CHOQUENET SAS - FILTRES-PRESSES

Ranska

Factory icon Valmistaja/ Tuottaja

CHOQUENET SAS
Web icon

Yleiskuvaus tuotekatalogista

Ranska

CO2-päästöjen vähentäminen Choquenet on nyt ottanut käyttöön toimintaprosessin, joka on omistettu yksinomaan koneidensa kiertotaloudelle. Uudelleenvalmistus Pystymme nyt kunnostamaan käytettyjä suodattimia, jotta ne saisivat uuden elämän ja voisivat elää uusia seikkailuja samassa tai muussa teollisuusympäristössä. Osallistumalla aktiivisesti planeettamme suojeluun tällaisen ratkaisun edut ovat asiakkaidemme kannalta moninkertaiset. Koneen ensimmäisen elinkaaren aikana hankitun historian ja kokemuksen ansiosta voimme ehdottaa koneeseen ergonomisia, teknisiä ja taloudellisia parannuksia. Asiakkaamme hyötyvät näin ollen käytetyistä laitteista, joiden suorituskyky ja laatu on sama tai jopa korkeampi kuin alkuperäisen, ja jotka ovat edullisempia kuin uusi investointi.

Pyydä tarjous

Ranska

Lyhytaikaiseen tai pitkäaikaiseen suodatukseen tarkoitettu CHOQUENET-mobiilisuodatin on ratkaisu vedenpoistotehtäviin. Euroopan teollisuuden on oltava mahdollisimman reaktiivinen ja joustava, jotta se voi pärjätä kansainvälisille kilpailijoilleen. Jotta voimme tukea monia kumppaneitamme tässä prosessissa, olemme kehittäneet suodatinpuristimia, jotka voidaan asentaa ja ottaa käyttöön alle 24 tunnissa. Koko kone lisävarusteineen on sijoitettu 3-akseliseen perävaunuun, jota voidaan siirtää asiakkaan tarpeiden mukaan.

Pyydä tarjous

Ranska

CHOQUENET tarjoaa asiakkailleen siirrettäviä yksiköitä, jotka varmistavat toteutettavuuden paikan päällä. Yritys tarjoaa useita erikokoisia siirrettäviä suodatusyksiköitä (laboratorioyksiköstä, jossa on 50 cm²:n suodatuspinta-ala, aina 40 m²:n laitteistoon). Näiden yksiköiden avulla voidaan tehdä toteutettavuustestejä lyhyessä ajassa ja myös varmistaa eri teknologiavalinnat (lokerot ja kehykset, liinavalinta, tarvittavat syklit jne.). Vuokraus voi olla kertaluonteista (enintään viikoksi) tai pysyvämpää (jopa useita kuukausia erityisiin tuotantotarpeisiin).

Pyydä tarjous

Ranska

Ympäristönsuojelusta on tullut välttämätöntä. Veden laatu on harvinainen ja kallis hyödyke, ja sen tuotantoon liittyy yhä useammin ongelma, joka liittyy teollisuuden tai kaupunkien lietteisiin, jotka on poistettava pienemmin kustannuksin ja mahdollisuuksien mukaan hyödynnettävä. Suodatinpuristimella on tärkeä asema monilla teollisuudenaloilla, kun lietteitä voidaan tiivistää: sitä voidaan käyttää joko prosessin aikana tai käsittelyn lopussa. Joka tapauksessa suodatinpuristin mahdollistaa optimaalisen nesteen ja kiintoaineen erottamisen, ja viimeaikainen tekninen kehitys, joka on tehnyt siitä 100-prosenttisesti automaattisen, on tehnyt siitä myös 100-prosenttisesti ajankohtaisen. Suodatinpuristin on kone, jota käytetään suodattamaan paineen alaisena nesteitä, joihin on suspendoitunut kiintoainetta. Suodatinpuristin koostuu kolmesta pääosasta: runko, suodatinosa ja hydraulinen voimanlähde.

Pyydä tarjous
English Katso 14 tuotetta Deutsch Katso 14 tuotetta Български Katso 14 tuotetta Čeština Katso 14 tuotetta Dansk Katso 14 tuotetta Español Katso 14 tuotetta Français Katso 14 tuotetta Eλληνική Katso 14 tuotetta Magyar Katso 14 tuotetta Italiano Katso 14 tuotetta Lietuvių Katso 14 tuotetta Nederlands Katso 14 tuotetta Norsk Katso 14 tuotetta Polski Katso 14 tuotetta Português Katso 14 tuotetta Română Katso 14 tuotetta Svenska Katso 14 tuotetta Slovenščina Katso 14 tuotetta Türkçe Katso 14 tuotetta

CHOQUENET SAS, on Valmistaja/ Tuottaja, perustettu vuonna 1925, joka toimii toimialalla Teollisuuden jäteveden käsittely. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Suodattimet, neste-, suotopuristimet. Sen sijainti on CHAUNY, Ranska.

Muita saman toimialan yrityksiä:

Asiakirjat

Domain icon Valmistaja/ Tuottaja

CHOQUENET SAS

19, rue Charles Brunette

02300 CHAUNY - Ranska

Yhteyshenkilö

Yrityksen tiedot

Avainluvut

 • Henkilökunnan määrän mukaan
  51 – 100
 • Myyntihenkilöstö
  1 – 10
 • Vienti % liikevaihdosta
  75 %

Organisaatio

 • Perustamisvuosi
  1925
 • Yrityksen laatu
  Pääkonttori
 • Päätoimiala
  Valmistaja/ Tuottaja

Liiketoimintatiedot

Markkina-alueet

 • Check Circle Outline icon Alueellinen
 • Check Circle Outline icon Kansallinen
 • Check Circle Outline icon Eurooppalainen
 • Check Circle Outline icon Kansainvälinen

Pankit

 • CIC
 • CAISSE D'EPARGNE

Jakelualueet

CHOQUENET SAS:n toiminta

 • Teollisuuden jäteveden käsittely
 • Suodattimet, neste-
 • suotopuristimet
Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen