• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • kumin ja muovin avarrus ja sorvaus

Tulokset hakusanalle

Kumin ja muovin avarrus ja sorvaus - Tuonti ja vienti

 1. MECALTEX MECANICA GERAL DE PRECISÃO LDA

  Portugali

  Verified by europages badge

  MECALTEX MECANICA GERAL DE PRECISÃO LDA is a Portuguese company founded in 1996 and specializing as the best outsourcing partner for the production and manufacturing of precision mechanics – cut 3, 4 or 5 pieces (aluminum, steel or stainless steel. We supply all Central and Northern Europe with CNC precision machining, welding, made-to-measure projects, bespoke outsourcing, production in medium series, precision CNC machining of components in metallic alloys, project development and assembly. MECALTEX MECANICA GERAL DE PRECISÃO has a technical team of experts that provides your company with fast delays and customer support throughout the entire journey. Contact us today to know more about!

 2. MOVINGROUP S.R.L.

  Italia

  Verified by europages badge

  The company develops and markets plastic gaskets and customised industrial components. It has a team made of qualified people with experience and technical know-how that has been built up in over thirty years in the gasket and plastics processing sector. Movingroup supports large companies in the naval sector, hydraulic parts SMEs, earth-moving machinery producers, industrial plant builders and many more. ISO 9001, traceability for all shipments.

 3. MPO

  Ranska

  Verified by europages badge

  MPO, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lämpömuovaus, muovin - koneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Muotit, muovi- ja kumiteollisuuden, Kumin ja muovin avarrus ja sorvaus, muovin ruiskuvalumuotti, Muotit, muovi- ja kumiteollisuuden, ruostumattomien teräslevyjen työstö, Kumin ja muovin avarrus ja sorvaus. Sen sijainti on Pluvigner, Ranska.

 4. TORCAMES

  Portugali

  Verified by europages badge

  TORCAMES, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Konetyökalut - metallin työstöön. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Porauspalvelut, Teräs, Konetyökalut, metallin työstö - osat ja lisälaitteet, Messinki, Kumin ja muovin avarrus ja sorvaus, Sorvaus - teräs ja metallit, 4-akselinen CNC-jyrsintä, CNC-alumiinityöstö, CNC-jyrsintä. Sen sijainti on Espinhel Águeda, Portugali.

 5. MARTIN JOSEPH SA

  Ranska

  Verified by europages badge

  MARTIN JOSEPH SA, on Alihankkija, joka toimii toimialalla Sorvaus - teräs ja metallit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Koneenrakennus - tilaustyöt, Teräkset ja metallit - koneistus, Kumin ja muovin avarrus ja sorvaus, Koneenrakennus - tilaustyöt, Teräkset ja metallit - koneistus, Kumin ja muovin avarrus ja sorvaus, hienomekaniikkatyöpaja, Tarkkuussorvaus pitkäsorvausautomaatissa, digitaalisesti ohjattu sorvaus. Sen sijainti on Vougy, Ranska.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. FA. SIEGFRIED LANGANKE, INH. RALF LANGANKE E.K.

  Saksa

  Verified by europages badge

  FA. SIEGFRIED LANGANKE, INH. RALF LANGANKE E.K., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kumin ja muovin avarrus ja sorvaus. Sen sijainti on Albstadt, Saksa.

 2. KOVINARSTVO IVANETIČ D.O.O.

  Slovenia

  Verified by europages badge

  KOVINARSTVO IVANETIČ D.O.O., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Sorvaus - teräs ja metallit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kumin ja muovin avarrus ja sorvaus, EDM wire cutting, CNC-jyrsintä, prototyypit CNC, CNC-sorvausosat, CNC-sorvaus, 5-akselinen avarrus, sorvaus, Tarkkuussorvaus. Sen sijainti on Semic, Slovenia.

 3. ZÜMRE MAKINA LTD.

  Turkki

  ZÜMRE MAKINA LTD., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kumin ja muovin avarrus ja sorvaus. Sen sijainti on Ankara, Turkki.

 4. HPTEC GMBH

  Saksa

  HPTEC GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Poranterät ja upottimet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kumin ja muovin avarrus ja sorvaus, hamaslääkärien porat, Kumin ja muovin avarrus ja sorvaus, metallien poraus, poranterät porakoneita varten. Sen sijainti on Ravensburg, Saksa.

 5. R-MECA PRECISION SUD OUEST

  Ranska

  R-MECA PRECISION SUD OUEST, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Teräkset ja metallit - koneistus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Poraus - konetyökalut, Koneenrakennus - tilaustyöt, Kumin ja muovin avarrus ja sorvaus, Poraus - konetyökalut, Koneenrakennus - tilaustyöt, Kumin ja muovin avarrus ja sorvaus, jyrsintä viidellä karalla. Sen sijainti on Toulouse, Ranska.

 1. KELLER CNC TECHNIK GMBH

  Saksa

  KELLER CNC TECHNIK GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kumin ja muovin avarrus ja sorvaus. Sen sijainti on Weyerbusch, Saksa.

 2. CMS DEUTSCHLAND GMBH

  Saksa

  CMS DEUTSCHLAND GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Jyrsintä - puuntyöstökoneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kumin ja muovin avarrus ja sorvaus, Kumin ja muovin avarrus ja sorvaus, CNC-jyrsin, CNC-jyrsintäkäsittely, marmori-, graniitti- ja kiviporat. Sen sijainti on Kulmbach, Saksa.

 1. MIKRONAR

  Puola

  MIKRONAR, on Multi-Category, joka toimii toimialalla Kumin ja muovin avarrus ja sorvaus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla jyrsintä, Sorvinterät, sorvaus, hionta. Sen sijainti on Radom, Puola.

 2. SIA BALTIC PROWELD

  Latvia

  SIA BALTIC PROWELD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Hitsaus - terästen ja metallien. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Rakennusmateriaalit, Kumin ja muovin avarrus ja sorvaus, Julkisivu-urakoitsijat, Rakennusmateriaalit, Kumin ja muovin avarrus ja sorvaus, Julkisivu-urakoitsijat. Sen sijainti on Riga, Latvia.

 3. GERIMEX

  Hollanti

  GERIMEX, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Hionta - terästen ja metallien. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Mutterit ja pultit, mittatilaustyönä tehdyt, Kumin ja muovin avarrus ja sorvaus, Pinnoitus - teräksen ja metallien, Mutterit ja pultit, mittatilaustyönä tehdyt, Kumin ja muovin avarrus ja sorvaus. Sen sijainti on Hengelo Ov, Hollanti.

 4. OPARA VIDO S.P.

  Slovenia

  OPARA VIDO S.P., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Sorvaus - teräs ja metallit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kumin ja muovin avarrus ja sorvaus, Kumin ja muovin avarrus ja sorvaus, muovien leikkaus. Sen sijainti on Dob, Slovenia.

 5. SUD MATIERES PLASTIQUES

  Ranska

  SUD MATIERES PLASTIQUES, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kumin ja muovin avarrus ja sorvaus. Sen sijainti on Manosque, Ranska.

 6. HUBER MASCHINENBAU GMBH

  Itävalta

  HUBER MASCHINENBAU GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kumin ja muovin avarrus ja sorvaus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Moottorit, poltto- - komponentit ja osat, Moottorit, poltto-, Koneenrakennus - tilaustyöt, Moottorit, poltto- - komponentit ja osat, Moottorit, poltto-, Koneenrakennus - tilaustyöt. Sen sijainti on Mils, Itävalta.

 7. HRISTOV 16 EOOD

  Bulgaria

  HRISTOV 16 EOOD, on Asiamies/ Edustaja, joka toimii toimialalla Tuonti ja vienti - koneenrakennus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kuivaajat, teolliset, Kumin ja muovin avarrus ja sorvaus, Maalauskoneet ja -laitteet - teolliset, Puun työstö - koneet ja laitteet, Kuivaajat, teolliset, Kumin ja muovin avarrus ja sorvaus, Maalauskoneet ja -laitteet - teolliset, Puun työstö - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Sofia, Bulgaria.

 8. MODELPLAST SAS

  Italia

  MODELPLAST SAS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kumin ja muovin avarrus ja sorvaus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla muottien valmistus. Sen sijainti on Schio, Italia.

 1. MENTEC GMBH

  Saksa

  MENTEC GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kumin ja muovin avarrus ja sorvaus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Muovikotelot, kalvonäppäimistö. Sen sijainti on Riemerling, Saksa.

 2. CADCAMATIC

  Belgia

  CADCAMATIC, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kumin ja muovin avarrus ja sorvaus. Sen sijainti on Ruddervoorde, Belgia.

 3. GESELLSCHAFT FÜR KUNSTSTOFFVERARBEITUNG FOLIFORM MBH

  Saksa

  GESELLSCHAFT FÜR KUNSTSTOFFVERARBEITUNG FOLIFORM MBH, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Käsityökalut, ei-sähkökäyttöiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kumi ja muovi - työstäminen, Kumin ja muovin avarrus ja sorvaus, Muovit - teollisuusraaka-aineet, Muovit - rakennusteollisuus, Kumi ja muovi - työstäminen, Kumin ja muovin avarrus ja sorvaus, Muovit - teollisuusraaka-aineet, Muovit - rakennusteollisuus. Sen sijainti on Lünen, Saksa.

 4. PKM GMBH

  Saksa

  PKM GMBH, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Jyrsintä - terästen ja metallien. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kumin ja muovin avarrus ja sorvaus, Kiinnityslaitteet, Mutterit ja pultit, Kumin ja muovin avarrus ja sorvaus, Kiinnityslaitteet, Mutterit ja pultit. Sen sijainti on Elchingen, Saksa.

 5. DOMAKO S.R.O.,

  Tsekin tasavalta

  DOMAKO S.R.O.,, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Kumin ja muovin avarrus ja sorvaus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Puu - sorvatut tuotteet, Tuonti ja vienti - koneenrakennus, Konetyökalut - metallin työstöön, Sorvaus - teräs ja metallit, Puu - sorvatut tuotteet, Tuonti ja vienti - koneenrakennus, Konetyökalut - metallin työstöön, Sorvaus - teräs ja metallit. Sen sijainti on Domazlice, Tsekin tasavalta.

 6. MAFA PLASTICS B.V.

  Hollanti

  MAFA PLASTICS B.V., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lujitemuovit - valu. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kumin ja muovin ruiskupuristus, Kumin ja muovin avarrus ja sorvaus, Kumin ja muovin ruiskupuristus, Kumin ja muovin avarrus ja sorvaus. Sen sijainti on Delft, Hollanti.

 7. DEGEN UND REITER GMBH

  Saksa

  DEGEN UND REITER GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Jyrsintä - terästen ja metallien. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kumin ja muovin avarrus ja sorvaus, Sorvaus - teräs ja metallit, Kumin ja muovin avarrus ja sorvaus, Sorvaus - teräs ja metallit. Sen sijainti on Karlsfeld, Saksa.

 8. WMB AG

  Sveitsi

  WMB AG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Mutterit ja pultit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kiinnityslaitteet, Kumin ja muovin avarrus ja sorvaus, Kiinnityslaitteet, Kumin ja muovin avarrus ja sorvaus. Sen sijainti on Balgach, Sveitsi.

 9. GERMAN MOLD SERVICE 24 GMBH RAPID TOOLING & PROTOTYPING

  Saksa

  GERMAN MOLD SERVICE 24 GMBH RAPID TOOLING & PROTOTYPING, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kumin ja muovin avarrus ja sorvaus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla prototyyppien pikavalmistus. Sen sijainti on Eppertshausen, Saksa.

 10. GEORG ZWETSCH GMBH

  Saksa

  GEORG ZWETSCH GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kumin ja muovin avarrus ja sorvaus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Taloustavarat, metalliset, Ruokailuvälineet, Taloustavarat, metalliset, Ruokailuvälineet. Sen sijainti on Idar-Oberstein, Saksa.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen