• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • huonekalut - jäljitelmät

Tulokset hakusanalle

Huonekalut - jäljitelmät - Tuonti ja vienti

 1. ATELIERS JEAN PERZEL

  Ranska

  Verified by europages badge

  ATELIERS JEAN PERZEL: craftsman, creator of the light fittings for the Normandie liner and the UN. Art bronze caster and glass-maker. Since 1923, three generations serving an international customer base. Creator-manufacturer of light fittings from the 1930s to the present time, contemporary lighting , wall light, timeless ceiling lamp, functional ceiling light, art deco lamps, 1930s lamps. PERZEL : prestigious lamp from the 1930s collection, ceiling lights, hanging lights, a collector’s item, a collector’s ceiling light, oval-shaped lamp , sandblasted glass hanging lamp, collector’s items from the 1930s, Art Deco reference, floor lights, floor lamp in a contemporary style, floor lamp from the 1930s, floor reading lamp, small floor lamps, mirror lights, lighted mirrors, closed wall lights, hinged reading lamp, ”torch” wall lights, wall light with a pivoting shade, wall light from the 1930s, outside lighting, boundary lighting, consoles and pedestal tables, coffee table…

 2. EVRICA FURNITURE

  Bulgaria

  Verified by europages badge

  The company "Eureka" - based in Gabrovo, Bulgaria, was established and produced furniture in 1997. Our product production is more towards classic, traditional and modern furniture from solid oak, cherry, beech, and lime wood, which combines solid wood and natural veneered MDF. Our factory can produce almost every type of furniture, fitted or free-standing to a fine finish supplying both trade and retail at incredibly competitive prices. Our materials are first quality: oak, cherry, beech, and lime woods - supplied directly from our saw-mills throughout Bulgaria. Our company manufactures bedroom furniture, dining room furniture, kitchens, tables, chairs, beds, cabinets, small solid wood furniture, upholstered furniture, and many more. The wide range of furniture products - more than 500 different models, allows the company to fully upholster hotels, restaurants, private accommodations, and many more. Famous for their original design and high qualification - the company's employees - 60 skilled workers, are ready to satisfy the specific requirements of every client. The materials we use: varnish, glue, etc., have quality certificates from the "European Union" and are ecologically pure. The furniture is built with the most modern techniques incorporating the principles of tradition and craftsmanship. 90% of the company's production is exported to France, Belgium, Holland, Switzerland and many more. The remaining 10% is realized in the Bulgarian market. Contact us!

 3. JEAN HUBERT NIFFAC

  Ranska

  Verified by europages badge

  JEAN HUBERT NIFFAC, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Huonekalut, kodin-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Huonekalut - eteisen ja aulan, Huonekalut, design-, Huonekalut, nykyaikaiset, Huonekalut - jäljitelmät, Huonekalut - eteisen ja aulan, Huonekalut, design-, Huonekalut, nykyaikaiset, Huonekalut - jäljitelmät. Sen sijainti on Agde, Ranska.

 4. OPERA GALLERY

  Ranska

  Pariisin historiallisen keskuksen ytimessä, Place Vendômen ja Tuileries-puiston välimaastossa sekä vain muutaman askeleen päässä Louvresta sijaitseva Opéra Gallery Paris on kahdessa tasossa oleva näyttelytila, joka tarjoaa ainutlaatuisen taidekokemuksen. Teema-aiheiset näyttelyt ja pysyvät näyttelyt vuorottelevat, ja noin 40 eri taustan omaavan ja kansainvälisen taiteiljan töitä on näytteillä pysyvästi. Nykytaide, muotoilu, designer-kalusteet, litografiat, taidekirjat jne.

 5. MALÍŘKA DORIS - PRODEJ ORIGINÁLNÍCH OBRAZŮ

  Tsekin tasavalta

  MALÍŘKA DORIS - PRODEJ ORIGINÁLNÍCH OBRAZŮ, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Taide ja taidegalleriat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Huonekalut - jäljitelmät, Taidegalleriat, Huonekalut - jäljitelmät, Taidegalleriat. Sen sijainti on Plzeň, Tsekin tasavalta.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. LOFT DECORA

  Puola

  LOFT DECORA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Huonekalut - jäljitelmät. Sen sijainti on Swarzędz, Puola.

 2. MEUBLES D'ART HENRI SOCQUET

  Belgia

  MEUBLES D'ART HENRI SOCQUET, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Huonekalut - jäljitelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kaapit, vuoteet ja muut makuuhuoneen huonekalut, puunojatuolit, käsin viimeistellyt huonekalut, patsaat ja rintakuvat. Sen sijainti on Gembloux, Belgia.

 3. MIMBA

  Turkki

  MIMBA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puutarvikkeet ja huonekalujen varusteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Huonekalut - jäljitelmät, puu- ja muovihuonekalut, puiset sisäkalusteet, Huonekalut - jäljitelmät, puuhuonekalut. Sen sijainti on Kayseri, Turkki.

 4. SARL TOUFAU

  Ranska

  SARL TOUFAU, on Vähittäiskauppias, joka toimii toimialalla Huonekalut - jäljitelmät. Sen sijainti on Vaivre-Et-Montoille, Ranska.

 5. OOSTERWOLDE WONEN

  Hollanti

  OOSTERWOLDE WONEN, on Vähittäiskauppias, joka toimii toimialalla Huonekalut - jäljitelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla makuuhuonekalusteet. Sen sijainti on Oosterwolde, Hollanti.

 1. ALAIN MICHEL ANTIQUITÉS

  Belgia

  ALAIN MICHEL ANTIQUITÉS, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Huonekalut - jäljitelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Antiikki, antiikkihuonekalut, antiikkikauppiaat, Antiikki. Sen sijainti on Bruxelles, Belgia.

 2. ZUR SCHÖNEN LINDE

  Saksa

  ZUR SCHÖNEN LINDE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Huonekalut - käytetyt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Metallihuonekalut, Teollisuusasiantuntijat, Huonekalut, design-, Huonekalut - jäljitelmät, Metallihuonekalut, Teollisuusasiantuntijat, Huonekalut, design-, Huonekalut - jäljitelmät. Sen sijainti on Eggenstein-Leopoldshafen, Saksa.

 1. RUSTIKAL MEBLE KUCHENNE, SALONOWE I SYPIALNIE

  Puola

  RUSTIKAL MEBLE KUCHENNE, SALONOWE I SYPIALNIE, on Multi-Category, joka toimii toimialalla Huonekalut - jäljitelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Keittiöhuonekalut, Keittiöhuonekalut, modernit kalusteet, pöydät, hyllyt. Sen sijainti on Sierpc, Puola.

 2. SZYSZKA DESIGN S.C.

  Puola

  SZYSZKA DESIGN S.C., on Multi-Category, joka toimii toimialalla Huonekalut - jäljitelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla huonekalut, huonekaluvalmistus, pöydät, puuhuonekalut. Sen sijainti on Kraków, Puola.

 3. ART-MEBLE

  Puola

  ART-MEBLE, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Huonekalut - jäljitelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla sisä- ja ulkotilojen suunnittelu, sisustusarkkitehtuuri. Sen sijainti on Zamość, Puola.

 4. BARBIER

  Belgia

  BARBIER, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Huonekalut - jäljitelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla huonekalut mittojen mukaan, taidepuuseppä, kalusteiden suunnittelu. Sen sijainti on Mettet, Belgia.

 5. GLENCAIRN FURNITURE

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  GLENCAIRN FURNITURE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Huonekalut - jäljitelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kalustetarvikkeet, huonekalujen viimeistely. Sen sijainti on Edinburgh, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 6. MARCO PUGLIA

  Italia

  MARCO PUGLIA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Huonekalut - jäljitelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla taiteelliset huonekalut, lakatut huonekalut, käsintehdyt huonekalut, kampauspöytä. Sen sijainti on Mugnano Di Napoli, Italia.

 7. PALAZZO INT LTD. & CO. KG

  Saksa

  PALAZZO INT LTD. & CO. KG, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Huonekalut, kodin-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Huonekalut, lasten, Huonekalut - jäljitelmät, Kalusteet, koulu-, Huonekalut ja hyllyt, toimistojen, Huonekalut, lasten, Huonekalut - jäljitelmät, Kalusteet, koulu-, Huonekalut ja hyllyt, toimistojen. Sen sijainti on Herten, Saksa.

 8. KIVA DESIGN

  Italia

  KIVA DESIGN, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Huonekalut - jäljitelmät. Sen sijainti on Bellaria Igea Marina, Italia.

 1. GINGER BROWN

  Ranska

  GINGER BROWN, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Huonekalut, kodin-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Huonekalut, nykyaikaiset, Huonekalut - jäljitelmät, Huonekalut, nykyaikaiset, Huonekalut - jäljitelmät. Sen sijainti on Bourguebus, Ranska.

 2. LINSTER

  Belgia

  LINSTER, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Huonekalut - jäljitelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla puuhuonekalut, huonekalut värillisestä puusta, huonekalut luonnonpuusta, puuhuonekalut mittojen mukaan. Sen sijainti on Bruxelles, Belgia.

 3. MOBEL MESSERICH

  Belgia

  MOBEL MESSERICH, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Kalusteet - tarvikkeet ja koriste-esineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Huonekalut, kodin-, Huonekalut - eteisen ja aulan, Huonekalut - jäljitelmät, Huonekalut, kodin-, Huonekalut - eteisen ja aulan, Huonekalut - jäljitelmät, sisätilojen kalustus ja koristelu. Sen sijainti on Saint Vith, Belgia.

 4. FRITZ HANEBALL

  Saksa

  FRITZ HANEBALL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Huonekalut, kodin-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Huonekalut, lasten, Huonekalut - jäljitelmät, Kalusteet, koulu-, Huonekalut ja hyllyt, toimistojen, Huonekalut, lasten, Huonekalut - jäljitelmät, Kalusteet, koulu-, Huonekalut ja hyllyt, toimistojen. Sen sijainti on Steinheim, Saksa.

 5. DARMOLD SRL

  Romania

  DARMOLD SRL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Teräs. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Huonekalut - jäljitelmät, Huonekalut - jäljitelmät. Sen sijainti on Baia Mare, Romania.

 6. RONEX PRODUCTIE

  Romania

  RONEX PRODUCTIE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Huonekalut - jäljitelmät. Sen sijainti on Bucuresti, Romania.

 7. MØBELHÅNDVÆRKERNE

  Tanska

  MØBELHÅNDVÆRKERNE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Huonekalut - jäljitelmät. Sen sijainti on Lyngby, Tanska.

 8. MICHAEL JOYCE UPHOLSTERY

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  MICHAEL JOYCE UPHOLSTERY, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Huonekalut - jäljitelmät. Sen sijainti on Sheffield, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 9. KUCHEN & WOHNSTUDIO SCHWAIGER KG

  Itävalta

  KUCHEN & WOHNSTUDIO SCHWAIGER KG, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Keittiöt - kalusteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Huonekalut, kodin-, Istuimet ja olohuoneen kalusteet, Huonekalut - jäljitelmät, Huonekalut, lasten, Huonekalut, kodin-, Istuimet ja olohuoneen kalusteet, Huonekalut - jäljitelmät, Huonekalut, lasten. Sen sijainti on Zell Am See, Itävalta.

 10. GAISBAUER MÖBELWERKSTÄTTEN GMBH

  Itävalta

  GAISBAUER MÖBELWERKSTÄTTEN GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Huonekalut - jäljitelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla huonekalujen entisöinti, kirkkojen saarnastuolit. Sen sijainti on Aschach, Itävalta.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen