• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • kaivostyö ja louhinta - koneet ja laitteet

Tulokset hakusanalle

Kaivostyö ja louhinta - koneet ja laitteet - Tuonti ja vienti

 1. CAVE TRAMBISERRA S.R.L.

  Italia

  Verified by europages badge

  Cave Trambiserra is specialised in quarrying high quality marbles and its proud of owning two quarries: Michelangelo's Bianco Trambiserra quarry and the Grigio San Nicola e Bardiglio quarry, both located in Seravezza, Italy. The marbles that Cave Trambiserra can offer stand out for their very high density that makes them extremely long-lasting and stain resistant. Thanks to these properties they are perfect for a vast range of indoor and outdoor uses.

 2. ALPA MINING S.I.A.

  Latvia

  Verified by europages badge

  ALPA Mining is an equipment and machinery provider for a variety of industries: mining and quarrying, metal, agriculture, but also packaging for food processing industry. We also offer supply spare parts and consumables for your equipment. Whether you are looking to invest in a new piece of equipment or you are buying used, we have a piece of equipment for you, that will maximize your output and efficiency. If you have not decided on a particular model or just want to check our current offer, our team is always at your service for consultations. We will show you the options and benefits of each model in detail and help you choose the best piece of equipment for you. Our care for the customer doesn’t stop with a purchase. We support every piece of equipment we sell through our service and after-sales service, also offering solutions for express delivery. We gain customers trust with reliable and high quality service and are very proud of cooperation we have. We don’t just sell equipment, but help you increase profitability by providing a solution to your challenges.

 3. ASLI MACHINE INDUSTRY

  Turkki

  Verified by europages badge

  ASLI MACHINE INDUSTRY, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Teräkset ja metallit - koneistus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Konetyökalut - metallin työstöön, Kaivostyö ja louhinta - koneet ja laitteet, alumiini ja titaani tankosorvaukseen, cnc-taivutus, c.n.c.-jyrsintä, CNC-jyrsintä, valssauskoneiden valmistus, tarkkuussorvit metallien työstöä varten, sorvit metallien työstöä varten. Sen sijainti on Izmit, Turkki.

 4. RAOUL LENOIR

  Ranska

  Verified by europages badge

  RAOUL LENOIR, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Magneettiset välineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kaivostyö ja louhinta - koneet ja laitteet, Voima, Renkaat, metals separator, circular electromagnets, kestomagneetit, rectangular electromagnets, magneettinen nostaminen, magneettiset nostolaitteet. Sen sijainti on Cosnes Et Romain, Ranska.

 5. MAGRIPEDRA-PREPARAÇÃO DE GRANITOS LDA

  Portugali

  Verified by europages badge

  MAGRIPEDRA-PREPARAÇÃO DE GRANITOS LDA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kaivostyö ja louhinta - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kivet ja mineraalit, Teroituskivet, Graniitti, graniitin markkinointi, Granite sales, Granite Guides, provision of labor, henkilöstöhallinnon alihankinta, Granite cubes. Sen sijainti on Penafiel, Portugali.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. GROUPE GARONNE

  Ranska

  Verified by europages badge

  GROUPE GARONNE, on Jakelija, joka toimii toimialalla Kaivostyö ja louhinta - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Jätteenkäsittely ja -kierrätys - koneet ja laitteistot, Jauhatuslaitteet ja murskauskoneet, kierrätyskoneiden valmistus, Jätteenkäsittely ja -kierrätys - koneet ja laitteistot, maansiirtokoneiden varaosat. Sen sijainti on Mondavezan, Ranska.

 2. DELKOM DELICI MAKINALARI A.S.

  Turkki

  Delkom Group -konserni yhdistää monivuotisen kokemuksensa ja ammattitaitonsa valmistaessaan maailman johtavia hydraulisten porakoneiden varaosia. Tuotemerkkejämme ovat Atlas Copco, Furukawa, Sandvik (Tamrock), Ingersollrand, modaalisia jumbotunneliporia varten, telaporat, D7, F7, F9, kallioporakone, HCR 9, HCR 12, HCR 900, HCR 180, ranger 700, ranger 600, dX 680, dX 700, Montabert, COP 1238, COP 1838, COP 1132, hl 600, hl 700, hlx5, hd 609, hD 709, HD 712, HD 715. Olemme palveluksessanne myös muiden laitteiden osalta. Olemme poralaitteiden ja kierreporien laadukkaiden varaosien globaalinen toimittaja, tuotemerkkeihin Atlas, Sandvik, Furukawa ja Ingersoll Rand, Delkom Grup -konsernin vahvuus on ollut tinkimätön sitoumus korkeaan laatuun, kilpailukykyiset hinnat ja tehokas palvelu, ja se varmistaa, että jokainen asiakas saa saman takuun kuin alkuperäisen laitevalmistajan (OEM) tarjoama takuu. Varaosiemme ja teknisen palvelun ansiosta saatte luotettavia ja kustannustehokkaita ratkaisuja kierreporiin.

 3. SHANGHAI SPECIAL METAL CO., LTD

  Kiina

  Shanghai Special Metal Co., Ltd toimittaa metallimateriaalia ja konetuotteita. Suunnittelemme ja valmistamme tuotteet itsenäisesti. Jokainen valmistamamme tuote on suunniteltu ja rakennettu niin, että se täyttää asiakkaan yksityiskohtaiset vaatimukset. Toivottavasti voimme tarjota korkealaatuisia tuotteitamme ja parasta palveluamme sinulle!

 4. PLASMA COMPANY LLC

  Ukraina

  PLASMA COMPANY LLC, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kaivostyö ja louhinta - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla teollisuuslaitteet, tavaroiden nostolaitteet, pumput ja kompressorit, sähkömoottorit. Sen sijainti on Kharkiv, Ukraina.

 5. CHAOYANG RUNXING HEAVY MACHINERY MANUFACTURING CO. LTD

  Turkki

  CHAOYANG RUNXING HEAVY MACHINERY MANUFACTURING CO. LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kaivostyö ja louhinta - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla vaihteistot voimansiirtolaitteita varten, laakeripesien korjaus. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 1. KUR MAKINA TIC.LTD.STI

  Turkki

  KUR MAKINA TIC.LTD.STI, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kaivostyö ja louhinta - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Ankara, Turkki.

 2. GRASSI 1880 CAVE S.R.L.

  Italia

  GRASSI 1880 CAVE S.R.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kaivostyö ja louhinta - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Nanto, Italia.

 1. CREISCENDO

  Ranska

  CREISCENDO, on Multi-Category, joka toimii toimialalla Tuonti ja vienti - substanssit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Teollisuusventtiilit, käyttölaitteet, Kaivostyö ja louhinta - koneet ja laitteet, Sähkömuuntajat, muuntimet ja tasasuuntaajat, Teollisuusventtiilit, käyttölaitteet, Kaivostyö ja louhinta - koneet ja laitteet, lämpöeristys - materiaalit, Sähkömuuntajat, muuntimet ja tasasuuntaajat. Sen sijainti on Chisseaux, Ranska.

 2. 4GNSS (ORIENT SYSTEMS GROUP)

  Yhdistyneet Arabiemiirikunnat

  4GNSS (ORIENT SYSTEMS GROUP), on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kaivostyö ja louhinta - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Maanmittauslaitteet, Satelliittipaikannusjärjestelmät, Maanmittauslaitteet, satelliittinavigaattorit, sisävesiliikenne, Satelliittipaikannusjärjestelmät. Sen sijainti on Dubai, Yhdistyneet Arabiemiirikunnat.

 3. HB DRILLING

  Belgia

  HB DRILLING, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Poraus ja koeporaus - laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kaivostyö ja louhinta - koneet ja laitteet, Vedenkäsittely, teollinen - laitteet ja välineet, Kaivostyö ja louhinta - koneet ja laitteet, Vedenkäsittely, teollinen - laitteet ja välineet, vesien käsittelulaitteiden rakentaminen. Sen sijainti on Fontaine-L'Eveque, Belgia.

 4. RGA MAQUINARIAS PERU RGA EQUIPMENT SALES

  Peru

  RGA MAQUINARIAS PERU RGA EQUIPMENT SALES, on Multi-Category, joka toimii toimialalla Kaivostyö ja louhinta - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kaivostyö, avo- - koneet ja laitteet, pohjamaan malminetsintäkairaukset, louhosteollisuuden koneet ja laitteet, Kaivostyö, avo- - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Lima, Peru.

 5. TEKNIK MAKINA

  Turkki

  TEKNIK MAKINA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kaivostyö ja louhinta - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 6. ORGLOBAL MAKINA ROCK DRILL AND DRIFTER MINING QUIPMENT MANUFACTURER OF SPARE PARTS LTD.ŞTI

  Turkki

  ORGLOBAL MAKINA ROCK DRILL AND DRIFTER MINING QUIPMENT MANUFACTURER OF SPARE PARTS LTD.ŞTI, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kaivostyö ja louhinta - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Pumput, hydrauli-, Kaivostyö, avo- - koneet ja laitteet, kaivosten ja louhosten porauslaitteet, kallioporaus, Pumput, hydrauli-, Kaivostyö, avo- - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Ankara, Turkki.

 7. ÖZ YAVUZ MAKINA SAN VE TIC LTD STI

  Turkki

  ÖZ YAVUZ MAKINA SAN VE TIC LTD STI, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kaivostyö ja louhinta - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 8. SHAANXI ASTTAR EXPLOSION-PROOF SAFETY TECHNOLOGY CO., LTD.

  Kiina

  SHAANXI ASTTAR EXPLOSION-PROOF SAFETY TECHNOLOGY CO., LTD., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kaivostyö ja louhinta - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla räjähdussuojatut. Sen sijainti on Xi'an, Kiina.

 1. CALCAIRES DE LA SAMBRE

  Belgia

  CALCAIRES DE LA SAMBRE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kaivostyö ja louhinta - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kalkkikivitäyteaine, maanparanne kalkista ja dolomiittikalkista. Sen sijainti on Landelies, Belgia.

 2. RDS - ROCK DRILL SPARE

  Turkki

  RDS - ROCK DRILL SPARE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kaivostyö ja louhinta - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Ankara, Turkki.

 3. TOKSEL MAKINA LTD. STI.

  Turkki

  TOKSEL MAKINA LTD. STI., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kaivostyö ja louhinta - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Marmorityöt - koneet, Marmorityöt - koneet. Sen sijainti on Kocaeli, Turkki.

 4. HELICEO

  Ranska

  HELICEO, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Maanmittauslaitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kaivostyö ja louhinta - koneet ja laitteet, Topografinen tutkimus nelikopterin avulla, Nelikopterin ohjauskoulutus, Kaivostyö ja louhinta - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Nantes Cedex 3, Ranska.

 5. GHH FAHRZEUGE GMBH

  Saksa

  GHH FAHRZEUGE GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kaivostyö ja louhinta - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Betonisekoittimet, Betonisekoittimet, betonimyllyajoneuvot rakennusta varten, dumpperi, lavakuorma-autot. Sen sijainti on Hohenthal, Saksa.

 6. MINING TOOL PLANT TEHPOSTAVKA LLC

  Ukraina

  MINING TOOL PLANT TEHPOSTAVKA LLC, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kaivostyö ja louhinta - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Dnipropetrovsk, Ukraina.

 7. MEKA CRUSHING & SCREENING AND CONCRETE BATCHING TECHNOLOGIES

  Turkki

  MEKA CRUSHING & SCREENING AND CONCRETE BATCHING TECHNOLOGIES, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kaivostyö ja louhinta - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla koneet kiviaineksen murskaamiseen, siirrettävät betoniasemat. Sen sijainti on Ankara, Turkki.

 8. VALGES

  Espanja

  VALGES, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kaivostyö ja louhinta - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla ilmailun lisälaitteet, tarvikkeet ilmailuteollisuutta varten, helikopterit, teollisuuslaitteet. Sen sijainti on Valencia, Espanja.

 9. OZPER PERLITE

  Turkki

  OZPER PERLITE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kaivostyö ja louhinta - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Gaziantep, Turkki.

 10. AIRTEXX GASSYSTEME & EQUIPMENT

  Saksa

  AIRTEXX GASSYSTEME & EQUIPMENT, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ruokateollisuus - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Hammaskirurgian kalusteet, Kaivostyö ja louhinta - koneet ja laitteet, Kemian- ja lääketeollisuus - koneet ja laitteet, Hammaskirurgian kalusteet, Kaivostyö ja louhinta - koneet ja laitteet, Kemian- ja lääketeollisuus - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Puchheim, Saksa.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen
Suodattimet

Tulokset hakusanalle

Kaivostyö ja louhinta - koneet ja laitteet - Tuonti ja vienti

Tulosten määrä

2 018 Yritykset