, nahkakäsineet, Kangaskäsineet, Villakäsineet. Sen sijainti on Napoli, Italia.

 4. FRITZ NITZSCHE GMBH & CO. KG, INTERNATIONAL ACCESSORIES

  Saksa

  FRITZ NITZSCHE GMBH & CO. KG, INTERNATIONAL ACCESSORIES, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Vaatteet, naisten. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Vaatteet, miesten, Kangaskäsineet, Villakäsineet, Vaatteet, lasten ja vauvojen, Vaatteet, miesten, Kangaskäsineet, Villakäsineet, Vaatteet, lasten ja vauvojen. Sen sijainti on Aichach, Saksa.

 5. B&SF TEXTILE

  Turkki

  B&SF TEXTILE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Villakäsineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Huivit, Myssyt, hartiahuivit, Huivit, Myssyt, kaulahuivi. Sen sijainti on ISTANBUL, Turkki.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. AB TELTEKSA

  Liettua

  AB TELTEKSA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Villakäsineet. Sen sijainti on Telsiai, Liettua.

 2. EYLÜL TEKSTIL

  Turkki

  EYLÜL TEKSTIL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Villakäsineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla lasten ja nuorten hansikkaat. Sen sijainti on Ankara, Turkki.

 3. SIR GORDON BENNETT

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  SIR GORDON BENNETT, on Vähittäiskauppias, joka toimii toimialalla Villakäsineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla taidekeramiikkaesineet. Sen sijainti on London, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 4. PENNINO GLOVES FACTORY DI PENNINO SALVATORE E C. S.A.S.

  Italia

  PENNINO GLOVES FACTORY DI PENNINO SALVATORE E C. S.A.S., on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Käsineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Villakäsineet, Kangaskäsineet, Villakäsineet, Kangaskäsineet. Sen sijainti on Napoli, Italia.

 5. GUANTES TEXTILES ESKUTEX

  Espanja

  GUANTES TEXTILES ESKUTEX, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Villakäsineet. Sen sijainti on Bergara, Espanja.

 1. I. TRAN S.R.O.

  Slovakia

  I. TRAN S.R.O., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puvut, naisten. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Villakäsineet, Lastenasut, Villakäsineet, Lastenasut. Sen sijainti on Turzovka , Slovakia.

 2. SOFIA GANTS S.R.L.

  Italia

  SOFIA GANTS S.R.L., joka toimii toimialalla Käsineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Villakäsineet, Kangaskäsineet, Villakäsineet, Kangaskäsineet. Sen sijainti on Melito Di Napoli, Italia.

 1. KENKO GLOVES

  Espanja

  KENKO GLOVES, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Villakäsineet. Sen sijainti on Berriz, Espanja.

 2. DAL DOSSO GROUP S.R.L.

  Italia

  DAL DOSSO GROUP S.R.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Käsineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Villakäsineet, Kangaskäsineet, Villakäsineet, Kangaskäsineet. Sen sijainti on Armeno, Italia.

 3. SOLI GEROLAMO S.R.L.

  Italia

  SOLI GEROLAMO S.R.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Käsineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Villakäsineet, Kangaskäsineet, Villakäsineet, Kangaskäsineet. Sen sijainti on Ranica, Italia.

 4. MANIFATTURA FERMANA S.R.L.

  Italia

  MANIFATTURA FERMANA S.R.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Käsineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Villakäsineet, Kangaskäsineet, Villakäsineet, Kangaskäsineet. Sen sijainti on Massa Fermana, Italia.

 5. VÍTEX CZ A.S.

  Tsekin tasavalta

  VÍTEX CZ A.S., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Käsineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Villakäsineet, Villakäsineet. Sen sijainti on Bystrice Pod Hostýnem, Tsekin tasavalta.

 6. PERRELLA VINCENZO

  Italia

  PERRELLA VINCENZO, joka toimii toimialalla Käsineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Villakäsineet, Kangaskäsineet, Villakäsineet, Kangaskäsineet. Sen sijainti on Napoli, Italia.

 7. GUANTI GIGLIO FIORENTINO S.R.L.

  Italia

  GUANTI GIGLIO FIORENTINO S.R.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Käsineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Villakäsineet, Kangaskäsineet, Villakäsineet, Kangaskäsineet. Sen sijainti on Bagno A Ripoli, Italia.

 8. CASA DEL GUANTO S.R.L.

  Italia

  CASA DEL GUANTO S.R.L., joka toimii toimialalla Käsineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Hatut ja lippalakit, Villakäsineet, Hatut ja lippalakit, Villakäsineet. Sen sijainti on Brescia, Italia.

 1. MIRO-PLETENÉ RUKAVICE

  Tsekin tasavalta

  MIRO-PLETENÉ RUKAVICE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Käsineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Villakäsineet, Villakäsineet. Sen sijainti on Borová U Policky , Tsekin tasavalta.

 2. DZISWIARSTWO MASZYNOWE

  Puola

  DZISWIARSTWO MASZYNOWE, joka toimii toimialalla Kankaat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Villakäsineet, Sukat ja pitkät sukat, Neulepuserot ja villapaidat, Villakäsineet, Sukat ja pitkät sukat, Neulepuserot ja villapaidat. Sen sijainti on Lodz, Puola.

 3. WELBYN

  Italia

  WELBYN, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Käsineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Villakäsineet, Kangaskäsineet, Villakäsineet, Kangaskäsineet. Sen sijainti on Arzignano, Italia.

 4. PASASPORT S.R.L.

  Italia

  PASASPORT S.R.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Käsineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Villakäsineet, Kangaskäsineet, Villakäsineet, Kangaskäsineet. Sen sijainti on Villa Bartolomea, Italia.

 5. TRIO DUCHCOV S.R.O.

  Tsekin tasavalta

  TRIO DUCHCOV S.R.O., on Vähittäiskauppias, joka toimii toimialalla Käsineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Villakäsineet, Työ- ja suojavaatteet, Villakäsineet, Työ- ja suojavaatteet. Sen sijainti on Teplice , Tsekin tasavalta.

 6. GDM

  Italia

  GDM, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Villakäsineet. Sen sijainti on Modena, Italia.

 7. GUANTIFICIO AB DI DREI AMBRA INDIVIDUALE

  Italia

  GUANTIFICIO AB DI DREI AMBRA INDIVIDUALE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Käsineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Villakäsineet, Kangaskäsineet, Villakäsineet, Kangaskäsineet. Sen sijainti on Faenza, Italia.

 8. CAPEMIST GLOVES LIMITED

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  CAPEMIST GLOVES LIMITED, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Käsineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Villakäsineet, Villakäsineet. Sen sijainti on Dungannon, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 9. ZAPPA CLAUDIO

  Italia

 10. MOLINARI GUANTI S.R.L.

  Italia

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen