• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • jäykät rakennusmateriaalit

Tulokset hakusanalle

Jäykät rakennusmateriaalit - Tuonti ja vienti

 1. KAYADERELI CONSTRUCTION

  Turkki

  Verified by europages badge

  KAYADERELI CONSTRUCTION, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Rakennusmateriaalit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ruoka - tuonti ja vienti, Jäykät rakennusmateriaalit, Putkistot, Teollisuusputket, Kaasu- ja öljyputket - laitteet, Lisäaineet, sementti ja muurauslaasti, Kuivatut hedelmät, tuoreet hedelmät, tuoreet vihannekset. Sen sijainti on Adana, Turkki.

 2. CORTESI & C. S.R.L. - MATERIALI PER L'EDILIZIA

  Italia

  Verified by europages badge

  CORTESI & C. S.R.L. - MATERIALI PER L'EDILIZIA, on Vähittäiskauppias, joka toimii toimialalla Jäykät rakennusmateriaalit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Rakennusmateriaalit, rakennustarvikkeet, rakennusmateriaalit ja -työt, Rakennusmateriaalit, seinäpäällysteet. Sen sijainti on Alfonsine, Italia.

 3. M.E.C. DI SENSINI S.R.L.

  Italia

  Verified by europages badge

  M.E.C. DI SENSINI S.R.L., on Vähittäiskauppias, joka toimii toimialalla Jäykät rakennusmateriaalit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla rakennusmateriaalit ja -työt, sementti. Sen sijainti on Narni, Italia.

 4. DACH UND WAND ZEVEN GMBH

  Saksa

  DACH UND WAND ZEVEN GMBH, on Jakelija, joka toimii toimialalla Jäykät rakennusmateriaalit. Sen sijainti on Zeven, Saksa.

 5. RES FRATELLI SOLDI

  Italia

  RES FRATELLI SOLDI, joka toimii toimialalla Putkityöt, kodin. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Jäykät rakennusmateriaalit, saniteetti, seinän verhous, Jäykät rakennusmateriaalit, rakennusmateriaalit ja -työt. Sen sijainti on San Vincenzo, Italia.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. SABBIE SATAF S.R.L.

  Italia

  SABBIE SATAF S.R.L., on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Jäykät rakennusmateriaalit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla hiekka, hiekka, sora ja kivimurska teiden päällystämiseen, sora, kivi. Sen sijainti on Pavia, Italia.

 2. CULTURA

  Luxemburg

  CULTURA, on Jakelija, joka toimii toimialalla Jäykät rakennusmateriaalit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kipsi. Sen sijainti on Luxembourg, Luxemburg.

 3. FELCO COSTRUZIONI GENERALI SRL

  Italia

  FELCO COSTRUZIONI GENERALI SRL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Jäykät rakennusmateriaalit. Sen sijainti on Pagani, Italia.

 4. HOLZSCHEUNE GMBH

  Saksa

  HOLZSCHEUNE GMBH, on Jakelija, joka toimii toimialalla Jäykät rakennusmateriaalit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Rautatavara, rakentamiseen, Puu - sahattu ja käsitelty, Paneelit, puu-, Betonituotteet ja konglomeraatit, Rautatavara, rakentamiseen, Puu - sahattu ja käsitelty, Paneelit, puu-, Betonituotteet ja konglomeraatit. Sen sijainti on Dülmen, Saksa.

 5. SUELOTHERM DÄMMTECHNIK INH. SÜLEYMAN KAMBAK

  Saksa

  SUELOTHERM DÄMMTECHNIK INH. SÜLEYMAN KAMBAK, on Jakelija, joka toimii toimialalla Jäykät rakennusmateriaalit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Puu, käsittelemätön, Puu - sahattu ja käsitelty, Äänieristysmateriaalit, Lämmöneristysmateriaalit, Puu, käsittelemätön, Puu - sahattu ja käsitelty, Äänieristysmateriaalit, Lämmöneristysmateriaalit. Sen sijainti on Leverkusen, Saksa.

 1. GRUPO OXIREIN

  Espanja

  GRUPO OXIREIN, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Jäykät rakennusmateriaalit. Sen sijainti on Sevilla, Espanja.

 2. BOUWSPECIALITEITEN VAN PETEGHEM

  Belgia

  BOUWSPECIALITEITEN VAN PETEGHEM, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Rakennuskoneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Jäykät rakennusmateriaalit, Rakennusmateriaalien valmistus - koneet ja laitteet, rakennusmateriaalit, Jäykät rakennusmateriaalit, Rakennusmateriaalien valmistus - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Lokeren, Belgia.

 1. CRUSHING AND SCREENING LTD

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  CRUSHING AND SCREENING LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Jäykät rakennusmateriaalit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kiven jauhatus, louhosten inerttien lajittelukoneet. Sen sijainti on York, North Yorkshire. Uk, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 2. VATAN CABLE COMPANY

  Turkki

  VATAN CABLE COMPANY, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Jäykät rakennusmateriaalit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla satamatoimintojen asiantuntemus. Sen sijainti on Corlu / Tekirdag, Turkki.

 3. SOBEN INTERNATIONAL (EUROPE) LTD

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  SOBEN INTERNATIONAL (EUROPE) LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Jäykät rakennusmateriaalit. Sen sijainti on Ballynahinch, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 4. VANDENBROECK

  Belgia

  VANDENBROECK, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Jäykät rakennusmateriaalit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Katontekomateriaalit, Betonituotteet ja konglomeraatit, Puu - sahattu ja käsitelty, rakennusmateriaalit, tukkumyynti, Katontekomateriaalit, Betonituotteet ja konglomeraatit, Puu - sahattu ja käsitelty. Sen sijainti on Lier, Belgia.

 5. AVON MATERIAL SUPPLIES

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  AVON MATERIAL SUPPLIES, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Jäykät rakennusmateriaalit. Sen sijainti on Wimborne, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 6. LEVITA LEHM - EGGINGER NATURBAUSTOFFE GMBH

  Saksa

  LEVITA LEHM - EGGINGER NATURBAUSTOFFE GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Jäykät rakennusmateriaalit. Sen sijainti on Malching, Saksa.

 7. BATIDAL

  Belgia

  BATIDAL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Betonituotteet ja konglomeraatit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Jäykät rakennusmateriaalit, Betoni, valmis, Marmori ja luonnonkivet, Jäykät rakennusmateriaalit, Betoni, valmis, laatoitus, Marmori ja luonnonkivet. Sen sijainti on Battice, Belgia.

 8. CLAESSEN PAUL

  Belgia

  CLAESSEN PAUL, on Alihankkija, joka toimii toimialalla Rakennukset, elementti-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Rakennustyömaalaitteet ja -välineet, Jäykät rakennusmateriaalit, Rakennustyömaalaitteet ja -välineet, Jäykät rakennusmateriaalit, omat huoneistot, asuntoasiakirjojen valmistelu. Sen sijainti on Herentals, Belgia.

 1. BIGMAT LEPOT

  Belgia

  BIGMAT LEPOT, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Jäykät rakennusmateriaalit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kattourakoitsijat, Rautatavara, rakentamiseen, eristys, Kattourakoitsijat, puusepän tarvikkeet, Rautatavara, rakentamiseen. Sen sijainti on Bassenge, Belgia.

 2. DPM GMBH ISO-STROH

  Itävalta

  DPM GMBH ISO-STROH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Jäykät rakennusmateriaalit. Sen sijainti on Kasten, Itävalta.

 3. BIGMAT

  Belgia

  BIGMAT, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Laatoitus ja kiveysten teko - yritykset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Jäykät rakennusmateriaalit, Varastointivälineet ja -järjestelmät, Puunkäsittelytuotteet, Jäykät rakennusmateriaalit, Varastointivälineet ja -järjestelmät, luonnonkivet, Puunkäsittelytuotteet. Sen sijainti on Marche-En-Famenne, Belgia.

 4. BOURGONDISCH KRUIS

  Belgia

  BOURGONDISCH KRUIS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Jäykät rakennusmateriaalit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla sisätilojen kalustus ja koristelu, Sisustussuunnittelu, suunnittelutoimisto. Sen sijainti on Bavikhove, Belgia.

 5. RBC FRANCE

  Ranska

  RBC FRANCE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Raaka-aineet rakentamiseen ja julkisiin töihin. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Laakerit, kuula-, neula- ja rulla-, Jäykät rakennusmateriaalit, Laakerit, kuula-, neula- ja rulla-, Jäykät rakennusmateriaalit, kiristystyökalut. Sen sijainti on Les Ulis Cedex, Ranska.

 6. SILK PLASTER DEUTSCHLAND

  Saksa

  SILK PLASTER DEUTSCHLAND, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Jäykät rakennusmateriaalit. Sen sijainti on Berlin, Saksa.

 7. DENAYER

  Belgia

  DENAYER, on Vähittäiskauppias, joka toimii toimialalla Jäykät rakennusmateriaalit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Puu - sahattu ja käsitelty, Hiekka ja sora, Rakennustyöt, Lämmöneristysmateriaalit, Puu - sahattu ja käsitelty, Hiekka ja sora, Rakennustyöt, Lämmöneristysmateriaalit. Sen sijainti on Halle, Belgia.

 8. ACCESSBAT

  Ranska

  ACCESSBAT, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Jäykät rakennusmateriaalit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Nostolaitteet. Sen sijainti on Wasquehal, Ranska.

 9. LLC ULTRA-TRADE

  Ukraina

  LLC ULTRA-TRADE, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Jäykät rakennusmateriaalit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sementti ja lisäaineet, tuhkan käsittely, sementti rakennuksille, Sementti ja lisäaineet, Metallituotteet. Sen sijainti on Kyiv, Ukraina.

 10. CONSTRUCTION INFORMATION SERVICES (CIS)

  Irlanti

  CONSTRUCTION INFORMATION SERVICES (CIS), on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Jäykät rakennusmateriaalit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Liikeneuvonta, Teollisuusrakennuksen rakentaminen, Liiketoimintatiedon hallinta, Liikeneuvonta, tutkimus ja kaupalliset tiedot, Teollisuusrakennuksen rakentaminen, Liiketoimintatiedon hallinta. Sen sijainti on Dublin, Irlanti.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen