• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • mikro- ja hybridipiirit

Tulokset hakusanalle

Mikro- ja hybridipiirit - Tuonti ja vienti

 1. KRÜGER & GOTHE GMBH

  Saksa

  KRÜGER & GOTHE GMBH, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Mikro- ja hybridipiirit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Autot. Sen sijainti on Staßfurt, Saksa.

 2. A-TECH CIRCUITS CO.,LIMITED

  Kiina

  A-TECH CIRCUITS CO.,LIMITED, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Mikro- ja hybridipiirit. Sen sijainti on Shenzhen, Kiina.

 3. HT-EUREP D.O.O.

  Slovenia

  HT-EUREP D.O.O., on Jakelija, joka toimii toimialalla Aktiiviset sähkökomponentit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Mikro- ja hybridipiirit, Mikro- ja hybridipiirit. Sen sijainti on Ljubljana, Slovenia.

 4. NSILITION

  Belgia

  NSILITION, on Multi-Category, joka toimii toimialalla Mikro- ja hybridipiirit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Puolijohteet, Puolijohteet, teollisuus- ja yksityisrakennusten virtapiirit, lineaariset analogiset mikropiirit. Sen sijainti on Louvain-La-Neuve, Belgia.

 5. MICRO SYSTEMS ENGINEERING GMBH

  Saksa

  MICRO SYSTEMS ENGINEERING GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Sähkö- ja elektroniikkakomponentit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Mikro- ja hybridipiirit, Keramiikka, komponentit - sähkö, mikroelektroniikka, hybridipiirit, Mikro- ja hybridipiirit, Keramiikka, komponentit - sähkö. Sen sijainti on Berg, Saksa.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. CY WIRELESS TECHNOLOGY LIMITED

  Kiina

  CY WIRELESS TECHNOLOGY LIMITED, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Mikro- ja hybridipiirit. Sen sijainti on Shenzhen, Kiina.

 2. WELLHAO LIMITED

  Kiina

  WELLHAO LIMITED, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Mikro- ja hybridipiirit. Sen sijainti on Shanghai, Kiina.

 3. COVER SISTEMI SRL

  Italia

  COVER SISTEMI SRL, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Mikro- ja hybridipiirit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla mikroelektroniikka. Sen sijainti on Serle, Italia.

 4. HYB D.O.O.

  Slovenia

  HYB D.O.O., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lääkintä- ja kirurginen optiikka - instrumentit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tuonti ja vienti - lääkintä- ja kirurgiset välineet, Lääkintä- ja kirurgiset instrumentit, Mikro- ja hybridipiirit, Mittaus- ja valvontavälineet, Tuonti ja vienti - lääkintä- ja kirurgiset välineet, Lääkintä- ja kirurgiset instrumentit, Mikro- ja hybridipiirit, Mittaus- ja valvontavälineet. Sen sijainti on Šentjernej, Slovenia.

 5. EXPANDO UK LTD

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  EXPANDO UK LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Mikro- ja hybridipiirit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla suurtiheyksinen lastupaneeli. Sen sijainti on Ringwood, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 1. INSERCAD ELECTRÓNICA

  Espanja

  INSERCAD ELECTRÓNICA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Mikro- ja hybridipiirit. Sen sijainti on Badalona, Espanja.

 2. FARADAY PRINTED CIRCUITS LTD

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  FARADAY PRINTED CIRCUITS LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Painetut piirilevyt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Mikro- ja hybridipiirit, Mikro- ja hybridipiirit. Sen sijainti on Tyne & Wear, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 1. S.I.C.EL SOCIETÀ ITALIANA COMPONENTI ELETTRONICI SRL

  Italia

  S.I.C.EL SOCIETÀ ITALIANA COMPONENTI ELETTRONICI SRL, on Vähittäiskauppias, joka toimii toimialalla Mikro- ja hybridipiirit. Sen sijainti on Casarza Ligure, Italia.

 2. SHENZHEN ZEALFULL TECHNOLOGY CO. LTD

  Kiina

  SHENZHEN ZEALFULL TECHNOLOGY CO. LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Mikro- ja hybridipiirit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla PCB-releet. Sen sijainti on Sjenzhen City, Kiina.

 3. SWINDON SILICON SYSTEMS LIMITED

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  SWINDON SILICON SYSTEMS LIMITED, joka toimii toimialalla Mikro- ja hybridipiirit. Sen sijainti on Swindon, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 4. TRESTON S.R.O.

  Tsekin tasavalta

  TRESTON S.R.O., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Mikro- ja hybridipiirit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Mittaus- ja säätölaitteet ja -välineet - lämpötilan, Mittaus- ja säätölaitteet ja -välineet - lämpötilan, lämpökennot, kennot. Sen sijainti on Částkov, Tsekin tasavalta.

 5. ELECTRONIC PARTNER SRL

  Italia

  ELECTRONIC PARTNER SRL, on Jakelija, joka toimii toimialalla Mikro- ja hybridipiirit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Elektroniikkakomponentit, Elektroniikkakomponentit. Sen sijainti on Casalserugo, Italia.

 6. COMCOME LIMITED

  Kiina

  COMCOME LIMITED, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Mikro- ja hybridipiirit. Sen sijainti on Shenzhen, Kiina.

 7. EXCELLENT INTEGRATED SYSTEM LIMITED (EIS LIMITED)

  Hongkong

  EXCELLENT INTEGRATED SYSTEM LIMITED (EIS LIMITED), on Jakelija, joka toimii toimialalla Mikro- ja hybridipiirit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla elektroniikkaosa, mikropiirit. Sen sijainti on Hong Kong, Hongkong.

 8. CIRKET ELECTRONICS CO.,LTD

  Kiina

  CIRKET ELECTRONICS CO.,LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Mikro- ja hybridipiirit. Sen sijainti on Shenzhen, Kiina.

 1. HD-KJ (GROUP)ELECTRONIC CO.,LTD

  Kiina

  HD-KJ (GROUP)ELECTRONIC CO.,LTD, on Asiamies/ Edustaja, joka toimii toimialalla Mikro- ja hybridipiirit. Sen sijainti on Shenzhen, Kiina.

 2. HANGZHOU PROSPER M& E TECHNOLOGY CO., LTD

  Kiina

  HANGZHOU PROSPER M& E TECHNOLOGY CO., LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Mikro- ja hybridipiirit. Sen sijainti on hangzhou, Kiina.

 3. LHM

  Belgia

  LHM, joka toimii toimialalla Aktiiviset sähkökomponentit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Mikro- ja hybridipiirit, Passiiviset sähkökomponentit ja painetut piirilevyt, Mikro- ja hybridipiirit, Passiiviset sähkökomponentit ja painetut piirilevyt. Sen sijainti on Geel, Belgia.

 4. HYBRICO INTERNATIONAL

  Ranska

  HYBRICO INTERNATIONAL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Mikro- ja hybridipiirit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla hybridipiirit, prototyyppien testaus. Sen sijainti on Palaiseau, Ranska.

 5. YUEQING MINWANG ELECTRONIC CO,LTD

  Kiina

  YUEQING MINWANG ELECTRONIC CO,LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Mikro- ja hybridipiirit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Liitinkaapelit. Sen sijainti on Wenzhou, Kiina.

 6. SHENZHEN DB TECHNOLOGY.,LTD

  Kiina

  SHENZHEN DB TECHNOLOGY.,LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Mikro- ja hybridipiirit. Sen sijainti on Shenzhen, Kiina.

 7. ESSEGI SYSTEM SERVICE S.R.L.

  Italia

  ESSEGI SYSTEM SERVICE S.R.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Mikro- ja hybridipiirit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla sähköisten korttien kokoaminen. Sen sijainti on Creazzo, Italia.

 8. GREAT WALL TRADING(HONG KONG)CO.LTD

  Kiina

  GREAT WALL TRADING(HONG KONG)CO.LTD, on Jakelija, joka toimii toimialalla Mikro- ja hybridipiirit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla mikropiirit. Sen sijainti on shenzhen, Kiina.

 9. INFINEON TECHNOLOGIES PLUTO GMBH

  Saksa

  INFINEON TECHNOLOGIES PLUTO GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Aktiiviset sähkökomponentit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Mikro- ja hybridipiirit, Mikro- ja hybridipiirit. Sen sijainti on Neubiberg, Saksa.

 10. MONOLITIC SA

  Espanja

  MONOLITIC SA, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Aktiiviset sähkökomponentit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Mikro- ja hybridipiirit, Mikro- ja hybridipiirit. Sen sijainti on Barcelona, Espanja.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen