• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • mekaaninen pintakäsittely - koneet

Tulokset hakusanalle

Mekaaninen pintakäsittely - koneet - Tuonti ja vienti

 1. DHD CLEAN PARTS GMBH & CO. KG

  Saksa

  Verified by europages badge

  DHD Clean Parts GmbH & Co. KG was founded in November 2017 after the separation of DHD Technology GmbH & Co. KG. DHD Clean Parts GmbH & Co. KG's key area of expertise is industrial parts cleaning. In addition, DHD Clean Parts GmbH & Co. KG also runs a laboratory for residual dirt analysis. This is where testing to ensure internal quality assurance is carried out, as well as testing on behalf of our customers. This laboratory acts completely independently of the company's other business activities. Our customers are in the automotive industry, as well as their suppliers, the electronics and electrotechnical industry, the heating systems and heat technology sector, mechanical engineering, environmental and process engineering and many more sectors of industry.

 2. PAUL AUER GMBH

  Saksa

  Verified by europages badge

  PAUL AUER GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Mekaaninen pintakäsittely - koneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Blasting systems, Sand blasting, Abrasives, Dust extractors, Blasting cabinets, Pintakäsittely, Blasting technology, Turbine blasting technology, Dry ice blasting equipment. Sen sijainti on Mannheim, Saksa.

 3. JAFO MARAT GROUP JAROCINSKA FABRYKA OBRABIAREK

  Puola

  JAFO MARAT GROUP JAROCINSKA FABRYKA OBRABIAREK, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Mekaaninen pintakäsittely - koneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla metallien jyrsintä, jyrsinkoneet, koneet ja laitteistot, Yleisjyrsimet. Sen sijainti on Jarocin, Puola.

 4. JIMCO A/S

  Tanska

  JIMCO A/S, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Mekaaninen pintakäsittely - koneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Desinfiointi- ja sterilisaatiopalvelut, Desinfiointi- ja sterilisaatiopalvelut, desinfiointijärjestelmät, ilmanpuhdistimet, sterilointi. Sen sijainti on Rudkøbing, Tanska.

 5. LOESER GMBH

  Saksa

  LOESER GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Mekaaninen pintakäsittely - koneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Galvanointi - koneet, laitteet ja koneet metallien hiontaa varten, purseenpoisto, Galvanointi - koneet, metallihiomakoneet. Sen sijainti on Speyer, Saksa.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. PASSAPONTI METAL CLEANING TECHNOLOGY S.R.L.

  Italia

  PASSAPONTI METAL CLEANING TECHNOLOGY S.R.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Metallipintojen käsittely - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Hitsaus, kolvaus ja juotto - välineet ja tarvikkeet, Mekaaninen pintakäsittely - koneet, Hitsaus, kolvaus ja juotto - välineet ja tarvikkeet, Mekaaninen pintakäsittely - koneet, laitteet ja koneet metallien puhdistusta varten, Osien puhdistuskoneet. Sen sijainti on Scandicci, Italia.

 2. ROSLER UK

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  ROSLER UK, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Mekaaninen pintakäsittely - koneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kiillotuslaitteet ja -aineet, koneet ja varusteet muovituotteiden viimeistelyä varten, hankaus- ja kiillotusaineet, Kiillotuslaitteet ja -aineet, hiekkapuhalluskoneet. Sen sijainti on Prescot, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 3. AFFUTEUSE-DIFFUSION

  Ranska

  AFFUTEUSE-DIFFUSION, on Jakelija, joka toimii toimialalla Mekaaninen pintakäsittely - koneet. Sen sijainti on Paray Vieille Poste, Ranska.

 4. FINI METAUX

  Ranska

  FINI METAUX, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Teräkset ja metallit - pintakäsittely ja pinnoitus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Viimeistelykoneet, metalli, Metallipintojen käsittely - koneet ja laitteet, Mekaaninen pintakäsittely - koneet, Viimeistelykoneet, metalli, Metallipintojen käsittely - koneet ja laitteet, Mekaaninen pintakäsittely - koneet. Sen sijainti on Limoges, Ranska.

 5. THERMOCOMPACT

  Ranska

  THERMOCOMPACT, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Mekaaninen pintakäsittely - koneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kemiallinen nikkelöinti. Sen sijainti on Pringy, Ranska.

 1. RUMP STRAHLANLAGEN GMBH & CO. KG

  Saksa

  RUMP STRAHLANLAGEN GMBH & CO. KG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Mekaaninen pintakäsittely - koneet. Sen sijainti on Salzkotten, Saksa.

 2. PRECICUT ENGINEERS

  Intia

  PRECICUT ENGINEERS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Mekaaninen pintakäsittely - koneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla KULARUISKUT (hiekkapuhallus), kapustat. Sen sijainti on Aurangabad, Intia.

 1. HNK SERVICE

  Ranska

  HNK SERVICE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Mekaaninen pintakäsittely - koneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Metallin hionta- ja peittauskoneet, Pinnoituskoneet, metallin, Pinnantarkistusjärjestelmät, Sinkkigalvanointi, Metallin hionta- ja peittauskoneet, Pinnoituskoneet, metallin, Pinnantarkistusjärjestelmät, Sinkkigalvanointi. Sen sijainti on Villeurbanne, Ranska.

 2. GALVATEK - THERMOPLONGEURS

  Ranska

  GALVATEK - THERMOPLONGEURS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Mekaaninen pintakäsittely - koneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kierrelämmittimet, lämmönvaihtimet. Sen sijainti on Bonnières-Sur-Seine, Ranska.

 3. SAMETAL SARL

  Ranska

  SAMETAL SARL, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Metallipintojen käsittely - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Mekaaninen pintakäsittely - koneet, Mekaaninen pintakäsittely - koneet, metallien käsittely, hiekoitus, metallien rasvanpoisto. Sen sijainti on Ancenis, Ranska.

 4. MECARIA

  Ranska

  MECARIA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Koneenrakennus - tilaustyöt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Mekaaninen pintakäsittely - koneet, Mekaaninen pintakäsittely - koneet, jyrsintä viidellä karalla, erikoiskoneet, tuotanto pieninä sarjoina. Sen sijainti on Riaille, Ranska.

 5. PLASTIMETAL

  Belgia

  PLASTIMETAL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Mekaaninen pintakäsittely - koneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Metallointi, esikäsitellyt nauhat, aurinkolämpöpaneelit, Metallointi, peittauslinjat. Sen sijainti on Heist-Op-Den-Berg, Belgia.

 6. RIMOR GROUP

  Italia

  RIMOR GROUP, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Mekaaninen pintakäsittely - koneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla maalaus, hiekoitus, tuulettaminen, kataforeesi. Sen sijainti on Turin, Italia.

 7. MODERTECH INDUSTRIES

  Ranska

  MODERTECH INDUSTRIES, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Metallipintojen käsittely - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Mekaaninen pintakäsittely - koneet, Elektrolyysi - pintakäsittely, Mekaaninen pintakäsittely - koneet, Pintakäsittely, Elektrolyysi - pintakäsittely. Sen sijainti on St Etienne, Ranska.

 8. SISTEMPLAST SA

  Romania

  SISTEMPLAST SA, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Vaateteollisuus - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tankit, metallia, Mekaaninen pintakäsittely - koneet, Automaatio - järjestelmät ja laitteet, SÄHKÖLAITTEET, Tankit, metallia, Mekaaninen pintakäsittely - koneet, Automaatio - järjestelmät ja laitteet, SÄHKÖLAITTEET. Sen sijainti on Ramnicu Valcea, Romania.

 1. BEL - TECHNOLOGIES

  Belgia

  BEL - TECHNOLOGIES, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Metallipintojen käsittely - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Mekaaninen pintakäsittely - koneet, Viimeistelykoneet, metalli, Mekaaninen pintakäsittely - koneet, metallien pintakäsittely, Viimeistelykoneet, metalli, laite- ja konetarvikkeet metallipintojen käsittelyä ja viimeistelyä varten. Sen sijainti on Lochristi, Belgia.

 2. HÜPPE GMBH

  Saksa

  HÜPPE GMBH, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Alumiinipinnoitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Metallipintojen käsittely - koneet ja laitteet, Mekaaninen pintakäsittely - koneet, Metallipintojen käsittely - koneet ja laitteet, Mekaaninen pintakäsittely - koneet. Sen sijainti on Bad Zwischenahn, Saksa.

 3. GEN MOTOR SRL

  Romania

  GEN MOTOR SRL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Voimayksiköt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tieteelliset tutkimuskeskukset ja -laboratoriot, Sähkögeneraattorit, Mekaaninen pintakäsittely - koneet, Sähkömoottorit - vaihtovirta, Tieteelliset tutkimuskeskukset ja -laboratoriot, Sähkögeneraattorit, Mekaaninen pintakäsittely - koneet, Sähkömoottorit - vaihtovirta. Sen sijainti on Iasi, Romania.

 4. ARVIUS GMBH

  Saksa

  ARVIUS GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Mekaaninen pintakäsittely - koneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ohjelmistojen julkaisu, Tietotekniikka - tietojenkäsittelyvälineet, Ohjelmistojen julkaisu, Tietotekniikka - tietojenkäsittelyvälineet. Sen sijainti on Großhabersdorf, Saksa.

 5. SCHMIDT SANDSTRAHLTECHNIK GMBH

  Saksa

  SCHMIDT SANDSTRAHLTECHNIK GMBH, joka toimii toimialalla Koneet ja laitteet, käytetyt ja kunnostetut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Korjaukset - teollisuuslaitteet, Kaivostyö ja louhinta - koneet ja laitteet, Mekaaninen pintakäsittely - koneet, Korjaukset - teollisuuslaitteet, Kaivostyö ja louhinta - koneet ja laitteet, Mekaaninen pintakäsittely - koneet. Sen sijainti on Westheim, Saksa.

 6. MEC PUIG

  Espanja

  MEC PUIG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Mekaaninen pintakäsittely - koneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla jyrsintä, mekaniikka-asennukset, hitsaus, hienomekaniikka. Sen sijainti on Sant Joan De Vilatorrada, Espanja.

 7. LUDWIG SCHIERER WERKMARKT GMBH

  Saksa

  LUDWIG SCHIERER WERKMARKT GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Metallit, jalo- ja erikois-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Konetyökalut - metallin työstöön, Mekaaninen pintakäsittely - koneet, Konetyökalut - metallin työstöön, Mekaaninen pintakäsittely - koneet. Sen sijainti on Bad Kötzting, Saksa.

 8. VIA COMPLECT

  Bulgaria

  VIA COMPLECT, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Valimot, alumiini-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Valumuotit, Mekaaninen pintakäsittely - koneet, Valumuotit, Mekaaninen pintakäsittely - koneet. Sen sijainti on Sofia, Bulgaria.

 9. SIMON RWA SYSTEME GMBH

  Saksa

  SIMON RWA SYSTEME GMBH, joka toimii toimialalla Vähittäiskaupat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Koneet ja laitteet, käytetyt ja kunnostetut, Mekaaninen pintakäsittely - koneet, Korjaukset - teollisuuslaitteet, Koneet ja laitteet, käytetyt ja kunnostetut, Mekaaninen pintakäsittely - koneet, Korjaukset - teollisuuslaitteet. Sen sijainti on Passau, Saksa.

 10. SANDVIK MINING AND CONSTRUCTION DEUTSCHLAND GMBH

  Saksa

  SANDVIK MINING AND CONSTRUCTION DEUTSCHLAND GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Rakennustyömaalaitteet ja -välineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kaivostyö, avo- - koneet ja laitteet, Mekaaninen pintakäsittely - koneet, Hiihtohissit, tuolihissit ja köysiratavaunut, Hissit ja liukuportaat, Kaivostyö, avo- - koneet ja laitteet, Mekaaninen pintakäsittely - koneet, Hiihtohissit, tuolihissit ja köysiratavaunut, Hissit ja liukuportaat. Sen sijainti on Düsseldorf, Saksa.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen