CHOQUENET SAS - FILTRES-PRESSES

Ranska

Factory icon Valmistaja/ Tuottaja

CHOQUENET SAS
Web icon
14 Tuotteet

Ranska

Testi & laboratorioanalyysi Kemistitiimimme voivat tehdä puolestasi suodatustestejä Buchner- tai suodatinpuristimilla, mutta myös ilmastointimittauksia Jar-testillä, sameuden, viskositeetin, metallipitoisuuden, kuiva-ainepitoisuuden mittauksia ja niin edelleen. Jos kyseessä ovat tuotteet, jotka eivät ole stabiileja tai joita ei voida kuljettaa, testit voidaan tehdä myös paikan päällä.

Pyydä tarjous

Ranska

PYSTYSORVIT : Läpimitta : Max. Ø : 4 m, Korkeus : 2 m. KESKISORVIT : Max : 10 m ääripäiden välillä PORAKONEET : Pöytä 3 m x 4 m JYRSINKONEET : Isku : 1,4 m x 0,7 m PORAKONEET : Porauskapasiteetti : läpimitta : 75 mm Höyläkoneet : Pöytä 6,35 m x 1,25 m JYRSINKONEET : Isku : 350 mm, läpimitta : 1,2 m HAMMASPYÖRIEN KATKAISUKONEET : Halkaisija : 400 mm, moduuli : 12 HIONTAKONE : lieriöhiontakone : lieriöhiontakoneet SAHAT : Leikkauskapasiteetti : 330 mm MÖNKIJÄNOSTURIT : Jopa 20 tonnia Se mahdollistaa tuotantomme (suodatinpuristimet...) täydellisen kokoonpanon ja valvonnan. Tässä korjaamossa on pääasiassa kannettavia työkaluja, mutta myös 10, 15 ja 20 tonnin siltanostureita.

Pyydä tarjous

Ranska

Ympäristönsuojelusta on tullut välttämätöntä. Veden laatu on harvinainen ja kallis hyödyke, ja sen tuotantoon liittyy yhä useammin ongelma, joka liittyy teollisuuden tai kaupunkien lietteisiin, jotka on poistettava pienemmin kustannuksin ja mahdollisuuksien mukaan hyödynnettävä. Suodatinpuristimella on tärkeä asema monilla teollisuudenaloilla, kun lietteitä voidaan tiivistää: sitä voidaan käyttää joko prosessin aikana tai käsittelyn lopussa. Joka tapauksessa suodatinpuristin mahdollistaa optimaalisen nesteen ja kiintoaineen erottamisen, ja viimeaikainen tekninen kehitys, joka on tehnyt siitä 100-prosenttisesti automaattisen, on tehnyt siitä myös 100-prosenttisesti ajankohtaisen. Suodatinpuristin on kone, jota käytetään suodattamaan paineen alaisena nesteitä, joihin on suspendoitunut kiintoainetta. Suodatinpuristin koostuu kolmesta pääosasta: runko, suodatinosa ja hydraulinen voimanlähde.

Pyydä tarjous

Ranska

CHOQUENET tarjoaa asiakkailleen siirrettäviä yksiköitä, jotka varmistavat toteutettavuuden paikan päällä. Yritys tarjoaa useita erikokoisia siirrettäviä suodatusyksiköitä (250 cm²:n suodatuspinta-alan laboratorioyksiköstä 9 m²:n puoli-teolliseen laitteistoon). Näiden yksiköiden avulla voidaan testata monia parametreja helposti. Vuokraus voi olla kertaluonteista (enintään viikoksi) tai pysyvämpää (jopa useita kuukausia erityisiin tuotantotarpeisiin).

Pyydä tarjous

Ranska

CHOQUENET tarjoaa asiakkailleen siirrettäviä yksiköitä, jotka varmistavat toteutettavuuden paikan päällä. Yritys tarjoaa useita erikokoisia siirrettäviä suodatusyksiköitä (laboratorioyksiköstä, jossa on 50 cm²:n suodatuspinta-ala, aina 40 m²:n laitteistoon). Näiden yksiköiden avulla voidaan tehdä toteutettavuustestejä lyhyessä ajassa ja myös varmistaa eri teknologiavalinnat (lokerot ja kehykset, liinavalinta, tarvittavat syklit jne.). Vuokraus voi olla kertaluonteista (enintään viikoksi) tai pysyvämpää (jopa useita kuukausia erityisiin tuotantotarpeisiin).

Pyydä tarjous

Ranska

Lyhytaikaiseen tai pitkäaikaiseen suodatukseen tarkoitettu CHOQUENET-mobiilisuodatin on ratkaisu vedenpoistotehtäviin. Euroopan teollisuuden on oltava mahdollisimman reaktiivinen ja joustava, jotta se voi pärjätä kansainvälisille kilpailijoilleen. Jotta voimme tukea monia kumppaneitamme tässä prosessissa, olemme kehittäneet suodatinpuristimia, jotka voidaan asentaa ja ottaa käyttöön alle 24 tunnissa. Koko kone lisävarusteineen on sijoitettu 3-akseliseen perävaunuun, jota voidaan siirtää asiakkaan tarpeiden mukaan.

