• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • virkapuvut

Tulokset hakusanalle

Virkapuvut - Tuonti ja vienti

 1. AREM ITALIA

  Italia

  Verified by europages badge

  Since 1979 Arem Italia offers its services to companies dealing with custom clothing, embroidery, prints of any kind on T-shirts, jackets, shirts, sweatshirts for work, sports and promotional purposes. In addition, we can provide custom items such as embroidered patches, woven labels, fabric key rings, and pennants. We have a 2, 500-m2 factory, 25 staff and a lot of know-how. We manufacture customised products and ship them in 18 countries around the world with average delivery times varying from 7 to 15 days.

 2. ERKAN GUZEL TEXTILE

  Turkki

  Verified by europages badge

  Erkan Guzel is a Turkish textile garment manufacturer for all custom-made uniforms and accessories from Istanbul, Turkey. We manufacture unique garments made from the most scarce fabrics available in Turkey. We supply clothing for various sectors such as aviation, healthcare, tourism, education, and other industries. We have a wide product portfolio : •Pilot Uniforms •Cabin Crew Uniforms •Security personnel Uniforms •Grand Handling Staff Uniforms •Corporate clothing •Personnel Uniforms •Hotel Personnel Uniforms •Organizational Uniforms •Spa/Massage Center Uniforms and many more! In addition to the portfolio mentioned above, we manufacture raincoats and protective work clothes using high technology "waterproof, windproof and breathable" fabrics with innovative finishings. At Erkan Güzel Textile Centre, we aim to achieve 100% customer satisfaction by working with our customers. We have maintained long-lost relationships with our customers throughout our journey and provided our best quality products to world-known airline companies and corporations like Pegasus Airlines, Corendon Airlines, Tail Wind, Azur Airlines, MNG Airlines, ULS Cargo Airlines, Azerbaijan Airlines, Libyan Wings Airlines, Medsky Airlines, Global Air, Legend Airlines, Kam Air and Istanbul Airport Management, ErAh Flight Academy, and many others. We are at your service with our best. Please feel free to contact us for more information!

 3. FAVORI TEXTILE

  Turkki

  Verified by europages badge

  Established in 2010, Favori Textile is a leading global wholesale manufacturer based in Samsun, Turkey, specializing in high-quality school uniforms, fleece hoodies, and tracksuits. As dedicated partners with renowned global brands like H&M, LC Waikiki, and DeFacto, we boast a proven track record of delivering top-notch ready-made clothing for diverse markets worldwide. Our wholesale-oriented approach ensures that our clients benefit from cost-effective solutions tailored to their unique needs. With a committed team of over 150 employees and a spacious 3, 500 m2 production area, we offer a comprehensive wholesale range of clothing for women, men, and children. Explore our wholesale product portfolio, which includes: • School Clothes Collection: Primary, Secondary, and High School, Tracksuit Sets • Women’s Collection: Trousers, Shirt, Pants, Skirt • Men’s Collection: T-shirt, Hooded T-shirt, Hooded Knitted Coat, Polo T-shirt, Hoodies, Fleece Sweatshirt, Pants, Sweatshirts. We prioritize premium materials for school uniforms in our wholesale offerings, ensuring durability and comfort, while our diverse collection adds style to create a vibrant school environment. In addition to our wholesale school, kids, women’s, and men’s wear, we specialize in producing medical wear, including essential disposable articles for hospital and clinic use, such as disposable aprons. We deliver seamlessly across the globe to meet the specific needs of our clients. Contact us for more!

 4. KASALINDA LDA.

  Portugali

  Verified by europages badge

  KASALINDA LDA., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tekstiilit - tuonti ja vienti. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Lakanat, Huovat, päiväpeitteet, peitot ja untuvapeitteet, Virkapuvut, Pöytäliinat, pöytäliinat, kylpyhuonekoristeet, lakanat, kodintekstiilituotteet, Lakanat. Sen sijainti on Calendário V.n.f, Portugali.

 5. ECAREPROTECT

  Belgia

  Verified by europages badge

  ECAREPROTECT, on Multi-Category, joka toimii toimialalla Turvalaitteet, työpaikkojen. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Virkapuvut, Kotitakit ja esiliinat, työkäsineet, safety glasses, Virkapuvut, Nitriilikäsineet, first-aid, jalkineet, työ, työasu. Sen sijainti on Deerlijk, Belgia.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. F & F TÊXTEIS

  Portugali

  Verified by europages badge

  F & F TÊXTEIS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tekstiilit - tuonti ja vienti. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Virkapuvut, Kankaat, Customized sweatshirts and polo shirts, tekstiilituotteet, Virkapuvut, technical knits, neuleasusteet, urheilualusvaatteet, urheiluasut. Sen sijainti on Fafe, Portugali.

 2. WORKPLANET, LDA

  Portugali

  Verified by europages badge

  WORKPLANET, LDA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Turvalaitteet, työpaikkojen. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Virkapuvut, Kotitakit ja esiliinat, Työturvallisuus, suojapuvut, suojavaatteet ja -tuotteet, tilausunivormut, laastarit, työasut, ammattiunivormut. Sen sijainti on Rio Tinto, Porto, Portugali.

 3. RGF KFT

  Unkari

  Verified by europages badge

  RGF KFT, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Virkapuvut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Painanta, Teollinen silkkipainanta, Silkkipainanta kankaalle, Silkkipainanta mainostukseen, Mittatilauspakkaus, Pakkaaminen, tilausjäljennökset, liimattavat korot, digitaalipainatus. Sen sijainti on Gyor, Unkari.

 4. PREVENTEX

  Marokko

  Verified by europages badge

  PREVENTEX, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Virkapuvut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Työ- ja suojavaatteet, Työ- ja suojavaatteet, sotilasasut, hotellityöntekijöiden työasut, ravintola-alan ammattiasut, suojavaatteet, vaatteet ammattikäyttöön, Technical garments, Safety clothing. Sen sijainti on Casablanca, Marokko.

 5. MELI-M OOD

  Bulgaria

  Meli-M on maailman eri etnisiltä alueilta olevien kansainvälisten asujen hankkija. Kirjaillut tai muuten koristellut kansallispuvut ovat kuin perinteisiä historiallisia pukuja. Kansallispukujen lisäksi Meli-M valmistaa asuja tanssijoille, teatterivaatteita ja -pukuja, kumi- ja höyhenkoristeita, kirjonta käsityönä, tutut, voimistelutrikoot ja -varusteet, tanssikengät, näyttämölavastukset.

 1. DARINGOLA OÜ

  Eesti

  Valmistamme työasuja, univormuja, telttoja ja farkkuja.Tarjoamme ompelupalvelua, sotilasunivormuja, rakennustyöntekijöiden haalareita, kokkien asuja, lähettien asuja, sähköasentajien haalareita ja varastotyöntekijöiden haalareita.Haalareiden vähittäis- ja tukkukauppa.

 2. KAIXER

  Espanja

  KAIXER, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Virkapuvut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla mainostarvikkeet, urheiluvaatteet. Sen sijainti on Madrid, Espanja.

 1. BEST UNIFORM

  Turkki

  BEST UNIFORM, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Virkapuvut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla poolopuserot. Sen sijainti on Bursa, Turkki.

 2. VITTORIO UNIFORMES

  Espanja

  VITTORIO UNIFORMES, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Virkapuvut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla tilausunivormut. Sen sijainti on Badalona, Espanja.

 3. MFL LLC

  Venäjä

  MFL LLC, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Virkapuvut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Naamarit, suoja-, Työ- ja suojavaatteet, Naamarit, suoja-, Työ- ja suojavaatteet, kasvosuojukset sairaalakäyttöön, suojavaatteet. Sen sijainti on Moscow, Venäjä.

 4. ANTONIA CONF SRL

  Romania

  ANTONIA CONF SRL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kankaat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tekniset tekstiilit lääketieteelliseen käyttöön, Virkapuvut, Sairaala- ja lääkäripalvelut, Tekniset tekstiilit lääketieteelliseen käyttöön, Virkapuvut, Sairaala- ja lääkäripalvelut. Sen sijainti on Bucuresti, Romania.

 5. KLOTHFINE UNIFORM

  Turkki

  KLOTHFINE UNIFORM, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Virkapuvut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla työasujen vuokraus, muotikoulu, mainos-t-paidat, perinteiset paidat. Sen sijainti on Denizli, Turkki.

 6. AKCAY GIYIM TEKSTIL SAN. TIC. LTD. STI.

  Turkki

  AKCAY GIYIM TEKSTIL SAN. TIC. LTD. STI., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Virkapuvut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla työtakit. Sen sijainti on Ankara, Turkki.

 7. UPCYCLED MEDICAL

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  UPCYCLED MEDICAL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Virkapuvut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sairaala- ja leikkaussaliunivormut, terveydenhoitohenkilöstön asut, kasvosuojukset sairaalakäyttöön, tilausunivormut. Sen sijainti on Ascot, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 8. ZAAM TEXTILES

  Hollanti

  ZAAM TEXTILES, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Virkapuvut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Retkivaatteet, Palonkestävät vaatteet, Retkivaatteet, retkeilytarvikkeet, Palonkestävät vaatteet. Sen sijainti on Rhenen, Hollanti.

 1. Sirmar Medikal Tekstil LTD STI

  Turkki

  Sirmar Medikal Tekstil LTD STI, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Virkapuvut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla sairaalavaatteet, hengityssuojaimet työntekoa varten, suojahaalarit. Sen sijainti on Ankara, Turkki.

 2. JOSÉ MANUEL BONILLA GIRALDO

  Espanja

  JOSÉ MANUEL BONILLA GIRALDO, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Virkapuvut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla työasujen tukkukauppa, ammattiunivormut, tilausunivormut, työasut. Sen sijainti on Rentería, Espanja.

 3. ALFA BETA TEKSTIL IS KIYAFETLERI SAN. VE DIS TIC.AS

  Turkki

  ALFA BETA TEKSTIL IS KIYAFETLERI SAN. VE DIS TIC.AS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tekstiilit - tuonti ja vienti. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Virkapuvut, Työ- ja suojavaatteet, suojatakit, poolopuserot, Virkapuvut, Työ- ja suojavaatteet. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 4. ANATOLIA TEXTILE

  Turkki

  ANATOLIA TEXTILE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Virkapuvut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla vaatteet. Sen sijainti on Bursa, Turkki.

 5. ZAYAN TEXTILE COMPANY

  Tunisia

  ZAYAN TEXTILE COMPANY, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Virkapuvut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Työ- ja suojavaatteet, Tuonti ja vienti - tekstiilit ja vaatteet, Valmisvaatteet, sotilasasut, Työ- ja suojavaatteet, Tuonti ja vienti - tekstiilit ja vaatteet, Valmisvaatteet. Sen sijainti on El Mida, Tunisia.

 6. HINTZEN GMBH

  Saksa

  HINTZEN GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Virkapuvut. Sen sijainti on Korschenbroich, Saksa.

 7. POINTCARAMEL, LDA.

  Portugali

  POINTCARAMEL, LDA., on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Virkapuvut. Sen sijainti on Delães, Portugali.

 8. GORIN

  Ukraina

  GORIN, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Virkapuvut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla ammattiunivormut. Sen sijainti on Slavuta, Ukraina.

 9. TRICK OR CANDY

  Turkki

  TRICK OR CANDY, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Virkapuvut. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 10. PIXEL 18 SOLUCIONES TEXTILES S.L

  Espanja

  PIXEL 18 SOLUCIONES TEXTILES S.L, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Virkapuvut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla näkyvät suojavaatteet, yrityslogojen kirjonta, kasvosuojukset sairaalakäyttöön, tulenkestävät haalarit. Sen sijainti on Catarroja, Espanja.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen
Suodattimet

Tulokset hakusanalle

Virkapuvut - Tuonti ja vienti

Tulosten määrä

709 Yritykset