Pyydä tarjous

Ranska

Choquenet tarjoaa viimeisimmän sukupolven hiilidioksidikattiloita, joissa on richter-putkitekniikka. Perinteisessä kattilassa on oltava pumppujärjestelmä, joka mahdollistaa kaasun ja kalkkikastemehun kierrättämisen (vähintään 15 kertaa tuleva virtaus), jotta saadaan homogeeninen seos. Choquenet-tekniikan avulla voidaan sitä vastoin saada homogeeninen hiilihapotettu mehu ilman pumppujärjestelmää, vaan yksinkertaisesti ruiskuttamalla hiilidioksidia sisäisesti richter-putkien kautta. Lisäksi kaasunruiskutusosan jatkuva puhdistusjärjestelmä estää kattiloiden toistuvan avaamisen ja rajoittaa siten tuotantokatkoksia. Teknologiamme ansiosta tuottavuus paranee, seos on homogeenisempi ja suodatettavuus parempi, reagenssien kulutus on alhaisempi ja näin ollen käyttö- ja ylläpitokustannukset pienemmät.

Pyydä tarjous

Ranska

Innovatiivinen ympäristöystävällinen suodatus Mahdollistaa vaikeasti suodatettavien tuotteiden kuivattamisen yhdistämällä painesuodatuksen ja sähkökentän käytön. Tällä tekniikalla vältetään sellaisten lisäaineiden lisääminen, jotka voisivat saastuttaa lopputuotteen. Tämä sovellus mahdollistaa erityisesti : - Suodatusajan lyhentäminen - Parantaa vedenpoiston laatua. - vähentää energiankulutusta termiseen vedenpoistoon verrattuna. Tämä laite voidaan sovittaa olemassa oleviin koneisiin. 4 nykyistä sovellusalaa, jotka voidaan suodattaa: hiilivetyjä sisältävä liete, porausliete, kylpylälietteet ja kalankasvatusliete saavutetaan 75 % kuivuusaste 100 % reagenssien vähentäminen Ekologinen suunnittelu: Ympäristövaikutusten vähentäminen optimoimalla laitteiston suunnittelua.

Pyydä tarjous

Ranska

Exofalc Choquenet -kynttiläsuodatinta käytetään monilla teollisuudenaloilla, kuten elintarviketeollisuudessa (sokerinjalostamot, kaakao jne.), kemianteollisuudessa, alumiinioksiditeollisuudessa, lääketeollisuudessa jne. Sen helppokäyttöisyys (100 % automaattinen) yhdistettynä tekniikkaan, joka mahdollistaa lietteen korkean konsentraation, tekee siitä erinomaisen sakeutussuodattimen, joka soveltuu monille aloille. Se tarjoaa suuren suodatusnopeuden/suodatuspinnan suhteen pienellä tilalla. Suodoksen laadun jatkuva visuaalinen valvonta mahdollistaa välittömän reagoinnin, jos liina on puhjennut tai tukkeutunut, ja koska jokainen ramppi on yksilöllinen, se voidaan eristää korkean tuotantonopeuden ylläpitämiseksi. Sen etuna on myös se, että sen sisäisen suodatuspinnan voidaan nähdä kehittyvän asiakkaan asettamien rajoitusten mukaisesti muuttamatta sen ulkoista ympäristöä. Lopuksi, rakenteensa ja automaatioasteensa ansiosta se mahdollistaa tuottavuuden lisäämisen erittäin alhaisilla käyttökustannuksilla.

Pyydä tarjous

Ranska

Tämä laite kehitettiin joitakin vuosia sitten elintarviketeollisuudessa. Sen ominaisuudet sakeuttamisessa ja selkeyttämisessä ovat johtaneet siihen, että tätä laitetta käytetään nykyään monilla teollisuudenaloilla. Se korvaa nyt dekantterit, ja sillä on lukuisia etuja: Vähentää lattiatilaa Suodatettujen nesteiden sameus on paljon parempi. Erittäin tehokas sakeutus EXOFALC-suodattimen erityispiirteet Suodatinkangas on mukautettu täydellisesti kynttilän kokoon ; pieni amplitudi sen tukeen nähden estää sen muodonmuutokset. Suodatetut mehut eivät ole vastakkain, kun ne poistetaan, mikä antaa kynttilälle erityisen suuren virtausnopeuden ja mehun sameuden, joka muuttuu nopeasti paremmaksi kuin kehyssuodattimessa, jossa poistoaukot ovat vastakkain. EXOFALC-suodattimen suorituskyky Ominaisvirtausnopeus (lietteestä riippuen) 1-2,5 m³/m²/h. lietteen konsentraatio: 160 gr/l - 540 gr/l sovelluksesta riippuen.

Pyydä tarjous

Domain icon Valmistaja/ Tuottaja

CHOQUENET SAS

19, rue Charles Brunette

02300 CHAUNY - Ranska

Yhteyshenkilö
Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

  • Vain relevantit palveluntarjoajat
  • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
  • 100% ilmainen